Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Administrators
Εννοείται HTC Sync, το SDK όχι, χρειάζεται; Κανείς οδηγός δεν το αναφέρει.

Αν ακολουθήσεις ακριβώς (ακριβώς όμως) τα βήματα στο link που έδωσε ο pittas, είναι όλα τα βήματα συγκεκριμένα και δεν υπάρχει περίπτωση αμφιβολίας.

Modpic.gif

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Χθες δούλευε μια χαρά το νέο λειτουργικό... σήμερα για κάποιο λόγο, μου "σκοτώνει" συνέχεια το sense...

Οπότε ανοίγω μια εφαρμογή ή κλειδώνει το κινητό, το sense φορτώνει από την αρχή...

Πως διορθώνεται???

Sent from my LeeDroid DESIRE HD using Tapatalk

Χθες δούλευε μια χαρά το νέο λειτουργικό... σήμερα για κάποιο λόγο, μου "σκοτώνει" συνέχεια το sense...

Οπότε ανοίγω μια εφαρμογή ή κλειδώνει το κινητό, το sense φορτώνει από την αρχή...

Πως διορθώνεται???

Μηπως διεγραψες κατι,πχ μια εφαρμογη συστηματος,που δεν επρεπε;

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Μηπως διεγραψες κατι,πχ μια εφαρμογη συστηματος,που δεν επρεπε;

Όχι τίποτα... το μόνο έξτρα που πέρασα, είναι το landscape mode για το sense... αλλά αυτό το χρησιμοποιούν και άλλοι και δεν έχουν πρόβλημα...

Όχι τίποτα... το μόνο έξτρα που πέρασα, είναι το landscape mode για το sense... αλλά αυτό το χρησιμοποιούν και άλλοι και δεν έχουν πρόβλημα...

Δε δοκιμαζεις να το βγαλεις και να δεις μετα;Μπορει στη συγκεκριμενη rom να υπαρχει θεμα...

Οσοι δε βολευονται με το να ''ξυπνανε'' το κινητο με το power button,υπαρχει τροπος να το κανουν με τα physical buttons στο πλαϊ.Χρειαζονται 2 εφαρμογες,το NoLock απο Market και το WidjetLocker απο...ψαξιμο...;)

Με το ΝοLock απο μονο του,μπορει να ξεκλειδωνει με τα πλαϊνα κουμπια,αλλα χανεται το κλειδωμα της οθονης...

Edited by kollatos

Follow me on XDA

Μωρε και τα πλαινα κουμπια αστα να πανε ειναι. Αμα κλεισεις τα ματια και ψηλαφισεις το κινητο, θελεις πολυ τυχη για να βρεις τα κουμπια. Βεβαια αυτο ειναι και καλο, ειναι και κακο. Οπως θελει το εκλαμβανει ο καθενας. Εγω τουλαχιστον θα βαλω αυτες τις δυο εφαρμογες, ετσι για αλλαγη, ρε αδερφε. Που θα βρω το widgetLocker ρε παιδι μου...;);););););)

Επεισης, διαβαζω εδω οτι καποιος εβαλε το φακελο με το tool σε αλλο partition (πχ απο το d στο c που εχει τα windows kai του δουλεψε)

Κατι τελευταιο, εχεις κανει install kαποιο .ΝΕΤ framework ?

Aκριβώς αυτό έχω κάνει κι εγώ: στον D το κατέβασα, στον C το δούλευα.

.ΝΕΤ Framework εννοείται και ενημερωμένο.

Αν ακολουθήσεις ακριβώς (ακριβώς όμως) τα βήματα στο link που έδωσε ο pittas, είναι όλα τα βήματα συγκεκριμένα και δεν υπάρχει περίπτωση αμφιβολίας.

Ok το θέμα είναι τώρα πως "επιστρέφω" για να κάνω τα βήματα απο την αρχή;

Δηλαδή s-on και unroot.

Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Φαντάζομαι πως όχι.

Ισχύει αυτό;

1) To go back to S-ON:

* Flash stock ROM (RUU) (αυτό εγώ που δεν έχω άλλάξει ποτέ ROM δεν με "πιάνει" σωστά ; θέλω να πω προχωράω κατ' ευθείαν στο επόμενο βήμα, αν όντως χρειάζεται να κάνω κάτι εκτός από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)

* Temproot using Visionary

* Use my tool, do Stock CID and S-ON (enter brand CID if you had a branded device, see second post) (εμένα η συσκευή είναι από cosmote - το CID να το αφήσω αποεπιλεγμένο ; )

* Enjoy your factory-state phone

2) Και μετά με το vIsionary+ unroot;

Tέλος θα ήθελα να ρωτήσω γιατί η συσκευή μου δε μπαίνει στο bootloader. Πατάω πρώτα το κουμπί ήχου(-) κι ακολούθως το powe, περιμένω πόση ώρα (10"), αλλά μάταια. Μόλις τα αφήσω το κινητό εκκινεί κανονικά.

