Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδια εγω που ειμαι eng s-off μπορω να φλασαρω αλλο ραδιο?

γιατι προσπαθησα με τον οδηγο να κανω radio s-off περασα το visionary ακολουθησα τα βηματα αλλα δεν κανει reboot το κινητο για να τρεξω το exe...

Everything Is Possible....

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

γιατι προσπαθησα με τον οδηγο να κανω radio s-off περασα το visionary ακολουθησα τα βηματα αλλα δεν κανει reboot το κινητο για να τρεξω το exe...

Πιο .exe? Radio flashαρεις μεσω adb απο fastboot με την εντολη "fastboot flash radio xxxxx.img".

Οπου xxxx το ονομα του radio που πας να κανεις flash.

Το θέμα είναι ότι δεν έχω καταφέρει να εντοπίσω ποιο πρόγραμμα είναι...αν και έχω και task manager για να ελέγχω τι τρέχει...Έχω σπάσει το κεφάλι μου...Θα κοιτάξω σήμερα το βράδυ να το φορτίσω κλειστό, και μάλλον θα έχω περάσει και την νέα Rom να δω μήπως έχει κάποια βελτίωση.

Σε ευχαριστώ πολύ.

Νίκος.

Δυστυχώς μεσω task manager δε θα βγαλεις ακρη μιας και τις περρισοτερες φορες δειχνει οτι πραγματικα θελει ειδικα σε εφαρμογες και αποκρυπτει processes. Να κανεις μεταβαση σε fota 2.3.3 οπου περιεχει μεσα στο tab μπαταρια "χρηση μπαταριας" που δινει μια πολυ καλη εικονα σχετικα με το τι "στραγγιζει" τη μπαταρια σου.

Edited by amdnikos

Πιο .exe? Radio flashαρεις μεσω adb απο fastboot με την εντολη "fastboot flash radio xxxxx.img".

Οπου xxxx το ονομα του radio που πας να κανεις flash..

exe εννοω το προγραμμα για να κανει ραδιο σ-οφφ.

πρεπει να περασω και φρογιο ρομ?

μετα απο ενα hard reset και καμποσα restart εχω την εντυπωση πως η official ΟΤΑ 2.3 ψιλολαγκαρει.. Edited by teodore88

μετα απο ενα hard reset και καμποσα restart εχω την εντυπωση πως η official ΟΤΑ 2.3 ψιλολαγκαρει..

Περίμενε να στρώσει λίγο.

exe εννοω το προγραμμα για να κανει ραδιο σ-οφφ.

Δυο post πανω γραφεις οτι εισαι ηδη s-off. Απαξ και εισαι s-off γιατι θες να αλλαξεις rom? Radio μπορεις να αλλαξεις με τη rom που εχεις τωρα.

Μετά την αναβάθμιση δεν μου δουλευει το Sygic Aura.

Τους έστειλα μήνυμα και περιμένω.

Ναι ειναι γνωστο conflict. Ουτε με CM7 δουλευει. Αντιθετα δουλευε μια χαρα στο NS μου.

Όταν έκανα update σε 2.3, είχα κάνει και format την SD και μετά απλά ξαναπέρασα τα προγράμματα και φυσικά όλα τα προγράμματα από την αρχή. Η όλη διαδικασία μου πήρε 2 ώρες. Το λοιπόν, δεν βλέπω ΟΥΤΕ ένα μειονέκτημα στην νέα έκδοση ούτε κολλήματα ούτε με το wifi πρόβλημα. Σήμερα μετά από 21 ώρες 17λ και 22 δευτ η μπαταρία είναι στο 76%. Το 3g ανοιχτό, κλήσεις 30 λεπτών, μηνύματα και emails.

Όσον αφορά το ότι περίμεναν κάποιοι και κάποια στοιχεία του sense 3.0, μάλλον να μην περιμένουν καθόλου η ακόμα είναι πολύ νωρίς. Κάτι άλλο, υπάρχει μήπως περίπτωση για update σε 2.3.4 ; .

@Μmosgr

Δεν μπορεί να το έχασες. Απλά στις ρυθμίσεις Γλώσσα και πληκτρολόγιο--> Τοuch input --> Eισαγωγή κειμένου-->Πρόβλεψη,ορθογράφηση και ολοκλήρωση λέξεων είναι τικαρισμένα ; (και σε Wqerty και στο πληκτρόλογιο)

Edited by apitsakis

Παιδια μολις μπηκα σπιτι κ μεσω wifi μου ηρθε αναβαθμιση σε απο 2.2 σε 2.3. Το εχει κανει καποιος αλλος που να ξερει να μας πει θετικα κ αρνητικα;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Δυο post πανω γραφεις οτι εισαι ηδη s-off. Απαξ και εισαι s-off γιατι θες να αλλαξεις rom? Radio μπορεις να αλλαξεις με τη rom που εχεις τωρα.

Οπότε δηλαδή μπορώ να αλλάξω ράδιο κανονικά??

Κατεβαζω το αρχείο radio flash και βάζω μέσα το ράδιο image που εχω κατέβασει και μέσω adb κάνω αυτα που μου είπες πιο πάνω. Σωστά τα Λεω?

Μην κάνω καμία πατάτα. ;)

Παιδια μολις μπηκα σπιτι κ μεσω wifi μου ηρθε αναβαθμιση σε απο 2.2 σε 2.3. Το εχει κανει καποιος αλλος που να ξερει να μας πει θετικα κ αρνητικα;

Αν δεν σε ενδιαφέρει το root και το s-off κάνε την αναβάθμιση. Δεν υπάρχει αρνητικό σε σχέση με την 2.2.1. Μόνο ποιο θετικά στοιχεία.

Οπότε δηλαδή μπορώ να αλλάξω ράδιο κανονικά??

Κατεβαζω το αρχείο radio flash και βάζω μέσα το ράδιο image που εχω κατέβασει και μέσω adb κάνω αυτα που μου είπες πιο πάνω. Σωστά τα Λεω?

Μην κάνω καμία πατάτα. ;)

Αναλυτικα η διαδικασια εδω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=896597

Τα είδα τα Posts σου συνονόματε. Απόλυτο δίκιο έχεις. Ήθελα κι εγώ να το πω: " Ρε άνθρωπε ξεκόλλα. Κάνεις δουλειά (για άλλους καλή, για άλλους όχι) ό, τι κι αν κάνεις στην επιλογή του καθενός είναι αν θα βάλει τη ROM σου, αλλά μη μου αλλάζεις το όνομα (έκδοση) του thread 2 μέρες πριν ανεβάσεις τη ROM σου, για να καταλήξεις, να μην ανεβάσεις καν αυτή που προαναφέρεις 2 μέρες νωρίτερα, αλλά να μετα πηδήσεις στην ακριβώς την επόμενή σου (έκδοση) " . Για όποιους παρακολοθούν την ARDH θα το καταλάβουν.

Ας μην είμαστε αφελείς, ο τύπος προσπαθεί να ξεζουμίσει τα donate όσο μπορεί περισσότερο, τα λάθη πολλές φορές είναι εσκεμμένα για να περιμένεις την επόμενη έκδοση και "δήθεν" το έφτιαξα και πάλι donate, επίσης χτές εμφάνισε τον kernel σαν δικό του και του apache14, εντωμεταξύ ο apache14 έχει πουλήσει το DHD εδω και μήνες ενώ ο Lee είπε οτι το compile έγινε απο το δικό του source...To τι κλεψιά πέφτει γενικά δε λέγεται, ο άλλος (liamsters) έκλεψε το θέμα του Kalagas άλλαξε μερικά στοιχεία και το παρουσιάζει ως δικό του, χωρίς να ρωτήσει ή να δώσει credits. Σοβαρή δουλειά για μένα γίνεται απο Lee, Capychimp, CoreDroid και απο θέματα hes_theone64 και Kalagas χωρίς σείρα προτίμησεως.

Tελικά η επίσημη έκδοση (2.36.405.5) έχει χαμηλότερο νούμερο απο την leaked που έχουμε εμείς (2.36.405.8);

Update – HTC Desire HD Firmware Over The Air (FOTA) update

Your phone will receive a notification of FOTA update when it is made available. Simply press OK to accept the update via a data connection such as Wi-Fi or GPRS/3G. After installing the update, you can confirm a successful update by confirming the Build number (From the Home Screen go to MENU> Settings> About Phone> Software Information> Software number). The new Build number after the update will be 2.36.405.5. Update: Android 2.3 upgrade. NotePlease back up your data first before upgrading your phone. We recommend using a free Wi-Fi hotspot or an unlimited data plan to apply this update. If not, standard data connection charges may apply. For any questions, please contact us at http://www.htc.com/www/CA_Hotline.aspx

http://www.htc.com/uk/support.aspx

Αναλυτικα η διαδικασια εδω.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=896597

Ναι αλλά λέει ότι πρέπει να είσαι και radio s off και eng s off.

Εχω το dhd το είχα πάρει μεταχειρισμένο και δεν ξέρω αν έχει radio s off.

Το eng s off το γράφει όταν μπαίνεις στο bootloader αλλά το άλλο δεν ξέρω που γράφει.

Συγνώμη σας ζαλισα.

καλησπερα. Το πρωι μου εδειξε οτι μπορω να κατεβασω την αναβαθμιση και απο λαθος πατησα ακυρο. Τωρα δεν μου το ξαναδειχνει. Τι να κανω; θελω το 2.3

Ναι αλλά λέει ότι πρέπει να είσαι και radio s off και eng s off.

Εχω το dhd το είχα πάρει μεταχειρισμένο και δεν ξέρω αν έχει radio s off.

Το eng s off το γράφει όταν μπαίνεις στο bootloader αλλά το άλλο δεν ξέρω που γράφει.

Συγνώμη σας ζαλισα.

Ναι φιλε μου εχεις eng bootloader προχωρα αφοβα.

2.36.405.8 δεν είναι το OTA?. Eγώ που φλάσαρα από μέσω RUU, αυτήν έχω.

2.36.405.5 ειναι η FOTA

Edited by amdnikos

Kαι αυτό τώρα τι μπορεί να σημαίνει ;. Καλώς ή κακώς φλασάραμε την 2.35.405.8 ;

Δε σημαίνει τίποτα. Απλα το build της leaked 2.35.405.8 ειναι νεοτερο απο το build που η htc διεθεσε μεσω FOTA. Προσωπικη εκτιμηση ειναι οτι μεταξυ τους δεν εχουν καμμια διαφορα.

Thanks bro ;)

Να εισαι καλα.

δεν συνδεεται με wifi καθολου με το μοντεμ του σπιτιου

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

δεν συνδεεται με wifi καθολου με το μοντεμ του σπιτιου

Αναλυτικότατο post. :p

Δωσε πληροφοριες οπως rom, kernel, αν σου δουλευε πιο παλια και τα σχετικα.

Kαι αυτό τώρα τι μπορεί να σημαίνει ;. Καλώς ή κακώς φλασάραμε την 2.36.405.8 ;

Σημαίνει οτι κακώς δε χρησιμοποιείς cooked rom :p

Mπορείς πάντως να κάνεις downgrade με το exe της 2.36.405.5

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...