Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Φιλε athanaso77 ευχαριστω για την απαντηση σου.

Βλεπω πως το market enabler θελει να εισαι root...δυστυχως ειμαι ασχετος οπωσ προειπα :)

Για τα κολληματα του τηλεφωνου (στιγμιαια, αλλες φορες κρατουν περισσοτερο) υπαρχει καποια αιτια? μπορω να κανω κατι γιαυτο? υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα που πρεπει να κοιταξω?

ευχαριστω και παλι

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Την άλλη εβδομάδα θα έχω μια 32αρα class 6 micro sd.

Αλλάζοντας κάρτα θα χάσω τις εφορμογές που είναι εγκατεστημένες στην κάρτα;

Μέχρι τώρα επίτηδες τα περνάω στο τηλέφωνο,αλλά οι εφορμογές κρατάνε πολλά δεδομένα και στην κάρτα, με αυτά τι γίνεται;

Θα πρέπει να κάνω ξανά εγκατάσταση τις εφαρμογές;

RX8 rules!

Μέχρι τώρα επίτηδες τα περνάω στο τηλέφωνο,αλλά οι εφορμογές κρατάνε πολλά δεδομένα και στην κάρτα, με αυτά τι γίνεται;

αντιγραψε οτι εχεις στην καρτα, μεσα στον υπολογιστη σου. και μετα αντιγραψε τα απο τον υπολογιστη στην καινουργια σου καρτουλα. βαλτην στο κινητο και ολα θα ειναι μια χαρα !!!!

by the way, σε τι κοστος αγορασες την καρτουλα 32gb και απο που ?

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Που βρήκες τέτοια κάρτα αν θες πες μας.

Εδώ υπάρχει μια τέτοια.

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Που βρήκες τέτοια κάρτα αν θες πες μας.

Είχα περάσει από play247 την προηγούμενη εβδομάδα και μου είχαν πει ότι θα έχουν την επόμενη,αλλά μίλησα πριν λίγο και μου είπαν μετά τις γιορτές...

Βρήκα και αυτή στα 98ευρώ: http://cosmodata.gr/product_b.php?Lang=gr&id=2&cicid=108&cid=37+&mid=93&pid=25901

αλλά είναι class4. Θα έχω πρόβλημα με την class4; Θα είναι αρκετά γρήγορη;

Παίζει και αυτή σε class 6, αλλά ποιός ξέρει πότε θα έρθει και την μάρκα δεν την ξέρω...

http://www.cptpapadakisphoto.gr/product_info.php?products_id=3650

Edited by KostasNK
RX8 rules!

Φιλε athanaso77 ευχαριστω για την απαντηση σου.

Βλεπω πως το market enabler θελει να εισαι root...δυστυχως ειμαι ασχετος οπωσ προειπα :)

Για τα κολληματα του τηλεφωνου (στιγμιαια, αλλες φορες κρατουν περισσοτερο) υπαρχει καποια αιτια? μπορω να κανω κατι γιαυτο? υπαρχει περιπτωση να εχει προβλημα που πρεπει να κοιταξω?

ευχαριστω και παλι

Πήγαινε menu>settings>applications>development και τσέκαρε το πρώτο κουτάκι που στα αγγλικά λέγεται USB debugging.

Αν δεν στρώσει με αυτό δεν είναι λογικό το πρόβλημά σου και ίσως χρειάζεται reset.

Λεωνίδας

Ειναι κολαση το ατιμο!!! Μακραν η πιο ευχαριστη πλοηγηση στο ιντερνετ. Τα χαρακτηριστικα του ...αχτυπητα! Οσο το μαθαινεις τοσο δε χορταινεις! Απαπαπαπα!:yahoo:

Απολύτως κανένα !!! Απλά αν με το καλό έρθει η αναβάθμιση θα είμαι έτοιμος. Εξάλλου δεν σκοπεύω να περάσω άλλη custom rom... Έβγαλα το root..απλά να ρωτήσω... αν είμαστε rooted και το κάνουμε unroot, τότε κανονικά παίρνουμε την αναβάθμιση ;

καλησπέρα και χρόνια πολλά παιδιά,

μερικές ερωτησούλες , όποιος γνωρίζει...

υπάρχει κάποια γνωστή εφαρμογή για outlook web access για το desire hd? εννοώ κάτι σε στυλ yahoo mail,ώστε να μπαίνω στο εταιρικό mail, και επίσης αν υπάρχει η δυνατότητα να μπαίνω στο vpn του οργανισμού μου κατα το δοκούν, δηλαδή αν θέλω να ενεργοποιώ/απενεργοποιώ το vpn όπως και στα win7 .

επίσης το e-banking της eurobank από το market το έχει δοκιμάσει κανείς? δουλεύει καλά είναι αξιόπιστο? δεν νομίζω να είναι καμία απάτη ε? γιατί έχει κανονικά τα λογοτυπα της τράπεζας κ.ο.κ

εφαρμογή airtickets θα βγει ξέρει κανέας? στη μούφα το iphone έχουν βγάλει ήμαρτον.

και επίσης πείτε μου 2-3 top paid εφαρμογές, ευχαριστώ εκ των προτέρων! :-)

Απολύτως κανένα !!! Απλά αν με το καλό έρθει η αναβάθμιση θα είμαι έτοιμος. Εξάλλου δεν σκοπεύω να περάσω άλλη custom rom... Έβγαλα το root..απλά να ρωτήσω... αν είμαστε rooted και το κάνουμε unroot, τότε κανονικά παίρνουμε την αναβάθμιση ;
Νομίζω ότι την αναβάθμιση την παίρνεις κανονικά και όταν είσαι rooted (και αν όχι τότε μπορείς πάλι να την περάσεις μέσω του PC από κάποιον που θα την βγάλει στο net όπως ΑΥΤΗ ΕΔΩ)...

Εγώ πάλι δεν σε καταλαβαίνω... Οι custom Roms συνήθως είναι καλύτερες από τις μαμίσιες...

Αν το είχα στα χέρια μου θα πήγαινα full για την Android Revolution HD η οποία κατά τον δημιουργό θα ανεβάσει όπου να 'ναι και update βασισμένο στο update της ΗΤC 1.72.405.3 WWE RUU....

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Μεχρι τωρα οι εφαρμογες που εχω βαλει ειναι :

Handcent Sms

Launcher pro

Radiotime

Εχετε να προτεινετε κατι αλλο που σας εκανε εντυπωση?

Αυτό ακριβώς θέλω να αποφύγω φίλε. Το συνεχές φλασάρισμα. :)

E μα ρε συ έχεις τέτοια συσκευή στα χέρια σου και δεν θα παίξεις???

Δεν χρειάζεται να φλασάρεις συνέχεια... Βάζεις μια ROM που σου κάνει και μετά παρακολουθείς τα releases της και όταν δεις καμιά μεγάλη αλλαγή ξαναφλασάρεις... Επιπλέον έτσι που τα έχουν όλα τα αλάνια από το xda φλασάρεις χωρίς να χάνεις επαφές, μυνήματα, ρυθμίσεις κλπ...

Αλλά όλα αυτά να μου πεις είναι γούστα... Κάποιοι αρκούνται σε αυτά που προσφέρει η συσκευή από μόνη της και ίσως να κάνουν και καλά...

Α... και χρόνια πολλά σε όλους.....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Φίλε συμφωνώ μαζί σου, απλά έχω φλασάρει πάνω από 100 φορές στο ΗΤC HD2 + android στο HTC HD2, και ενώ εκεί πρόσφεραν πολλά παραπάνω οι μαγειρεμένες rom, στο DHD δεν βλέπω κάτι παραπάνω να προσφέρουν.

Παιδες ερωτησεις 2 αν ξερετε.

Στις φωτο των επαφων βρηκαμε κατι?γιατι ακομα βλεπω τον καθενα που με παιρνει θολα?εχετε βρει κατι?

και

οταν θελω να βαλω δυο φακελους με μουσικη που μπανει ακριβως?? γιατι μου τα βγαζει αλλα για αλλα οταν τους βαζω τους δυο φακελους στον φακελο της καρτας μηνμης music.

Το θέμα δεν είναι να κρατας καλά χαρτιά αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο!!!

... αν είμαστε rooted και το κάνουμε unroot, τότε κανονικά παίρνουμε την αναβάθμιση ;

Αυτό θα έπρεπε να το σκεφτείς πρίν κάνεις root. Τώρα...φέεεεετα...!!! :lol:

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Το διόρθωσα όμως. Δεν έχω root ούτε S-OFF. Πλέον S-ON... τουλάχιστον έμαθα κάτι παραπάνω :p

@yiannisv2000

Πίστεψε με έαν ξέραμε θα σου είχαμε απαντήσει :(

Edited by apitsakis

Στις φωτο των επαφων βρηκαμε κατι?γιατι ακομα βλεπω τον καθενα που με παιρνει θολα?εχετε βρει κατι?

και

οταν θελω να βαλω δυο φακελους με μουσικη που μπανει ακριβως?? γιατι μου τα βγαζει αλλα για αλλα οταν τους βαζω τους δυο φακελους στον φακελο της καρτας μηνμης music.

Για τις φωτογραφίες φαίνεται πως η λύση είναι το full screen caller id με τις οδηγίες που γράφει εδώ

και

Για τις φώτο δεν ξέρω (ίσως λόγω της μεγαλύτερης οθόνης θα πρέπει να τις βάλεις ανά επαφή ξανά από την αρχή μέσα από το κινητό, γιατί αν ήταν αυτές που είχες και στο gmail σου δεν θα τις βλέπεις καλά - Θυμάμαι όταν άλλαξα από HERO σε Milestone και συγχρόνισα στο Milestone τις επαφές μου με το gmail μου, που είχαν φώτο από το Hero και γω δεν τις έβλεπα καλά και τις άλλαξα όλες μια μια ξανά μεσα από το Milestone)...

Όσο για τους φακέλους της μουσικής, δυστυχώς νομίζω ότι έτσι δουλεύει ο native player σε όλα τα Αndroid τηλέφωνα δείχνει τα μουσικά αρχεία ή όλα μαζί ή ανα κατηγορία (πάλι όμως όλα μαζί) ή ανά καλλιτέχνη (πάλι όμως όλα μαζί)... Ίσως θα πρέπει να δοκιμάσεις κάποιους player από το market μήπως κάποιος μπορεί να δείχνει ανά φάκελο όπως θες...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

εκτος root υπαρχει αλλη περιπωση να αγορασω paid εφαρμογες?αν την κατεβασω και συγχρονισω απο google?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Μπαίνοντας στον πειρασμό για το συγκεκριμένο κινητό,είπα να το δοκιμάσω από κοντα... Ετσι πηγα απο το πλαισιο στην αλιμου. ολα ωραια και καλα... τιμη 549...τιμη στο ιντερνετ 599??? λογικο??? παρτε και αλλο ενα...βαζω φιλο μου που μενει κοντα στο athens heart και πηγαινει και το βλεπει στα 568 (αν θυμαμαι καλα,παντως σιγουρα αναμεσα στις 2 προηγουμενες τιμες)

Για διαφορα τιμης αναμεσα σε διαφορετικα μαγαζια το καταλαβαινουμε ολοι και λογικο λογω ανταγωνισμου κλπ. αλλα τα καταστηματα του ιδιου μαγαζιου δεν θα επρεπε να ειναι το ιδιο???

Με λένε Σωτήρη και είμαι καλά... :wacko:

για σας παιδιά απέκτησα και εγώ ενα desirehd και θέλω να μου πείτε όταν περνάω κάτι στην κάρτα μέσο pc κάποιο προγραμματακι για anroid υπάρχει οστε να σερφαρο μέσα στην κάρτα και να βλέπω ότι του έχω βάλει εγώ κάτι σαν εξερεύνηση αρχείον

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...