Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν κάνεις update με RUU, χάνεις όλα τα δεδομένα, γιατί διαγράφεται η μνήμη flash. Οπότε, όσοι θέλετε να προχωρήσετε στην εγκατάσταση της ROM που διέρρευσε, φροντίστε να κάνετε προηγουμένως backup ό,τι χρειάζεστε. Για να προλάβω τυχόν ερωτήσεις, δε χρειάζεται να κάνετε backup την SD.

EDIT (απάντηση στο προηγούμενο post που είναι λάθος και δημοσιεύτηκε πριν το δικό μου)

Στις OTA αναβαθμίσεις δε χάνονται δεδομένα. Όπως έγραψα παραπάνω, αυτό δεν ισχύει, όταν η εγκατάσταση γίνεται από RUU.

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

elthis

για να βαλουμε την ρομ i00 4.3 θα τη βαλουμε απο recovery ?

επισης αν την βαλουμε θα τα χασουμε παλι ολα ?

Παντα απο recovery περναμε rom...κατεβασε το update,πετα το στη καρτα,και flashαρε το χωρις κανενα wipe...

Sent from my Desire HD

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

@ΚostansNK

Εγώ πάντως την φλάσαρα κανονικά χθες το βράδυ. Δεν βλέπω να υπάρχει/υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον. Προσωπικά σε εμένα που δεν θέλω να φλασάρω τακτικά και να κρατήσω το S-ON, η νέα έκδοση ΝΑΙ αξίζει. Εξάλλου όλες οι μαγειρεμένες rom πάνω σε αυτή την έκδοση βγαίνουν, απλά με πολλά εξτρά. Το κακό της ιστορίας είναι ότι αν φλασάρεις αυτή τη ROM δεν έχει ο δρόμος γυρισμό προς το παρόν φυσικά. Για αυτό η επιλογή είναι δική σου. Εσύ αποφασίζεις ;)

@niathan

Eγώ τα έχασα όλα . Αλλά δεν με πείραξε και πολύ :)

Edited by apitsakis

Καλησπερα,

Εχω να κανω μια ερωτηση σχετικα με την αγορα του συγκεκριμενου κινητου.

Μπηκα στο skroutz και εψαξα για το κινητο, αλλα ειδα πολυ μεγαλες αποκλεισεις απο τα επωνυμα μαγαζια σε σχεση με τα ανωνημα.. Συγκεκριμενα σε καποια μαγαζια πωλειται στα 420 ευρω ενω στα επωνυμα η διαφορα αγγιζει και τα 150 ευρω!!!!:wacko::wacko::wacko:

Εψαξα γι αυτο το θεμα και καποιοι λενε οτι το κινητο το φερνουν απο το εξωτερικο και ειναι με την εκδοση 2.1. Ισχυει αυτο; Και αν ναι γινεται να γινει αναβαθμηση στην 2.2 και επειτα στην 2.3, οταν βγει;

Αφου τα περισσοτερα εχουν αγορα με αντικαταβολη, μηπως μπορειτε να μου προτεινετε το πιο εμπιστο απο αυτα; ή καποιος που το εχει αγορασει απο εκει;

Ευχαριστω για το χρονο σας.

@ΚostansNK

Εγώ πάντως την φλάσαρα κανονικά χθες το βράδυ. Δεν βλέπω να υπάρχει/υπάρξει κάποιο πρόβλημα στο μέλλον. Προσωπικά σε εμένα που δεν θέλω να φλασάρω τακτικά και να κρατήσω το S-ON, η νέα έκδοση ΝΑΙ αξίζει. Εξάλλου όλες οι μαγειρεμένες rom πάνω σε αυτή την έκδοση βγαίνουν, απλά με πολλά εξτρά. Το κακό της ιστορίας είναι ότι αν φλασάρεις αυτή τη ROM δεν έχει ο δρόμος γυρισμό προς το παρόν φυσικά. Για αυτό η επιλογή είναι δική σου. Εσύ αποφασίζεις ;)

Επειδή δεν έχω όρεξη να κάνω backup θα περιμένω να έρθει OTA! Έτσι και αλλιώς είμαι ευχαριστημένος με την τελευταία official που έχω τώρα πάνω...

RX8 rules!

Εγω ημουν στοκ με την 2.2 και εβαλα την 2.3 RUU απο το XDA και ολα πηγαν καλα ....

καπου διαβασα αλλα δεν ειμαι σιγουρος οτι μπορεις να κανεις ροοτ αυτη την εκδοση απλα βαζωντας αυτο :

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1044765

ισχυει ? αλλα νομιζω οτι δεν μπορεις να βαλεις αλλες ροm απλα εχεις μονο φουλ δικαιωματα στο κινητο - superuser (βεβαια που οφελει αυτο δεν ξερω :(

HTC Desire HD <<<

@PGM_gr

Θα δείξει για αυτό το αρχείο, ίσως να είμαστε τυχεροί. Root είναι must για την συσκευή. Πίστεψε με θα μπορέσεις να βελτιώσεις ποιο πολύ ακόμα το τηλέφωνο σου !

@Bigmen2007

Aν δεν βιάζεσαι να αγοράσεις συσκευή κάνε λιγάκι υπομονή. Πιστεύω ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει το HTC Sensation.

Edited by apitsakis

κοιταξε αν γλυτωσουμε την διαδικασια του downgrade με goldcard etc και μονο με αυτο κανεις ροοτ ειναι μεγαλο πραγματα για εμας τους noobαδες.. :P

Μετα λενε με rom manage περνας οτι rom θελεις......τι να πω, μακαρι να ειναι ετσι ευκολα

HTC Desire HD <<<

@Bigmen2007

Aν δεν βιάζεσαι να αγοράσεις συσκευή κάνε λιγάκι υπομονή. Πιστεύω ότι σε εύλογο χρονικό διάστημα θα κυκλοφορήσει το HTC Sensation.

Το εχω δει και αυτο. Η αληθεια ειναι πως ειναι απιστευτο και καλυτερο απο το hd. Το κακο ειναι οτι θα στοιχιζει 550+ και μιας και λεφτα δεν υπαρχουν. (θελω να βαλω το πολυ 170 για το επομενο) λεω να καταφυγω στην λυση του HD. Εχω βρει ατομο να πουλησω το HD2 (που εχω τωρα) για 300 ευρω.

Απλως δεν ξερω αν ειναι αξιοπιστο το προιον απο αυτα τα καταστηματα, οπως αναφερω στο προηγουμενο post.

Δεν βιαζομαι να το αγορασω. Κατα τον Ιουλη λεω.

Edited by bigmen2007

elthis

για να βαλουμε την ρομ i00 4.3 θα τη βαλουμε απο recovery ?

επισης αν την βαλουμε θα τα χασουμε παλι ολα ?

Great ROM!

But why Rom Manager see this ROM as RCMixHD 5.9.6. ??

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=13340845&postcount=118

Κάποιος αντιγράφει;

Παντα απο recovery περναμε rom...κατεβασε το update,πετα το στη καρτα,και flashαρε το χωρις κανενα wipe...

Sent from my Desire HD

Γιατί έχει όμως και 4.3 αλλά και 4.4?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Everything Is Possible....

Γιατί έχει όμως και 4.3 αλλά και 4.4?

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Εχει changelog να δεις τις διαφορες.Βασικα το μονο που αλλαξε ειναι τα release keys για να μη φαινεται στο rom manager σαν RCMix και παει καποιος να τη κανει update απο εκει και εμφανιστει ο capy μπροστα του...:p

Η επομενη version του θα ειναι με ολα τα καλουδια του sense 3.0

Σα τη καινουρια της RCMix δηλαδη...:p

Sent from my Desire HD

Follow me on XDA

Συζητάμε από τώρα για το τι θα πάρεις τον Ιούλη; :wacko:

τον Ιουλη του 2011 ?

Δεν ρωτησα απο την αρχη για ποιο κινητο θα παρω. Η ερωτηση ηταν για το αν ειναι εμπιστα τα μαγαζια που πουλανε το εν λογο κινητο 100+ ευρω φθηνοτερα. Απλως ως παραδειγμα εθεσα ενα κινητο που θελω οντως να αγορασω, αλλα τον Ιουλη. Και προφανως θα υπαρχουν και τοτε αυτα τα μαγαζακια και θα εχουν και αντιστοιχες διαφορες τιμω.

• Administrators
Δεν ρωτησα απο την αρχη για ποιο κινητο θα παρω. Η ερωτηση ηταν για το αν ειναι εμπιστα τα μαγαζια που πουλανε το εν λογο κινητο 100+ ευρω φθηνοτερα. Απλως ως παραδειγμα εθεσα ενα κινητο που θελω οντως να αγορασω, αλλα τον Ιουλη. Και προφανως θα υπαρχουν και τοτε αυτα τα μαγαζακια και θα εχουν και αντιστοιχες διαφορες τιμω.

Και η απάντησή μας ήταν ότι μέχρι τότε... δεν θα ισχύουν αυτές οι τιμές που συζητάμε σήμερα.

Modpic.gif

Εχει changelog να δεις τις διαφορες.Βασικα το μονο που αλλαξε ειναι τα release keys για να μη φαινεται στο rom manager σαν RCMix και παει καποιος να τη κανει update απο εκει και εμφανιστει ο capy μπροστα του...:p

Η επομενη version του θα ειναι με ολα τα καλουδια του sense 3.0

Σα τη καινουρια της RCMix δηλαδη...:p

Sent from my Desire HD

καλα η RCMix τα σπαει;)

ωραια θα ηταν να τα δουμε και στην i00 ολα αυτα:rolleyes:

θα αργησει πολυ το επομενο update?

γιατι παραγματικα ειναι πολυ ωραια ρομ και δεν θελω να φλασαρω την rcmix την εγω καταβρει με i00;)

το εβγαλα απο τον φορτιστη χτες στην 8το απογευμα και το ειχα ολο το βραδυ με τηλεφωνα σμσ και ιντερνετ κοιμηθηκα χωρις να το φορτισω με το wifi ανοιχτο και ακομα μεχρι τωρα εχω 50% στην μπαταρια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος....:D:D

Everything Is Possible....

καλα η RCMix τα σπαει;)

ωραια θα ηταν να τα δουμε και στην i00 ολα αυτα:rolleyes:

θα αργησει πολυ το επομενο update?

γιατι παραγματικα ειναι πολυ ωραια ρομ και δεν θελω να φλασαρω την rcmix την εγω καταβρει με i00;)

το εβγαλα απο τον φορτιστη χτες στην 8το απογευμα και το ειχα ολο το βραδυ με τηλεφωνα σμσ και ιντερνετ κοιμηθηκα χωρις να το φορτισω με το wifi ανοιχτο και ακομα μεχρι τωρα εχω 50% στην μπαταρια και ειμαι πολυ ευχαριστημενος....:D:D

Eντυπωσιακη η RCMix, τη κατεβασα κι εγω να τη βαλω στην αλλη συσκευη, αλλα εχει f/c ο καιρος, καποια widjets, η picture gallery κτλ...Ειναι δυσκολο το sense 3.0...Λογικο...Η επομενη εκδοση της i00 θα εχει επισης ολα τα καλουδια του sense 3.Ελπιζουμε χωρις f/ces :p Για το ποτε,αγνωστο..

Follow me on XDA

Όλοι έχετε fc's με την τελευταία RCmix?

Tην πέρασα πριν λίγο, όλα μου δουλεύουν εμένα jet. GPS μόνο δε δοκίμασα, όταν βγω από το σπίτι.

Δοκιμασε κανεις που εχει βαλει την RUU_Ace_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.36.405.8_R_Radio_1 2.54.60.25_26.09.04.11_M2_release

να κανει ροοτ την συσκευη ?

Εχω μπερδευτει , θελω να την κανω ροοτ για να βαλω καποια αλλη ρομ οπως την iOO και αλλοι λενε οτι κανεις downgrade σε 1.32 με το να βαλεις απλα το image στην SD και αλλοι λενε οτι δεν χρειαζεται και χρησιμοποιεις απλα το GingerBreak APK χωρις να κανεις downgrade.

Μετα απλα κανεις S-OFF ROM manager και κοτσαρεις οτι θελεις.......

HTC Desire HD <<<

Tην πέρασα πριν λίγο, όλα μου δουλεύουν εμένα jet. GPS μόνο δε δοκίμασα, όταν βγω από το σπίτι.

duk3r συνεχεια για προβληματα διαβαζω στη rom...μεχρι κι ο nobnut που,αν και αντιπαθιτικος,ξερει να flashαρει!ειναι οντως πιο αργη με lugs οπως αναφερεται;να μεινω με τη 5.9 αν ειναι ετσι μεχρι να τη στρωσουν...

Sent from my Desire HD

Edited by elthis

Follow me on XDA

Δοκιμασε κανεις που εχει βαλει την RUU_Ace_Gingerbread_S_HTC_WWE_2.36.405.8_R_Radio_1 2.54.60.25_26.09.04.11_M2_release

να κανει ροοτ την συσκευη ?

Εχω μπερδευτει , θελω να την κανω ροοτ για να βαλω καποια αλλη ρομ οπως την iOO και αλλοι λενε οτι κανεις downgrade σε 1.32 με το να βαλεις απλα το image στην SD και αλλοι λενε οτι δεν χρειαζεται και χρησιμοποιεις απλα το GingerBreak APK χωρις να κανεις downgrade.

Μετα απλα κανεις S-OFF ROM manager και κοτσαρεις οτι θελεις.......

Περασα την παραπανω official gingerbread το μεσημερι.Εντυπωσεις :α) αυξηση εντασης ηχου σε ικανοποιητικα επιπεδα, β) smooth κυλιση μενου εικονιδιων σε επιπεδο iphone, γ)βελτιωση σηματος wifi , δ) gps στα ιδια επιπεδα, ε) μπαταρια ελαφρως καλυτερα μεχρι τωρα, στ) browser πιο smooth πιο γρηγορος και υπακουος, ζ) sense 2.1 καλυτερο και με πιο ευχρηστες λειτουργιες, η) επαφες με scroling στα Ελληνικα ,θ) προσθηκη ταχειας κλήσης, ι) βελτιωση αρκετων widgets, κ) βαθμος επιδοσης στο quadrant μειωμενος.

Γενικη εντυπωση ,βελτιωση στην γενικη αποδοση του κινητου κατα περιπου 20% κατα την γνωμη μου και πολυ μεγαλη σταθεροτητα.Απουσια lag. Οποιος ακολουθει την επισημη οδο, γνωμη μου να την βαλει ανεπιφυλακτα. root με gingerbreak ανεπιτυχες σε εμενα.

Φιλικα Γιωργος.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...