Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ετσι ειναι οπως τα λες και δε κανεις λαθος...;)

Αν δεις στη καρτα σου στο φακελο CWM εχει ενα υποφακελο backup...Εκει ειναι ολα τα backup που εχεις κανει μετην ημερομηνια τους...

Σε ευχαριτώ πολύ!!! Οπότε δοκιμάζω ότι άλλη rom θέλω με τον κλασσικό τρόπο (αποθήκευση εικόνας στην SD card και μετά από rom manager -> reboot into recovery....) και αν δεν μου αρέσει από το rom manager κάνω restore την τωρινή μου rom????

Ω ρε γλέντια και ξενύχτια που έρχονται!!!!:lol:

Κ.

S8+

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Σε ευχαριτώ πολύ!!! Οπότε δοκιμάζω ότι άλλη rom θέλω με τον κλασσικό τρόπο (αποθήκευση εικόνας στην SD card και μετά από rom manager -> reboot into recovery....) και αν δεν μου αρέσει από το rom manager κάνω restore την τωρινή μου rom????

Ω ρε γλέντια και ξενύχτια που έρχονται!!!!:lol:

Κ.

Ετσι ακριβως..;)

Καθε 2 μερες αλλαζω rom...:p...μονο να προσεχεις λιγο,καποιες rom απαιτουν αλλη v. του CWM,την 2.5.1.3(την αλλαζεις απο το μενου του rom manager,τελευταια επιλογη).Αν βαλεις αυτη τη v. κανε παλι ενα backup καλου-κακου,γιατι αν επαναφερεις το backup που ειχες κανει με την αλλη εκδοση,μπορει να παρουσιασει προβληματα...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Ετσι ακριβως..;)

Καθε 2 μερες αλλαζω rom...:p...μονο να προσεχεις λιγο,καποιες rom απαιτουν αλλη v. του CWM,την 2.5.1.3(την αλλαζεις απο το μενου του rom manager,τελευταια επιλογη).Αν βαλεις αυτη τη v. κανε παλι ενα backup καλου-κακου,γιατι αν επαναφερεις το backup που ειχες κανει με την αλλη εκδοση,μπορει να παρουσιασει προβληματα...

Θα καώ τελείως μου φάινεται... :lol:

έχω CWM 3.0.0.6 me Leedroid HD_V2.2.2 και kernel Leedroid Ace V.2.2.2

και ο λόγος που έβαλα τη Leedroid είναι επειδή διάβασα στο φόρουμ ότι είναι πολύ σταθερή και δεν έχει παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα....

Κ.

S8+

• Administrators
Και οι τρεις, τέσσερις δημοφιλείς rom που κυκλοφορούν λειτουργούν χωρίς προβλήματα. Εντούτοις και δυστυχώς, στο rom development του Desire HD λείπει ένας "δυνατός" "μάγειρας" που θα κάνει τη διαφορά (όπως έχουμε δει σε κάποιες άλλες συσκευές).

Modpic.gif

Και οι τρεις, τέσσερις δημοφιλείς rom που κυκλοφορούν λειτουργούν χωρίς προβλήματα. Εντούτοις και δυστυχώς, στο rom development του Desire HD λείπει ένας "δυνατός" "μάγειρας" που θα κάνει τη διαφορά (όπως έχουμε δει σε κάποιες άλλες συσκευές).

Εχεις απολυτο δικιο!Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα...Ευχομαι να μπει γρηγορα καποιος δυνατος παιχτης...Να σου πω τη προσωπικη μου αποψη ομως,ολες εχουν τα προβληματακια τους λιγο πολυ...Η καινουρια εκδοση της revolution πχ,που ειναι και η πιο δημοφιλης,εχει πολλα προβληματα οπως αναφερουν οσοι την εβαλαν και υπαρχουν παραπονα.Πραγματικα απορω πως μια τετοια συσκευη δεν εχει ανθρωπους να την υποστηριζουν και να την αναδειξουν...Και πιστευω οτι εχει πολλα περιθωρια ακομα.Ελπιζω με το που βγει η 2.3 να ασχοληθουν αυτοι που ξερουν και μπορουν παραπανω...

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

παιδια μολις σημερα το πηρα και τωρα που το επεξεργαζομαι αντιμετωπιζω το εξης προβλημα: οι σελιδες στο ιντερνετ, τα μηνυματα για να γραψω κτλ τα εμφανιζει ολα στα πλαγια και οταν γυριζω το κινητο στην κανονικη του θεση στο χερι ΔΕΝ επανερχονται. το εκλεισα και το ξανανοιξα και τπτ ακομα πλαγια ολα. τι συμβαινει γνωριζει κανεις???

