elthis Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Μπορει καποιος να με βοηθησει σχετικα με αλλαγη rom.Τι ακριβως ειναι το wipe,πως γινεται ποτε πρεπει να το κανουμε. wipe ειναι μεταφορικα αυτο που λεει η λεξη.Καθαριζεις τα παντα απο τη προηγουμενη rom για να βαλεις τη καινουρια.Ουσιαστικα η συσκευη σου μενει αδεια μεχρι να flashαρεις την επομενη...Αλλα αποφασισε εσυ να βαλεις custom rom,κανε τα βηματα που ειναι αναλυτικα (downgrade,root,s-off-eng s-off) και μετα εδω ειμαστε να βοηθησουμε να τη περασεις...Αν δε τα δεις στη συσκευη σου δε θα καταλαβεις και πολλα...;) @tοulker:Καλο review για οσα παιδια θελουν να μαθουν καποια βασικα για τη 2.3 Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 duk3r συνεχεια για προβληματα διαβαζω στη rom...μεχρι κι ο nobnut που,αν και αντιπαθιτικος,ξερει να flashαρει!ειναι οντως πιο αργη με lugs οπως αναφερεται;να μεινω με τη 5.9 αν ειναι ετσι μεχρι να τη στρωσουν... Sent from my Desire HD Προσωπικά δεν έχω κάποιο πρόβλημα, μου πάει καλά. Από μπαταρία δεν ξέρω βέβαια πως πάει, τώρα το φορτίζω πλήρως για να δω. Αν είσαι με i00 4.3 άραξε ακόμα μιας και δεν υπάρχουν ουσιαστικές διαφορές. Λογικά αφού κυκλοφόρησε το initial build θα έχουμε τώρα γρηγορότερα updates. Η lockscreen τελικά δεν αλλάζει; ή θα τα προσθέσουν στην πορεία; :/ LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Εγώ παιδιά την δοκίμασα την rcmix καλή είναι πολύ smooth. Μου άρεσε και ο καιρός τα σπάει. Αλλά άλλαξα ξανά σε i00 γιατί είμαι ικανοποιημένος με την μπαταρία και γενικά με την ρομ.θα προτίμησω να περιμένω το επόμενο update που θα τα έχει μέσα ;) Sent from my Desire HD using Tapatalk Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Oι πρώτες εντυπώσεις εκτός από μπαταρία είναι ότι δεν θα παραπονεθούμε για τον ήχο ξανά και το σήμα του wifi (όσοι δεν ήμασταν root) Απλά, πολύ καλά τα νέα σου! Ευχαριστούμε για τις εντυπώσεις... :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos312 Δημ. April 30, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 Καλησπέρα, η μάλλον καλήμερα :lol: Εχω να σας κάνω 2-3 απορίες παιδιά, 1) Αποτι κατάλαβα στο Desire HD δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να τερματίσεις εφαρμογές (εκτός από το Setting->Apps->Force Stop). Παρόλα αυτά ενα app killer κανει δουλειά η είναι άδικος κόπος; 2) Ειμαι από Κύπρο, και το navigator μου βγάζει οτι η υπηρεσία δεν ειναι διαθέσιμη, γιατί; Πρεπει να χρησιμοποιήσω καποιο άλλο app ως navigator; 3) Σε περίπτωση που θελήσω να βάλω καποιο ROM υπάρχει καποιο backup στην συσκευή την ιδια; Δηλαδή σε περίπτωση που κατι παει στραβά να γυρίσω πίσω με ενα reset στα factory setting; Και 4) τελειώνω, μην φωνάζετε.... :p 4) Το Display τρώει το 70% της μπαταρίας μου, και δεν εχω και τπτ, η φωτεινότητα ειναι στο αυτόματο, η οθονη κλείνει μετα απο 30 δευτερόλεπτα το μονο που μπορει να φταίει ειναι οτι το εχω στο Full Animation Window, τι αλλο μπορεί να ειναι; Ευχαριστω, τα ειπα ολα σε ενα ποστ αλλα σρυ :p “May the source be with you.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. April 30, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2011 1) Αποτι κατάλαβα στο Desire HD δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να τερματίσεις εφαρμογές (εκτός από το Setting->Apps->Force Stop). Παρόλα αυτά ενα app killer κανει δουλειά η είναι άδικος κόπος; 2) Ειμαι από Κύπρο, και το navigator μου βγάζει οτι η υπηρεσία δεν ειναι διαθέσιμη, γιατί; Πρεπει να χρησιμοποιήσω καποιο άλλο app ως navigator; 3) Σε περίπτωση που θελήσω να βάλω καποιο ROM υπάρχει καποιο backup στην συσκευή την ιδια; Δηλαδή σε περίπτωση που κατι παει στραβά να γυρίσω πίσω με ενα reset στα factory setting; Και 4) τελειώνω, μην φωνάζετε.... :p 4) Το Display τρώει το 70% της μπαταρίας μου, και δεν εχω και τπτ, η φωτεινότητα ειναι στο αυτόματο, η οθονη κλείνει μετα απο 30 δευτερόλεπτα το μονο που μπορει να φταίει ειναι οτι το εχω στο Full Animation Window, τι αλλο μπορεί να ειναι; 1) Αν και και θα ακούσεις πολλές αντικρουόμενες απόψεις, εγώ προτείνω τη χρήση task killer. Ο ES task manager είναι μια χαρά. 2) Θα χρειαστεί να βάλεις ένα αυτόνομο πρόγραμμα πλοήγησης. 3) Υπάρχουν οδηγοί για επαναφορά στην stock κατάσταση. Ένα reset δεν αρκεί, υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να γίνει. 4) Φυσιολογικό. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) Εγώ έβαλα χθες και την τελευταία ενημέρωση της ARDH 5.0 (5.1.1). Στην 5.1.0 είχα πρόβλημα με το Google Maps, αλλά έβγαλε αμέσως σχεδόν ενημέρωση που διορθώθηκε. Γρήγορη ROM, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα (μέχρι τώρα) σε stock περιβάλλον. ;) Μόνο να ρωτήσω κάτι: Όταν φλασάριζα νέα ROM γινόταν αυτόματη εγκατάσταση των προγραμμάτων από το μάρκετ που είχα και πριν. Τώρα 2-3 λείπανε όπως ROM Manager και CosmoteInfo. Μάλιστα αφού εγκατέστησα τον ROM Manager για να αναγνωρίσει πως έχει ClockWorkMod Recovery η συσκευή μου, έπρεπε να φλασάρω μέσα από το πρόγραμμα (1η επιλογή) ξανά το Recovery (αλλιώς στις λεπτομέρειες ανέφερε πως δεν έχω ClockWorkMod εγκατεστημένο). Αυτό έχει να κάνει με πρόβλημα στο συγχρονισμό, σωστά; Θέλω να πω, πως όταν συνδέεις τον Google Λογαριασμό σου δεν υποτίθεται πως εγκαθιστούνται αυτόματα και οι εφαρμογές/παιχνίδια που είχες πριν; Τέλος να ρωτήσω κάτι ακόμα για το Recovery: στην ενότητα "Mounts and Storage" τα format /cache, /data, /sdcard, /system είναι μια άλλη οδός για wipe data/factory reset, /cache partition ; Όπως επίσης θέλω να ρωτήσω και για την ενότητα "Βackup and Restore". Τί ακριβώς κάνει; Κρατάει ένα αντίγραφο της ROM σε περίπτωση που δεν έχεις μία σε .zip αρχείο και κάνεις επαναφορά όποτε θέλεις; Και πού αποθηκεύεται αυτό; Θέλω να πω αν κάνεις full wipe υπάρχει ακόμα κάπου; Edited May 1, 2011 by spdrosin Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Όπως επίσης θέλω να ρωτήσω και για την ενότητα "Βackup and Restore". Τί ακριβώς κάνει; Κρατάει ένα αντίγραφο της ROM σε περίπτωση που δεν έχεις μία σε .zip αρχείο και κάνεις επαναφορά όποτε θέλεις; Και πού αποθηκεύεται αυτό; Θέλω να πω αν κάνεις full wipe υπάρχει ακόμα κάπου; Είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι. Κανονικά πριν περάσεις οποιαδήποτε rom, θα έπρεπε ήδη θα έχεις κάνει ένα με την official. Πριν περάσεις μια rom, ενδείκνυται να κάνεις ένα nandroid backup. Το επαναφέρεις όποτε έχεις πρόβλημα. Αποθηκεύεται στην κάρτα μνήμης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spdrosin Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Είναι πολύ σημαντικό αυτό το κομμάτι. Κανονικά πριν περάσεις οποιαδήποτε rom, θα έπρεπε ήδη θα έχεις κάνει ένα με την official. Πριν περάσεις μια rom, ενδείκνυται να κάνεις ένα nandroid backup. Το επαναφέρεις όποτε έχεις πρόβλημα. Αποθηκεύεται στην κάρτα μνήμης. Από την official έχω backup - μου το είχε κάνει ο kollatos την πρώτη φορά που "πείραξα" το κινητό. Οπότε γιατί να κρατάει κάποιος nandroid backup συνεχώς; Άμα "χαλάσει" μια ROM περνάω μια άλλη. Χάνω κάτι άλλο; :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos312 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 1) Αν και και θα ακούσεις πολλές αντικρουόμενες απόψεις, εγώ προτείνω τη χρήση task killer. Ο ES task manager είναι μια χαρά. 2) Θα χρειαστεί να βάλεις ένα αυτόνομο πρόγραμμα πλοήγησης. 3) Υπάρχουν οδηγοί για επαναφορά στην stock κατάσταση. Ένα reset δεν αρκεί, υπάρχει μια διαδικασία που πρέπει να γίνει. 4) Φυσιολογικό. Ευχαριστώ πάρα πολύ για την (πολύ) γρήγορη απάντηση. Και θελω να συμπληρώσω στη ερώτηση 3, αν θέλω να βάλω το Adroid 3.3, οχι κάποιο custom ROM το κανονικό 2.3 πρέπει να κάνω την ιδια διαδικασία με την οποία βάζεις custom ROM η υπάρχει κάποια επίσημη διαδικασία απο την ίδια την HTC? Η κάποιο θέμα με οδηγίες (κοίταξα και δεν βρήκα) (Ελπίζω να ρωτώ στο σωστό θέμα, :ninja: ) “May the source be with you.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 ρε παιδια κανεις κοντα σε Νε Φιλαδελφεια να βοηθησει ενα nooba με το ροοτ? :( pfff HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) @christos312 Τι version λειτουργικού έχεις φίλε ; Edited May 1, 2011 by apitsakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PGM_gr Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Android: 2.3.3 HTC sense: 2.1 Kernel: 2.6.35.10-g0956377 2.36.405.8 HTC Desire HD <<< Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 (edited) Android: 2.3.3 HTC sense: 2.1 Kernel: 2.6.35.10-g0956377 2.36.405.8 χεχε, δεν αναφερόμουν σε εσένα, απλά το ποστ μου πήγαινε στον user πάνω από εσένα. Tώρα το διόρθωσα Αλλά μιας και απάντησες. Είσαι ευχαριστημένος ;. Αυτό με το σχεδιάγραμμα της μπαταρίας δεν είναι λίγο σπαστικό ;. Και αν θες να κάνεις root δεν είναι δύσκολο σύμφωνα με το πρόγραμμα Gingerbreak. Απλά κάτσε να δούμε αν δουλεύει σε HTC DHD. Και δεν κατάλαβα αυτό το καινούριο root. Eίναι temp root και όχι μάλλον perm. Δηλαδή εάν επανακκινήσω το κινητό θα χαθεί ;. Edited May 1, 2011 by apitsakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos312 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 @christos312 Τι version λειτουργικού έχεις φίλε ; Έχουμε και κλαίμε :p Adroid Version 2.2 Kernel 2.6.32.21-gf3f55ed Νομιζω αυτα επρεπε να πω σωστα; :O “May the source be with you.” Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sober13 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 παιδια καλημερα,δυο ερωτησεις .1) Γινεται να κανω wake up την οθονη με τα volume buttons χωρις τη χρηση του widgetlocker? 2) Στην rcmix 6.0.1 με gingerbread kai sense μπορω να φλασαρω θεματα οπως εκανα στην arhd που ομως ειχε froyo? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 .1) Γινεται να κανω wake up την οθονη με τα volume buttons χωρις τη χρηση του widgetlocker? Δε νομίζω να βρεις καλύτερη επιλογή από το widgetlocker. Γιατί δεν το προτιμάς; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sober13 Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Δε νομίζω να βρεις καλύτερη επιλογή από το widgetlocker. Γιατί δεν το προτιμάς; Γιατι εβαλα rcmix και θελω το lockscreen toy σενσε 3.. Αλλα φανταζομαι θα ναι εφικτο σιγουρα σε ροοτ συσκευη να κανεις wake up με hard buttons Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Χαιρετω και χρονια πολλα σε ολους. Διαβασα τα προηγουμενα posts (καθοτι ελλειπα για μια εβδομαδα) και ειδα για μια ρομ που κυκλοφορησε. Αλλα απο τα συμφραζομενα και εδω και στους XDA διαπιστωνω οτι δεν ειναι πληρως ξεκαθαρισμενο αν ειναι Official ή οχι. Τελικα ειναι official rom;;; Επισης εγω που δεν ειμαι root, μπορω να την εγκαταστησω; Και τελος χρειαζεται να κανω backup ή δε θα χαθουν τα δεδομενα μου (εφαρμογες, επαφες, μηνυματα, mails, video, εικονες κτλ); http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Είναι official. Αν δεν ήταν δεν θα μπορούσες να την εγκαταστήσεις καν (αφού είσαι σε stock κατάσταση). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Όσο για τις εφαρμογές, θα τις χάσεις όλες αν την περάσεις, κράτα κάποιο backup. LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 elthis απο οτι ειδα στο xda ανεβασατε και μια εκδοση 4.5 τι παραπανω εχει απο την προηγουμενη? εχει ολα τα καλα του sense 3.0 ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Όσο για τις εφαρμογές, θα τις χάσεις όλες αν την περάσεις, κράτα κάποιο backup. Συν του ότι δεν υπάρχει γυρισμός (προς το παρόν τουλάχιστον) για κάποιον που ενδεχομένως να θέλει να rootάρει τη συσκευή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. May 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Είναι official. Αν δεν ήταν δεν θα μπορούσες να την εγκαταστήσεις καν (αφού είσαι σε stock κατάσταση). Οκ ευχαριστω. Σαν εμπειρος που εισαι, αξιζει να τη περασω τωρα ή να περιμενω να ειδοποιηθω επισημα στο κινητο μου οπως στη προηγουμενη αναβαθμιση (.1,72χχχ); Όσο για τις εφαρμογές, θα τις χάσεις όλες αν την περάσεις, κράτα κάποιο backup. Ευχαριστω, μονο εφαρμογες θα χαθουν φιλε μου; http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 1, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2011 Οκ ευχαριστω. Σαν εμπειρος που εισαι, αξιζει να τη περασω τωρα ή να περιμενω να ειδοποιηθω επισημα στο κινητο μου οπως στη προηγουμενη αναβαθμιση (.1,72χχχ); Από εσένα εξαρτάται. Προσωπικά είμαι ενάντια σε τέτοιου είδους κλειδώματα που δεν σου δίνουν τη δυνατότητα ούτε για root. Συνεπώς είναι υποκειμενική η απάντησή μου. Τώρα όσον αφορά τη rom, οι πρώτες αναφορές λένε ότι αξίζει την αναβάθμιση. Είτε τη βάλεις τώρα, είτε μετά πάντως, δεν αλλάζει κάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts