Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γνωρίζει κάποιος αν ο browser θέλει κάτι το ιδιαίτερο για να κλείσει? Εγώ απλά πατάω το home button. Δεν πιστεύω να συνεχίσει να χρεώνει...

Πατωντας το home button δεν κλινεις τον browser,συνεχιζει να τρεχει στο backround.απο εκει και περα αν δεν του πεισ να φορτωσει καποια νεα σελιδα δεν θα σε χρεωσει.αλλιως μπορεις να κατεβασεις καποιο taskmanager και να τον κλεινεις απο εκει κανονικα...(kill)

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πατωντας το home button δεν κλινεις τον browser,συνεχιζει να τρεχει στο backround.απο εκει και περα αν δεν του πεισ να φορτωσει καποια νεα σελιδα δεν θα σε χρεωσει.αλλιως μπορεις να κατεβασεις καποιο taskmanager και να τον κλεινεις απο εκει κανονικα...(kill)

Ευχαριστώ, κατέβασα το advanced task killer. :D

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

η οθονη του ειναι μια χαρα και στον ηλιο

δεν ειχα καποιο προβλημα.

ο ηχος του ο εξωτερικος δεν με ικανοποιησε,

η μπαταρια του καλυτερη απο του desire

απο 100% στις 23.00 τωρα εχω 85% με data/wifi on

και ολα να κανουνε update καθε 15λεπτα.

τα καπακια δεν μπρω να πω οτι ειναι και τελεια

με κουρασε αρκετα το καπακι τις μπαταριας ειδικα να το

κουμπωσω.κατ'αλλα ειναι σε ολα τελεια και το μεγεθος δεν με πειραζει καθολου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά γεια σας και από μένα. Είμαι και εγώ κάτοχος του DHD τις τελευταίες 2 μέρες και οι εντυπώσεις μου μέχρι τώρα είναι απλά οι καλύτερες αν και σαν καινούργιος σε android (μέχρι τώρα χρησιμοποιούσα το HTC Tytn ii) έχω αρκετές απορίες. Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να εγκαθιστώ τις εφαρμογές που κατεβάζω στην sd αντί στην μνήμη τηλεφώνου.του έχω βάλει κάρτα 16gb και μένει ανεκμετάλλευτη. ειχα την εντύπωση, με λίγο διάβασμα που έκανα, πως στο froyo υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για το πού 8α γίνει η εγκατάσταση...
Nexus 4 - Galaxy Note II - Galaxy Note 8.0

• Administrators
Θα ήθελα να μάθω πως μπορώ να εγκαθιστώ τις εφαρμογές που κατεβάζω στην sd αντί στην μνήμη τηλεφώνου.του έχω βάλει κάρτα 16gb και μένει ανεκμετάλλευτη. ειχα την εντύπωση, με λίγο διάβασμα που έκανα, πως στο froyo υπάρχει η δυνατότητα επιλογής για το πού 8α γίνει η εγκατάσταση...

http://www.appbrain.com/app/app-2-sd-%28move-apps-to-sd%29/com.a0soft.gphone.app2sd

Modpic.gif

Ευχαριστώ, κατέβασα το advanced task killer. :D

Γνωρίζεις ότι "απαγορεύεται" η χρήση Task Killer στα android κινητά, έτσι; Είναι η πλέον περιττή εφαρμογή σε Android.

Υ.Γ: Πέρασα CM Beta 1 και απλά πετάει ακόμα περισσότερο το κινητό (περίεργο θα μου πείτε αφού πηγαίνει ήδη σφαίρα με stock rom :p).

Sent from my Desire HD using Tapatalk

HTC Desire HD // Updated 11.02.2011 > CyanogenMod 7 PNK "Crispy Duck (Personal modified CM7 build) (http://goo.gl/OsItD) :shock:

Νομιζω εχει εφαρμογη απο αλλο desire και οχι μονο να μεταφερουμε μεσω wifi επαφες κλπ.Απο που γινεται αυτο μιας και θα το εχω κατα 90% σε δυο ωρες ?

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Γνωρίζεις ότι "απαγορεύεται" η χρήση Task Killer στα android κινητά, έτσι; Είναι η πλέον περιττή εφαρμογή σε Android

Sent from my Desire HD using Tapatalk

για ποιο λόγο απαγορευεται?δεν καταλάβαινω?για καποιον μπορει να μην ειναι χρησιμος ενας task killer,για καποιον αλλον ομως μπορει να ειναι;)

για ποιο λόγο απαγορευεται?δεν καταλάβαινω?για καποιον μπορει να μην ειναι χρησιμος ενας task killer,για καποιον αλλον ομως μπορει να ειναι;)

Έχει γίνει πολύ κουβέντα για αυτό το θέμα, οπότε μην τα ξαναλέμε, με λίγα λόγια το λογισμικό από μόνο του είναι πιο "έξυπνο" ωστε να καταλάβει πότε πρέπει να "σκοτώσει" ένα process που δεν του χρειάζεται, από οποιονδήποτε χρήστη που μπορεί να δημιουργήσει αστάθεια στο σύστημα κλείνοντας πηγές λογισμικού που δεν θα έπρεπε να κλείσουν. Μην το σκέφτεσαι όπως στα windows, γιατί πολύ απλά δεν δουλεύει έτσι.

Λεωνίδας

Έχει γίνει πολύ κουβέντα για αυτό το θέμα, οπότε μην τα ξαναλέμε, με λίγα λόγια το λογισμικό από μόνο του είναι πιο "έξυπνο" ωστε να καταλάβει πότε πρέπει να "σκοτώσει" ένα process που δεν του χρειάζεται, από οποιονδήποτε χρήστη που μπορεί να δημιουργήσει αστάθεια στο σύστημα κλείνοντας πηγές λογισμικού που δεν θα έπρεπε να κλείσουν. Μην το σκέφτεσαι όπως στα windows, γιατί πολύ απλά δεν δουλεύει έτσι.

Τα γνωριζω πολυ καλα αυτα που λες...αλλα για καποιον πιο "ψαγμενο" χρηστη που γνωριζει ποιo prosecc δεν πρεπει να κανει kill,για να μην προκαλεσει ασταθεια στο κινητο του,

πυστευω οτι ειναι αρκετα χρησιμα:)

Λοιπον περι διαθεσιμότητας του ΗD στην σαλονικα τουλαχιστον :

μιντιαμαρκ : τιποτα

σατουρν (νεο) : την τριτη και βλεπουμε (με τιμη εκπληξη παντως , κατι λενε για 500 ε)

πλαισιο καλαμαριας: ηρθε ενα κομματι για δειγμα αλλα το πηρε ενας λυσσασμενος. Ποτε θα ξαναφέρουν 20/12!!! Καλα Χριστουγεννα

Γερμανος: τον έφερε , την απομιμηση το κανονικο θα δουμε!!!

Το πηρα κι εγω σημερα !!!!

Και με το desire με ειχε βολεψει ο επιτραπεζιος φορτιστης με θηκη να μπαινει και δευτερη μπαταρια μεσα και να στεκεται ορθιο το κινητο και να φορτιζει.Κατι σαν αυτο για HD2

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=300488063177

Οποιος μπορει ας με βοηθησει να βρω κατι αναλογο για το HD.

Ευχαριστω.

Φιλικά Γιάννης

Στο android 2.2 που έχει το HD γίνεται να μεγαλώσεις τα font όπως στο iphone πχ στις επαφές;

Επίσης μπορεί να έχεις αγγλικό λειτουργικό με γλώσσα εισαγωγής αγγλικά-ελληνικά;

Στο android 2.2 που έχει το HD γίνεται να μεγαλώσεις τα font όπως στο iphone πχ στις επαφές;

Οχι δυστυχως...Μονο σε root συσκευες.:(:(:(

Φιλικά Γιάννης

Λοιπον περι διαθεσιμότητας του ΗD στην σαλονικα τουλαχιστον :

μιντιαμαρκ : τιποτα

σατουρν (νεο) : την τριτη και βλεπουμε (με τιμη εκπληξη παντως , κατι λενε για 500 ε)

πλαισιο καλαμαριας: ηρθε ενα κομματι για δειγμα αλλα το πηρε ενας λυσσασμενος. Ποτε θα ξαναφέρουν 20/12!!! Καλα Χριστουγεννα

Γερμανος: τον έφερε , την απομιμηση το κανονικο θα δουμε!!!

Και εγώ το έψαξα την Παρασκευή στο Πλαίσιο, αφότου είδα ότι στη σελίδα τους ήταν διαθέσιμο, τελικά στο κατάστημα της Καλαμαριάς δεν το είχαν καθόλου και στο κατάστημα του κέντρου είχε ένα το οποίο και παρήγγειλα τηλεφωνικά, όμως με πήραν τηλέφωνο μετά από κανένα μισάωρο και μου έλεγαν κάτι περίεργα ότι το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν διαθέσιμο μόνο με συμβόλαιο cosmote και κάτι τέτοια περίεργα, τέλος πάντων το παρήγγειλα από το ηλεκτρονικό κατάστημα τους και θα το παραλάβω την τρίτη.

