Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

MIUI 1.02.25 ελληνικό πακέτο για DHD εδώ

Επειδή δεν έχω Desire HD δε ξέρω κατά ποσο δουλευέι.Θα το εκτιμούσα αν κάποιος βοηθούσε!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

1.Δε χρειαζεται ουτε να κλεινεις το κινητο,ουτε να αφηνεις τη μπαταρια να αδειαζει για να το φορτισεις.Αντιθετως λεγεται οτι ειναι και κακο να την αφηνεις να πεφτει κατω απο 20%.Ειναι ενα προβλημα η μπαταρια του κινητου,οπως και σε ολα τα smartphones,αλλα η HTC θα βγαλει και μεγαλυτερη για το HD μας.

Tο manual όμως γράφει για καλύτερη απόδοση μετά απο μερικούς πλήρεις κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης

Φόρτιση της μπαταρίας

Η μπαταρία είναι μερικώς φορτισμένη κατά την παράδοση. Πριν ενεργοποιήσετε και ξεκινήσετε να

χρησιμοποιείτε το τηλέφωνό σας, συνιστάται να φορτίσετε την μπαταρία. Ορισμένες μπαταρίες αποδίδουν

καλύτερα μετά από μερικούς πλήρεις κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης.

@edit:Σου προτινω,οπως θα συμφωνησουν οι περισσοτεροι μαζι μου,οτι να χρησιμοποιεις task killers περισσοτερο κακο κανεις στη μπαταρια και τον επεξεργαστη,παρα καλο.Οταν διαβασεις και καταλαβεις καποια πραγματα,θα τον ''ξηλωσεις'' αμεσως...;)

Εχω καταλάβει οτι και να κλείσεις κάποιες εφαρμογές αυτές ανοίγουν ξανά με αποτέλεσμα να έχεις μεγαλύτερη κατανάλωση, δεν χρησιμοποιώ ακριβώς killer αλλα τον Αdvanced Task Manager και το Multitask Pro και κλείνω καμμιά εφαρμογή χειροκίνητα όπως τον Browser.

• Administrators
Παιδια,εδω και μερικες μερες πηγα στην 1.72(Ελληνικο Desire HD)και θελω τωρα να παω πισω στην 1.32 για να το κανω root,αλλα δεν τα καταφερνω.Συγκεκριμενα κολλαω στο σημειο που πρεπει να ανοιξω το cmd και να τρεξω καποιες εντολες:adb psneuter κλπ.Στις οδηγιες (xda)λεει να πας στον φακελο downgrade-κατεβασα και αποσυμπιεσα το αναλογο αρχειο στον σκληρο©...Τι ακριβως πρεπει να κανω?

Έχεις καμιά επαφή με το cmd των windows; Ξέρεις να το τρέξεις και από εκεί να πας στον φάκελο downgrade; Κάνε μια αναζήτηση στο net να δεις πως το τρέχεις.

Modpic.gif

Tο manual όμως γράφει για καλύτερη απόδοση μετά απο μερικούς πλήρεις κύκλους φόρτισης/αποφόρτισης

Οπως μεχρι λιγο καιρο ελεγαν για παρομοιες μπαταριες να τις αφηνουμε 1η φορτιση 10 ωρες με κλειστο κινητο!!...:shock:

Πιστευω ειναι οκ οι 1-2 πληρεις φορτισεις,αλλα απο εκει και περα η μπαταρια δε χρειαζεται κατι αλλο κι οπως ειπα παραπανω,αυτο που ειναι καλο, να μη την αφηνουμε να πεφτει κατω απο 20%.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Γενικότερα ισχύει αυτό που ανέφερε ο elthis. Απλά έχω ακούσει ότι είναι καλό να κάνουμε καμιά φορά κανέναν πλήρη κύκλο φόρτισης-αποφόρτισης (όπου αποφόρτιση είναι μέχρι το 15-20% ;) )
Τhe end of an era...

Παιδια,εδω και μερικες μερες πηγα στην 1.72(Ελληνικο Desire HD)και θελω τωρα να παω πισω στην 1.32 για να το κανω root,αλλα δεν τα καταφερνω.Συγκεκριμενα κολλαω στο σημειο που πρεπει να ανοιξω το cmd και να τρεξω καποιες εντολες:adb psneuter κλπ.Στις οδηγιες (xda)λεει να πας στον φακελο downgrade-κατεβασα και αποσυμπιεσα το αναλογο αρχειο στον σκληρο©...Τι ακριβως πρεπει να κανω?

Aν δεν είσαι εξοικιωμένος με το cmd, κατέβασε το powercmd, δώσε cd C:\ και θα σου βγάλει κάποιους φακέλλους που ένας απο τους οποίους φαντάζομαι οτι είναι το SDK που θές. Πατάς πάνω και συνεχίζεις όπως τον οδηγό.

με το root sccess και μεσω titanium backup, μπορεις να απεγκαταστησεις οποια δε θελεις.

επειδη ομως εχω την 1.72 πρεπει να κανω downgrade πρωτα σε 1.32 οποτε πριν εχω root access θα πρεπει να κανω backup. Το titanium απο οτι ξερω δεν λειτουργει αν δεν εχεις root

Ελληνική full miui 1.02.25 για το Desire HD εδώ

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

• Administrators
επειδη ομως εχω την 1.72 πρεπει να κανω downgrade πρωτα σε 1.32 οποτε πριν εχω root access θα πρεπει να κανω backup. Το titanium απο οτι ξερω δεν λειτουργει αν δεν εχεις root

Λειτουργεί όμως το MyBackup Pro.

Modpic.gif

Ελληνική full miui 1.02.25 για το Desire HD εδώ

Finn,ευχαριστουμε για τη δουλεια που κανεις!Θα δοκιμασω σιγουρα καποια στιγμη τη miui κι ας ειμαι ''φιλος'' του sense...

Edited by elthis

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Εβγαλα το widgetlock γιατι παρατηρησα οτι μετα απο μερικες ωρες προκαλουσε κολληματα και lag στη συσκευη, και διορθωνοταν μονο με reboot της συσκευης

Δεν ξερω αν συνεβη μονο σε εμενα, αλλα εδω και ενα 10ωρο που το εχω βγαλει δεν εχω παρατηρησει τα πιο πανω συμπτωματα.

Απλα το αναφερω και αν υπαρχει κι αλλος που του συνεβη ας μας πει για να το ξερουμε σιγουρα.

παίδες καλησπέρα,

φέρανε δώρο το εν λόγο κινητό στον αδερφό μου από Αυστραλία και είναι κλειδωμένο (δεν δουλεύει με Ελληνική sim). Επειδή δεν είχαμε ποτέ ξανά Android κινητό θέλω να ρωτήσω τί πρέπει να κάνουμε για να το ξεκλειδώσουμε; Αν γίνεται φυσικά!!!!! μην πάει χαμένο το κινητό κρίμα είναι.

Ευχαριστώ

frastgr

Εβγαλα το widgetlock γιατι παρατηρησα οτι μετα απο μερικες ωρες προκαλουσε κολληματα και lag στη συσκευη, και διορθωνοταν μονο με reboot της συσκευης

Δεν ξερω αν συνεβη μονο σε εμενα, αλλα εδω και ενα 10ωρο που το εχω βγαλει δεν εχω παρατηρησει τα πιο πανω συμπτωματα.

Απλα το αναφερω και αν υπαρχει κι αλλος που του συνεβη ας μας πει για να το ξερουμε σιγουρα.

Φίλε μου μια εβδομάδα το έχω και δεν έχω κανένα πρόβλημα. Το έχω όμως αγοράσει επίσημα και δεν είχα τη "σπασμένη" έκδοση. Ίσως αυτό να σου δημιουργούσε προβλήματα

παίδες καλησπέρα,

φέρανε δώρο το εν λόγο κινητό στον αδερφό μου από Αυστραλία και είναι κλειδωμένο (δεν δουλεύει με Ελληνική sim). Επειδή δεν είχαμε ποτέ ξανά Android κινητό θέλω να ρωτήσω τί πρέπει να κάνουμε για να το ξεκλειδώσουμε; Αν γίνεται φυσικά!!!!! μην πάει χαμένο το κινητό κρίμα είναι.

