Jump to content

Blackberry Bold 9780

thief
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα πολύ εαν γνωρίζει κάποιος να με βοηθήσει σε ένα πρόβλημα που αντιμετοπίζω. Εχω το Blackberry Bold 9780. Αποφάσισα να κλειδώσω την συσκευή. (απλό device lock). Κατά την πληκτρολόγηση του κωδικού κάτι έκανα λαθος με αποτέλεσμα να εισάγω τον κωδικό και να μου γράφει ότι δεν είναι σωστός. Γνωρίζει κανένας κάποιον τρόπο να ξεκλειδώσω την συσκευή?

• Απαντήσεις 437
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μιλάμε για pin code της κάρτας sim δηλαδή ή έχεις άλει φαντάζομαι enable password απο το μενού. Στο πεδίο εκέινο είχες ορίσει προσπάθειες που απαιτούνται? Στο bb αυτή τη στιγμή τ΄ρεχει το λειτουργικό ή σβήστηκε λόγω αποτυχημένης προσπάθειας. Αν θέλεις γράψε κάτι περισσότερο για το προβλημα.
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

• 3 weeks later...
Άνετα δυο μέρες με κανονική ομιλία, και 3G, πολλές φορές και 3 μέρες. Πιστεύω ότι με 2G ίσως και η 4η μέρα να μην είναι άπιαστη.
BB 9000 / 9780, Samsung Galaxy S III min, Samsung I9505 Galaxy S4, Note 8.0, Blackberry Z3

με 2G πιανεις ανετα 3+.επισης εχει ενα profil που μπορεις να ορισεις ποιες ωρες το εχεις ενεργοποιημενο το κινητο και ποιες οχι.μπορεις να το βαλεις να ειναι κλειστο τις ωρες που κοιμασε και οταν ξυπνας να εργοποιειται και να κερδισεις μερικες εξτρα ωρες λειτουργιας

Χρησιμοποιεί κάποιος από εσάς κάποια από αυτές τις μπαταρίες της mugen?

http://www.mugen-power-batteries.com/blackberry/blackberry-bold-2-9700.html

Για τι διαφορά σε αυτονομία περίπου μιλάμε?

Αύριο το πρωί παραλαμβάνω καινούριο το bb 9780! Κάποιες μικρές απορίες μου.

1. Η αυτονομία έχει αλλάξει καθόλου σε σχέση με το bb 9700 το οποίο είχα μέχρι πρότινος?

2. Το ξυπνητήρι λειτουργεί ενώ η συσκευή είναι απενεργοποιημένη?

3. Μόλις παραλάβω την συσκευή θα πρέπει προτού καν την ανοίξω να την βάλω για φόρτιση, ή να την ανοίξω πρώτα και αφού εξαντλήσω την μπαταρία να το βάλω να φορτίζει?

4. Έχω ενεργοποιημένα bis στην γραμμή μου από το πρώτο μου bb μέχρι και σήμερα, αλλά θέλω να ανεβάσω τα διαθέσιμα mb στον λογαριασμό μου. Είναι εύκολη διαδικασία? Γίνεται απαραίτητα μέσω καταστήματος, ή μπορεί να γίνει και μέσω του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών? (vodafone έχω, αν αυτό παίζει κάποιο ρόλο)

1. Όχι, πάνω κάτω τα ίδια είναι.

2. Ναι, όπως σε όλα τα blackberry.

3. Μη σε αγχώνει αυτό. Τέτοια προβλήματα υπήρχαν παλαιότερα. Άνοιξε τη συσκευή κανονικά, απλά όταν τη φορτίσεις φρόντισε να κάνει πλήρη φόρτιση.

4. Γίνεται με όλους τους τρόπους (κατάστημα, τηλεφωνικά, online), απλώς αλλάζεις πρόγραμμα.

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Έχω ήδη στα χέρια μου το νέο μου blackberry 9780 white! Είναι πραγματικά πανέμορφο! Οι λογαριασμοί μου email συνδέθηκαν κατευθείαν, με το που έβαλα μέσα την κάρτα sim, αλλά δεν έχουν μεταφερθεί οι επαφές μου στην συσκευή, παρ' όλο που και στο gmail μου, αλλά και στο hotmail μου, έχω όλες μου τις επαφές.

Τι πρέπει να κάνω, ώστε να μεταφερθούν οι επαφές μου και στην συσκευή?

Κανεις DELETE το λογ gmail και το ξανα περνας, οταν το ξανα περνας σε ρωταει κατω κατω για τις επαφες, τικαρεις και περιμενεις 2-3 λεπτα να περαστουν.

Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να διαγράψεις το λογαριασμό. Θα πρότεινα να δοκιμάσεις να συνδεθείς στην BIS υπηρεσία του παρόχου σου και να κάνεις edit το λογαριασμό email που έχεις. Εκεί θα βρείς μια επιλογή contacts synchronize που χρειάζεται να είναι τσεκαρισμένη.

Πιστεύω ότι δεν χρειάζεται να διαγράψεις το λογαριασμό. Θα πρότεινα να δοκιμάσεις να συνδεθείς στην BIS υπηρεσία του παρόχου σου και να κάνεις edit το λογαριασμό email που έχεις. Εκεί θα βρείς μια επιλογή contacts synchronize που χρειάζεται να είναι τσεκαρισμένη.

Αυτό έκανα τελικά και μεταφέρθηκαν κανονικά οι επαφές και τα συμβάντα του ημερολογίου και μάλιστα σε ελάχιστο χρόνο. Ευχαριστώ πολύ και τους 2 σας! :)

Γνωρίζει κάποιος από ποιο κατάστημα μπορώ να βρω στην καλύτερη δυνατή τιμή την εργοστασιακή μπαταρία από το blackberry 9780?

Φοράει την M-S1 που φορούσε και το 9000. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο Skroutz λοιπόν για πιθανές επιλογές, όπως προτείνει ο dalton. Για ebay δεν θα το πρότεινα προσωπικά, γιατί δεν υπάρχει τρόπος να διαπιστώσεις εάν είναι αυθεντική ή όχι (και μόνο γι'αυτό - όσες έχω πάρει μια χαρά έκαναν τη δουλειά τους).

ex - BlackBerry moderator @ myphone.gr

Th|eF

Γνωρίζει κάποιος από ποιο κατάστημα μπορώ να βρω στην καλύτερη δυνατή τιμή την εργοστασιακή μπαταρία από το blackberry 9780?

ποια θεωρεις την καλυτερη τιμη να σε βοηθησουμε

/Users/georgesfakianakis/Downloads/281wupg.png

ποια θεωρεις την καλυτερη τιμη να σε βοηθησουμε

Την καλύτερη δυνατή έγραψα, δηλαδή την φθηνότερη που μπορώ να βρω. Βρήκα χθες μία με 12 ευρώ, από ελληνικό κατάστημα, οπότε θα πάρω από εκεί με αντικαταβολή.

Την καλύτερη δυνατή έγραψα, δηλαδή την φθηνότερη που μπορώ να βρω. Βρήκα χθες μία με 12 ευρώ, από ελληνικό κατάστημα, οπότε θα πάρω από εκεί με αντικαταβολή.

προσεξε μονο να ειναι αυθεντικη γιατι κυκλοφορουν και πολλες ημιτασιον

προσεξε μονο να ειναι αυθεντικη γιατι κυκλοφορουν και πολλες ημιτασιον

Έχεις να μου προτείνεις κάποια, η οποία να είναι "δοκιμασμένη" και αυθεντική? Ας κοστίζει και παραπάνω, no problem.

Έχεις να μου προτείνεις κάποια, η οποία να είναι "δοκιμασμένη" και αυθεντική? Ας κοστίζει και παραπάνω, no problem.

pds.com.gr μπες και έχει σίγουρα original

Εγκατέστησα γύρω στις 10 free εφαρμογές και επειδή οι περισσότερες δεν μου άρεσαν τελικά, τις περισσότερες τις έσβησα, πατώντας διαγραφή πάνω στο εικονίδιο τους στο menu.

Έχουν διαγραφεί πλήρως έτσι από την συσκευή, ή απλά έσβησα το shortcut τους από την αρχική οθόνη?

Ρωτάω γιατί βλέπω πως η συσκευή δεν πηγαίνει το ίδιο γρήγορα, όσο πήγαινε.

Εγκατέστησα γύρω στις 10 free εφαρμογές και επειδή οι περισσότερες δεν μου άρεσαν τελικά, τις περισσότερες τις έσβησα, πατώντας διαγραφή πάνω στο εικονίδιο τους στο menu.

Έχουν διαγραφεί πλήρως έτσι από την συσκευή, ή απλά έσβησα το shortcut τους από την αρχική οθόνη?

Ρωτάω γιατί βλέπω πως η συσκευή δεν πηγαίνει το ίδιο γρήγορα, όσο πήγαινε.

εχουν σβηστει αλλα αν θες να το δεις σιγουρα πηγαινε options,device,application management

Και κάτι ακόμα. Σε ποιο πεδίο βλέπω πόση ελεύθερη ram έχει η συσκευή μου?

θα πας options , device , storage

Υπάρχει τρόπος να ρυθμίσω τον ήχο από το ξυπνητήρι, ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες ειδοποιήσεις?

Σήμερα το πρωί, το ξυπνητήρι μου χτύπησε μόνο με δόνηση (όπως έχω επιλέξει να χτυπάνε οι ειδοποιήσεις δηλαδή) και ευτυχώς είχα ξυπνήσει από μόνος μου.