ακυρο βρηκα αμεσως τη λυση...εκανα βαθμονομηση G-Sensor και δεν το ειχα τοποθετησει σε επιπεδη επιφανεια οπως ζητα αλλα το ειχα στα χερια :S

@ Kalagas

"... Φαντάζομαι ότι άμα τους κατεβάσεις και τους κάνεις install θα δεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα όσο αφορά στην ένταση των ειδοποιήσεων, ήχων κλήσης κλπ....

"

Έχεις απόλυτο δίκαιο φίλε μου, κατέβασα και εγώ και έκανα istall το αρχείο σου και όντως υπάρχει μεγάλη διαφορά στην ένταση των ήχων!! Άψογα!!!!! Ευχαριστώ πολύ!!!

Κ.

S8+

Έχουν αναφερθεί προβληματικές περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με την επαφή της SIM. Βγάλτη και ξαναβάλτη (τη SIM) και σιγουρέψου ότι έχει... ".

Ευχαριστω φιλε μου. Αυτο εκανα και τωρα ειναι ενταξει. Βεβαια την εβγαλα και την εβαλα, τη sim, δυο φορες για να δουλεψει παλι. Ελπιζω να μη ξαναγινει παλι...;)

• Administrators
Ελπιζω να μη ξαναγινει παλι...;)

Το ελπίζω και εγώ. Αν επαναληφθεί σύντομα ίσως θα ήταν καλύτερα να λύσει η αντιπροσωπεία το πρόβλημα μιας και δεν είναι κάτι που οφείλεις να ανεχτείς έχοντας δώσει τόσα χρήματα.

Modpic.gif

Σωστα. Απλα ξερεις θελω να αποφυγω την αντιπροσωπεια γιατι θα το πιανουν ατσαλα, μπορει να το ψιλογρατσουνισουν και αλλα τετοια. Αλλα αν το ξανακανει δε θα εχω αλλη λυση. Ως τωρα παντως ολα κομπλε μετα την επανατοποθετηση της SIM. Τι ειναι καλυτερο να το παω Γερμανο ή στην αντιπροσωπεια απευθειας;

• Administrators
Τι ειναι καλυτερο να το παω Γερμανο ή στην αντιπροσωπεια απευθειας;

Κατευθείαν στην αντιπροσωπεία με την απόδειξη από το Γερμανό.

Modpic.gif

παιδια,υπαρχει καμια εφαρμογη που να επιλεγω ποτε θα περιστρεφεται η οθονη?δλδ ας πουμε να τσεκαρω μηνυματα και ιντερνετ και ΜΟΝΟ οττε να γυρναει στην πλαγια προβολη.

• Administrators
παιδια,υπαρχει καμια εφαρμογη που να επιλεγω ποτε θα περιστρεφεται η οθονη?δλδ ας πουμε να τσεκαρω μηνυματα και ιντερνετ και ΜΟΝΟ οττε να γυρναει στην πλαγια προβολη.

https://market.android.com/details?id=com.norightrotate&feature=search_result

https://market.android.com/details?id=kennethcheng.com.autorotate&feature=search_result

https://market.android.com/details?id=com.malcolm.rotationtoggler&feature=search_result

Modpic.gif

Καλησπέρα παιδιά και καλές Απόκριες!

Να ρωτήσω κάτι τους "ειδικούς": όταν βάζουμε custom rom πρέπει να κάνουμε και flash καινoύργιο radio?

έχω τη leedroid HD V2.2.2 με 12.28b.60.140eU_ 26.03.02.15_Μ3 και το κινητό απλά "πετάει"...τα πάντα δουλέυουν τέλεια, πλέον η αυτονομία της μπαταρίας έχει αυξηθεί σημαντικά (το φορτίζω ανά 2 ημέρες) και είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένος. Πρέπει να βάλω το radio 12.28e.60.140fU_26.04.02.17_M2 που προτείνεται στο site tou leedroid? επειδή από ότι έχω διαβάσει είναι επικίνδυνη διαδικασία και μπορεί να καταλήξει σε κινητό "τούβλο" αξίζει να ρισκάρω? ή "team that wins don;t change"?? :)

Ευχαριστώ!

Κ.

S8+

Απλα προτεινουν καποια ραδιο οι δημιουργοι των ρομ

Κατα τη ταπεινη μου αποψη αν δεν εχεις προβληματα με το ραδιο που εχεις επανω,μην το πειραξεις.

Καλλιτερα ειναι να βαζουμε το ραδιο που μας προτεινει ο καθε developer ΟΤΑΝ εχουμε προβλημα.

Ειτε αυτο ειναι υπερβολικη καταναλωση , κακο σημα τηλεφωνιας η WIFi.

