Jump to content

[Επίσημο] HTC Desire HD

Muck Smith
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

μολις το βρηκα και εγω διαθεσιμο απο γερμανο

και το τσιμπησα,δεν περιμενα να το εχει....:p:p

δεν το ανοιξα ακομα.το ειδα μονο στην βιτρινα τους και

ειναι φοβερο.:shifty:

παντως και το πλαισο απο σημερα το εχει.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 5,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

μολις το βρηκα και εγω διαθεσιμο απο γερμανο

και το τσιμπησα,δεν περιμενα να το εχει....:p:p

δεν το ανοιξα ακομα.το ειδα μονο στην βιτρινα τους και

ειναι φοβερο.:shifty:

παντως και το πλαισο απο σημερα το εχει.

Αρκετα κομμάτια Ace hellas εχει εδώ

Καλησπερα στην ομορφη παρεα,

Επειδη πολλοι απο εσας ψαχνετε καποιον τροπο ολα τα αγαπημενα (bookmarks) που εχετε στον υπολογιστη σας, να τα αντιγραψετε στην android συσκευουλα σας, εχω γραψει εναν οδηγο βημα-βημα, για το πως θα αντιγραψω τα αγαπημενα (bookmarks) απο τον υπολογιστη μου μεσα στο Samsung Galaxy s που εχω.

Ο οδηγος αυτος λειτουργει κανονικα και στο Galaxy tab, καθως και σε αλλες android συσκευες οποτε μπορειτε να τον χρησιμοποιησετε κι'εσεις αφοβα !!!!

Τον οδηγο τον εχω ανεβασει και θα τον βρειτε στο προσωπικο μου Blog εδω :

http://antonis-news.blogspot.com/2010/11/bookmarks-samsung-galaxy-s.html

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

μια ερωτηση να κανω ρε παιδια, νομιζα οτι το GPS ειναι δωρεαν στην συσκευη, για τι με βγαζει οτι πρεπει να συνδεθω σε καταστημα για αγορα????:confused:

Καλησπερα στην ομορφη παρεα,

Επειδη πολλοι απο εσας ψαχνετε καποιον τροπο ολα τα αγαπημενα (bookmarks) που εχετε στον υπολογιστη σας, να τα αντιγραψετε στην android συσκευουλα σας, εχω γραψει εναν οδηγο βημα-βημα, για το πως θα αντιγραψω τα αγαπημενα (bookmarks) απο τον υπολογιστη μου μεσα στο Samsung Galaxy s που εχω.

Ο οδηγος αυτος λειτουργει κανονικα και στο Galaxy tab, καθως και σε αλλες android συσκευες οποτε μπορειτε να τον χρησιμοποιησετε κι'εσεις αφοβα !!!!

Τον οδηγο τον εχω ανεβασει και θα τον βρειτε στο προσωπικο μου Blog εδω :

http://antonis-news.blogspot.com/2010/11/bookmarks-samsung-galaxy-s.html

Ή απλά κατεβάζεις από το μάρκετ δωρεάν το my bookmarks:p

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14

Το πήρα και εγώ από Γερμανό :yahoo:

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Στιβαρή κατασκευή, πολλή καλή οθόνη, ταχύτατο...και όσον αφορά τα καπάκια του...απλά κανένα θέμα.:)

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Pls απο τους κατοχους , με το ηχειο τι παιζει? ειναι τοσο αδυναμο που λενε? Το ακουστικο στην ακροαση συνομιλιων ειναι καθαρο? εχει μηπως και αυτο αδυναμια?

τι περιεχει η συσκευασια απο ace hellas?

"κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση"

Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα.

ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ

66 π.Χ

Ή απλά κατεβάζεις από το μάρκετ δωρεάν το my bookmarks:p

φυσικα υπαρχει και αυτος ο τροπος, με την μοναδικη διαφορα οτι με το my bookmarks θα πρεπει να ανεβασεις τα bookmarks σου στους δικους τους server και απο εκει μεταφερονται στο τηλεφωνο.

