MaFiOzOS_88 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Πανε σε ενα σκοτεινο δωματιο. Να μην βλεπεις ουτε την μυτη σου. Κλεισε το κινητο και ανοιξε το. Την ωρα που ειναι μαυρη η οθονη εμενα ξεχωριζει οτι ειναι χρωμα και γυρο γυρο κοντα στο πλαστικο φαινεται φως σαν να ειναι πλαισιο. Αν εσυ δεν ξεψωριζεις το χρωμα και ειναι σαν να μην ανοιξε το κινητο και δεν βλεπεις αυτο το φως τοτε εχεις amoled Το τεστάκι ισχύει 100%! :) Δοκίμασα να φορτώσω ένα σκέτο μαύρο φόντο στο Omnia HD (Amoled) και το ίδιο φόντο στο Blade,σε σκοτεινό δωμάτιο, και το αποτέλεσμα ήταν όπως το περιγράφει ο dantekavala!! Omnia HD= σχεδόν κατράμι Blade= φωτεινό μαύρο πλαίσιο και bleeding effect Παρόλα αυτά η οθόνη του είναι πολύ καλή και δεν με χαλάει καθόλου! :happy: Παιδια υπαρχει καποιο ολοκληρωμενο guide για να βοηθησει εμας τους noobαδες πως κανουμε root το Blade? (ποιοι κινδυνοι υπαρχουν, αν χρειαζεται backup (και πως) κτλ). Θα με ενδιέφερε και εμένα ένα τέτοιο γιατί προσπάθησα να rootάρω το κινητό με αυτόν τον τρόπο και κόλλησα! :O Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 αν ενδιαφερεσε μονο για ρουτ τοτε μπορεις να κατεβασεις απο το μαρκετ το universal root. Με ενα κλικ κανεις ρουτ το κινητο. Εγω ηθελα να βγαλω απο μεσα το προεγκατεστημενο documents to go αλλα δεν μπορουσα αν δεν ημουν ρουτ. Το κατεβασα. Με ενα κλικ εγινα. Το απεγκατεστησα και ξανα εγινα unroot Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 Βασικά ήθελα να γίνω root ώστε να πάρω image backup του κινητού + titanium backup, και να δοκιμάσω καμιά μαγειρεμένη ρομ από τον modaco! :D Ηθελα να κάνω και το Battery Recalibration με εγκατεστημένο το Clockwork που προτείνει ο aristarhos, γιαυτό δοκίμασα ειδικά τον οδηγό που ανέφερα παραπάνω. ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) αν ενδιαφερεσε μονο για ρουτ τοτε μπορεις να κατεβασεις απο το μαρκετ το universal root. Με ενα κλικ κανεις ρουτ το κινητο. Εγω ηθελα να βγαλω απο μεσα το προεγκατεστημενο documents to go αλλα δεν μπορουσα αν δεν ημουν ρουτ. Το κατεβασα. Με ενα κλικ εγινα. Το απεγκατεστησα και ξανα εγινα unroot πως γυριζεις μετα πισω σε "unroot"? εχει επιλογες? Επίσης, οι οδηγοι που βλεπω σε διαφορα σαιτ (modaco, xda etc), για custom Roms,froyo,Bladevillian κτλ δουλευουν και στην δικια μας εκδοση? γιατι εχουν διαφορα labels στα post του τυπου [OLED+TFT] και διπλα τα builds αυτων των δυο που δεν ειναι ιδιο με το δικο μου Thanks για τις πληροφοριες ;) edit: δεν βρισκει το universal root στο μαρκετ :S Edited December 13, 2010 by linkinpark4175 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 13, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2010 (edited) Δεν εχω περασει καμια κοστομ ρομ. Απλα εγινα ρουτ για λιγα λεπτα ωστε να βγαλω μια εφαρμογη. Κατεβαζοντας την universal root μπορεις να γινεσαι ρουτ με ενα κουμπι. Μετα το ξανα πατας και σου περνει τα δικαιωματα του ρουτ. Αυτο που θελω να ρωτησω εχει υποθει και παλιοτερα αλλα η λυση που δοθηκε δεν μου κανει. Οι επαφες που εχω περασει απο αντιγραφη απο την σιμ, οι αγγλικες ειναι κανονικα στο γραμμα τους αλλα οι ελληνικες ειναι στο Ζ. Κατι για sync στο google διαβασα αλλα δεν εχω εκει επαφες. Μεσα στο κινητο μπορω να κανω κατι;; @linkinpark4175 τσεκαρε τα pm σου φιλε μου Edited December 13, 2010 by dantekavala Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Βασικά ήθελα να γίνω root ώστε να πάρω image backup του κινητού + titanium backup, και να δοκιμάσω καμιά μαγειρεμένη ρομ από τον modaco! :D Ήθελα να κάνω και το Battery Recalibration με εγκατεστημένο το Clockwork που προτείνει ο aristarhos, γιαυτό δοκίμασα ειδικά τον οδηγό που ανέφερα παραπάνω. ;) Τελικά τα κατάφερα! :D Ακολούθησα τα βήματα που γράφει ο mxa055 εδώ, που είναι είναι μεταφρασμένα από εδώ και απλά παρατήρησα ότι μου λείπανε οι drivers για να αναγνωρίσουν τα Windows τη συσκευή Android! Δοκίμασα κάτι drivers που βρήκα λίγο παραπάνω στο thread και αφού εγκαταστάθηκε σωστά η συσκευή στα Windows όλα πήγαν ρολόι! :D Μετά από λίγο διάβασμα πάντως συνειδητοποιώ ότι μάλλον το Clockwork, δεν σου δίνει δικαιώματα root.... Πως το καταλαβαίνουμε όταν τα έχουμε;; Edited December 14, 2010 by MaFiOzOS_88 Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 ασε τι λεει το κουτι. Και το εγχειριδιο που εχει μεσα το κινητο λεει οτι εχει 512ram. Εγω δεν ειδα πουθενα 512..Πανε σε ενα σκοτεινο δωματιο. Να μην βλεπεις ουτε την μυτη σου. Κλεισε το κινητο και ανοιξε το. Την ωρα που ειναι μαυρη η οθονη εμενα ξεχωριζει οτι ειναι χρωμα και γυρο γυρο κοντα στο πλαστικο φαινεται φως σαν να ειναι πλαισιο. Αν εσυ δεν ξεψωριζεις το χρωμα και ειναι σαν να μην ανοιξε το κινητο και δεν βλεπεις αυτο το φως τοτε εχεις amoled Μπορεις να μου πεις απο που το πηρες και ποτε;; δεν το πιστευω και ομως εχω amoled!!!!!!!!!! το πηρα στην πατρα την προηγουμενη πεμπτη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IVIetaCreatoR Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Τελικά τα κατάφερα! :D Ακολούθησα τα βήματα που γράφει ο mxa055 εδώ, που είναι είναι μεταφρασμένα από εδώ και απλά παρατήρησα ότι μου λείπανε οι drivers για να αναγνωρίσουν τα Windows τη συσκευή Android! Δοκίμασα κάτι drivers που βρήκα λίγο παραπάνω στο thread και αφού εγκαταστάθηκε σωστά η συσκευή στα Windows όλα πήγαν ρολόι! :D Μετά από λίγο διάβασμα πάντως συνειδητοποιώ ότι μάλλον το Clockwork, δεν σου δίνει δικαιώματα root.... Πως το καταλαβαίνουμε όταν τα έχουμε;; To clockwork mod δεν κάνει root, μπορείς όμως να κάνεις full (nandroid) backup και να περάσεις custom rom.Κάποιες rom συμπεριλαμβάνουν και το root. Εαν θές ξεχωριστά δες εδώ: http://www.chrislowthian.co.uk/how-to-unlock-de-brand-and-root-the-zte-blade-orange-san-francisco/1824/ Εαν βρείς άλλον οδηγό για root με superboot και έχεις TFT μην το δοκιμάσεις :D http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) To clockwork mod δεν κάνει root, μπορείς όμως να κάνεις full (nandroid) backup και να περάσεις custom rom.Κάποιες rom συμπεριλαμβάνουν και το root. Εαν θές ξεχωριστά δες εδώ: http://www.chrislowthian.co.uk/how-to-unlock-de-brand-and-root-the-zte-blade-orange-san-francisco/1824/ Εαν βρείς άλλον οδηγό για root με superboot και έχεις TFT μην το δοκιμάσεις :D Δεν μπορουσες να το γραψεις 5 λεπτα νωριτερα? Μολις δοκιμασα εναν οδηγο για root απο το modaco, και τωρα τα χρωματα της οθονης μου ειναι οτι νανε (μπλε=κοκκινο, πρασικο=αλλο κτλ) και δεν μπορω να ανεβωκατεβασω την φοτηνοτητα. :S ασε που αμα παει το κινητο να μπει σε standby mode, η οθονω δεν ξαναναβει μετα ξερει κανενας πως να το διορθωσω? Edited December 14, 2010 by linkinpark4175 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) To clockwork mod δεν κάνει root, μπορείς όμως να κάνεις full (nandroid) backup και να περάσεις custom rom.Κάποιες rom συμπεριλαμβάνουν και το root. Εαν θές ξεχωριστά δες εδώ: http://www.chrislowthian.co.uk/how-to-unlock-de-brand-and-root-the-zte-blade-orange-san-francisco/1824/ Εαν βρείς άλλον οδηγό για root με superboot και έχεις TFT μην το δοκιμάσεις :D Τελικά έκανα root με το Universal Androot που αναφέρθηκε παραπάνω.Δοκίμασα και μερικές εφαρμογές που θέλουν root priviledges, και όλα οκ! Μαρέσει πολύ που όταν πάνε να κάνουν χρήση των δικαιωμάτων, μου κάνει ερώτηση άμα το επιτρέπω για να συνεχίσει! :D To nandroid backup είναι αυτό που κάνεις από το μενού του clockwork ή είναι άλλο φρούτο;; Φλασάρισμα από αύριο πάντως γιατί πέρασε η ώρα και άμα γίνει καμιά μλκ θα ξημερώσω για να το επαναφέρω! :p ξερει κανενας πως να το διορθωσω? Δεν μπορείς να το επαναφέρεις στην παλιά ρομ, από το μενού του Clockwork Recovery? Edited December 14, 2010 by MaFiOzOS_88 Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) Δεν μπορείς να το επαναφέρεις την παλιά ρομ, από το μενού του Clockwork Recovery? Δυστυχώς είμαι πολύ νέος στα ανδροειδη (κατάγομαι απο symbian :p) και δεν ξερω τι κανει το Clockwork Recovery. edit: Λοιπον, χωρις ακομα να ξερω τι κανει, κατεβασα και εβαλα το recovery-clockwork-2.5.1.3-blade.img στο κινητο και κατεβασα μια stock ROM της Wind. Απο εκει και περα τι κανω? Edited December 14, 2010 by linkinpark4175 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Εχω το san francisco και μολις χθες περασα την 2.2. και με τις 2 εκδοσεις βλεπει 512 Εντυπωσεις? Σου παει ποιο γρηγορα?Εχεις δει διαφορες? Ποια εκδοση εβαλες?Η διαδικασια ηταν ευκολη? :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Ένα εύκολο προγραμματάκι για root που δουλεύει στο Blade είναι το z4root. Έχει το καλό ότι κάνει temporary root (οπότε μετά από soft reset επανέρχεται στα κανονικά) και permanent root (οπότε πρέπει κανείς να επιλέξει το unroot για να επαναφέρει τη συσκευή ως unrooted). Εγώ έχω δοκιμάσει μόνο το temp και δουλεύει μια χαρά! Ζητώ συγγνώμη αν έχει αναφερθεί ξανά σε προηγούμενο μήνυμα... Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 μολις πηρα τηλεφωνο και ρωτησα αν εχουν ετοιμοπαραδοτο blade για αγορα με συμβολαιο στο καταστημα που πηρα το κινητο και μου ειπαν οχι. Οποτε μετα ειπα την αληθεια οτι εχω ενα για αντικατασταση και μου ειπαν πως την πεμπτη θα ερθει η καινουργια παρτιδα. Θα το παω τοτε. Σημερα προσεξα οτι το gps λειτουργει μονο με ιντερνετ. Αν βαλω σκετο gps μου λεει ειτε "η συνδεση σας χαθηκε, ξανα προσπαθειστε" ειτε "η τοποθεσια σας ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη" Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) δεν το πιστευω και ομως εχω amoled!!!!!!!!!! το πηρα στην πατρα την προηγουμενη πεμπτη. Και εμενα amoled εχει. Οποτε μονο οσοι εχουν tft βλεπουν την γραμμη που ειπαν τα παιδια ποιο πανω. Για μια φορα και εγω σε αγορα ημουν τυχερος :D:D:D μολις πηρα τηλεφωνο και ρωτησα αν εχουν ετοιμοπαραδοτο blade για αγορα με συμβολαιο στο καταστημα που πηρα το κινητο και μου ειπαν οχι. Οποτε μετα ειπα την αληθεια οτι εχω ενα για αντικατασταση και μου ειπαν πως την πεμπτη θα ερθει η καινουργια παρτιδα. Θα το παω τοτε. Σημερα προσεξα οτι το gps λειτουργει μονο με ιντερνετ. Αν βαλω σκετο gps μου λεει ειτε "η συνδεση σας χαθηκε, ξανα προσπαθειστε" ειτε "η τοποθεσια σας ειναι προσωρινα μη διαθεσιμη" ποιο gps εχεις ??? Εμενα με ndrive δεν χρειαζεται να εχω internet με το ζορι. Αν θελω το βαζω. Λειτουργει και χωρις. Edited December 14, 2010 by goregr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Απο μπαταρία τι λέει το κινητο κρατάει καθόλου? My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 στους χαρτες το δοκιμαζω..μεχρι τωρα το δοκιμαζα παντα με το wifi ανοιχτο. Σημερα ειπα να το δοκιμασω μπας και εχω και τιποτα αλλο να πω για την εγγυηση και δεν κανει τιποτα χωρις το ιντερνετ Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 (edited) στους χαρτες το δοκιμαζω..μεχρι τωρα το δοκιμαζα παντα με το wifi ανοιχτο. Σημερα ειπα να το δοκιμασω μπας και εχω και τιποτα αλλο να πω για την εγγυηση και δεν κανει τιποτα χωρις το ιντερνετ ποιους χαρτες δοκιμαζεις χωρις ιντερνετ? παιδια πηρα απο το eshop ενα προστατευτικο και το βαζω και ηταν γρατσουνισμενο φανταζομαι δεν μπορω να το επιστρεψω ετσι? -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να προσθέσεις ή να διορθώσεις κάτι. Edited December 14, 2010 by navi55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Δυστυχώς είμαι πολύ νέος στα ανδροειδη (κατάγομαι απο symbian :p) και δεν ξερω τι κανει το Clockwork Recovery. edit: Λοιπον, χωρις ακομα να ξερω τι κανει, κατεβασα και εβαλα το recovery-clockwork-2.5.1.3-blade.img στο κινητο και κατεβασα μια stock ROM της Wind. Απο εκει και περα τι κανω? Και γω από Symbian έρχομαι, αλλά το έχω ρίξει στο διάβασμα για να καλύψω τα κενά μου πάνω στο Android! :p Δυστυχώς δεν ξέρω να σου ακριβώς πως να κάνεις restore την rom της Wind.Μάλλον πρέπει να πετάξεις τα αρχεία που είχε στο zip (2 Φακέλους +το boot.img) στην SD Card και αφού κάνεις τα πάντα wipe, όπως πιθανόν θα έκανες πριν να περάσεις την λάθος custom rom, μπαίνεις στο μενού του clockwork (με σβηστό κινητό πατάς το κουμπί μείωσης ήχου + ανοίγεις το κινητό) και από εκεί κάνεις restore. Πες μας αν βγάλεις άκρη.... ;) Ένα εύκολο προγραμματάκι για root που δουλεύει στο Blade είναι το z4root. Έχει το καλό ότι κάνει temporary root (οπότε μετά από soft reset επανέρχεται στα κανονικά) και permanent root (οπότε πρέπει κανείς να επιλέξει το unroot για να επαναφέρει τη συσκευή ως unrooted). Εγώ έχω δοκιμάσει μόνο το temp και δουλεύει μια χαρά! To Universal Androot από ότι κατάλαβα σου δίνει μόνιμα δικαιώματα root, οπότε αυτό με τα temporary φαίνεται ενδιαφέρον/ασφαλέστερο. Θα το δοκιμάσω! :) Απο μπαταρία τι λέει το κινητο κρατάει καθόλου? Mε πολύ χρήση, αντέχει μια μέρα.... Θέλω να του κάνω και το recalibration για να δω άμα αλλάξει κάτι. Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prestige1 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Εγω παντως παιδια την TFT εχω και μεχρι τωρα δν εχω κανενα προβλημα.... τα froyo θελω να βαλω αλλα θελει πολυ ψαξιμο.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 το προβλημα με το bluetooth που εχει καποια δευτερολεπτα και μετα κλεινει διορθωνεται καπως? οπως και επισης οταν ανοιγω τα bluetooth να ειναι τσεκαρισμενο το ανιχνευσιμο και να μην χρειαζεται καθε φορα να το τσεκαρω? και επισης αυτη κανει για το blade?(http://cgi.ebay.com/NEW-OEM-Original-Battery-MetroPCS-ZTE-C78-C88-/190455163764?pt=PDA_Accessories&hash=item2c58032b74#ht_789wt_905) κανεις?????:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 παιδια πηρα απο το eshop ενα προστατευτικο και το βαζω και ηταν γρατσουνισμενο φανταζομαι δεν μπορω να το επιστρεψω ετσι? Πια πήρες; Δεν χάνεις τίποτα πάντως να πας σε ένα e-shop point και να τους δειξεις την γρατσουνιά..... κανεις?????:) Δοκίμασες να κατεβάσεις το Blade Fix από το market? Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KarlBarks Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Μου το άλλαξαν τελικά αμέσως. Δηλώνω εντυπωσιασμένος με το κινητό, και πιστέψτε με έχουν περάσει πολλά από τα χέρια μου. Ακόμα δεν πιστεύω την τιμή του.. Μέχρι και τα πλαστικά του είναι πολύ καλά και αν δεν είχε τα νίκελ κουμπιά θα ήταν απλά τέλειο και στο μάτι. Του έχω περάσει τα πάντα και δεν κωλώνει πουθενά. Για την επίσημη 2.2 έχουμε κανένα νέο; όχι τίποτα αλλά η άλλη που κυκλοφορεί είναι alpha4 στάδιο ακόμα.. www.ippocratis.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Μια εφαρμογη εχει μεσα προεγκατεστημενη με το ονομα ''χαρτες''. Δεν περασα καμια αλλη Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 14, 2010 Πια πήρες; Δεν χάνεις τίποτα πάντως να πας σε ένα e-shop point και να τους δειξεις την γρατσουνιά..... Δοκίμασες να κατεβάσεις το Blade Fix από το market? στο μαρκετ εχει μονο το blade wifi fix. αλλα και παλι το εβαλα και η αντιστροφη μετρηση οταν επιλεγω ανιχνευσιμο ξεκιναει παλι απο τα 120s. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts