minarokeftes Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Ωραία, θα ήθελα να μου αναφέρει και κάποιος τους κινδύνους που θα έχει το όλο εγχείρημα. Παίζει η συσκευή να αχρηστευτεί εντελώς???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Ωραία, θα ήθελα να μου αναφέρει και κάποιος τους κινδύνους που θα έχει το όλο εγχείρημα. Παίζει η συσκευή να αχρηστευτεί εντελώς???? Αναφέρεται πως μπορεί να καταλήξεις με ένα τούβλακι 600ων ευρώ αν κάτι πάει στραβά... αλλά υπάρχει ποσοστό αποτυχίας στο 3 με 7% ... Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάτι από συμforumιστή... Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Ποια είναι η μέγιστη θερμοκρασία που μπορεί να αντέξει η συσκευή??? Με τον νέο kernel του lee η συσκευή μου έχει 35 βαθμούς κελσίου ακατεβατο... ενώ πριν ήταν στους 29... Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Είμαι σε αυτό το βήμα κι έχει κολλήσει η εφαρμογή λίγο πριν το τέλος - κάπου 70-80%. Τί φταίει, τί κάνω, cancel και ξαναπροσπαθώ; Εμένα μου έβγαζε "Unknown error, probably connection" και το έλυσα με "πατέντα". Είχα τον φάκελο του S-Off tool στο desktop και έτρεξα πρώτα το adb του φακέλου: 1.Ανοίγεις ένα cmd line και κατευθύνεσαι στον φάκελο του S-Off tool που περιέχει το adb. cd C:\ΤΟ_PATH_ΓΙΑ_ΤΟΝ_ΦΑΚΕΛΟ_ΤΟΥ_S-OFF_TOOL\ 2.Ενεργοποιείς την οθόνη και δίνεις: adb shell στο "$" που αναβοσβήνει δίνεις: su και στην οθόνη του συσκευής σου ζητάει δικαιώματα το Superuser. Τα δίνεις και πλέον στο Cmd βλέπεις το "#". 3.Τρέχεις την εφαρμογή για S-off χωρίς να κλείσεις το Cmd παράθυρο. Σε εμένα μόνο με αυτόν τον τρόπο έκανε S-off. Ωραία, θα ήθελα να μου αναφέρει και κάποιος τους κινδύνους που θα έχει το όλο εγχείρημα. Παίζει η συσκευή να αχρηστευτεί εντελώς???? Παίζει αν γίνει στραβή με το radio. Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Και το βήμα με το radio είναι αναγκαστικό ε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Και το βήμα με το radio είναι αναγκαστικό ε? Χμ.. αναγκαστικό όχι. Απλά ενδέχεται το παλιό radio να προκαλέσει προβλήματα με τις κλήσεις το gps, wi-fi κλπ. Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Και το βήμα με το radio είναι αναγκαστικό ε? Αναγκαστικό δεν είναι... απλά αν κανονικά πρέπει να υπάρχει μια συνεργασία λειτουργικού και radio για να επιτύχεις μέγιστη απόδοση με την ελάχιστη κατανάλωση ενέργειας... Αν το παραλείψεις, θα δουλεύει η συσκευή, αλλά θα τελειώνει πιο γρήγορα η μπαταρία σου ή μπορεί να μην ΈΧΕΙΣ καλή ισχύ σηματος ΣΕ ασύρματα δίκτυα... (mobile antennas, wi-fI, gps) Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk Edit: με πρόλαβε ο από πάνω... :P Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 (edited) 3.Κάνεις Eng S-Off με αυτό Εδώ πρέπει να επιλέξουμε το κουτάκι που λέει "Ι have Radio S-Off" πριν ξεκινήσει η διαδικασία; Tο δοκίμασα με και χωρίς κλικαρισμένο το κουτάκι. Δε ξέρω τι συμβαίνει, κολλάει το πρόγραμμα στο "verfying and disabling write protection". Βοήθεια παρακαλώ. Edited February 27, 2011 by spdrosin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minarokeftes Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Και ο κίνδυνος είναι στο να κάνω εγώ κάτι λάθος ή απο το πρόγραμμα που θα τρέξω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Εδώ πρέπει να επιλέξουμε το κουτάκι που λέει "Ι have Radio S-Off" πριν ξεκινήσει η διαδικασία; Tο δοκίμασα με και χωρίς κλικαρισμένο το κουτάκι. Δε ξέρω τι συμβαίνει, κολλάει το πρόγραμμα στο "verfying and disabling write protection". Βοήθεια παρακαλώ. Για ποιό κουτάκι μιλάς? Μόνο το tab "S-Off it!" έχει. Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Και ο κίνδυνος είναι στο να κάνω εγώ κάτι λάθος ή απο το πρόγραμμα που θα τρέξω? Το πρόγραμμα το έχουν τρέξει εκατομύρια άτομα... το λάθος θα είναι ή από σένα ή από τον υπολογιστή σου... αν κολλάει το pc σου εύκολα δε θα στο πρότεινα... :P Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 (edited) Για ποιό κουτάκι μιλάς? Μόνο το tab "S-Off it!" έχει. Να δες εδώ. Με το κουτάκι κλικαρισμένο κολλάει στο "checking hboot integrity". Χωρίς το κουτάκι στο "verfying and disabling write protection". 3 φορές έχει κολλήσει η διαδικασία κάπου στο 40% και κλείνω την εφαρμογή με Ctrl+Delete. Έχω αρχίσει κι ανησυχώ μη γίνει καμία πατάτα. Edited February 27, 2011 by spdrosin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DaRk_dOg Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Να δες εδώ. Με το κουτάκι κλικαρισμένο κολλάει στο "checking hboot integrity". 3 φορές έχει κολλήσει η διαδικασία κάπου στο 40% και κλείνω την εφαρμογή με Ctrl+Delete. Έχω αρχίσει κι ανησυχώ μη γίνει καμία πατάτα. Σε μένα δεν το βγάζει αυτό αλλά εν πάσει περιπτώσει, Αφού κάνεις ένα reboot την συσκευή σου θα ξανακάνεις αυτό που σου είπα με το adb, με την διαφορά οτι αυτή την φορά θα κάνεις "cd" στο path που βρίσκεται το εργαλείο που χρησιμοποιείς τώρα και όταν το τρέξεις, θα βάλεις τικ στο κουτάκι "I have radio S-Off". Old noob, plays like a pro [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Σε μένα δεν το βγάζει αυτό αλλά εν πάσει περιπτώσει, Αφού κάνεις ένα reboot την συσκευή σου θα ξανακάνεις αυτό που σου είπα με το adb, με την διαφορά οτι αυτή την φορά θα κάνεις "cd" στο path που βρίσκεται το εργαλείο που χρησιμοποιείς τώρα και όταν το τρέξεις, θα βάλεις τικ στο κουτάκι "I have radio S-Off". Μη ξεχνάς ότι πρέπει να ΈΧΕΙΣ την διόρθωση προβλημάτων ενεργοποιημενη... Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 (edited) Σε μένα δεν το βγάζει αυτό αλλά εν πάσει περιπτώσει, Αφού κάνεις ένα reboot την συσκευή σου θα ξανακάνεις αυτό που σου είπα με το adb, με την διαφορά οτι αυτή την φορά θα κάνεις "cd" στο path που βρίσκεται το εργαλείο που χρησιμοποιείς τώρα και όταν το τρέξεις, θα βάλεις τικ στο κουτάκι "I have radio S-Off". Ενεργοποιημένο είναι το USB Debug. Θα μπορούσες λίγο πιο αναλυτικά; Έχω πετάξει το φάκελο στην επιφάνεια εργασίας. Προσπαθώ να μπω σε recovery με πατημένο το κουμπί της αύξησης/μείωσης ήχου + το Power για να δω αν είμαι S-OFF, μήπως και στο προηγούμενο βήμα κάτι δεν έκανα καλά αλλά τίποτα. Το κινητό Bootάρει κανονικά. Επίσης πως θα δω αν είμαι root; Έχω την εντύπωση πως το κινητό έχει μια ελαφρώς πιο αργή απόκριση (εκκίνηση, επανεκκίνηση, άνοιγμα εφαρμογών) κι έχω χιουστεί πάνω μου. Tέλος να αναφέρω πως το HTC Sync δε βρίσκει τη συσκευή (πρώτη φορά σήμερα το έβαλα). Έκανε Update πρόγραμμα κι οδηγούς, αλλα μου λέει να αποσυνδέσω τη συσκευή και να ξαναπροσπαθήσω. Το αναφέρω αυτό μήπως παίζει ρόλο. Edited February 27, 2011 by spdrosin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Μετά από πολύ πολύ διάβασμα στο φόρουμ...κατάφερα πλέον και πέρασα την LeeDroid στο καινούργιο μου HTC HD (δύο μηνών). Πραγματικά θέλω να σας ευχαριστήσω όλους σας, γιατί μέσα από το φόρουμ κατάφερα να καταλάβω 1-2 πράγματα για τα androids (ήμουν ΤΕΛΕΙΩΣ άσχετος)...:lol: Σας ευχαριστώ πάρα πολύ Ιδιαιτέρως θα ήθελα να ευχαριστήσω τον duk3r γιατί μέσα από τα posts του και τα links του με βοήθησε απίστευτα! Κ. S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Παιδιά,η ειδοποίηση Led δεν γίνεται να κρατάει περισσότερο απ΄ότι κρατάει?Για πάντα ας πούμε(μέχρι να δεις το μήνυμα πχ.)?Έχω τη μαμά ρομ 1.72. Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Παιδιά,η ειδοποίηση Led δεν γίνεται να κρατάει περισσότερο απ΄ότι κρατάει?Για πάντα ας πούμε(μέχρι να δεις το μήνυμα πχ.)?Έχω τη μαμά ρομ 1.72. Βάλε την εφαρμογή LED me know από το market. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittas Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Μάλλον όμως εσύ δεν χρειάστηκες να κάνεις downgrade από την 1.72 στην 1.32, σωστά; Ναι Γιαννη σωστα οπως παντα. Ειχε μεσα μια 1.39 κατι Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Μια ερώτηση και συγνώμη για την άγνοιά μου....σε rooted HTC desire HD με Leedroid ποιό θεωρείτε (ή θεωρείται) safe ως maximum τιμή για CPU frequency??? έχω βάλει το smartass scaling με 245 - 1305 ΜΗz πεδίο τιμών....δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία και να το ψήσω.... S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Μια ερώτηση και συγνώμη για την άγνοιά μου....σε rooted HTC desire HD με Leedroid ποιό θεωρείτε (ή θεωρείται) safe ως maximum τιμή για CPU frequency??? έχω βάλει το smartass scaling με 245 - 1305 ΜΗz πεδίο τιμών....δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία και να το ψήσω.... μεχρι 1200 το ανωτερο ειναι καλο να το εχεις για τη καθημερινη σου χρηση... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 μεχρι 1200 το ανωτερο ειναι καλο να το εχεις για τη καθημερινη σου χρηση... Σε ευχαριστώ πάρα πολύ!!!!! :) S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. February 27, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Μια ερώτηση και συγνώμη για την άγνοιά μου....σε rooted HTC desire HD με Leedroid ποιό θεωρείτε (ή θεωρείται) safe ως maximum τιμή για CPU frequency??? έχω βάλει το smartass scaling με 245 - 1305 ΜΗz πεδίο τιμών....δεν θέλω να κάνω καμιά βλακεία και να το ψήσω.... Γενικώς δεν έχουν αναφερθεί hardwarικά προβλήματα με το overclocking. Κάνεις τις δοκιμές σου και αν δεις αστάθεια... κατεβάζεις συχνότητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
garefal Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Παιδια καλησπερα..επειδη μπερδευτηκα λιγο. εχω desire hd branded σε T mobile γερμανιας με rom 1.72. θα ηθελα να το κανω root αλλα απο οτι καταλαβα θα πρεπει να το κανω debrand πρωτα αν καταλαβα σωστα. Αν ειναι ετσι πρεπει να κανω πρωτα downgrade τη ROM μου σε 1.32? Θα ηθελα με λιγα λογια να με βοηθησετε στη σειρα των βηματων γιατι θα τα κανω θαλασσα ..το νοιωθω:p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
easyrider_ktm Δημ. February 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2011 Κακά τα μαντάτα για τις συσκευές μας. Η HTC θα μας δώσει το upgrade στο Gingerbread τέλη Ιουνίου. :mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts