Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

η αποψη σας για αυτη RCMix HD v6.1.0.1 Evolutionary Sense? θελω κατι με sense και δειχνει ωραια στο ματι...

και καποιος εθελοντης να μου απαντηση σε 2-3 ερωτησεις με πμ γιατι ειναι η πρωτη ρομ που λεω να βαλω..:)

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

εσεις με την 2.3 τα προγραμματα πλοηγησης δουλευουν κανονικα(AURA-NDRIVE-COPILOT) ή ειναι ακομα δεμενα με την 2.2?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

εσεις με την 2.3 τα προγραμματα πλοηγησης δουλευουν κανονικα(AURA-NDRIVE-COPILOT) ή ειναι ακομα δεμενα με την 2.2?

Μονο το Navigon εχει θεμα.Ολα τα αλλα παιζουν μια χαρα.

Συγχρόνισε τις επαφές σου με το Gmail και έτσι θα τις έχεις όσες rom και να αλλάξεις.

Επίσης να σε ενημερώσω ότι η γραφή τύπου sms απαγορεύεται. Σου συνιστώ να γράφεις ολόκληρες τις λέξεις όπως όλοι μας.

Οκ απο συντομια απλως ασυναισθητα συγνωμη...

Γεια σας παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εφόσον εγώ κάνω ROOT S-OFF ENG S-OFF θα μπορούσατε να μου προτείνεται μια καλή rom και επίσης επειδή είμαι καινούργιος με το άθλημα αυτό με τη rom θα πρέπει να βάλω εγώ kernel kai radio??

Μονο το Navigon εχει θεμα.Ολα τα αλλα παιζουν μια χαρα.

Κανένα θέμα με Navigon Select 3.5.4

Γεια σας παιδιά θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση εφόσον εγώ κάνω ROOT S-OFF ENG S-OFF θα μπορούσατε να μου προτείνεται μια καλή rom και επίσης επειδή είμαι καινούργιος με το άθλημα αυτό με τη rom θα πρέπει να βάλω εγώ kernel kai radio??

LeeDroid 3.0.1 ή Revolution 5.1.2 και ναι θα πρέπει να βάλεις το radio που συστήνει ο μάγειρας (26.09.04.11), δεν είναι τίποτα γιατι υπάρχει έτοιμο αρχείο στο thread με τα ράδια.

• Administrators

Κάθε rom έχει τις ιδιαιτερότητές της. Ρίξε μια ματιά εδώ... http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=765

Modpic.gif

η αποψη σας για αυτη RCMix HD v6.1.0.1 Evolutionary Sense? θελω κατι με sense και δειχνει ωραια στο ματι...

και καποιος εθελοντης να μου απαντηση σε 2-3 ερωτησεις με πμ γιατι ειναι η πρωτη ρομ που λεω να βαλω..:)

την εχω και ειναι μια χαρα. Δεν εχω κανενα θεμα. Απο radio δοκιμασα τα 12.28b.60.140e_26.03.02.26_M και 12.54.60.25_26.09.04.11_M2 και δουλευουν μια χαρα. Επισης και ο kernel του MDJ V8 παιζει.

Στους xda στην κατηγορια με τα θεματα κι τις εφαρμογες για το DHD εχει ενα threat για να βαζει ο καθενας μια screenshot απο το κινητο του. Παρατηρησα πως ( καταρχην εχει αρκετα ψαγμενα και ομορφα ) στα εικονιδια για τις εφαρμογες οι περισσοτεροι εχουν μονο τα γραμματα και γενικα ειναι αλλαγμενα... Εχω icons κατεβασμενα αλλα προσπαθησα να τα βαλω και απετυχα...κατι ελεγαν εκει για application organiser αλλα και παλι δεν τα καταφερα να εμφανιζεται στην οθονη μου ( με laucher pro απ' οτι καταλαβα γινεται καλυτερα). Υπαρχει κανενας οδηγος για αυτο η ειναι κατι απλο που μπορει να βοηθησει καποιος? Και αν γινεται για μια συνολικη ιδεα του πως βαζουν τα μενου τους και φαινονται ετσι. Ευχαριστω!:-)

• Administrators
Στους xda στην κατηγορια με τα θεματα κι τις εφαρμογες για το DHD εχει ενα threat για να βαζει ο καθενας μια screenshot απο το κινητο του. Παρατηρησα πως ( καταρχην εχει αρκετα ψαγμενα και ομορφα ) στα εικονιδια για τις εφαρμογες οι περισσοτεροι εχουν μονο τα γραμματα και γενικα ειναι αλλαγμενα... Εχω icons κατεβασμενα αλλα προσπαθησα να τα βαλω και απετυχα...κατι ελεγαν εκει για application organiser αλλα και παλι δεν τα καταφερα να εμφανιζεται στην οθονη μου ( με laucher pro απ' οτι καταλαβα γινεται καλυτερα). Υπαρχει κανενας οδηγος για αυτο η ειναι κατι απλο που μπορει να βοηθησει καποιος? Και αν γινεται για μια συνολικη ιδεα του πως βαζουν τα μενου τους και φαινονται ετσι. Ευχαριστω!:-)

Έχουμε και εδώ τέτοιο θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271010

Οι δημιουργεί δίνουν και τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Modpic.gif

Έχουμε και εδώ τέτοιο θέμα... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271010

Οι δημιουργεί δίνουν και τα εργαλεία που χρησιμοποίησαν για να φτάσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ναι δεν διαφωνω απλα δεν μπορω να αλλαξω τα εικονιδια στις εφαρμογες που υπαρχουν στις 7 αρχικες οθονουλες μας......ολα τα υπολοιπα θα τα καταφερω....με ποια εφαρμογη θα το καταφερω....τα icon packs τα εχω την διαδικασια δεν ξερω....και δεν βρικα οδηγο αποκλειστικα γιαυτο...

Χαιρετώ το ΝΗΜΑ!

Πρέπει να ομολογήσω ότι δίαβασα αρκετες σελίδες τις 2-3 ημέρες που έχω το DHD... ειναι ακόμη από το κουτί ( ουτε root ούτε τίποτις) αλλά με αυτά που διαβάζω... όλο και μου μπαίνουν ιδέες...:D

1-2 ερωτησούλες που θα σας φανούν UltraNoob αλλα έρχομαι από Iphone οπότε......

1. Αλλο πράγμα αλλάζω ROM και άλλο Software του DHD (px Gingerbread 2.3 )?

2. Το ROM Γιατί το αλλάζουμε?

3. Εγώ όπως ειμαι του "κουτιού" μπορώ να βάλω τίποτα?

4. Τα RCMix, leedroid, Android Revolution HD ειναι custom OS?

την επιεικια σας..... ευχαριστώ....

Καλησπέρα παιδιά!

Σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ ένα DHD, καινούριο από Αγγλία μέσω ebay. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Θα μπορέσω να το κάνω αναβάθμιση και να βάλω ελληνική γλώσσα? Μέχρι τώρα είχα μόνο Nokia smartphones και δεν είχα προβλήματα με τέτοια θέματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

< Trust No One and Deny Everything >

Χαιρετώ το ΝΗΜΑ!

Πρέπει να ομολογήσω ότι δίαβασα αρκετες σελίδες τις 2-3 ημέρες που έχω το DHD... ειναι ακόμη από το κουτί ( ουτε root ούτε τίποτις) αλλά με αυτά που διαβάζω... όλο και μου μπαίνουν ιδέες...

1-2 ερωτησούλες που θα σας φανούν UltraNoob αλλα έρχομαι από Iphone οπότε......

1. Αλλο πράγμα αλλάζω ROM και άλλο Software του DHD (px Gingerbread 2.3 )?

2. Το ROM Γιατί το αλλάζουμε?

3. Εγώ όπως ειμαι του "κουτιού" μπορώ να βάλω τίποτα?

4. Τα RCMix, leedroid, Android Revolution HD ειναι custom OS?

την επιεικια σας..... ευχαριστώ....

1) Gingerbread,Froyo κλπ είναι εκδόσεις λειτουργικού και η βάση μιας ROM :) Όταν αλλάζεις ROM ανάλογα εαν είναι βασισμένη σε froyo ή gingerbread αλλάζει και αυτό..Αν δεν κάνω λάθος η ROM αποτελεί το firmware της συσκευής..

2)Οι custom roms συνήθως είναι πιο γρήγορες,με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (πχ CyanogenMod 7) και έχουν περισσότερα "καλούδια" σε σχέση με τις stock (πχ RcMix κλπ με προσθήκες απο το HTC Sense 3.0)..

3)Έτσι όπως είσαι όχι..Χρειάζεται root,custom recovery και s-off..Εαν μάλιστα η έκδοση του λογισμικού σου είναι οποιαδήποτε άλλη εκτός της 1.32 τότε θα πρέπει να "κατέβεις" στην 1.32 για να μπορέσεις να κάνεις τα παραπάνω (root κλπ) καθώς οι τελευταίες εκδόσεις λογισμικού της HTC είναι περίεργες ως προς το ξεκλείδωμα..Θέλει λίγο ψάξιμο..

4)Yeap :) Custom roms :)

Ελπίζω να σου έλυσα κάποιες απορίες :D

Άσχετο..Δοκίμασα χθές την RCmix 6.1..Είναι η μόνη rom που είδα και έριξε τη διαθέσιμη ram στα 99MB :eek: Back to cm7 και τα 400+MB της :p

1) Gingerbread,Froyo κλπ είναι εκδόσεις λειτουργικού και η βάση μιας ROM :) Όταν αλλάζεις ROM ανάλογα εαν είναι βασισμένη σε froyo ή gingerbread αλλάζει και αυτό..Αν δεν κάνω λάθος η ROM αποτελεί το firmware της συσκευής..

2)Οι custom roms συνήθως είναι πιο γρήγορες,με μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας (πχ CyanogenMod 7) και έχουν περισσότερα "καλούδια" σε σχέση με τις stock (πχ RcMix κλπ με προσθήκες απο το HTC Sense 3.0)..

3)Έτσι όπως είσαι όχι..Χρειάζεται root,custom recovery και s-off..Εαν μάλιστα η έκδοση του λογισμικού σου είναι οποιαδήποτε άλλη εκτός της 1.32 τότε θα πρέπει να "κατέβεις" στην 1.32 για να μπορέσεις να κάνεις τα παραπάνω (root κλπ) καθώς οι τελευταίες εκδόσεις λογισμικού της HTC είναι περίεργες ως προς το ξεκλείδωμα..Θέλει λίγο ψάξιμο..

4)Yeap :) Custom roms :)

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Εχω 1.72.405... αρα θα πρέπει να παώ στο 1.32.... το καταλαβα .. (πως?)

.."Χρειάζεται root,custom recovery και s-off.." το custom recovery τι είναι?

Παίδες μόλις γύρισα από δουλειά και μπήκα αμέσως να δω αν ανέβηκε επιτέλους η ARHD 5.1.2 για να δω πως ο Mike έβγαλε κατ' ευθείαν 5.1.3 που περιλαμβάνει custom kernel. Δείτε το log - εντυπωσιακό. ;)

Σ' ευχαριστώ πολύ!

Εχω 1.72.405... αρα θα πρέπει να παώ στο 1.32.... το καταλαβα .. (πως?)

.."Χρειάζεται root,custom recovery και s-off.." το custom recovery τι είναι?

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=905003

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=857537

Ξεκίνα διάβασμα :lol: Κάπου είχε πάρει το μάτι μου τους οδηγούς και στα ελληνικά αλλα ή εγώ είμαι τυφλός ή δε το βρίσκω πλέον :grin: Στο συγκεκριμένο site θα βρείς επίσης custom roms/kernels για όλα τα γούστα. :D

Custom recovery είναι ένα "μενού" του κινητού που μπαίνεις μέσω συνδιασμού πλήκτρων (μείωση έντασης + power on πατημένα) και μπορείς να περάσεις κάποια rom/kernel/theme, να πάρεις backup, να κάνεις restore το backup που πήρες κλπ..Διάβασε λίγο κι εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=296447 να πάρεις μια γενική ιδέα.. :) Ό,τι άλλο θές μπορείς να κάνεις μία αναζήτηση στο forum, έχουν απαντηθεί όλα... :) Αν και πάλι θές κάτι μπορείς να μου στείλεις pm :D Χαλαρά..

Παίδες μόλις γύρισα από δουλειά και μπήκα αμέσως να δω αν ανέβηκε επιτέλους η ARHD 5.1.2 για να δω πως ο Mike έβγαλε κατ' ευθείαν 5.1.3 που περιλαμβάνει custom kernel. Δείτε το log - εντυπωσιακό.

Φίλε απο ελεύθερη ram πώς πάει η 5.1.Χ? :)

Edited by gregorisvas

Παιδιά θέλω να κάνω μια ερώτηση εγώ που εχω xp δεν μπορώ να κάνω όλη την διαδικασία που χρειάζεται για αλλαγή rom?

Πρίν μερικές μέρες κάποια παιδιά είχαν θέμα γιατί το κινητό χαμήλωνε την ένταση στον ήχο κλήσης απο μόνο του. Το είχα και εγώ απο χθές και διαπιστωσα πως έβαλα μια εφαρμογή που λέγεται applanet. Απο το πρωί που την απεγκατάστησα το κινητό δεν έχει αλλάξει ένταση στον ήχο κλήσης.

Ελπίζω να βοηθήσει....

Γεια σας ηθελα να σας ρωτησω αν καποιος εχει βαλει την ρομ i00 4.6 τι διαφορες εχει απο την 4.2 εκδοση της ιδιας ρομ ?

Σας ευχαριστω .

Φίλε απο ελεύθερη ram πώς πάει η 5.1.Χ? :)

Θα σου πω μόλις βάλω (κι όταν καταφέρω να κατεβάσω - γιατί γίνεται χαμός - ) για την 5.1.3 κατευθείαν. ;)

Παίδες μόλις γύρισα από δουλειά και μπήκα αμέσως να δω αν ανέβηκε επιτέλους η ARHD 5.1.2 για να δω πως ο Mike έβγαλε κατ' ευθείαν 5.1.3 που περιλαμβάνει custom kernel. Δείτε το log - εντυπωσιακό. ;)

Δυστυχώς ο ένας αντιγράφει τον αλλον, ακόμα και τα bugs στους κέρνελς είναι τα ίδια...

Καλησπέρα παιδιά!

Σκέφτομαι να αγοράσω κι εγώ ένα DHD, καινούριο από Αγγλία μέσω ebay. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω? Θα μπορέσω να το κάνω αναβάθμιση και να βάλω ελληνική γλώσσα? Μέχρι τώρα είχα μόνο Nokia smartphones και δεν είχα προβλήματα με τέτοια θέματα. Ευχαριστώ προκαταβολικά!

< Trust No One and Deny Everything >

• Administrators
Φρόντισε η συσκευή να συνοδεύεται από απόδειξη αγοράς, να είναι ευρωπαϊκή και να μην είναι κλειδωμένη σε κάποιον πάροχο του εξωτερικού. Υπό αυτές τις συνθήκες ελληνικά μάλλον θα έχει ούτως ή άλλως αν και υπάρχουν και άλλες λύσεις.

Modpic.gif

Θα σου πω μόλις βάλω (κι όταν καταφέρω να κατεβάσω - γιατί γίνεται χαμός - ) για την 5.1.3 κατευθείαν. ;)

κχκχκχ, τους το έκανα σαλάτα το thread, άντε γιατι απο χτές μου είχε αλλάξει τον τίτλο 7 φορές χωρίς να έχει βγάλει rom:lol:

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...