Edited by spdrosin

Μωρε και τα πλαινα κουμπια αστα να πανε ειναι. Αμα κλεισεις τα ματια και ψηλαφισεις το κινητο, θελεις πολυ τυχη για να βρεις τα κουμπια. Βεβαια αυτο ειναι και καλο, ειναι και κακο. Οπως θελει το εκλαμβανει ο καθενας. Εγω τουλαχιστον θα βαλω αυτες τις δυο εφαρμογες, ετσι για αλλαγη, ρε αδερφε. Που θα βρω το widgetLocker ρε παιδι μου...;);););););)

Κανε ενα search στο google...;)

Sent from my Desire HD

Follow me on XDA

Αν θέλω να κάνω αναβάθμιση leedrom 2.0.0 σε 2.2.2 μπορώ να την κάνω χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου.? Η αναγκαστικά τα χάνω?

Αν την εγκαταστήσω χωρίς να κάνω wipe θα τα κρατήσει?

Υπάρχει άλλος τροπος (nadroid backup, titanium etc) ώστε να μην χρειαστούν όλα απο την αρχή ξανα?

Αν κάποιος έχει εμπειρία σε αυτό ας μου απαντήσει... ευχαριστώ..

http://routerutilities.blogspot.com/ - Εργαλεία για routers

http://earthquakesgr.blogspot.com/ - Σεισμοί Ελλάδος

http://sendtogps.blogspot.com/ - google maps -> ανοίξτε με το gps πρόγραμμά σας.

talexop Kernel for Note4 910C

Αν θέλω να κάνω αναβάθμιση leedrom 2.0.0 σε 2.2.2 μπορώ να την κάνω χωρίς να χάσω τα δεδομένα μου.? Η αναγκαστικά τα χάνω?

Αν την εγκαταστήσω χωρίς να κάνω wipe θα τα κρατήσει?

Υπάρχει άλλος τροπος (nadroid backup, titanium etc) ώστε να μην χρειαστούν όλα απο την αρχή ξανα?

Αν κάποιος έχει εμπειρία σε αυτό ας μου απαντήσει... ευχαριστώ..

Γινεται χωρις να κανεις wipe data,αλλα οπως προτινεται καλυτερα ειναι να γινει clean install για μεγιστη αποδοση μπαταριας και performance...

Απο titanium κανε ενα back up τις εφαρμογες και επανεφερε με restore μετα την εγκατασταση.θα επαναφερει και τα δεδομενα των εφαρμογων.τις επαφες μεσω gmail κι εισαι οκ...

Sent from my Desire HD

Follow me on XDA

• Administrators
Ok το θέμα είναι τώρα πως "επιστρέφω" για να κάνω τα βήματα απο την αρχή;

Δηλαδή s-on και unroot.

Με επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων; Φαντάζομαι πως όχι.

Όχι με επαναφορά δεν επανέρχεται το S-ON αλλά με αυτό που παραθέτεις παρακάτω...

1) To go back to S-ON:

* Flash stock ROM (RUU) (αυτό εγώ που δεν έχω άλλάξει ποτέ ROM δεν με "πιάνει" σωστά ; θέλω να πω προχωράω κατ' ευθείαν στο επόμενο βήμα, αν όντως χρειάζεται να κάνω κάτι εκτός από επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων)

* Temproot using Visionary

* Use my tool, do Stock CID and S-ON (enter brand CID if you had a branded device, see second post) (εμένα η συσκευή είναι από cosmote - το CID να το αφήσω αποεπιλεγμένο ; )

* Enjoy your factory-state phone

Εν ολίγοις, δεν είναι υποχρεωτικό να τα κάνεις όλα από την αρχή. Υπάρχουν στο σχετικό με τις οδηγίες post, κάποια test που μπορείς να κάνεις για να διαπιστώσεις εάν έχεις κάνει root, eng s-off και radio s-off. Αν κάποια από αυτά έχουν γίνει πήγαινε παρακάτω.

Tέλος θα ήθελα να ρωτήσω γιατί η συσκευή μου δε μπαίνει στο bootloader. Πατάω πρώτα το κουμπί ήχου(-) κι ακολούθως το powe, περιμένω πόση ώρα (10"), αλλά μάταια. Μόλις τα αφήσω το κινητό εκκινεί κανονικά.

Αυτό δεν είναι φυσιολογικό. Σε bootloader θα έπρεπε να μπαίνει με το volume down και το power.

Modpic.gif

Δε δοκιμαζεις να το βγαλεις και να δεις μετα;Μπορει στη συγκεκριμενη rom να υπαρχει θεμα...

