Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πως είσαι σίγουρος ότι χάνεται το root; Όπως και να έχει αυτά που αναφέρεις δεν είναι φυσιολογικά. Προτείνω να ξαναφλασάρεις τη rom ή να πας σε άλλη.

Sorry ήθελα να πώ ότι χάνω την rom όχι το root, έχεις δίκιο. Σ' ένα άλλο φορουμ διαβάζω πως και άλλοι έχουν αύτο το πρόβλημα και μάλλον κάτι παίζει με την leedroid kai το fast boot.

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αν το καταλάβαινα από εκεί, δε θα ρωτούσα... :P :P :P

Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk

Edit: κάτι άκυρο... μπορώ να κάνω oc και ΣΕ pc με windows??? (ναι η όχι...)

Πλέον πολλά καινούρια router έρχονται με τη δυνατότητα wps δηλαδή με ένα κουμπάκι που το πατάς και μετά συνδέεις τη συσκευή σου

χωρίς να χρειάζεται να εισάγεις κάποιο κωδικό. Ε αυτή τη δυνατότητα την πρόσθεσε η htc και στο κινητό μας όταν χρησιμοποιείται σαν router.

OC μπορείς να κάνεις και σε pc αλλά εδώ δεν είναι το κατάλληλο μέρος για να το συζητήσουμε.

Ίσως φανεί χαζό αυτό που θα ρωτήσω αλλά όταν πας να αποθηκεύσεις έναν αριθμό, υπάρχει μια επιλογή συμπλήρωσης που λέει "Ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων (IM)".

Πώς λειτουργεί ακριβώς και τι πρέπει να συμπληρώσω για να μπορώ να το χρησιμοποιήσω με τη συγκεκριμένη επαφή??

Μπορείς να προσθέσεις το mail της επαφής για msn, im κλπ αλλά όχι για να το χρησιμοποιείς απλά για να το έχεις σαν πληροφορία..

[sIGPIC][/sIGPIC]

Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα.

• Administrators
Sorry ήθελα να πώ ότι χάνω την rom όχι το root, έχεις δίκιο. Σ' ένα άλλο φορουμ διαβάζω πως και άλλοι έχουν αύτο το πρόβλημα και μάλλον κάτι παίζει με την leedroid kai το fast boot.

Και αυτό παράξενο είναι. Εξακολουθεί να ισχύει αυτό που είπα παραπάνω... αλλαγή rom ή ξαναπέρασμα της ίδιας.

Modpic.gif

MIUI 1.3.5 ελληνική για Desire HD εδώ

Σύντομα θα είναι διαθέσιμη και έκδοση βασισμένη στο android 2.3! Stay tuned!

http://www.miui.gr Τα πάντα για τις MIUI ROMs αλλά και ελληνική μετάφραση!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes.

Finn τη κατεβαζω να τη δοκιμασω,ανα και εχω ξαναπει οτι ειμαι fun του sense...Πιστευω οτι σε οσους αρεσει να παιζουν λιγο παραπανω με τη συσκευη και να δοκιμαζουν roms,ειναι απαιραιτητο, να δοκιμασουν εστω, τη miui, ιδιως αν εχει βαλει το χερι του ενας Ελληνας cooker!

Βεβαια τωρα που μπηκαμε στο τρυπακι με την 2.3, θα θελα να δοκιμασω τη δουλεια σου βασισμενη πανω σ αυτη τη βαση,αλλα οπως μας ενημερωσες,συντομα θα γινει κι αυτο!!!

Επισης ειμαι αισιοδοξος οτι η συσκευη μας θα γινει πολυ καλυτερη, αφου ηδη απο χθες μπηκαν στο παιχνιδι 2 νεοι cookers και μαλιστα ο spike που φτιαχνει cm7 pure gingerbread ειναι απ τους καλυτερους(εχω ενα φιλαρακι που ειναι fun του απο το galaxy s που ηταν πριν ερθει σε μας ;))!!

`

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Administrators
Επισης ειμαι αισιοδοξος οτι η συσκευη μας θα γινει πολυ καλυτερη, αφου ηδη απο χθες μπηκαν στο παιχνιδι 2 νεοι cookers και μαλιστα ο spike που φτιαχνει cm7 pure gingerbread ειναι απ τους καλυτερους

Σωστό point, επιτέλους θα δούμε κάτι διαφορετικό!

Modpic.gif

Finn τρεχω τη miui τωρα...;)

Εχω να πω κατι...Δεν εχω δει το κινητο μου ΠΟΤΕ πιο γρηγορο!!!Δε πιστευω στα ματια μου!!!!Το εβαλα διπλα με το iphone του αδερφο μου και πηγε να το σπασει απο τα νευρα του!!!!!Ειληκρινα αν δε μισουσα το iphone που μου το θυμιζει και δεν ημουν fun του sense θα εμενα εδω!!!

Παιδες,δοκιμαστε το απλα και δε θα πιστευετε στα ματια σας!!!Μπραβο finn...ΤΕΛΕΙΑ δουλεια!!!!!!!!

@edit: FREE RAM 441MB IDLE 313MB!!!!!:dizzy:

Edited by elthis

Follow me on XDA

Είπα να δοκιμάσω και εγώ τη miui για αλαγή μιας και είχα βαρεθεί το sense... Από ταχύτητα είναι τρομερά γρήγορη...Αν έχει και καλή κατανάλωση μπαταρίας τότε θα την κρατήσω...

Τη κρατησα ολο το βραδυ,ενω δε περιμενα να κανω κατι τετοιο...:p

Ισως καθομουν κι αλλο αν η μπαταρια δεν επεφτε τοσο γρηγορα...:(

Δε ξερω αν υπαρχει καποιο κολπο στη miui για μεγαλυτερη αυτονομια και δεν εψαξα καθολου αν υπαρχουν kernels.Αν υπαρχουν δε της λειπει τπτ(εκτος απ το sense ;) ).

Follow me on XDA

Παιδιά εγώ μετά από προτροπή του kollatos έβαλα χθες RCMix HD v4.1. Είναι η πρώτη μου απόπειρα για 2.3 GingerBread κι αν και στην αρχή (κυρίως την πρώτη ώρα) μου ερχόταν να φλασάρω οτιδήποτε άλλο γιατί κολλούσε αρκετά η συσκευή, ενώ παράλληλα μου έβγαζε σφάλμα διεργασίας του ROM Manager, κατόπιν κυριολεκτικά "έστρωσε" και είμαι ικανοποιημένος πλέον.

Παιδιά εγώ μετά από προτροπή του kollatos έβαλα χθες RCMix HD v4.1. Είναι η πρώτη μου απόπειρα για 2.3 GingerBread κι αν και στην αρχή (κυρίως την πρώτη ώρα) μου ερχόταν να φλασάρω οτιδήποτε άλλο γιατί κολλούσε αρκετά η συσκευή, ενώ παράλληλα μου έβγαζε σφάλμα διεργασίας του ROM Manager, κατόπιν κυριολεκτικά "έστρωσε" και είμαι ικανοποιημένος πλέον.

Αυτη ειχα βαλει κι εγω εξ αρχης και συνεχιζω!!Ειναι πολυ καλη,αλλα να μη ξεχναμε οτι ειναι beta ακομα και καμια gingerbread δεν ειναι 100% stable...

Edited by elthis

Follow me on XDA

• Administrators
Αυτη ειχα βαλει κι εγω εξ αρχης και συνεχιζω!!Ειναι πολυ καλη,αλλα να μη ξεχναμε οτι ειναι beta ακομα και καμια gingerbread δεν ειναι 100% stable...

Όσον αφορά τα bootloops που αντιμετώπισες με την CM7 gingerbread rom που δοκίμασες, είναι γνωστό θέμα και λύνεται με flashaρίσματος πρώτα του FULL-WIPE-1.3.zip πριν το flashάρισμα της rom.

Modpic.gif

Τη κρατησα ολο το βραδυ,ενω δε περιμενα να κανω κατι τετοιο...:p

Ισως καθομουν κι αλλο αν η μπαταρια δεν επεφτε τοσο γρηγορα...:(

Δε ξερω αν υπαρχει καποιο κολπο στη miui για μεγαλυτερη αυτονομια και δεν εψαξα καθολου αν υπαρχουν kernels.Αν υπαρχουν δε της λειπει τπτ(εκτος απ το sense ;) ).

Υπάρχουν kernels.Νομίζω μπορείτε να βάλετε οποιονδηποτε για aosp roms.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Όσον αφορά τα bootloops που αντιμετώπισες με την CM7 gingerbread rom που δοκίμασες, είναι γνωστό θέμα και λύνεται με flashaρίσματος πρώτα του FULL-WIPE-1.3.zip πριν το flashάρισμα της rom.

Ηταν το 1ο πραγμα που δοκιμασα,μονο του η/και με manual wipes, αλλα παλι αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα...:(

Και τελικα δεν εφταιγε η rom αφου και τη cm7 του phunkycow που δοκιμασα,παλι σε bootloops κατεληξα...Δε ξερω τι μπορει να φταιει...

Υπάρχουν kernels.Νομίζω μπορείτε να βάλετε οποιονδηποτε για aosp roms.

Αν εχεις καποιον να προτινεις θα ηταν καλο.Εχω 2 φιλαρακια που κολλησαν με τη miui...;)

Follow me on XDA

Ηταν το 1ο πραγμα που δοκιμασα,μονο του η/και με manual wipes, αλλα παλι αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα...:(

Και τελικα δεν εφταιγε η rom αφου και τη cm7 του phunkycow που δοκιμασα,παλι σε bootloops κατεληξα...Δε ξερω τι μπορει να φταιει...