Και με το desire με ειχε βολεψει ο επιτραπεζιος φορτιστης με θηκη να μπαινει και δευτερη μπαταρια μεσα και να στεκεται ορθιο το κινητο και να φορτιζει.Κατι σαν αυτο για HD2

Deluxe HTC Desire HD Desktop Charging Cradle

Αν και δεν είναι διαθέσιμο ακόμα.

Edited by Sorteps

Ευχαριστω.

Και εγώ το έψαξα την παρασκευή στο Πλαίσιο, αφότου είδα ότι στη σελίδα τους ήταν διαθέσιμο, τελικά στης καλαμαριάς δεν είχαν καθόλου και στο κατάστημα του κέντρου είχε ένα το οποίο και παρήγγειλα τηλεφωνικά, όμως με πήραν τηλέφωνο μετά από κανένα μισάωρο και μου έλεγαν κάτι περίεργα ότι το συγκεκριμένο κομμάτι ήταν διαθέσιμο μόνο με συμβόλαιο cosmote και κάτι τέτοια περίεργα, τέλος πάντων το παρήγγειλα από το ηλεκτρονικό κατάστημα τους και θα το παραλάβω την τρίτη.

Deluxe HTC Desire HD Desktop Charging Cradle

Αν και δεν είναι διαθέσιμο ακόμα.

Ευχαριστω.Αν δεν κανω λαθος αυτα κανουν αλλα μου φαινεται οτι ολα εχουν πριζα για το ρευμα αμερικανικου τυπου.

Φιλικά Γιάννης

Επίσης μπορεί να έχεις αγγλικό λειτουργικό με γλώσσα εισαγωγής αγγλικά-ελληνικά;

Font Size λεγεται η εφαρμογη που το κανει σε rooted συσκευες και κοστιζει 0.99$ αλλά δε το συνιστώ.Το έβαλα στο hd2 και ενώ μίκρυναν τα γράμματα (εγώ τα θέλω πιο μικρά!!! ) το μισό μενού έγινε κινέζικο

Edited by bbbb

εχει καποιος κολληματα με την συσκευη του?νομιζω πως οχι απλα καποιος στο xda μιλουε για εκτεταμενα κολληματα μαλλον σε ελλατωματικο θα επεσε!

για να μπει αυτοhttp://www.appbrain.com/app/app-2-sd....gphone.app2sd πρεπει να ειναι ροοτ η συσκευη?

Edited by nikolasn80

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Ευχαριστω.Αν δεν κανω λαθος αυτα κανουν αλλα μου φαινεται οτι ολα εχουν πριζα για το ρευμα αμερικανικου τυπου.

Εγώ πάντος το πήρα σήμερα από http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=31457

Μηπως εννοεί το ψευτικο που έχουν εκεί απλα για να φαίνεται και να τσιμπάνε παραγγελείες; ;-) The dummy phone..

Χθες εψαξα σε Πλαισιο και Γερμανο και Multirama αλλα τιποτα.Στο Πλαισιο Μεταμορφωσης και Κηφισιας ειχαν απο μια συσκευη αλλα μονο με συνδεση Cosmote.

Το πηρα σφραγισμενο ελληνικο απο αγγελια εδω μεσα.

Και κατι ακομα...

Το refresh της ωρας οταν ξακλειδωνουμε το κινητο θυμιζει HD2 .Πως διορθωνεται ?

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

igo 8 ή destinator δοκιμασε κανιεις?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

igo 8 ή destinator δοκιμασε κανιεις?

Νομιζω destinator δεν υποστηριζεται απο android και ειναι ενα μειον αυτο.

Ερωτησουλες :

Τι σημαινει η επιλογη για εντοπισμο του κινητου αν κλαπει ?

Πως μπορω να εγκαταστασω firefox και google earth ? Μεσω internet που εχει το κινητο δεν με αφηνει και μεσω market δεν βρισκω κατι.

Ευχαριστω.

Edit

Λαθος μου για το destinator

http://www.mlsdestinator.gr/software/Android.html

Edited by Γιάννης

Φιλικά Γιάννης

Ευχαριστω.

http://www.netimes.com/shop/desktop-cradle-w-2nd-battery-charger-for-htc-desire-hd-p-2946.html?cPath=80_779

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...