Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αντε μπραβο, ωραιος, μπηκες και εσυ στον κοσμο των custom roms. Τωρα μονο προσοχη τι θα περνας στο κινητο, και αμα μπεις και στη διαδικασια custom kernels και overclock σιγα σιγα μην το καψεις το τερατακι. :)

Θα προσεχω...:p Παντως,δεν μπορω να πω οτι βλεπω και καποια τρομαχτικη διαφορα απο τη μαμα ρομ!Βεβαια,μη ξαχνας,σαν απειρος που ειμαι,ισως να μην βλεπω τη διαφορα γι'αυτον ακριβως το λογο...:)

Apple iPhone 14 Pro Max

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Δεν έχει ανάγκη... σε λογικά πλαίσια πάντα, μη μασάτε!

Το ξερω οτι δεν εχει αναγκη το κινητο, προσωπικα το ειχα φτασει μεχρι 1.5Ghz το δικο μου, απλα για καθημερινη χρηση το φτανω το πολυ 1.2 για καλυτερη ισσοροπια αναμεσα σε αποδοση και μπαταρια.

Απλα η καθε cpu ισως να ειναι λιγο διαφορετικη και ισως να μην σηκωνει ολες τις συχνοτητες, η το undervolt.

Petran τεραστιες διαφορες δεν θα δεις απο την αρχη γιατι παντα η νεα rom πρεπει να "κατσει" και μερικες ωρες και μετα απο καποια restart. Το κινητο ειναι ηδη καλο, απλα οι devs το εκμεταλευονται λιγο καλυτερα.

Διαφορα σε ταχυτητα θα δεις και αργοτερα αμα δοκιμασεις και καποιον αλλο launcher εκτος του sense.

If you are frightened of dying, and you are holding on,

you see devils tearing your life away.

If you have made your peace, then the devils are really angels,

freeing you from the earth...

Παίδες, ενώ περιμένω σε 5 μέρες να μου φέρει ο courier τη νέα (για αντικατάσταση λόγω καμμένου pixel) συσκευή, είπα να "παίξω" λίγο με την προβληματική κι έχω 2 αρχικές ερωτήσεις:

1) Διαβάζω πολλές φορές πως αναφέρετε τη λειτουργία της επανεκκίνησης. Πώς το κάνω αυτό;

2) Πώς καταλαβαίνω πως έχει κλειδώσει δορυφόρο το GPS; Όταν αναβοσβήνουν στην κεραία τα πράσινα κύμματα σημαίνει πως ψάχνει ακόμα, σωστά; Επίσης γιατί με βρίσκει, αν όντως με "βρίσκει" ( ; ) , στην Taiwan και τί πρέπει να κάνω για να έρθω προς Ελλάδα μεριά;

Παίδες, ενώ περιμένω σε 5 μέρες να μου φέρει ο courier τη νέα (για αντικατάσταση λόγω καμμένου pixel) συσκευή, είπα να "παίξω" λίγο με την προβληματική κι έχω 2 αρχικές ερωτήσεις:

1) Διαβάζω πολλές φορές πως αναφέρετε τη λειτουργία της επανεκκίνησης. Πώς το κάνω αυτό;

2) Πώς καταλαβαίνω πως έχει κλειδώσει δορυφόρο το GPS; Όταν αναβοσβήνουν στην κεραία τα πράσινα κύμματα σημαίνει πως ψάχνει ακόμα, σωστά; Επίσης γιατί με βρίσκει, αν όντως με "βρίσκει" ( ; ) , στην Taiwan και τί πρέπει να κάνω για να έρθω προς Ελλάδα μεριά;

Αν πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί τερματισμού-κλειδώματος, σου εμφανίζει την επιλογή επανεκκίνησης... και το κινητό σβήνει και ανάβει πάλι... αυτό το χρησιμοποιούμε συνήθως για όταν ανοίγουμε πολλά προγράμματα στο παρασκήνιο και το σύστημα δεν μπορεί να τα κλείσει και αρχίσει να κολλάει...

Όσον αναφορά το gps, καταλαβαίνεις ότι κλείδωσε όταν το εικονίδιο του δορυφόρου στη μπάρα ειδοποίησεων σταθεροποιηθεί και σταματήσει να αναβοσβήνει...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Αν πατήσεις παρατεταμένα το κουμπί τερματισμού-κλειδώματος, σου εμφανίζει την επιλογή επανεκκίνησης... και το κινητό σβήνει και ανάβει πάλι... αυτό το χρησιμοποιούμε συνήθως για όταν ανοίγουμε πολλά προγράμματα στο παρασκήνιο και το σύστημα δεν μπορεί να τα κλείσει και αρχίσει να κολλάει...

Όσον αναφορά το gps, καταλαβαίνεις ότι κλείδωσε όταν το εικονίδιο του δορυφόρου στη μπάρα ειδοποίησεων σταθεροποιηθεί και σταματήσει να αναβοσβήνει...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Κώστα σ' ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση. Οκ κατέβασα και τον αναλυτικό ελληνικό οδηγό, οπότε οι απορίες μου θα λυθούν λογικά εκεί.

Μόνο κάτι τελευταίο ακόμα: είτε πάω "Μέρη", είτε "Locations", είτε "Λειτουργία Αυτοκινήτου" το GPS δεν κλειδώνει. Βγήκα στο μπαλκόνι (4oς όροφος - η απέναντι πολυκατοικία είναι 100m μακριά) και το άφησα πόση ώρα. Να σημειώσω πως δεν έχω μέσα κάρτα SIM. Αυτό φταίει;

Edited by spdrosin

Ναι αυτο φταιει φιλε μου γιατι η κεραια ειναι assisted gps δηλαδη υποβοηθουμενη απο το σημα κινητης τηλεφωνιας για να πιανει στιγμα πιο γρηγορα.

Είναι λοιπόν λόγω του A-GPS. Οπότε δεν είναι πως θέλει SIM για να πιάνει "πιο γρήγορα" μόνο, αλλά για να πιάνει γενικά. Σωστά;

Edited by spdrosin

Νομιζω οτι χωρις sim θελει καθαρο ουρνο να βλεπει και αργει πολυ την πρωτη φορα για το σημα.νομιζω οτι ετσι ειναι αλλα αν καποιος αλλος γνωριζει καλυτερα ας μας το πει.

Στο Βόλο σήμερα δεν παίζει σύννεφο ούτε για δείγμα.

Έδειχνε να ψάχνει δορυφόρο, αλλά μάταια. :shifty:

εμενα με βγαζει στο σπιτι μου με απκληση ενς δρομου ακριβως με σιμ μεσα ενω σε αλλα μερη με βρισκει σχεδον παντα.ισως επειδη ειμαι σε στενο αν και μενω σε 4ο....τεσπα.μια ερωτησουλα τωρα.ενας φιλος λεει παραπανω για ενα καλο ημερολογιο με απεργιες κλπ.πως το βαζω αυτο στο gmail μου.λιγο αρχαριος ε?

• Administrators
ενας φιλος λεει παραπανω για ενα καλο ημερολογιο με απεργιες κλπ.πως το βαζω αυτο στο gmail μου.λιγο αρχαριος ε?

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3496147#post3496147

Modpic.gif

Παιδιά μπορεί να βοηθήσει κανείς; Θέλω άμεσα να ενεργοποιήσω το internet της vodafone που προσφέρει με 1€ / ημέρα. Τι θα χρειαστει ν'αλλάξω το τηλ; (συνδέομαι μόνο μεσω wifi)

Τι να προσέξω; Ευχαριστώ

Geia sas...Exw edw k duo meres Htc Desire HD...einai poli kalo eimai euxaristimenos apo ena mono apogetevtika oti i bataria tou den krataei poli....dld tris wres...thelw na matho an se olous to idio einai?poios mpori na mou apantisi?

Καταρχήν μην γράφεις με λατινικούς χαρακτήρες, γιατί απαγορεύεται από τους κανόνες του forum, τους οποίους αποδέχτηκες, μιας που είσαι μέλος του αυτή την στιγμή.

Όσο για την μπαταρία, μάλλον έπεσες σε ελαττωματική, αλλά μην ανησυχείς, γιατί λογικά θα αλλαχθεί η συσκευή σου, από μία ίδια, ολοκαίνουρια. Ελπίζω να σε βοήθησα.

Σε ευχαριστω που μου απαντησες!Αλλα σε αλλες γραμμες δουλευει αψογα!ποσες μερες κραταει μπαταρια?

Αυτό εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως από τι επιλογές έχεις ενεργοποιημένες στην συσκευή σου, από τους συγχρονισμούς με κοινωνικά δίκτυα, καιρό, gmail, μετοχές, τον φωτισμό της οθόνης κτλ. Πάντως μία μέρα την βγάζει η συσκευή μας. Σε άλλους με το ζόρι (όπως σε εμένα πχ) και σε άλλους βγάζει και 2 μέρες. Εξαρτάται και από την χρήση που του κάνει κάποιος, αν έχει "στρώσει" η μπαταρία, δηλαδή μετά απο 3-4 πλήρεις φορτίσεις και αποφορτίσεις, κτλ. Οτιδήποτε χρειαστείς, ή έχεις απορία σχετικά με την συσκευή σου, εδώ θα βρεις τις απαντήσεις σου.

Geia sas...Exw edw k duo meres Htc Desire HD...einai poli kalo eimai euxaristimenos apo ena mono apogetevtika oti i bataria tou den krataei poli....dld tris wres...thelw na matho an se olous to idio einai?poios mpori na mou apantisi?

μεγια το κινητο ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΓΡΙΚΛΙΣ!Aκομα και να μην εχεις ελληνικα στο πσ μπορεις να τα μετατρεψεις.επισης φανταζομαι πως ειδες και ολα τα ποστ που ειναι στα ελληνικα αλλα και τους κανονισμους του φορου,

στο θεμα μπαταρια υπαρχουν δεκαδες αναφορες.απο κει και περα κανε μερικες αποφορτησεις του κινητου 2-3 για αρχη και κανονικες,μεχρι του 100%,φορτσεις της μπαταριας και θα φτιαξει σταδιακα.μην περιμενεις ομως κατι πανω απο μια και κατι μερα.παραλληλα τσεκαρε ποσες ανοιχτες εφαρμογες εχεις γιατι οι 3 ωρες ειναι πολυ λιγες

Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του HTC Desire HD και έχω κάποιες ερωτήσεις

1. Το γυαλί της οθόνης χαλάει εύκολα; Χρησιμοποίησα για λίγο τη συσκευή στο Πλαίσιο και δεν είδα να παθαίνει τίποτα όταν την έξυσα δυνατά με το νύχι.

2. Το σώμα της συσκευής είναι γερό γιατι διαβάζω οτι βγαίνουν τα καπάκια, έχει λυθεί το πρόβλημα στις καινούργιες παρτίδες;

3. Η μπαταρία πόσο κρατάει με δυο ώρες με Sygic και καμμιά ώρα ίντερνετ, σε βγάζει μέχρι να γυρίσεις σπίτι;

4. Ο Opera Mini φαντάζομαι λειτουργεί καλά έτσι;

5. Τα καινούργια android κινητά πότε έρχονται (Galaxy 2, DHD2, Atrix) και σε τι τιμές;

Είμαι κάτοχος Nokia Ν8 (gorilla glass, σώμα αλουμινίου) οπότε καταλαβαίνετε οτι θα έχω ένα θέμα με την κατασκεύη, οπότε οσο δυνατό περισσότερες πληροφορίες τόσο το καλύτερο.

Παιδιά μπορεί να βοηθήσει κανείς; Θέλω άμεσα να ενεργοποιήσω το internet της vodafone που προσφέρει με 1€ / ημέρα. Τι θα χρειαστει ν'αλλάξω το τηλ; (συνδέομαι μόνο μεσω wifi)

Τι να προσέξω; Ευχαριστώ

ρυθμισεις>ασυρματα δικτυα>δικτυο κινητης και το τσεκρεις.αν θες να εισαι στο ινερνετ μονο με αυτο βαλε ανενεργο το wifi λιγο πιο πανω.επισης επειδη δεν γνωριζψ ακριβως το πακετο της βονταφον αν δεν εχεις οσο ιντερνετ θες αλλα καποια mb με το 1 ευρω την ημερα βαλε ενα μετρητη για να μη φυγεις απο τα ορια

Ναι κ εγω αυτο λεω,οτι τρεις ωρες ειναι λιγες!Σας ευχαριστω για της απαντισης που μου δωσατε!Ενταξη να πο κ την αληθεια ολο μεσα ημουνα κ εψαχνα της εφαρμογες του κινητου!Παιδια μια αλλη ερωτηση,εκει που σε γραφει σιμα του δυκτιου,κ απο κατω διχνει της εφαρμογες που ειχα μπει ποιο πριν εικηνα μπορουμε να ζβησουμε κ πως αν γινετε?ξοδευει την μπαταρια?

Σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του HTC Desire HD και έχω κάποιες ερωτήσεις

1. Το γυαλί της οθόνης χαλάει εύκολα; Χρησιμοποίησα για λίγο τη συσκευή στο Πλαίσιο και δεν είδα να παθαίνει τίποτα όταν την έξυσα δυνατά με το νύχι.

2. Το σώμα της συσκευής είναι γερό γιατι διαβάζω οτι βγαίνουν τα καπάκια, έχει λυθεί το πρόβλημα στις καινούργιες παρτίδες;

3. Η μπαταρία πόσο κρατάει με δυο ώρες με Sygic και καμμιά ώρα ίντερνετ, σε βγάζει μέχρι να γυρίσεις σπίτι;

4. Ο Opera Mini φαντάζομαι λειτουργεί καλά έτσι;

5. Τα καινούργια android κινητά πότε έρχονται (Galaxy 2, DHD2, Atrix) και σε τι τιμές;

Είμαι κάτοχος Nokia Ν8 (gorilla glass, σώμα αλουμινίου) οπότε καταλαβαίνετε οτι θα έχω ένα θέμα με την κατασκεύη, οπότε οσο δυνατό περισσότερες πληροφορίες τόσο το καλύτερο.

1)ωστε εσυ εισαι αυτος που χει καταχαραξει το htc στο πλαισιο ε??:pπλακα κανω ασφαλως.λοιπον.την οθονη και γω γερη την εχω δει αν και στο δικο μου εβαλα εξαρχης μεμβραη κατι που νομιζω πρεπει να κανουμε ΑΜΕΣΑ ειδικα σε τετοιες ακρβες συσκευες.πανω κατω θα σου πω τα ιδια και για το ...σωμα του κινητου.Γερο νομιζψ οτι ειναι αν και μετα απο μια πτωση απο τα 40 εκατσατ χωρις θηκη πηρα μιαθηκουλα με 10 ευρα και ειμαι μια χρα.τα πλαστικα καπακια δεν ειδα να εχουν προβλημα 2 μερες που το χα χωρις θηκη.τα ανοιξα 4-5 φορες το κατω της σιμ και μονο μια μιας και με δυσκολεψε αυτο της μπαταριας....

ηα ντοχη της μπαταριας,οπως ολοι λενε δεν ειναι πανω απο 1 μερα και κατι.εμενα προσωπικα μου χει κρατσει 3 φορες 1 μερα και μια φορα μια και...

εμενα η καμερα με προβληματιζει....θελει πολυ σταθερο χερι ρε παιδια...λιγο να κουνιεμαι τραβαει χαλια....

Ναι κ εγω αυτο λεω,οτι τρεις ωρες ειναι λιγες!Σας ευχαριστω για της απαντισης που μου δωσατε!Ενταξη να πο κ την αληθεια ολο μεσα ημουνα κ εψαχνα της εφαρμογες του κινητου!Παιδια μια αλλη ερωτηση,εκει που σε γραφει σιμα του δυκτιου,κ απο κατω διχνει της εφαρμογες που ειχα μπει ποιο πριν εικηνα μπορουμε να ζβησουμε κ πως αν γινετε?ξοδευει την μπαταρια?

αν το συρεις προς τα κατω ανοιγει ενα πιο μεγαλο παραθυρο που πανω δεξια εχει ενα "κουμπι" εκκαθαρση

αν θες παντς τη γνωμη μου και μιας και το εχεις ηδη 2 μερες κοιτα το ΑΜΕΣΑ με την μπαταρια.κανε μια πληρη αποφορτηση-φορτση και μετα με την ιδια χρηση δες ποσο θα αντεξει και αν κανει τα ιδια τραβα για αντικατασταση.

αν το συρεις προς τα κατω ανοιγει ενα πιο μεγαλο παραθυρο που πανω δεξια εχει ενα "κουμπι" εκκαθαρση

αν θες παντς τη γνωμη μου και μιας και το εχεις ηδη 2 μερες κοιτα το ΑΜΕΣΑ με την μπαταρια.κανε μια πληρη αποφορτηση-φορτση και μετα με την ιδια χρηση δες ποσο θα αντεξει και αν κανει τα ιδια τραβα για αντικατασταση.

Το κανο ιδει φιλε...αυτο που λες..αλλο εννοω,,,ναι το κουμπι εκκαθαρσης το ξερω!ακριβος απο κατο εχει εφαρμογες αυτα δεν μπωρο να ζβεισω...αυτα που ερχονται σαν μηνυματα ι αναπαντητες κλησεις τα ζβεινη ενω της εφαρμογες οχι...εκει τι γινετε?

Το κανο ιδει φιλε...αυτο που λες..αλλο εννοω,,,ναι το κουμπι εκκαθαρσης το ξερω!ακριβος απο κατο εχει εφαρμογες αυτα δεν μπωρο να ζβεισω...αυτα που ερχονται σαν μηνυματα ι αναπαντητες κλησεις τα ζβεινη ενω της εφαρμογες οχι...εκει τι γινετε?

Αυτές είναι οι εφαρμογές που χρησιμοποίησες πιο πρόσφατα. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τρέχουν από πίσω. Γενικότερα, δε χρειάζεται να προσέχεις εσύ τι τρέχει από πίσω (ξέχνα τον τρόπο λειτουργίας των windows), εκτός αν δεις ότι το κινητό δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

Λεωνίδας

Αυτές είναι οι εφαρμογές που χρησιμοποίησες πιο πρόσφατα. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι τρέχουν από πίσω. Γενικότερα, δε χρειάζεται να προσέχεις εσύ τι τρέχει από πίσω (ξέχνα τον τρόπο λειτουργίας των windows), εκτός αν δεις ότι το κινητό δεν λειτουργεί όπως θα έπρεπε.

Α οκ....ευχαριστω!Που μπορω να βρω να απενεργοποιηση του ιντερνετ απο την καρτα μ.....στο κινητο μ για να μην με χρειωνη απο την καρτα μ?

Κ τι πρεπει να εχω κληστω για να μην μου τρωει την μπαταρια?Τι πρεπει να προσεχς στο κινητο μ?

Edited by kollatos

Θα σε παρακαλέσω να γράφεις με σωστά ελληνικά και τόνους κι όχι

σε στυλ greeklish γιατί τα μηνύματά σου είναι πολύ δυσανάγνωστα.

Ευχαριστώ.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...