Εχεις απολυτο δικιο!Δυστυχως αυτη ειναι η πραγματικοτητα...Ευχομαι να μπει γρηγορα καποιος δυνατος παιχτης...Να σου πω τη προσωπικη μου αποψη ομως,ολες εχουν τα προβληματακια τους λιγο πολυ...Η καινουρια εκδοση της revolution πχ,που ειναι και η πιο δημοφιλης,εχει πολλα προβληματα οπως αναφερουν οσοι την εβαλαν και υπαρχουν παραπονα.Πραγματικα απορω πως μια τετοια συσκευη δεν εχει ανθρωπους να την υποστηριζουν και να την αναδειξουν...Και πιστευω οτι εχει πολλα περιθωρια ακομα.Ελπιζω με το που βγει η 2.3 να ασχοληθουν αυτοι που ξερουν και μπορουν παραπανω...

Δεν έχω κανένα πρόβλημα απο αυτά που αναφέρθηκαν με την έκδοση 3.0, οι περισσότεροι με τα προβλήματα δεν έκαναν wipe ή μετα το wipe επανέφεραν τα πάντα πίσω με το Titanium με αποτέλεσμα να ξαναμπούν αρχεία της 1.72.

καλησπερα παιδια δυο ερωτησεις

α) αντιμετωπιζει κανεις συχνο προβλημα με το gps το οποιο φτιαχνει μολις βγαλεις την μπαταρια και επανεμφανιζεται μετα απο δυο τρεις μερες? αν ναι πρεπει να επισκεφθω ace ?

β) υπαρχει δυνατοτητα να δεχθω video call και να ωλεπω τουλαχιστον τον αλλο? το προσπαθησα αλλα δεν γινεται μου το βγζει ως κανονικη κληση

καλησπερα παιδια δυο ερωτησεις

β) υπαρχει δυνατοτητα να δεχθω video call και να ωλεπω τουλαχιστον τον αλλο? το προσπαθησα αλλα δεν γινεται μου το βγζει ως κανονικη κληση

δεν υποστηρίζει βιντεο-κλήσεις το DHD

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα

υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσω τους κωδικούς από τα ασύρματα δίκτυά που έχω αποθηκεύσει ώστε να τα επαναφέρω αργότερα?

Καλησπέρα

υπάρχει κάποιος τρόπος να σώσω τους κωδικούς από τα ασύρματα δίκτυά που έχω αποθηκεύσει ώστε να τα επαναφέρω αργότερα?

Γίνεται με το Titanium backup αν και προτιμώ να τα γράφω σε ένα αρχείο .doc με το quickoffice στην κάρτα μνήμης και όταν χρειαστεί κάνω ένα copy paste.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα απο αυτά που αναφέρθηκαν με την έκδοση 3.0, οι περισσότεροι με τα προβλήματα δεν έκαναν wipe ή μετα το wipe επανέφεραν τα πάντα πίσω με το Titanium με αποτέλεσμα να ξαναμπούν αρχεία της 1.72.

Εγώ είχα το θέμα με το μικρόφωνο μόνο (έκανα wipe) αλλά το fix που ανέβασε σήμερα ο mike το διόρθωσε. ;)

• Administrators
α) αντιμετωπιζει κανεις συχνο προβλημα με το gps το οποιο φτιαχνει μολις βγαλεις την μπαταρια και επανεμφανιζεται μετα απο δυο τρεις μερες? αν ναι πρεπει να επισκεφθω ace ?

Είσαι με official rom; Κάνε ένα hard reset και δοκίμασε τη συσκευή σε όσο το δυνατό stock κατάσταση. Μόνο έτσι θα διαπιστώσεις αν φταίει η συσκευή ή όχι.

ΥΓ. Δεν μου επιτρέπεται να σχολιάσω τον mod που αφαίρεσε το προηγούμενο post μου. Ότι καταλαβαίνει ο καθένας! :wacko:

Modpic.gif

Καλησπέρα.

Έχω το εξής πρόβλημα (ακόμη) με την συσκευή μου και θέλω να μου πει κάποιος αν αντιμετωπίζει το ίδιο:

Μετά από κάθε κλήση που κάνω (εισερχόμενη - εξερχόμενη) η ένταση του ήχου κλήσης πηγαίνει στο 50%. Το ξαναανεβάζω στο 100% (είναι που είναι χαμηλό το ηχείο, μου κάνει και αυτά και δεν το ακόυω καθόλου) και μόλις με καλέσουν ή καλέσω εγώ κάποιον (ακόμη και αν δεν απαντηθεί η κλήση) η ένταση μειώνεται στο 50%.

Μετά από μία επανεκκίνηση φτιάχνει το πρόβλημα, αλλά μόνο για λίγο.

Έχω κάνει reset to default στο κινητό, αλλά μετά από κάποιες ώρες αντιμετώπισα το ίδιο.

Υπάρχει κάποιος που να έχει το ίδιο ή να το έχει ακούσει;

Την βοήθεια σας, please!

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...