Ευχαριστώ

Δηλαδή όταν βάζεις sim σου ζητάει κωδικό;

Αν ναι τότε πρέπει να κάνεις μια διαδικασια που λέγεται SuperCID(radio unclock ή radio s-off)

Δες εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=857537

Αν ναι τότε πρέπει να κάνεις μια διαδικασια που λέγεται SuperCID(radio unclock ή radio s-off)

ναι μου ζητάει κωδικό. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα το προσπαθήσω και αν μπορώ θα το κάνω όπως είπα και πριν δεν έχω ασχοληθεί με Android και μου είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να καταλάβω ορισμένα πράγματα. Αν μπορείς να βοηθήσεις με κάποιες οδηγίες στα Ελληνικά θα ήταν ευπρόσδεκτο.!!!

Ευχαριστώ

frastgr

ναι μου ζητάει κωδικό. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, θα το προσπαθήσω και αν μπορώ θα το κάνω όπως είπα και πριν δεν έχω ασχοληθεί με Android και μου είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή να καταλάβω ορισμένα πράγματα. Αν μπορείς να βοηθήσεις με κάποιες οδηγίες στα Ελληνικά θα ήταν ευπρόσδεκτο.!!!

Ευχαριστώ

παίδες προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν το κατάφερα. Μόλις φτάνω στο τελικό σημείο (radio tool) μου βγάζει unknown error probably connection. Κάποια βοήθεια;;;;;

frastgr

Aν δεν είσαι εξοικιωμένος με το cmd, κατέβασε το powercmd, δώσε cd C:\ και θα σου βγάλει κάποιους φακέλλους που ένας απο τους οποίους φαντάζομαι οτι είναι το SDK που θές. Πατάς πάνω και συνεχίζεις όπως τον οδηγό.

Σπυρο,δοκιμασα αυτο που μου ειπες και ενω οι εντολες(cd C:/ κλπ.) ειναι οκ,στο τελος,οταν ειναι να βρει την ρομ,δεν τη βρισκει!!Οι οδηγιες στο xda,λενε να κατεβασουμε το αρχειο:PD98IMG.zip και να το περασουμε στην καρτα.Το εκανα και τιποτα.Μηπως πρεπεις να κατεβασω καποιο αλλο αρχειο-ρομ και να βαλω στην καρτα,μπας και το "δει"?Τι να κανω?

Apple iPhone 14 Pro Max

Το πέταξες χύμα στην κάρτα; Μπήκες σε bootloader και δεν το βλέπει καθόλου;

Ναι,χυμα οπως ειναι το αρχειο zip.Και σε bootloader το ψαχνει και λεει οτι η δεν υπαρχει,η ειναι λαθος αρχειο!Αλλα το θεμα ειναι οτι,μεσα απο PowerCmd,ενω δεχεται ολες τις εντολες κανικα,στο τελος,οταν βαζω τις εντολες:cd /data/local/tmp

./misc_version -s 1.31.405.6,δεν βρισκει τιποτα!

Apple iPhone 14 Pro Max

Σπυρο,δοκιμασα αυτο που μου ειπες και ενω οι εντολες(cd C:/ κλπ.) ειναι οκ,στο τελος,οταν ειναι να βρει την ρομ,δεν τη βρισκει!!Οι οδηγιες στο xda,λενε να κατεβασουμε το αρχειο:PD98IMG.zip και να το περασουμε στην καρτα.Το εκανα και τιποτα.Μηπως πρεπεις να κατεβασω καποιο αλλο αρχειο-ρομ και να βαλω στην καρτα,μπας και το "δει"?Τι να κανω?

Για δες και αυτό τον οδηγό που είναι πιο μαζεμένος, βασικά αυτό λέει στο βήμα που έχεις περάσει το PD98IMG.zip στην κάρτα να κρατήσεις πατημένο το volume down και να πατήσεις το power on.

http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-downgrade-htc-desire-hd-to-root-it-after-ota-update/

Για δες και αυτό τον οδηγό που είναι πιο μαζεμένος, βασικά αυτό λέει στο βήμα που έχεις περάσει το PD98IMG.zip στην κάρτα να κρατήσεις πατημένο το volume down και να πατήσεις το power on.

http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-downgrade-htc-desire-hd-to-root-it-after-ota-update/

Aυτο κανω Σπυρο,αλλα οπως λεω και στο φιλο μας στο απο πανω ποστ,μεσα απο τις εντολες δεν το βρισκει!Απ'οτι καταλαβα πρεπει να το βρει εκει πρωτα,για να συνεχισω μετα με bootloader κλπ....

Apple iPhone 14 Pro Max

Σε τι χρησιμεύει το root?? Βλέπω μιλάτε όλοι γι'αυτό...
Γενικά για το root (όχι για συγκεκριμένες συσκευές) μιλάμε εδώ!

Εν τάχει κοίταξε αυτό:

Ερ. Ακούω συνέχεια για root, rooted, δικαιώματα root, δικαιώματα superuser… Τι είναι όλα αυτά;

Απ. Όλα τα παραπάνω είναι άλλες εκφράσεις για το ίδιο πράγμα! Το να έχεις δικαιώματα root user στη συσκευή σου είναι κάτι σα να έχεις δικαιώματα administrator στα windows (ή root user στο linux μιας και το android βασίζεται στο linux). Τα οφέλη είναι αρκετά ΑΛΛΑ υπάρχει κι ένα σημαντικό μειονέκτημα, το ότι χάνεται η εγγύηση του κινητού. Βέβαια κάποιος θα μπορούσε να πει ότι υπάρχει τρόπος επαναφοράς στην αρχική κατάσταση, αλλά στη μια και μοναδική περίπτωση που το τηλέφωνο δε θα ξεκινάει ή δε θα είναι δυνατή η ανάγνωση της οθόνης πχ λόγω σπασίματός της, τότε η εγγύηση δεν ισχύει! Ένα ακόμα μειονέκτημα είναι ότι ο root λογαριασμός αποσκοπεί στην ασφάλεια του κινητού, οπότε με το που αποκτάτε πρόσβαση σε αυτό το λογαριασμό, δημιουργείται ένα κενό ασφαλείας. Κάποια από τα οφέλη του root επιγραμματικά, είναι:

η δυνατότητα εγκατάστασης custom roms, η δυνατότητα backup όλου του κινητού (ουσιαστικά δημιουργία ενός image της μνήμης), το overclocking, η εγκατάσταση όλων των εφαρμογών στην sd, καθώς και δυνατότητα μεταφοράς της dalvik cache στην sd (εξοικονομείται χώρος στην εσωτερική μνήμη του κινητού). Περισσότερες πληροφορίες για το τι εστί root και τι μπορεί κανείς να κερδίσει με αυτό, υπάρχουν εδώ (στα ελληνικά) κι εδώ (στ' αγγλικά).

Τhe end of an era...

παίδες προσπάθησα να το κάνω αλλά δεν το κατάφερα. Μόλις φτάνω στο τελικό σημείο (radio tool) μου βγάζει unknown error probably connection. Κάποια βοήθεια;;;;;

Δοκίμασε αν μπορείς με κάποιο άλλο καλώδιο usb.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Παιδιά έχω το εξής θέμα:

Πέρασα χθες με τον φίλτατο συμφορουμίτη, συμπατριώτη, "συνένοχο" (κι άλλα τέτοια σε συν-) kollatos (τον υπερευχαριστώ ακόμα μια φορά) την "τελευταία" Revolution HD 2.0.15 κι ακολούθως το patch 2.0.16. Επίσης το 12.28e.60.140fU_26.04.02.17_M2 radio και τον LeeDrOiD V2.2.2 BFS custom Kernel. Όλα καλά. Δε θα μπορούσε και διαφορετικά αφού είχα τον μάστερ μαζί. Χαχα.

Το βράδυ όμως χθες βγήκε νέα έκδοση 2.1 Revolution HD οπότε φυσικά φλάσαρα τη νέα ROM. Όλα καλά, η διαδικασία επιτεύχθηκε, bootάρω ακολούθως κανονικά τη συσκευή, μια χαρά.

Αυτό που παρατηρώ και με προβληματίζει όμως είναι το εξής: άμα απενεργοποιήσω το κινητό και πάω να φορτίσω αυτό ανοίγει σε recovery mode και πρέπει να πατήσω την πρώτη επιλογή "reboot system now" για να κλείσει. Γιατί συμβαίνει αυτό; Δεν ξέρω αν συνέβαινε και με την 2.0.16, γιατί δεν επιχείρησα να το κλείσω και κατόπιν να το φορτίσω.

Η συσκευή απανεργοποιείται δηλαδή, αλλά μόλις συνδέσω το καλώδιο για ρεύμα ανοίγει (σε recovery).

Edited by spdrosin

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...