Για μερικους ισως ειναι καπως αρνητικο να πρεπει να "μοιραστουν" τα bookmarks τους με καποιον "ξενο" server. καποιος μπορει να εχει επαγγελματικα bookmarks και μην θελει να τα μοιραστει.

Το πήρα και εγώ από Γερμανό :yahoo:

Οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. Στιβαρή κατασκευή, πολλή καλή οθόνη, ταχύτατο...και όσον αφορά τα καπάκια του...απλά κανένα θέμα.:)

με αφορμη το σχολιο σου, να αναφερω απλα οτι οποιος γραφει εντυπωσεις και σχολια για το νεο του τηλεφωνο (στην περιπτωση μας το desire hd), καλο ειναι να αναφερει και τι μετρο συγκρισης εχει.

δηλαδη αν καποιος πιανει πρωτη φορα καποιο smartphone, ειναι πολυ πιθανο να του φαινεται οτι επιασε την καλυτερη συσκευη που υπαρχει στον κοσμο !!!!

και για να μην παρεξηγηθω, εννοειται οτι δεν το λεω για να υποβαθμισω το desire hd.

Edited by TonyK

LG G2 32GB D800 LTE

Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis

My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis

Επισης η οθονη δειχνει πολυ χλωμη και γυαλιστερη. Σε εξωτερικο χωρο το εχετε τεσταρει?

Pls απο τους κατοχους , με το ηχειο τι παιζει? ειναι τοσο αδυναμο που λενε? Το ακουστικο στην ακροαση συνομιλιων ειναι καθαρο? εχει μηπως και αυτο αδυναμια?

Το ηχείο είναι απλά αποδεκτό. Το ακουστικό είναι πολύ καλό. Ακούς τον άλλο πεντακάθαρα.

τι περιεχει η συσκευασια απο ace hellas?

Φορτιστή & ακουστικά.

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ

Βασίλης

Panasonic G600, Samsung N100, Ericsson T65, Siemens SL10, SE T610, SE K700, SE K750, SE W850, Samsung U600, SE T650, SE G900, SE Vivaz, HTC Desire HD, HTC One X, HTC One (M7), HTC One (M8), Nexus 5x, Google Pixel XL, OnePlus 7T Pro, Samsung Galaxy S23 Ultra

Το ηχείο είναι απλά αποδεκτό. Το ακουστικό είναι πολύ καλό. Ακούς τον άλλο πεντακάθαρα.

τουλαχιστον ακους καθαρα. Ευτυχως!

Φορτιστή & ακουστικά.

ενσυρματα ε?

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ !

Επισης η οθονη δειχνει πολυ χλωμη και γυαλιστερη. Σε εξωτερικο χωρο το εχετε τεσταρει?

Γυαλιστερή δεν είναι. Σε εξωτερικό χώρο δεν το δοκίμασα ακόμα.

Βασίλης

χαζη ερωτηση: οσες εφαρμογες και αν εχεις ανοιγμενες με ενα κλικ γυρνας στο κυριως μενου?

ενσυρματα ε?

Ναι ενσύρματα

δηλαδη αν καποιος πιανει πρωτη φορα καποιο smartphone, ειναι πολυ πιθανο να του φαινεται οτι επιασε την καλυτερη συσκευη που υπαρχει στον κοσμο !!!!

και για να μην παρεξηγηθω, εννοειται οτι δεν το λεω για να υποβαθμισω το desire hd.

Το καλύτερο στον κόσμο μπορεί να μην είναι, από αυτό του avatar σου όμως είναι :p

Edited by nervous
συνεχόμενα μηνύματα ,να χρησιμοποιείς την ΠΟΛΛΑΠΛΗ ΠΑΡΑΘΕΣΗ

Βασίλης

σορυ για τις πολλες ερωτησεις ,αλλα υποψηφιος αγοραστης γαρ!

ακουω συνεχεια για gmail κλπ περα απο αυτο αλλο λογαριασμο πχ απο εταιρικο email συχρονιζεις?

Ναι ενσύρματα

επειδη δεν ειχα ποτε htc (μια ζωη nokia, τωρα εχω το Ε75) τα ακουστικα ειναι ποιοτικα ή φτηνιαρικα?

ποση μνημη δινει το πακετο?

πλοηγηση πραγματικη out of box κανεις? εχει προεγκατεστημενους χαρτες ή πρεπει να πληρωσεις πακετα-αδειες κλπ?

αν out of box κανει οτι δειχνει το βιντεακι ειμαστε σουπερ! Και το ηχειακι του μια χαρα το ακουω!

Edited by Nikos_s3

Τα ακουστικά είναι αρκετά καλά.

Η μνημη είναι 8gb.

Οι χάρτες είναι google maps.

E-mail μπορείς να έχεις πολλούς και διαφορετικούς λογαριασμούς.

Βασίλης

Το καλύτερο στον κόσμο μπορεί να μην είναι, από αυτό του avatar σου όμως είναι :p

Να υποθέσω ότι κάνεις πλάκα ε? :lol:

Δεν ξέρω αν το γνωρίζεις αλλά είμαι ένα από τα fanboy της htc εδώ και...10 ολόκληρα χρόνια !!!!

Το desire hd εγώ το έχω απορρίψει από τότε που ανακοινώθηκε πρώτα απ' όλα γιατί δεν με βολεύει το μέγεθος. Είναι πολύ πιο φαρδύ από το galaxy και επειδή δεν έχω μεγάλο χέρι, δεν μπορώ να το δουλέψω με το ένα χέρι. Το ίδιο πρόβλημα είχα και με το hd2 γι' αυτό και το έδωσα. Για ένα κανονικό χέρι είναι σχετικά δύσκολο να το κρατάς με το ένα χέρι και να πατήσεις ένα εικονίδιο τέρμα πάνω στην οθόνη. Στην πλοήγηση στο ίντερνετ εγώ πάντα μόνο με τα δύο χέρια μπορούσα να το δουλέψω το hd2 κάτι το οποίο με χαλούσε πολύ.

Εν' αντίθεση με το galaxy το οποίο είναι και πιο λεπτό και πιο ελαφρύ. Και τεχνολογικά δεν νομίζω ότι αυτές οι δύο συσκευές έχουν διαφορές τρανταχτές.

Το desire hd είναι σαφώς η ναυαρχίδα της htc αυτή την στιγμή. Για μία ακόμα φορά όμως η htc άφησε επίτηδες κάποια κενά (οθόνη, bluetooth 2, μπαταρία), ώστε να πουλήσει πάλι μόλις βγάλει σύντομα κάποιο επόμενο μοντέλο. Σ' αυτό το πράγμα πάντα διαφωνούσα με την htc !!!!

LG G2 32GB D800 LTE

Για μία ακόμα φορά όμως η htc άφησε επίτηδες κάποια κενά (οθόνη, bluetooth 2, μπαταρία), ώστε να πουλήσει πάλι μόλις βγάλει σύντομα κάποιο επόμενο μοντέλο. Σ' αυτό το πράγμα πάντα διαφωνούσα με την htc !!!!

Γιατι υπαρχει καποια εταιρεια που κινειται διαφορετικα? Ολοι το ιδιο δεν κανουν? σου δινουν τεχνολογια για 1 χρονο το πολυ. Και παντα στο τελευταιο μοντελο παντα λειπει κατι τρανταχτο

οπως στο galaxy ενα φλας

αυτο ειναι αληθεια παντα σε ολα κατι λειπει

ευχαριστη εντυπωση μου εκανε στο κινητο οτι σε multitouch test ειδε 5 δαχτυλα κανονικα

εχουν αρχισει και developers να ασχολουνται μαζι του

ηδη ειναι rooted εχει και recovery και οι sef's ενας ενας βγαινουν στην σκηνη

ο cyanogen για οποιον ενδιαφερεται εβγαλε και vanilla froyo

αν το βαλει κανεις θελω να μου πει αν εχει διαφορα η ενταση ηχου μεσα απο τα hacks του

• Administrators
μια ερωτηση να κανω ρε παιδια, νομιζα οτι το GPS ειναι δωρεαν στην συσκευη, για τι με βγαζει οτι πρεπει να συνδεθω σε καταστημα για αγορα????:confused:

Τι εννοείς; Το GPS είναι δωρεάν στη χρήση του. Το πρόγραμμα πλοήγησης όμως που χρειάζεσαι δεν είναι.

@THANKIN & vassman1974:

Δεν ξέρω αν το έχετε καταλάβει, αλλά τα συνεχόμενα μηνύματα απαγορεύονται. Εδώ είναι forum, όχι chat room!

Edited by athanaso77

Modpic.gif

Τι εννοείς; Το GPS είναι δωρεάν στη χρήση του. Το πρόγραμμα πλοήγησης όμως που χρειάζεσαι δεν είναι.

Απλα τα πραγματα out of box κανεις πλοηγηση ή πρεπει να πληρωσεις το προγραμμα?

Μ'αρεσει που η voda θα το κυκλοφορουσε πρωτη....

Ακομα στο περιμενε ειμαι...

Τουλαχιστον μου ειπαν σημερα μεσα στην εβδομαδα θα υπαρξει εμπορικη διαθεση.

Τωρα το εχουν και καθεται στις αποθηκες...

Καλύτερα που δεν το κυκλοφόρησε η Vodafone πρώτη. Θα το αγόραζα με αναβάθμιση συσκευής έτσι. Τώρα που θα ανέβουν τα πάγια στο κινητό από το 2011 και πάλι, απλά θα πάρω την επιδότηση στο πάγιο και δεν θα νιώσω την αύξηση.

Πάντως σε σύγκριση με το HTC HD2.

Πολύ καλύτερη πλοήγηση στο ιντερνετ, με flash επιτέλους!!

Πολύ καλύτερο User Interface (Οθόνες και widgets). Aν και θα έπρεπε να μην είχε αυστηρά μόνο 5 οθόνες.

Καλύτερη λήψη στο ραδιόφωνο. Πιάνω σχεδόν όλους τους σταθμούς καθαρά πλέον.

Πληθώρα ''χρήσιμων'' προγραμμάτων σε σχέση με τα Wm

Καλύτερη φωτογραφική μηχανή και φυσικά λήψη video.

Νομίζω ότι η HTC, θα βγάζει αναβαθμίζεις συχνότερες.

Ταχύτερο είτε με Wi-fi είτε με 3G . Έχω διαφορά πάντα γύρω στα 2mb τεσταρισμένο με τον ίδιο πάροχο ίντερνετ (Ontelecoms + Vodafone)

Δεν βλέπω διαφορά στον ήχο από το HD2, ούτε και στην οθόνη.

Όσον αφορά την μπαταρία, πιστεύω ότι αν το συγκρίνουμε με το HD2, και φυσικά με εργοστασιακές ROM, τα ίδια παντελάκη μου τα ίδια παντελή μου.

Αν κάποιος κατάφερε να κάνει root και να περάσει μαγειρεμένη ROM, θα μπορούσε να περάσει στο site αυτό κάποιες οδηγίες ;. Δεν είναι θέμα βαρεμάρας διαβάσματος από το xda, αλλά όσο το ότι υπάρχει κάποιος φόβος μιας και το κινητό είναι ακόμα καινούριο στα χέρια μας, και φυσικά καλύτερα στα ελληνικά παρά στα αγγλικά.

@Tonyk

Στο έχω πει...το χάρισμα είναι πάντα χάρισμα!! :lol:

Γνωρίζει κάποιος αν ο browser θέλει κάτι το ιδιαίτερο για να κλείσει? Εγώ απλά πατάω το home button. Δεν πιστεύω να συνεχίσει να χρεώνει...

Βασίλης

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...