spdrosin Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 το αλλο με τον ηχο το εχει ακουσει κανεις? Xωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος, νομίζω πως ο πυρήνας του LeeDroid μπορεί να το λύσει. Σε άλλoυς δούλεψε, σε άλλους όχι. Εγώ πάντως που έβαλα χθες την 2.1 δεν έχω κανένα θέμα. + τον 2.2.3 του LeeDroid. Μήπως πρέπει να ξανακατεβάσεις τη ROM και να ξαναφλασάρεις; Τσέκαρες md5sum; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Στην 2.1 δεν θα έπρεπε να είχες αυτό το πρόβλημα. Συνιστώ wipe all και ξαναπέρασμα της rom. Εννοείς κατά τη διάρκεια της κλήσης; οχι στην κληση ,χωρις να χρησιμοποιω το κινητο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Εχω κανει registraton εδω και χρονια:)Αλλα,μαλλον δεν με καταλαβες.Το αρχειο-εικονα που επισυναπτεις,δεν το βλεπω εγω,για να κανω κλικ πανω του και ν'ανοιξει το xda!!Εσυ το βλεπεις? Δεν το έβαλα για να το ανοίξεις. Είναι μια εικόνα που φαίνεται ήδη. οχι στην κληση ,χωρις να χρησιμοποιω το κινητο Δεν το έχω ξανακούσει αυτό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukas_t Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καλησπέρα σε όλους Πως μπορώ να στήσω το Mobile Internet από την συσκευή μου? Ο παροχέας είναι Wind, αλλά δεν γνωρίζουν την συσκευή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Καλησπέρα σε όλους Πως μπορώ να στήσω το Mobile Internet από την συσκευή μου? Ο παροχέας είναι Wind, αλλά δεν γνωρίζουν την συσκευή. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Αν δεν έχεις αρχαία κάρτα οι ρυθμίσεις μπαίνουν αυτόματα στις Ρυθμίσεις->Ασύρματα Δίκτυα->Δικτυα κινητής->Ονόματα σημείου πρόσβασης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 2, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Υ.Γ.Παω μεσα στο φακελο Downgrade και με δεξι κλικ πανω στο adb shell,τρεχω το Power cmd.Ετσι δεν πρεπει?Εχω δοκιμασει να βαλω και ζιπαρισμενο αρχειο(με τη ρομ)μεσα στον ιδιο φακελο (downgrade)και παλι τα ιδια! H σωστή διαδικασία είναι να πας σε αυτό το path από το cmd.exe των windows. Αν δεν σου λέει τίποτα αυτό που γράφω κάνε μια αναζήτηση στο internet. Έχουμε ήδη ξεφύγει και θα κουράσουμε τα υπόλοιπα μέλη που αναζητούν πληροφορίες για τη συγκεκριμένη συσκευή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
satizen Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 Μετα την τοποθετηση της revolution hd 2.1 στο HD μου εχω 2 προβληματα.. Πρωτα πρωτα η περιστροφη οθονης δεν λειτουργει καλα, δηλαδη η οθονη γινεται οριζοντια και κολαει εκει..εκανα βαθμονομηση του G-sensor αλλα χωρις αποτελεσμα.. η οθονη συνεχιζει να κολαει Δευτερο και σημαντικοτερο ακουγεται ενας ηχος που δεν μπορω να περιγραψω κατα τακτα χρονικα διαστηματα.. Εχει κανεις το ιδιο προβλημα ?Ευχαριστω Εγω φιλε που την εχω δεν εχω τετοια θεματα....τα εκανες wipe ολα πριν την περασεις; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 (edited) Εχει προβλημα η 2.1 με το autorotate. το λεει κι ο ιδιος ο δημιουργος , και ετοιμαζει φιξ Σημειωση : ισως το προβλημα το δημιουργει το σκριπτ που αφαιρει sense , γιατι δεν βγαζει αλλιως νοημα αλλοι να εχουμε θεμα κι αλλοι οχι Εγω εκανα κανονικα wipe , εβαλα τη 2.1 και μετα ετρεξα και το σκριπτ. Κι εχω προβλημα με το autorotate Edited March 2, 2011 by pittas Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2011 @petran66,athanaso77: Θα σας παρακαλούσα να συνεχίσετε τη συζήτηση μέσω pm, δεν είναι chat room το forum. Ευχαριστώ. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Εχει προβλημα η 2.1 με το autorotate. το λεει κι ο ιδιος ο δημιουργος , και ετοιμαζει φιξ Σημειωση : ισως το προβλημα το δημιουργει το σκριπτ που αφαιρει sense , γιατι δεν βγαζει αλλιως νοημα αλλοι να εχουμε θεμα κι αλλοι οχι Εγω εκανα κανονικα wipe , εβαλα τη 2.1 και μετα ετρεξα και το σκριπτ. Κι εχω προβλημα με το autorotate Ουτε εγω εχω προβλημα με το autorotate αλλα δεν εχω βαλει no-sense. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Ουτε εγω εχω προβλημα με το autorotate αλλα δεν εχω βαλει no-sense. Την ξαναπερασα απο επανω χωρις wipe και τωρα το autorotate παιζει κανονικα. Τα κλασσικα χ-files των ηλεκτρονικων συσκευων :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 @petran66,athanaso77: Θα σας παρακαλούσα να συνεχίσετε τη συζήτηση μέσω pm, δεν είναι chat room το forum. Ευχαριστώ. Ανδρεα εχεις δικιο!Συγνωμη:) Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
salmp7 Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) παιδιά έως τώρα είχα Ν900 και ήμουν καταευχαριστημένος απλά ήρθε η ώρα επιτέλους να πάω σε android και σκέφτομαι το desire HD ως τη επόμενη συσκευή μου.Διάβασα αρκετές σελίδες απο το θέμα που είμαστε τώρα και πήρα μία γενική ιδέα.Απλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μου πεί συνοπτικά πχ 5 καλά-5 αρνητικά έστω και μέσω pm αν δεν γίνεται εδώ Απο κεί και πέρα επειδή μάλλον θα κοιτάξω για μεταχειρισμένο τί πρέπει να προσέξω? Τέλος πιστεύετε ότι πρέπει να εμπιστευτώ κάποιο απο τα ηλεκτρονικά καταστήματα?πχ στο skroutz βλέπω φθηνότερη τιμή 429,90 απο το tech n easy(δεν κάνω διαφήμιση απλά αυτό εμφανίζει φθηνότερο.Να το εμπιστευτώ έχει αγοράσει κάποιος απο εκεί?Και σε περίπτωση προβλήματος με αυτό το κατάστημα εγώ μπλέκω για την εγγύηση μαζί τους ή μιλάω απευθείας με HTC?γιατί δεν είχα και ποτέ HTC και δεν ξέρω τί παίζει με το service της. Ευχαριστώ προκαταβολικά όποιους θα μου απαντήσουν και μακάρι να πάνε όλα καλά ώστε να μπώ και γώ στην παρέα σας Τέλος κάτι που είναι δύσκολο απλά επειδή έχω την περιέργεια.Θεωρητικά αν περιμένω και πάρω το galaxy s2 είναι εύκολο να περαστεί το android με το HTCsense? *γενικά αν κάποιος έχει τη συσκευή και έχει όρεξη και ελεύθερο χρόνο να τον ρωτήσω κάποια πράγματα μέσω pm για να μην κουράζω τους υπόλοιπους εδώ! Edited March 3, 2011 by salmp7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 @salmp7: Έχεις δύο επιλογές, ή να ρίξεις καμιά ματιά σε αυτό το thread για να πάρεις τις απαντήσεις που θέλεις, ή αν βαριέσαι να ανοίξεις ένα θέμα στους Διαξιφισμούς όπου γίνονται τέτοιες συζητήσεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 (edited) καλημερα σε ολους... επειδη αρχισαν τα οργανα,προσοχη σε καποιες εφορμογες. Λεπτομερειες εδω: http://www.androidpolice.com/2011/03/01/the-mother-of-all-android-malware-has-arrived-stolen-apps-released-to-the-market-that-root-your-phone-steal-your-data-and-open-backdoor/ @edit:Μολις κυκλοφορησε εφαρμογη στο market ''against the DroidDream trojan'' :https://market.android.com/details?i...oiddreamkiller .Καλο αυτό... *need root* Edited March 3, 2011 by elthis Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaosdoctor Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλημέρα!Έχω το εξής πρόβλημα : ενώ πέρασα καινούργιες επαφές στο κινητό και αυτές με τη σειρά τους περάστηκαν στο outlook ... τα γενέθλια και άλλες σημειώσεις που έχω στις επαφές δεν περάστηκαν αυτόματα στο ημερολόγιο! Γιατί? Πως μπορώ να επαναφέρω αυτό τον αυτόματο συγχρονισμό?:worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukas_t Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Αν δεν έχεις αρχαία κάρτα οι ρυθμίσεις μπαίνουν αυτόματα στις Ρυθμίσεις->Ασύρματα Δίκτυα->Δικτυα κινητής->Ονόματα σημείου πρόσβασης Μήπως μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Η κάρτα μου είναι παλιά. Τις οδηγίες που είπες τις ακολούθησα αλλά τίποτα. Το Data Roaming πρέπει να είναι ενεργοποιημένο; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Μήπως μπορείς να γίνεις πιο σαφής; Η κάρτα μου είναι παλιά. Τις οδηγίες που είπες τις ακολούθησα αλλά τίποτα. Το Data Roaming πρέπει να είναι ενεργοποιημένο; loukas_t επικοινωνησε με την wind και ζητα να σου στειλουν τις ρυθμισεις με mail. Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johmic Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλημερα σε ολους.... Εχω ενα θεμα με το weather του htc sense. Δεν μου κανει ενημερωση του τρεχων Location.Μολις χτες το διαπιστωσα. Πιο συγκεκριμενα χτες , σε διαδρομη απο Πατρα-Αθηνα ενω εκανε κανονικα ενημερωση εμενε κολλημενο στο Πατρα (τρεχων) και δεν αλλαξε ποτε. Αν ξερει κανεις κατι ή αν εχει αναφερθει κατι στα προηγουμενα ας γραψει το post.. Ευχαριστω...... Γιαννης. Μ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλημερα σας! Σκεφτομαι να πουλησω το desire hd σε μαγαζι με κινητα. Δεν του εχω βαλει custom rom αλλα το εχω root. Εαν τo κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, ειναι ετοιμο για πωληση? Γνωριζει καποιος? Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλημερα σε ολους.... Εχω ενα θεμα με το weather του htc sense. Δεν μου κανει ενημερωση του τρεχων Location.Μολις χτες το διαπιστωσα. Πιο συγκεκριμενα χτες , σε διαδρομη απο Πατρα-Αθηνα ενω εκανε κανονικα ενημερωση εμενε κολλημενο στο Πατρα (τρεχων) και δεν αλλαξε ποτε. Αν ξερει κανεις κατι ή αν εχει αναφερθει κατι στα προηγουμενα ας γραψει το post.. Ευχαριστω...... Δοκιμασε κατι...Κλεισε wifi,ανοιξε data και κανε update τον καιρο.. Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Καλημερα σας! Σκεφτομαι να πουλησω το desire hd σε μαγαζι με κινητα. Δεν του εχω βαλει custom rom αλλα το εχω root. Εαν τo κανω επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, ειναι ετοιμο για πωληση? Γνωριζει καποιος? Ξαναπέρασε την official rom. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Ξαναπέρασε την official rom. λογω root εφυγε η official? Γιατι εγω δεν εβαλα custom. Δεν το πειραξα εκει Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 3, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 λογω root εφυγε η official? Γιατι εγω δεν εβαλα custom. Δεν το πειραξα εκει Όχι δεν έφυγε η official. Αλλά ξαναπερνώντας τη θα φύγει το root. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2011 Όχι δεν έφυγε η official. Αλλά ξαναπερνώντας τη θα φύγει το root. Αααα! Τελεια! Ευχαριστω για πολλοστη φορα Γιαννη! ;) Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts