mgeo81 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Αν δεν έχεις κάποιο πρόβλημα με την 3.1 δε χρειάζεται να βιαστείς. Το ότι βγάζουν συνέχεια μη μας κάνει να μπαίνουμε στο τριπάκι. Δε θα κάνουμε άλλη δουλειά όλη μέρα αλλιώς! συμφωνω μαζι σου την κατεβασα παντως καλου κακου :rolleyes: τα θεματα που δινουν τα εχει περασει κανεις?τα περναμε απο recovery? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 συμφωνω μαζι σου την κατεβασα παντως καλου κακου :rolleyes: τα θεματα που δινουν τα εχει περασει κανεις?τα περναμε απο recovery? Αν θες κανε wipe case-wipe dalvic case και flashαρε τη διχως να κανεις wipe data.Ετσι θα τη περασεις χωρις να χασεις τπτ στο κινητο σου... Υ.Γ:Κανε ενα nandroid back up καλου-κακου... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 apitsaki ευχαριστω το κανα..αν και δεν βγηκαν οι στηλες που λες μου εγραψε assistance downloaded τωρα θα δειξει.. Πρέπει να βγουν όμως. Συντεταγμένες είναι. Ασχέτως εάν έγραψε assistance downloaded. Μπορεί και να πάρει 2-3 λεπτά. Αν αργήσει και άλλο πάτα στην επιλογή Reset Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sober13 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 οκ φιλε μου..ευχαριστω εγινε..να ρωτησςω και κατι τελευταιο ειναι λογικο να αφηνεις το κινητο με το wifi χωρις να ναι συνδεδεμενο καπου και σε 10 ωρες να καταλωνει το 80%..το κινητο ειναι κλειδωμενο οχι κλειστο Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 παιδια καλησπερα χτες κατεβασα την android revolution 4g-3.1 κ την περασα.πολυ καλη μεχρι τωρα.αλλα σημερα ειδα οτι βγηκε η 3.2 :blink: γιατι τοσο γρηγορο update?δεν το καταλαβαινω...:cry: Βάλε την 3.2 με το recommended radio. Πρώτη φορά είδα το Desire HD να κλειδώνει δορυφόρους μετά από fresh install σε λίγα δευτερόλεπτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apitsakis Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 οκ φιλε μου..ευχαριστω εγινε..να ρωτησςω και κατι τελευταιο ειναι λογικο να αφηνεις το κινητο με το wifi χωρις να ναι συνδεδεμενο καπου και σε 10 ωρες να καταλωνει το 80%..το κινητο ειναι κλειδωμενο οχι κλειστο Η μπαταρία ειναι το μεγάλο πρόβλημα στα κινητά αυτά!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Βάλε την 3.2 με το recommended radio. Πρώτη φορά είδα το Desire HD να κλειδώνει δορυφόρους μετά από fresh install σε λίγα δευτερόλεπτα. ok αλλα πως αλλαζουμε το ραδιο γιατι μου φαινεται δυσκολο...υπαρχει καποιος ευκολος οδηγος? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 ok αλλα πως αλλαζουμε το ραδιο γιατι μου φαινεται δυσκολο...υπαρχει καποιος ευκολος οδηγος? Στην υπογραφη μου εχει οδηγιες ΚΑΙ βιντεο!!!! athanaso77 και η νεα v. του Lee που εβαλα χθες ειναι πολυ καλη...Πιστευω οτι με τις sense roms τη βρηκαν την ακρη...Αντε να δουμε με τη Ginger.... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Στην υπογραφη μου εχει οδηγιες ΚΑΙ βιντεο!!!! a συγνωμη αλλα αυτο το βιντεο ειναι χαλια δεν καταλαβαινω τιποτα....κατι αλλο μηπως?αν δεν βαλουμε το ραδιο πειραζει? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 συγνωμη αλλα αυτο το βιντεο ειναι χαλια δεν καταλαβαινω τιποτα....κατι αλλο μηπως?αν δεν βαλουμε το ραδιο πειραζει? Οχι..Δεν ειναι απαραιτητο... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 Οχι..Δεν ειναι απαραιτητο... οκ ευχαριστω..κ συγνωμη που ειπα χαλια το βιντεο αλλα δεν καταλαβαινεις τιποτα :wacko: Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 ρε παιδια θελαω να αντιγραψω επαφεσ απο το τηλ.στην σιμ πως γινεται?υπαρχει κατι σε εφαρμογη? "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 16, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 οκ ευχαριστω..κ συγνωμη που ειπα χαλια το βιντεο αλλα δεν καταλαβαινεις τιποτα :wacko: Αν δεν καταλαβαίνεις τίποτα από το link με τις ακριβείς περιγραφές σημαίνει ότι δεν είσαι έτοιμος για να το κάνεις. Μην μπαίνεις στη διαδικασία τότε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sober13 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 παιδια εχω το κινητο stock οπως το πηρα..διαβασα στο xda τι πρεπει να κανω για soff κτλ..μπορει καποιος συνοπτικα τι απο αυτα (ROOT & S-OFF, ENG S-OFF, FLASH A RADIO) αξιζει το κοπο να κανεις και τι κερδιζεις? ευχαριστω εκ των προτερων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mgeo81 Δημ. March 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2011 τελικα πηγα να περασω την revolution 3,2 αφου ειχα κανει ολα τα wipe με το full-wipe παιδια και το κινητο εμενε στο λογκο htc κολλημενο.παλι καλα που ειχα κανει backup την 3.1...αλλα γιατι ομως? Everything Is Possible.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jagg Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Καλησπέρα. Έχω το εξής προβλημα: όταν προσπαθω να κανω downgrade και αφου μπαίνω σε boot σταματαει στο " cheking... [1.32 PD98IMG.zip]. τίποτα αλλο... τι να κανω λάθος? :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 (edited) τελικα πηγα να περασω την revolution 3,2 αφου ειχα κανει ολα τα wipe με το full-wipe παιδια και το κινητο εμενε στο λογκο htc κολλημενο.παλι καλα που ειχα κανει backup την 3.1...αλλα γιατι ομως? To άφησες κανά δεκάλεπτο/τέταρτο; Την πρώτη φορά και μετά από full wipe αργεί. Καλησπέρα. Έχω το εξής προβλημα: όταν προσπαθω να κανω downgrade και αφου μπαίνω σε boot σταματαει στο " cheking... [1.32 PD98IMG.zip]. τίποτα αλλο... τι να κανω λάθος? :( Είσαι σίγουρος ότι έτρεξες σωστά όλες τις εντολές στο terminal; παιδια εχω το κινητο stock οπως το πηρα..διαβασα στο xda τι πρεπει να κανω για soff κτλ..μπορει καποιος συνοπτικα τι απο αυτα (ROOT & S-OFF, ENG S-OFF, FLASH A RADIO) αξιζει το κοπο να κανεις και τι κερδιζεις? ευχαριστω εκ των προτερων Πιο αναλυτική περιγραφή από εδώ δεν πρόκειται να βρεις. EDIT: Έχουμε νέα leaked test Gingerbread ROM... Version: 2.25.1400.1 Radio: 12.35d.60.140fU_26.08.03.07_M Date: 10/03/2011 Edited March 17, 2011 by athanaso77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 τελικα πηγα να περασω την revolution 3,2 αφου ειχα κανει ολα τα wipe με το full-wipe παιδια και το κινητο εμενε στο λογκο htc κολλημενο.παλι καλα που ειχα κανει backup την 3.1...αλλα γιατι ομως? Το full wipe zip μερικές φορές δεν δουλεύει. Κάντο Manually. LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Το full wipe zip μερικές φορές δεν δουλεύει. Κάντο Manually. Η' καλύτερα... κάνεις και τα δύο για να είσαι σίγουρος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jagg Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Είσαι σίγουρος ότι έτρεξες σωστά όλες τις εντολές στο terminal; Ακολούθησα όλα τα βήματα. Στο cmd όταν έδινα τις εντολές μου έβγαλε: 1.- (ΕΝΤΟΛΗ): adb push psneuter /data/local/tmp ====> adb server is out of date . killing ... * daemon started successfully* 2657 kb/s <557962 bytes in 0,205s> 2.- ΕΝΤΟΛΗ: adb push misc_version /data/local/tmp =====> 1546 kb/s <15837 bytes in 0,010s> 3.- ΕΝΤΟΛΗ: adb shell chmod 777 /data/local/tmp/psneuter =====> τίποτα 4. ΕΝΤΟΛΗ: adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version =====> τίποτα 5. ΕΝΤΟΛΗ: adb shell /data/local/tmp/psneuter ====> property service neutered killing adbd. <should restart in a second or two> 6. ΕΝΤΟΛΗ: adb shell ====> adb server is out of date . killing ... * daemon started successfully* μετά μου έβγαλε κανονικά το " #" πέρασα τις εντολές και μου έγραψε στο τέλος " "version will be changed to 1.31.405.3" "patching and hacking up partition 17" Βέβαια αυτό "adb server is out of date . killing ... * daemon started successfully*" δεν μου πολυάρεσε αλλά στο τέλος φγάνηκε ότι όλα πηγαν καλά. Τι γνώμη έχεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Καλημέρα παιδιά!!! Μόλις πέρασα την MIUI στο κινητό μου....και έχω πάθει σοκ από το πόσο γρήγορη είναι!! Πριν είχα τη LeeDroid 2.2 και τώρα έβαλα τη MIUI ...το benchmark εχθές με τη LeeDroid ήταν 1930...και τώρα με την MIUI πήγε 2520...:wacko::wacko::wacko: ...αν καταφέρω και μάθω που είναι τα πάντα στη MIUI (δεν μπορώ να βρω ούτε τις επαφές μου) δε με βλέπω να γυρίζω σε sense...:lol: S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ακολούθησα όλα τα βήματα. Στο cmd όταν έδινα τις εντολές μου έβγαλε: 1.- (ΕΝΤΟΛΗ): adb push psneuter /data/local/tmp ====> adb server is out of date . killing ... * daemon started successfully* 2657 kb/s <557962 bytes in 0,205s> 2.- ΕΝΤΟΛΗ: adb push misc_version /data/local/tmp =====> 1546 kb/s <15837 bytes in 0,010s> 3.- ΕΝΤΟΛΗ: adb shell chmod 777 /data/local/tmp/psneuter =====> τίποτα 4. ΕΝΤΟΛΗ: adb shell chmod 777 /data/local/tmp/misc_version =====> τίποτα 5. ΕΝΤΟΛΗ: adb shell /data/local/tmp/psneuter ====> property service neutered killing adbd. <should restart in a second or two> 6. ΕΝΤΟΛΗ: adb shell ====> adb server is out of date . killing ... * daemon started successfully* μετά μου έβγαλε κανονικά το " #" πέρασα τις εντολές και μου έγραψε στο τέλος " "version will be changed to 1.31.405.3" "patching and hacking up partition 17" Βέβαια αυτό "adb server is out of date . killing ... * daemon started successfully*" δεν μου πολυάρεσε αλλά στο τέλος φγάνηκε ότι όλα πηγαν καλά. Τι γνώμη έχεις? Δεν βλέπω πρόβλημα. Το zip το έχεις χύμα στην κάρτα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jagg Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ναι και όταν μπαίνω όπως είπα σε boot μου βγάζει checking [1.32 PD98IMG.zip] και ... τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 17, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Ναι και όταν μπαίνω όπως είπα σε boot μου βγάζει checking [1.32 PD98IMG.zip] και ... τέλος. Εμφανίστηκε μια νέα (και πολύ πιο απλή μέθοδος που δεν απαιτεί καν τη χρήση PC για το downgrade). Ρίξε μια ματιά και περίμενε για κάποια comments μιας και δεν είναι πολυ-δοκιμασμένη. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=996761 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2011 Νew radio: Στο ιδιο σημειο ακριβως που βρισκομαι,με το προηγουμενο ειχα 45 Mbps και τωρα 54 Mbps!(και δεν ειναι στιγμιαια μετρηση).3g πολυ καλο,grs επισης πολυ καλο!!! Να δουμε και με τη μπαταρια τι γινεται...;) Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts