hrcivic Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 το κινητο το εχω απο γεναρη. αξιζει να παει για service? ποσο τα κρατανε συνηθωσ? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 γεια σας φιλοι μου. Καταρχας ενα μεγαλο μπραβο στο site γιατι βοηθαει πολυ κοσμο. Εχω αλλαξει πολλα κινητα και παντα ως απλος παρατηρητης εβρισκα λυσεις . Σημερα αποφασισα να γινω και μελος γιατι βλεπω οτι η τεχνολογια με ξεπερασε και θελω την γνωμη εμπειρων. Εχω προβλημα με το wifi του κινητου.οταν το κραταω στο χερι μου με οποιοδηποτε τροπο το σημα χανεται και δεν επανερχεται παρα μονο οταν το αφησω.το iphone4 επιανε τελεια απο το ιδιο σημειο οπως και το laptop και γενικα δεν ειχα ποτε προβλημα με αλλες συσκευες. Να το στειλω για service η μηπως μπορει να λυθει με καποια εφαρμογη? Να σημειωσω οτι κανει το ιδιο με την θηκη και χωρις. Ευχαριστω H κεραία Wifi + Bluetooth βρίσκεται στο κάλλυμα της μπαταρίας, κοίτα μήπως δεν κουμπώσε καλά όταν έβγαλες τη μεμβράνη της μπαταρίας την πρώτη φορά. Εμένα πάντως πιάνει οτι και οι άλλες συσκευές, σερφάρω αρκετές φορές με γειτονικά δίκτυα και έχω σήμα, οριακό μέν, αλλα δουλεύει μια χαρά. Δοκιμασμένο με τη στόκ 1.32 αλλα και με Revolution 2.1 με ράδιο 12.35d.60.140f_26.06.03.24_M2. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Αυτό το "τίμια" είναι πιστεύω ο καλύτερος χαρακτηρισμός για την LeeDroid_HD ROM.... Όσο για τα υπόλοιπα συμφωνώ απολύτως.... Επίσης από το thread μου στο xda κάτω κάτω έχω σαν extras όλους τους default ήχους "πειραγμένους" όσο αφορά την ένταση... Φαντάζομαι ότι άμα τους κατεβάσεις και τους κάνεις install θα δεις ακόμα καλύτερα αποτελέσματα όσο αφορά στην ένταση των ειδοποιήσεων, ήχων κλήσης κλπ.... Να εισαι σιγουρος οτι τους εχω κατεβασει κι εχεις κανει εξαιρετικη δουλεια...Αλλωστε οποτε αλλαζω rom,απ τα πρωτα πραγματα που κοιταω,αν ειναι συμβατη με το theme σου...;) Οποιος εχει δοκιμασει τη δουλεια σου,εχει δει το κινητο του με αλλο ματι...;) Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Να εισαι σιγουρος οτι τους εχω κατεβασει κι εχεις κανει εξαιρετικη δουλεια...Αλλωστε οποτε αλλαζω rom,απ τα πρωτα πραγματα που κοιταω,αν ειναι συμβατη με το theme σου...;) Οποιος εχει δοκιμασει τη δουλεια σου,εχει δει το κινητο του με αλλο ματι...;) Να 'σαι καλά..... Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikostas_1 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Μπορούμε να περάσουμε το dsp manager στη leeDroid v2.2.2 ROM??? Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gonik Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Καλησπέρα σας και από μένα... Διάβασα χθες ότι έχει βγεί νέα έκδοση του Google Maps (5.2), αλλά σήμερα που πήγα στο market δεν μου εμφανίζει καθόλου το Maps για να κάνω αναβάθμιση! Έχει κανείς άλλος αυτό το issue? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 4, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Έχει καταφέρει κάποιος να ενεργοποιεί το voice dialer με χρήση του bluetooth hands-free; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Καλησπέρα σας και από μένα... Διάβασα χθες ότι έχει βγεί νέα έκδοση του Google Maps (5.2), αλλά σήμερα που πήγα στο market δεν μου εμφανίζει καθόλου το Maps για να κάνω αναβάθμιση! Έχει κανείς άλλος αυτό το issue? Αν είσαι root, κατεβάζεις market enabler και κάνεις fake κάποιον ξένο provider. Εγώ χρησιμοποιώ US... Μετά πας στο market και το βλέπεις το Update ;) Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gonik Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Δεν εχω κάνει root. Είμαι σχετικά αρχάριος με το Android, δεν εχω το κινητό ούτε 3 εβδομάδες. Ακόμα διαβάζω και προσπαθώ να μάθω το τι χρειάζεται για το rooting και ψιλοφοβάμαι το όλο θέμα του downgrade. Παρόλα αυτα είναι λίγο απαράδεκτο να μην εμφανίζεται μια δωρεάν υπηρεσία του Google στο market και να χρειάζεται root... Sent from my Desire HD using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikord Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 συμερα παρελαβα την συσκευη μου απο το service.