Αν εχεις καποιον να προτινεις θα ηταν καλο.Εχω 2 φιλαρακια που κολλησαν με τη miui...;)

Αυτόν προτείνουν http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=11889530&postcount=156

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

ποια εφαρμογη θα μου προτεινατε αντι της αρχικης για να εμφανιζεται καλυετρα (πιο καθαρα και πιο μεγαλη αν γινεται)η φωτογραφια καλουντος?

• Administrators
ποια εφαρμογη θα μου προτεινατε αντι της αρχικης για να εμφανιζεται καλυετρα (πιο καθαρα και πιο μεγαλη αν γινεται)η φωτογραφια καλουντος?

Προσωπικά καμία αλλά αν θέλεις μια τέτοια... https://market.android.com/details?id=com.androminigsm.fscifree&feature=search_result

Modpic.gif

Παιδια εχω μια επισημη πληροφορια,απο εναν εκπαιδευτη της htc,οτι η επισημη 2.3 για Desire HD θα βγει αρχες του αλλου μηνα,οποτε υπομονη να φορεσετε επισημη cooked rom της 2.3 :P :P
3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max

Finn τρεχω τη miui τωρα...;)

Εχω να πω κατι...Δεν εχω δει το κινητο μου ΠΟΤΕ πιο γρηγορο!!!Δε πιστευω στα ματια μου!!!!Το εβαλα διπλα με το iphone του αδερφο μου και πηγε να το σπασει απο τα νευρα του!!!!!Ειληκρινα αν δε μισουσα το iphone που μου το θυμιζει και δεν ημουν fun του sense θα εμενα εδω!!!

Παιδες,δοκιμαστε το απλα και δε θα πιστευετε στα ματια σας!!!Μπραβο finn...ΤΕΛΕΙΑ δουλεια!!!!!!!!

@edit: FREE RAM 441MB IDLE 313MB!!!!!:dizzy:

παιδια που την βρισκουμε την miui κατεβαζουμε την αγγλικη κ περναμε τα ελληνικα απο πανω?

EDIT: οκ το βρηκα ευχαριστω.κατι αλλο τραβηξα ενα βιντεο σημερα κ την ωρα που το εβλεπα κολουσε σε μερικα σημεια του βιντεο για κλασματα ομωσ.εχω την leedroid ξερει κανεισ γιατι?

Edited by mgeo81
Everything Is Possible....

• Administrators
οποτε υπομονη να φορεσετε επισημη cooked rom της 2.3 :P :P

Έχει ήδη γίνει leaked μία official test rom και πολλοί φοράνε ήδη cooked rom βασισμένη σε αυτό.

Modpic.gif

Παιδιά έχω ένα μικρό πρόβλημα με το DHD.

Ενώ φαινόταν πως έχει γίνει κανονικά το sync με τις επαφές από facebook παρατήρησα πως μερικές επαφές δεν έχουν περαστεί, και μάλιστα επαφές που υπάρχουν και στον τηλεφωνικό κατάλογο. Όσες φορές κι αν κάνω sync δεν μεταφέρονται.

Έχει τύχει σε κανέναν αυτό? Ευχαριστώ για τη βοήθεια

Nokia 3310 | Nokia 5510 | Nokia 6100 | SE K700i | SE K500i | Motorola V3i | Samsung U700 | SE C902 | SE G900 | HTC Desire HD | Apple iPhone 4S 64GB | Apple iPhone 5 64GB | Apple iPhone 6 128GB

παιδια γιατι η leedroid εινια 270mb περιπου κ η miui μολις 73mb?

επειδη ειμαι νεος στο DHD εχω να πω ενα μονο ... ΟΥΑΟΥΟΥΟΥ!!φοβερο κινητο ειχα το desire αλλα αυτο ειναι το κατι αλλο....:D:D

HELP:παιδια μια βοηθεια παρακαλω.περναω την miui αφου πρωτα ειχα κανει back up την leedroid.κανω την εγκατασταση κ μετα reboot κ εχει κολησει στο htc πολυ ωρα.βγαζω μπαταρια κ ξαναμπαινω σε recovery κανω restore περναω το back up κ παλι το ιδιο..

please help

Edited by mgeo81
Everything Is Possible....

Καλησπέρα,

Αντιμετωπίζω πρόβλημα με το playback σε όλα τα βίντεο ανεξαρτήτως εφαρμογής που τα τρέχω. Συγκεκριμένα μια καθυστερείται και μία επιταχύνεται το playback. Τις περισσότερες φορές όμως υπάρχει ευδιάκριτη και αντιληπτή καθυστέρηση στο παίξιμο του αρχείου. Ελληνικό froyo 2.2 (αριθμός λογισμικού 1.32...) και ακόμα δε μου βγάζει update για αναβάθμιση.

Έχει κανεις να προτείνει κάτι?

tnx

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...