Οσοι δε βολευονται με το να ''ξυπνανε'' το κινητο με το power button,υπαρχει τροπος να το κανουν με τα physical buttons στο πλαϊ.Χρειαζονται 2 εφαρμογες,το NoLock απο Market και το WidjetLocker απο...ψαξιμο...;)

Με το ΝοLock απο μονο του,μπορει να ξεκλειδωνει με τα πλαϊνα κουμπια,αλλα χανεται το κλειδωμα της οθονης...

Εψαχνα για κατι αναλογο γιατι κοντευει ο καρπος μου να παθει αγκυλωση με το μικροσκοπικο κουμπακι , ευχαριστω

Παντως αρκει μονο το widgetlocker μια και στα settings/buttons & input εχει μια επιλογη επανω επανω που λεει EASY WAKE MODE που ενεργοποιει την αφυπνισh με καθε hardware button, δηλαδη στη δικη μας περιπτωση με το volume up/down.

Ειναι τρομερο προγραμματακι , ειχε αρχισει να με εκνευριζει το power button :lol:

• Administrators
Ειναι τρομερο προγραμματακι , ειχε αρχισει να με εκνευριζει το power button :lol:

Και το nolock που δεν κλειδώνει καθόλου προσωπικά το βρίσκω ακόμα καλύτερο μιας και είναι εξαιρετικά δύσκολο να πατηθούν από μόνα τους το power button και τα vol-up/down και πατώντας τα δεν χρειάζεται να κάνεις καν το slide to unlock.

Modpic.gif

Όταν βάζω το κινητό για φόρτιση η οθόνη παραμένει ανοιχτή για όσο είναι στο ρεύμα. Αλλάζει αυτό;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Όταν βάζω το κινητό για φόρτιση η οθόνη παραμένει ανοιχτή για όσο είναι στο ρεύμα. Αλλάζει αυτό;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Αλλάζει με τη δεύτερη επιλογή στις ρυθμίσεις εφαρμογών-->ανάπτυξη (development).

Όταν κάνω debrand το κινητό μου και εχω κάνει backup ποιο πριν πως μπορώ να μην εγκαταστησω ξανά τις εφαρμογές που έχει η t mobile προεγκατεστημενες ?

Και το nolock που δεν κλειδώνει καθόλου προσωπικά το βρίσκω ακόμα καλύτερο μιας και είναι εξαιρετικά δύσκολο να πατηθούν από μόνα τους το power button και τα vol-up/down και πατώντας τα δεν χρειάζεται να κάνεις καν το slide to unlock.

Συμφωνω απολυτα! Το nolock σε βγαζει απο το βασανο να ξεκλειδωνεις παντα την οθονη με το slide down και επιπλεον "ξυπνας" το κινητο και απο τα volume up/down. Διευκολυνει την αμεσοτερη επαφη με το κινητο.

Όταν κάνω debrand το κινητό μου και εχω κάνει backup ποιο πριν πως μπορώ να μην εγκαταστησω ξανά τις εφαρμογές που έχει η t mobile προεγκατεστημενες ?

με το root sccess και μεσω titanium backup, μπορεις να απεγκαταστησεις οποια δε θελεις.

Follow me on XDA

Παιδια,εδω και μερικες μερες πηγα στην 1.72(Ελληνικο Desire HD)και θελω τωρα να παω πισω στην 1.32 για να το κανω root,αλλα δεν τα καταφερνω.Συγκεκριμενα κολλαω στο σημειο που πρεπει να ανοιξω το cmd και να τρεξω καποιες εντολες:adb psneuter κλπ.Στις οδηγιες (xda)λεει να πας στον φακελο downgrade-κατεβασα και αποσυμπιεσα το αναλογο αρχειο στον σκληρο©...Τι ακριβως πρεπει να κανω?

Apple iPhone 15 Pro Max 256 Gb, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 Gb

Εδω και κάποιες ημέρες είμαι και γω ευτυχής κάτοχος Desire HD και εντελώς νέος στο Android. Aυτά που παρατήρησα είναι

1. Τα καπάκια δεν έχουν κανένα πρόβλημα τζόγου/χαλάρωσης, ίσα - ίσα που ανοίγουν πολύ δύσκολα.

2. Το wifi δεν έχει κανένα πρόβλημα με αδύναμο σήμα, πιάνει οτι πιάνουν και οι αλλες συσκευές.

Προβλήματα που παρατήρησα:

1. Η μπαταρία ενώ έχει υπόλοιπο 25%, βγάζεις δυο φωτογραφίες με φλάς και σβήνει αμέσως το τηλέφωνο χωρίς καν να δώσει σήμα χαμηλής μπαταρίας. Το έχω αφήσει να αδειάσει τρείς φορές μέχρι στιγμής και πάω για την τέταρτη και τελευταία, όλες οι φορτήσεις είναι με το κινητό κλειστό και κλείνω wifi, gps, internet κινητής, όταν δε τα χρησιμοποιώ, έχω κλειστό τον συγχρονισμό και κάνω kill διεργασίες με advanced task manager.

2. Ο Dolphin HD Browser καμμιά φορά κολλάει και δεν αποκρίνεται για κάποια δευτερόλεπτα το τηλέφωνο, μάλλον φταίει το μπλέ θέμα που έχω βάλει και μπήκε στην κάρτα SD, ακόμα το ψάχνω, flash κλπ είναι on demand.

3. H έκδοση είναι 1.32.405.6, δεν έχει βγεί κάποια νεώτερη; Αυτή που βγήκε τέλος 2010 αποσύρθηκε έτσι;

Εδω και κάποιες ημέρες είμαι και γω ευτυχής κάτοχος Desire HD και εντελώς νέος στο Android. Aυτά που παρατήρησα είναι

1. Τα καπάκια δεν έχουν κανένα πρόβλημα τζόγου/χαλάρωσης, ίσα - ίσα που ανοίγουν πολύ δύσκολα.

2. Το wifi δεν έχει κανένα πρόβλημα με αδύναμο σήμα, πιάνει οτι πιάνουν και οι αλλες συσκευές.

Προβλήματα που παρατήρησα:

1. Η μπαταρία ενώ έχει υπόλοιπο 25%, βγάζεις δυο φωτογραφίες με φλάς και σβήνει αμέσως το τηλέφωνο χωρίς καν να δώσει σήμα χαμηλής μπαταρίας. Το έχω αφήσει να αδειάσει τρείς φορές μέχρι στιγμής και πάω για την τέταρτη και τελευταία, όλες οι φορτήσεις είναι με το κινητό κλειστό και κλείνω wifi, gps, internet κινητής, όταν δε τα χρησιμοποιώ, έχω κλειστό τον συγχρονισμό και κάνω kill διεργασίες με advanced task manager.

2. Ο Dolphin HD Browser καμμιά φορά κολλάει και δεν αποκρίνεται για κάποια δευτερόλεπτα το τηλέφωνο, μάλλον φταίει το μπλέ θέμα που έχω βάλει και μπήκε στην κάρτα SD, ακόμα το ψάχνω, flash κλπ είναι on demand.

3. H έκδοση είναι 1.32.405.6, δεν έχει βγεί κάποια νεώτερη; Αυτή που βγήκε τέλος 2010 αποσύρθηκε έτσι;

1.Δε χρειαζεται ουτε να κλεινεις το κινητο,ουτε να αφηνεις τη μπαταρια να αδειαζει για να το φορτισεις.Αντιθετως λεγεται οτι ειναι και κακο να την αφηνεις να πεφτει κατω απο 20%.Ειναι ενα προβλημα η μπαταρια του κινητου,οπως και σε ολα τα smartphones,αλλα η HTC θα βγαλει και μεγαλυτερη για το HD μας.

2.Προσωπικη αποψη οτι ο deafult browser ειναι ο καλυτερος.

3.Η εκδοση που εχεις ειναι η νεοτερη,για Ελλαδα τουλαχιστον.

@edit:Σου προτινω,οπως θα συμφωνησουν οι περισσοτεροι μαζι μου,οτι να χρησιμοποιεις task killers περισσοτερο κακο κανεις στη μπαταρια και τον επεξεργαστη,παρα καλο.Οταν διαβασεις και καταλαβεις καποια πραγματα,θα τον ''ξηλωσεις'' αμεσως...;)

Edited by elthis

Follow me on XDA

η HTC θα βγαλει και μεγαλυτερη για το HD μας.

Αυτό ακούγεται πολύ. Είναι όμως εξακριβωμένο; Έχει ανακοινωθεί και επίσημα; :shifty:

Αυτό ακούγεται πολύ. Είναι όμως εξακριβωμένο; Έχει ανακοινωθεί και επίσημα; :shifty:

Με την HTC εχουμε μαθει να ζουμε με φημες οπως στο στρατο!Συνεχεια κατι καλο περιμενουμε να συμβει τον επομενο μηνα!...:p

Καποιες μπαταριες παντως εκει εξω,εχει αναφερθει οτι κανουν λιγο καλυτερη δουλεια...δε ξερω γιατι δεν εχω δοκιμασει...

Follow me on XDA

Εγω εχω παραγγειλει μια andida 1800mah (σιγα μην ειναι πραγματικα) απο obostore , που απ οτι λενε εχει παραπλησια αποδοση με την στοκ .

Για 10$ που μου κοστισε μια χαρα θα ειναι.

Ακομα την περιμενω, θα ενημερωσω, αν και μια χαρα θα ειναι , μια και ειχα και στο HD2 andida 1600mah και ισως να ηταν και ελαχιστα καλλιτερη απο τη στοκ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...