Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά το πρόβλημα ήταν/είναι ... (περίεργο όμως μιας και άλλα κινητά συνδέονται κανονικά) ... το firewall του ρουτερ. Όταν από high το έκανα disable δούλεψε κανονικά το internet.

Δεν δούλεψε ούτε στο medium ούτε στο low. Βέβαια δεν μου αρέσει αυτή η λύση αλλά δεν βρίσκω γιατί όταν το firewall (του ρουτερ πάντα) το έχω στο high μπαίνουν όλα τα κινητά εκτός από το DHD.

Με αναζήτηση στο google είδα ότι έχουν και άλλη τέτοιο πρόβλημα αλλά κανένας δεν ανέφερε για την λύση που γράφω. Κάποιος μάλιστα άλλαξε ρουτερ για να δουλέψει το κινητό στο ιντερνετ.

Τα απλά router δεν έχουν firewall και γι’ αυτό μάλλον το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο ή όποιοι έχουν λογικά θα πρέπει να το έχουν disable. Αν μπορείτε και όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη ας κοιτάξετε στα router σας και να δείτε αν έχετε firewall και εάν στο on το κινητό δουλεύει κανονικά (δηλαδή παίρνει interne) και ας με ενημερώσει και αν δεν του κάνει κόπο ας μου στείλει με μήνυμα και της ρυθμίσεις που έχει μέσα στο firewall, μπάς και βγάλω άκρη και δουλέψει το κινητό με το firewall στο on, γιατί δεν μου αρέσει που το έβαλα στο off

Εμένα δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα,συνδέεται στο router και πιο συγκεκριμένα στο Belkin N1 και με ενεργοποιημένο το firewall!!!

Εδώ και καιρό πάντως για ασφάλεια χρησιμοποιώ μόνο το mac adress filtering.

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Και σε μενα με netone και Thomson speedtuch μια χαρα συνδεεται.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

Τελικά το πρόβλημα ήταν/είναι ... (περίεργο όμως μιας και άλλα κινητά συνδέονται κανονικά) ... το firewall του ρουτερ. Όταν από high το έκανα disable δούλεψε κανονικά το internet.

Δεν δούλεψε ούτε στο medium ούτε στο low. Βέβαια δεν μου αρέσει αυτή η λύση αλλά δεν βρίσκω γιατί όταν το firewall (του ρουτερ πάντα) το έχω στο high μπαίνουν όλα τα κινητά εκτός από το DHD.

Με αναζήτηση στο google είδα ότι έχουν και άλλη τέτοιο πρόβλημα αλλά κανένας δεν ανέφερε για την λύση που γράφω. Κάποιος μάλιστα άλλαξε ρουτερ για να δουλέψει το κινητό στο ιντερνετ.

Τα απλά router δεν έχουν firewall και γι’ αυτό μάλλον το πρόβλημα δεν είναι μεγάλο ή όποιοι έχουν λογικά θα πρέπει να το έχουν disable. Αν μπορείτε και όποιος έχει την ευγενή καλοσύνη ας κοιτάξετε στα router σας και να δείτε αν έχετε firewall και εάν στο on το κινητό δουλεύει κανονικά (δηλαδή παίρνει interne) και ας με ενημερώσει και αν δεν του κάνει κόπο ας μου στείλει με μήνυμα και της ρυθμίσεις που έχει μέσα στο firewall, μπάς και βγάλω άκρη και δουλέψει το κινητό με το firewall στο on, γιατί δεν μου αρέσει που το έβαλα στο off

Ήταν θέμα ρύθμισης του router

Στο firewall που έχει και στις ρυθμίσεις είχα μπλοκαρισμένη μια ip που την οποία όμως την έχει ένα PC εδώ στο δίκτυο της δουλειάς. Διέγραψα αυτό το μπλοκάρισμα από το firewall του ρουτερ και στο pc έδωσα μια άλλη IP και την μπλοκάρισα γιατί δεν θέλω το συγκεκριμένο pc να έχει internet και τώρα το κινητό δουλεύει σωστά με on το firewall. Κουφό ξέρω αλλά δουλεύει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Τώρα το επόμενο που θα προσπαθήσω να λύσω είναι ο τρόπος σύνδεσης με την TV με DLNA μιας και το κινητό αλλά και η TV που έχω το υποστηρίζουν και με μια πρώτη προσπάθεια δεν κατάφερα τίποτε. (για να δούμε).

Λογικά θα χρειαστώ αυτό γιατί έχω την LED 7000:

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Wireless-Sound-and-Vision/Samsung-WIS09ABGNX-Wi-Fi-USB-Stick.htm

Όταν έχω νεότερα θα γράψω εντυπώσεις.

Edited by agriniopk

Υπάρχει κανένας πρώην χρήστης HD2 που να χρησιμοποιεί πλέον το desire hd? Αξίζει σαν αναβάθμιση?

Aπό τον Ιουλιο έχω το Android στο HD2 , απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεχή εξέλιξη των διάφορων builds από τους xda, έχει φτάσει σε ένα σημείο αρκετά υψηλό.

Ομως έχω την εντύπωση ότι έχουν φτάσει σχεδόν στον τελικό στόχο.

Οπως και να το κάνουμε μια android native συσκευή θα είναι πάντα ένα η δύο βήματα μπροστά.

Εχω το Desire HD εδώ και 2 μέρες και μπορώ να πω ότι είναι αυτό που περίμενα ,μια συσκευή που δεν σε προβληματίζει πουθενά ,πάρα πολύ γρήγορη σε όλα και με ένα λειτουργικό που απλά δεν γονατίζει τη συσκευή κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες.

Αν προτιμάς τις καθαρές λύσεις τότε αξίζει.

Edited by KPERI

Υπάρχει κανένας πρώην χρήστης HD2 που να χρησιμοποιεί πλέον το desire hd? Αξίζει σαν αναβάθμιση?

Φυσικα και αξιζει...Ειχα και hd2 :mad::mad::mad: και απλο desire.:):):)

Φιλικά Γιάννης

Aπό τον Ιουλιο έχω το Android στο HD2 , απόλυτα ευχαριστημένος από τη συνεχή εξέλιξη των διάφορων builds από τους xda, έχει φτάσει σε ένα σημείο αρκετά υψηλό.

Οπως και να το κάνουμε μια android native συσκευή θα είναι πάντα ένα η δύο βήματα μπροστά.

Εχω το Desire HD εδώ και 2 μέρες και μπορώ να πω ότι είναι αυτό που περίμενα ,μια συσκευή που δεν σε προβληματίζει πουθενά ,πάρα πολύ γρήγορη σε όλα και με ένα λειτουργικό που απλά δεν γονατίζει τη συσκευή κάτω από οποιαδήποτε συνθήκες.

Απο άποψη hardware? Η οθόνη για παράδειγμα είναι σαν του hd2? Θεωρώ ότι η οθόνη του ήταν κορυφαία. Τώρα έχω το desire με amoled και δεν μου αρέσει σε σύγκριση με του hd2

Απο άποψη hardware? Η οθόνη για παράδειγμα είναι σαν του hd2? Θεωρώ ότι η οθόνη του ήταν κορυφαία. Τώρα έχω το desire με amoled και δεν μου αρέσει σε σύγκριση με του hd2

Μαλλον εισαι η εξαιρεση του κανονα.

Εχω και desire με amoled και ειναι κορυφαια.

Φιλικά Γιάννης

Μαλλον εισαι η εξαιρεση του κανονα.

Εχω και desire με amoled και ειναι κορυφαια.

Βασικά έχω ένα site που εμφανίζει ρούχα και είναι πολύ σημαντική η σωστή απεικόνιση των χρωμάτων. Με το desire τα βγάζει παρα πολύ έντονα κάτι το οποίο δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. εαν θες σου στέλνω πμ το site να συγκρίνεις. Με βάση αυτό λέω ότι δεν έιμαι ευχαριστημένος. Γιατι αυτά που βλέπεις δεν είναι πραγματικά.

Ήταν θέμα ρύθμισης του router

Στο firewall που έχει και στις ρυθμίσεις είχα μπλοκαρισμένη μια ip που την οποία όμως την έχει ένα PC εδώ στο δίκτυο της δουλειάς. Διέγραψα αυτό το μπλοκάρισμα από το firewall του ρουτερ και στο pc έδωσα μια άλλη IP και την μπλοκάρισα γιατί δεν θέλω το συγκεκριμένο pc να έχει internet και τώρα το κινητό δουλεύει σωστά με on το firewall. Κουφό ξέρω αλλά δουλεύει.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Τώρα το επόμενο που θα προσπαθήσω να λύσω είναι ο τρόπος σύνδεσης με την TV με DLNA μιας και το κινητό αλλά και η TV που έχω το υποστηρίζουν και με μια πρώτη προσπάθεια δεν κατάφερα τίποτε. (για να δούμε).

Λογικά θα χρειαστώ αυτό γιατί έχω την LED 7000:

http://www.plaisio.gr/Sound-Vision/Home-Cinema/Home-Cinema-Systems/Wireless-Sound-and-Vision/Samsung-WIS09ABGNX-Wi-Fi-USB-Stick.htm

Όταν έχω νεότερα θα γράψω εντυπώσεις.

Το παραγγειλα κ εγω το USB κ εμενα υποστυριζει η TV μου DLNA αλλα με ειπαν οτι εχει έλλειψη η αντιπροσωπεια. Περιμενω να μου ερθει για να το δοκιμασω εχω Samsung 6000 series LCD

Υπάρχει τρόπος να περάσω και άλλες Ελληνικές πόλης στον καιρό?

Και αν ναι με ποιον τρόπο ?

Edited by agriniopk

Υπάρχει τρόπος να περάσω και άλλες Ελληνικές πόλης στον καιρό

ναι...αλλα δεν ειναι ολες διαθεσιμες..

Φυσικα και αξιζει...Ειχα και hd2 :mad::mad::mad: και απλο desire.:):):)

Φυσικά και αξίζει αλλά γιατί :mad: για το hd2; Είναι η καλύτερη wm device και με τα τελευταία android builds,θεωρώ πως σήμερα είναι και στην 10αδα των καλύτερων android κινητών

Απο χθες εχω το HD και σε λιγες μερες (αφου εμπεδωσω καλα...) θα πω τις εντυπωσεις μου ως χρηστης που δεν ειχε πριν smartphone.Πιστευω οτι ενα τετοιο review ενδιαφερει αρκετους που θελουν να μεταπηδησουν σε smartphone.

Προς το παρον να ρωτησω αν υπαρχει καποια καλη εφαρμογη για να αποθηκευεις κωδικους κτλ (οπως PIN, ΑΜΚΑ...);

Δε μπορω να καταλαβω τι στον @@@#$@$@% γινεται με τη wind και δεν το εχει ουτε σαν μακρινη ιδεα το Desire HD...Αγνοουν και την υπαρξη του.Και οχι τπτ αλλο βλεπω να ερχεται πρωτα το iPhone 4 που εχω παραγγειλει (ελπιζοντας οτι λογω ελλειψης θα αργησει γιατι εληγε η επιδοτηση μου και εγω ηθελα το HD) και θα μεινω με τη μουφα στο τελος...:mad::mad::mad:

Δε μπορω να καταλαβω τι στον @@@#$@$@% γινεται με τη wind και δεν το εχει ουτε σαν μακρινη ιδεα το Desire HD...Αγνοουν και την υπαρξη του.Και οχι τπτ αλλο βλεπω να ερχεται πρωτα το iPhone 4 που εχω παραγγειλει (ελπιζοντας οτι λογω ελλειψης θα αργησει γιατι εληγε η επιδοτηση μου και εγω ηθελα το HD) και θα μεινω με τη μουφα στο τελος...:mad::mad::mad:

Ασε φιλε και εμενα μου ελεγαν εδω στη Χιο οτι απο την προηγουμενη εβδομαδα θα το ειχα στα χερια μου και τιποτα...τελικα πηγα στον Γερμανο που ειχε διαθεσιμο και το πηρα...

οσο για την αναβαθμιση που ειχα πηρα ενα αλλο κινητο και το πουλησα...

(ακουσα κατι οτι κατα δεκεμβριο θα το εχει τελικα η Wind)

[sIGPIC][/sIGPIC]

με wifi γενικα δεν εχω προβλημασταθερο και γρηγορο

και μπαινει μονο του στα δικτυα που θυμαται

το htc location δεν το ειχα δοκιμασει,το εβαλα τωρα κατεβασε ενα πακετακι 45 mb και επαιξε μια χαρα

Μολις επεστρεψα απο public οπου επιτελους επιασα στα χερια μου το HD. Φυσικα αφου το πασπατεψα για λιγα λεπτα μετα μπηκα στην διαδικασια να το συγκρινω μρ το i-phone 4 που ηταν παραδιπλα. Εντυπωσεις αν πλοηγησε πρωτα στο htc και μετα πας στο i-phone νιωθεις σχεδον κλεστοφοβια απο την μικροτερη οθονη του αει-φοουν. Η διαφορα 4.3 απο 3.5 τελικα ειναι εντυπωσιακη. Που υπερτερει κατα την γνωμη η καθε συσκευη (θα μιλησω για που διαπιστωσα απο την επαφη , δεν μιλαω για σπεκς:

+ htc

μεγαλυτερη οθονη

ποιο γρηγορο ζουμαρισμα στις οθονες-στα σημεια βεβαια

αισθητα ποιο γρηγορο φορτωμα των σελιδων

+i-phone

ποιο ποιοτικη συσκευη λουσατη-στα σημεια

μεγαλυτερης ευκρινεια οθονη- καθαριζει καλυτερα τα γραμματα σε φουλ ζουμ

ποιο δυνατο ηχειο- οχι ιδιαιτερα βεβαια

Τι θα αγοραζα?

το desire.

Πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε το HTC DHD ή το HTC HD2 με το Iphone. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικά λειτουργικά. Εξάλλου θα αγόραζα ένα Iphone ευχαρίστως αλλά μόνο το Πάσχα. Edited by apitsakis

Πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε το HTC DHD ή το HTC HD2 με το Iphone. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικά λειτουργικά. Εξάλλου θα αγόραζα ένα Iphone ευχαρίστως αλλά μόνο το Πάσχα.

oπως ειδες να αναφερθηκα καθολου σε λειτουργικα. Απλα τις εντυπωσεις απο την επαφη των 2 συσκευων

καλημερα εμενα μου γραφει "Phone finder" is currently disabled. To enable this feature, go to your phone and navigate to Settings >> Location >> Phone finder.Που το βρισκω αυτο!!!

Και μένα το ίδιο λέει μπορεί κανείς να βοηθήσει???

καλησπέρα παιδιά εχτές το πήρα απο cosmote και το εχω λιώσει ειχα τo galaxy s καμία σχέση μου είχε σπ΄σει τα νεύρα με τα lag και τις απαράδεκτες rom που έβγαζε ,το hd το έχω φωρτόσει το έχω ξεσκίσει και δεν καταλαβαίνει τιποτα ,μόνο προσοχή με τα καπάκια πηγα στο puplic μήπως βρω καμία θήκη δοκίμαζα μια δυο φευγω παω πλαισιο τιποτα ,παω στο σπιτι πουθενά το καπακι που βάζουμε την σιμ τα επαιξα τελικα μου είχε πεσει στο puplic την ώρα που δοκιμαζα την θηκη το είχε κρατησει μια κοπελιτσα που δουλεύει εκει παλι καλα,το μόνο θεμα νομίζω είναι λίγο το ακουστικό του ελπιζω να φτιάξει με καμία αναβάθμιση η απο xda μεριά.
Γιώργος

• Administrators
Πιστεύω ότι δεν είναι σωστό να συγκρίνουμε το HTC DHD ή το HTC HD2 με το Iphone. Μιλάμε για εντελώς διαφορετικά λειτουργικά. Εξάλλου θα αγόραζα ένα Iphone ευχαρίστως αλλά μόνο το Πάσχα.

Για τέτοιες συζητήσεις υπάρχουν οι Διαξιφισμοί. Ας μην βγαίνουμε off topic εδώ.

Modpic.gif

Βασικά έχω ένα site που εμφανίζει ρούχα και είναι πολύ σημαντική η σωστή απεικόνιση των χρωμάτων. Με το desire τα βγάζει παρα πολύ έντονα κάτι το οποίο δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. εαν θες σου στέλνω πμ το site να συγκρίνεις. Με βάση αυτό λέω ότι δεν έιμαι ευχαριστημένος. Γιατι αυτά που βλέπεις δεν είναι πραγματικά.

Για τις ανάγκες σου πιστεύω ότι θα σε καλύψει απόλυτα η οθόνη του HD...

παιδια πωσ απενεργοποειται η δονηση απο το πληκτρολογιο στα sms?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...