επειδη μου εκαναν αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση λογισμικου,να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να το κανω root και να βαλω ooked rom [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyr0s Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Παρόλα αυτα είναι λίγο απαράδεκτο να μην εμφανίζεται μια δωρεάν υπηρεσία του Google στο market και να χρειάζεται root... Sent from my Desire HD using Tapatalk Υπάρχει και σε .apk ψάξε στο γοογλε για com.google.android.apps.maps-2.apk θα βρείς αρκετά mirrors Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eirhnh_k Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Έχει καταφέρει κάποιος να ενεργοποιεί το voice dialer με χρήση του bluetooth hands-free; Την ιδια απορια εχω κι εγω :rolleyes: Sent from my iPhone 4G using Tapatalk Once you get a Mac, you never go back... Retina MacBook Pro 13", iPhone 6, iPod touch 5th, iPad mini Retina...and the list goes on. www.macspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Οπως προφανως γνωριζεις δεν εχουμε ,ακομα,πολλες επιλογες...Σαν fun του sense υπαρχουν Leedroid,Revolution και η υπογραφη μου..Η Leedroid,οπως και στο απλο desire,ειναι μια ''τιμια'' rom που προσφερει σταθεροτητα και το μεγαλο της πλεονεκτημα ειναι οι kernels που εχει,που ειναι the best κι επισης δινει τα καλυτερα αποτελεσματα στην αυτονομια της μπαταριας...;) Η revolution ειναι η πιο δημοφιλης αλλα με εκνευριζει λιγο που ο δημιουργος της δειχνει να τον νοιαζει περισσοτερο η επισκεψιμοτητα και το donate.Προσωπικα στη rev μαζι με τον kernel του Lee δε μπορω να δω διαφορες στις 2 αυτες roms.Τη RCMixHD δε τη γνωριζα κι επειδη εβλεπα χαμηλη επισκεψιμοτητα,δε την ειχα χρησιμοποιησει μεχρι που τη προτινε ο kollatos.Μαζι με το theme της ειναι πολυ ομορφη κι επισης μου προσφερει κατι που για μενα ειναι αρκετα συμαντικο...Δυνατοτερους ηχους!!...:p...Μαλλον εχει να κανει με τη base 1.82 σε συνδυασμο με τον kernel του Lee (που παντα εμπιστευομαι και η RCMixHD τον εχει μεσα στην εκδοση της) Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες.Τις πρωτες 2 τις ειχα δοκιμασει πριν την"περιπετεια"της 1.72:pΟποτε λεω να δοκιμασω την Τη RCMixHD,γιατι μ'ενδιαφερουν κι εμενα οι καπως πιο δυνατοι ηχοι...Αλλα δεν θελω ν'αλλαξω το ραδιο,πειραζει? Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Σ'ευχαριστω για τις πληροφοριες.Τις πρωτες 2 τις ειχα δοκιμασει πριν την"περιπετεια"της 1.72:pΟποτε λεω να δοκιμασω την Τη RCMixHD,γιατι μ'ενδιαφερουν κι εμενα οι καπως πιο δυνατοι ηχοι...Αλλα δεν θελω ν'αλλαξω το ραδιο,πειραζει? Κι εγω αλλο radio απο αυτο που προτινει κι ειμαι μια χαρα...;) Σε οποιαδηποτε rom,αν βλεπεις οτι ολα πανε καλα με τις λειτουργιες του radio,δε χρειαζεται να το αλλαξεις. Sent from my Desire HD Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrisdental Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Παιδια sos!!!!!!! Ξαφνικα δεν εχει σημα τι κνητο καθολου. Ουτε 3G ουτε το απλο. Μια εξαφανιζεται και μετα δειχνει οτι επανερχεται παλι αλλα δεν κανω κλησεις καθολου. Απο vodafone οτι κολλησε το κινητο. Του εκανα restart τιποτα. Το εσβησα εντελως, εβγαλα τη μπαταρια και παλι τα ιδια. Τι να κανω;;;; http://www.chrisdentalcare.blogspot.com:D http://www.facebook.com/chrisdentalcare.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Γεια σας. Έκανα εγκατάσταση το 3G watchdog πριν από λίγες μέρες και παρατηρούσα πως κάθε μέρα έκανε χρήση γύρω στα 30MB! Πριν από λίγο που άνοιξα την συσκευή, ενώ ήταν στο 71% η χρήση για αυτόν τον μήνα, ξαφνικά έφτασε 101. Κάτι από αυτά που έχω ενεργά, κατέβασε 30 MB. ... Έχω συνδέσει το gmail μου, έχω κλείσει την αυτόματη ανανέωση σε μετοχές και καιρό, όπως επίσης και σε μία, δύο εφαρμογές που κατέβασα, οι οποίες σχετίζονται με τα νέα των μεγάλων εφημερίδων της Ελλάδας και η άλλη με το ελληνικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Έχω απλά να συγχρονίζει τις επαφές μου και το ημερολόγιο μου, με το gmail μου. Τι μπορεί να μου κάνει την ζημιά τόσο πολύ? * Και τον προηγούμενο μήνα, πάλι από την αρχή σχεδόν του μήνα είχαν τελειώσει τα διαθέσιμα MB μου. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RF-900 Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Γνωρίζετε αν μπορούμε να μπουτάρουμε στο Desire HD και windows mobile,όπως συμβαίνει με το HD2; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2011 Όχι δεν γίνεται και δεν πρόκειται να γίνει και ποτέ γιατί κανείς δεν ασχολείται με ένα τέτοιο project. [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 (edited) Παιδια sos!!!!!!! Ξαφνικα δεν εχει σημα τι κνητο καθολου. Ουτε 3G ουτε το απλο. Μια εξαφανιζεται και μετα δειχνει οτι επανερχεται παλι αλλα δεν κανω κλησεις καθολου. Απο vodafone οτι κολλησε το κινητο. Του εκανα restart τιποτα. Το εσβησα εντελως, εβγαλα τη μπαταρια και παλι τα ιδια. Τι να κανω;;;; Έχουν αναφερθεί προβληματικές περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με την επαφή της SIM. Βγάλτη και ξαναβάλτη (τη SIM) και σιγουρέψου ότι έχει "καθίσει" σωστά. συμερα παρελαβα την συσκευη μου απο το service.επειδη μου εκαναν αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση λογισμικου,να ρωτησω αν υπαρχει τροπος να το κανω root και να βαλω ooked rom Πρέπει να επιστρέψεις στην 1.32 πρώτα και μετά να κάνεις root τη συσκευή. Πιο πίσω δίνω τις βασικές κατευθύνσεις σε έναν φίλο για τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσει. Edited March 5, 2011 by athanaso77 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petran66 Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Κι εγω αλλο radio απο αυτο που προτινει κι ειμαι μια χαρα...;) Σε οποιαδηποτε rom,αν βλεπεις οτι ολα πανε καλα με τις λειτουργιες του radio,δε χρειαζεται να το αλλαξεις. Sent from my Desire HD Λοιπον,την εβαλα κι ολα αψογα!!Κατα τη γνωμη μου καλυτερη κι απο τις αλλς δυο!Και οντως,ειδα καποια διαφορα-προς το καλυτερο-σε ολους τους ηχους(και ringtones και μουσικης-βιντεο:happy: Apple iPhone 14 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Έχει καταφέρει κάποιος να ενεργοποιεί το voice dialer με χρήση του bluetooth hands-free; Την ιδια απορια εχω κι εγω :rolleyes: Το βρήκα. Εγκατέστησε το attached αρχείο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Katath Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Έχω μία απορία. Θέλω να μετρήσω την πραγματική ταχύτητα μιας μηχανής και δεν ξέρω αν γίνεται μέσω του gps από την συσκευή μας, δηλαδή να χρησιμοποιήσω το desire HD, να κλειδώσει δορυφόρο, να το βάλω στην τσέπη για ένα λεπτό και αυτό να μην χάσει το σήμα του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. March 5, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Έχω μία απορία. Θέλω να μετρήσω την πραγματική ταχύτητα μιας μηχανής και δεν ξέρω αν γίνεται μέσω του gps από την συσκευή μας, δηλαδή να χρησιμοποιήσω το desire HD, να κλειδώσει δορυφόρο, να το βάλω στην τσέπη για ένα λεπτό και αυτό να μην χάσει το σήμα του. http://www.androidzoom.com/android_applications/speed%20gps Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CostasChem Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια ερώτηση σχετικά με το back up rom (από το rom manager). Αυτό δημιουργεί ένα αρχείο στν SD card που είναι το "image" της rom όπως την έχουμε πλέον στο κινητό μας, με όλα τα settings, ρυθμίσεις, εφαφμογές, κτλπ? ή έχω καταλάβει τελείως λάθος? ο λόγος που ρωτάω είναι ότι θα ήθελα να δω και άλλες custom rom εκτός από τη φανταστική leedroid που εχω περάσει και αναρωτιέμαι αν υπάρχει αχετικά εύκολος τρόπος να ξαναγυρίσω στη leeddroid χωρίς να τα ξανακάνω όλα set-up από την αρχή.... :D Ευχαριστώ πολύ!!! Κ. S8+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2011 Καλησπέρα παιδιά! Έχω μια ερώτηση σχετικά με το back up rom (από το rom manager). Αυτό δημιουργεί ένα αρχείο στν SD card που είναι το "image" της rom όπως την έχουμε πλέον στο κινητό μας, με όλα τα settings, ρυθμίσεις, εφαφμογές, κτλπ? ή έχω καταλάβει τελείως λάθος? ο λόγος που ρωτάω είναι ότι θα ήθελα να δω και άλλες custom rom εκτός από τη φανταστική leedroid που εχω περάσει και αναρωτιέμαι αν υπάρχει αχετικά εύκολος τρόπος να ξαναγυρίσω στη leeddroid χωρίς να τα ξανακάνω όλα set-up από την αρχή.... :D Ευχαριστώ πολύ!!! Κ. Ετσι ειναι οπως τα λες και δε κανεις λαθος...;) Αν δεις στη καρτα σου στο φακελο CWM εχει ενα υποφακελο backup...Εκει ειναι ολα τα backup που εχεις κανει μετην ημερομηνια τους... Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts