Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και θα δώσεις 170€ μόνο και μόνο για την AMOLED οθόνη?Και χωρίς εγγύηση?

Και να φαντάστείς ούτε καν AMOLED δεν θα έχει :p

edit : Ρίξτε και καμία ψήφο στο "best non-hTC device of 2010" poll του XDA :)

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=9659494

Edited by IVIetaCreatoR
http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Κάποιος που να έχει περάσει την 2.2 σε συσκευή αγορασμένη απο Wind να μας πεί πόση RAM "βλέπει" η συσκευή, ή κάποιος που να έχει 2.1 σε συσκευή απο Αγγλία να μας πει αν "βλέπει" 256 MB RAM για να επαληθευτεί ή να διαψευστεί αυτό που λένε οτι και η Ελληνική έκδοση έχει ίδια RAM με την Αγγλική, απλά δεν "φαίνονται" λόγο Éclair.
Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

Εγω εχω το SF και απο το app android status βλεπει total:414MB

Αν καποιος εχει περασει custom froyo 2.2 στο SF του θα ηθελα να με ενημερωσει για το αν βλεπει διαφορα σε ταχυτητα κ.λ.π. και επισης αν ειναι ευκολο να γινει.

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Κάποιος που να έχει περάσει την 2.2 σε συσκευή αγορασμένη απο Wind να μας πεί πόση RAM "βλέπει" η συσκευή, ή κάποιος που να έχει 2.1 σε συσκευή απο Αγγλία να μας πει αν "βλέπει" 256 MB RAM για να επαληθευτεί ή να διαψευστεί αυτό που λένε οτι και η Ελληνική έκδοση έχει ίδια RAM με την Αγγλική, απλά δεν "φαίνονται" λόγο Éclair.

Όλα τα san fransisco 2.1 έχουν και φυσικά βλέπουν 512mb

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Εγω εχω το SF και απο το app android status βλεπει total:414MB

Αν καποιος εχει περασει custom froyo 2.2 στο SF του θα ηθελα να με ενημερωσει για το αν βλεπει διαφορα σε ταχυτητα κ.λ.π. και επισης αν ειναι ευκολο να γινει.

Με 2.1 Éclair να φανταστώ?

Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

Κυρίως για τη RAM το κάνω.

Αν το κανεις για τη ραμ πες του να στο παρει απο την orange κατ'ευθειαν, που εστω κι αν του δωσουν με lcd κι οχι amoled γιατι ακουσα οτι εχουν ελλειψεις σε amoled, θα εχει νομιζω 512 μνημη..

Απο την orange βγαινει 99+10=109 λιρες.. Δηλαδη 130-135 ευρω

Εγώ αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο. Όπως βλέπετε στην εικόνα στον dialer εμφανίζονται κάποιες μπλε γραμμές αλλά μόνο στον dialer. Αυτό είναι πρόβλημα την οθόνης; Γιατί στου αδερφού μου το Blade δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο. Επίσης, η πλήρης φόρτιση κρατάει πολλές ώρα κοντά στις 5 συνολικά.

[ATTACH]17855[/ATTACH]

Εμενα δεν κανει αυτη την γραμμη.

Το αλλο ομως που παρατήρησα ειναι οτι η οθονη σου δεν ειναι amoled.Εκτος και εαν φταει η φωτογραφια.Πολυ αχνα χρωματα.

Ποτε το αγορασες το κινητο ????

Σίγουρα μια βδομαδα αργοτερα απο την πρωτη παρτιδα , ετσι ????

Επισης το backgroung σου ειναι μπλε ????

Εμενα ειναι πρασινο.

Η φορτηση 5 ωρες ??????

Και κατι ακομα . Οταν φορτισει το λαμπακι απο κοκκινο μετα τι χρωμα γινεται ????

Εμενα ασπρο.Λογικα αν εχεις παρει μετα την πρωτη φουρνια που εφερε η wind , εσενα θα γινεται πρασινο.

Edited by goregr

Σωστα φιλε μου!;)

Άρα το SF έχει 512 και η συσκευή της Wind 256. Για να ξεκαθαρίσουμε κάποια πράγματα.

Εχω το san francisco και μολις χθες περασα την 2.2. και με τις 2 εκδοσεις βλεπει 512

Εχω το san francisco και μολις χθες περασα την 2.2. και με τις 2 εκδοσεις βλεπει 512

Βλεπεις διαφορες σε σχεση με την 2.1?Παει ποιο γρηγορα κ.λ.π.?

Ηταν ευκολη η διαδικασια της αλλαγης?

Ποιο froyo περασες?

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

παιδια υπαρχει καποιο software update tool? πως κανουμε αναβαθμιση? οχι αναβαθμιση του android αλλα του κινητου. παντως εγω με netgear router κανενα προβλημα με αποσυνδεσεις

Εμενα δεν κανει αυτη την γραμμη.

Το αλλο ομως που παρατήρησα ειναι οτι η οθονη σου δεν ειναι amoled.Εκτος και εαν φταει η φωτογραφια.Πολυ αχνα χρωματα.

Ποτε το αγορασες το κινητο ????

Σίγουρα μια βδομαδα αργοτερα απο την πρωτη παρτιδα , ετσι ????

Επισης το backgroung σου ειναι μπλε ????

Εμενα ειναι πρασινο.

Η φορτηση 5 ωρες ??????

Και κατι ακομα . Οταν φορτισει το λαμπακι απο κοκκινο μετα τι χρωμα γινεται ????

Εμενα ασπρο.Λογικα αν εχεις παρει μετα την πρωτη φουρνια που εφερε η wind , εσενα θα γινεται πρασινο.

Μόλις ήρθε το πήρα, μετά από 2 3 μέρες νομίζω. Το λαμπάκι γίνεται λευκό. Το background το έχω αλλάξει. Πώς το κάνω unroot για να το δώσω πίσω για service; Το είχα κάνει με ένα πρόγραμμα που εγκατέστησα αλλά δε θυμάμαι ποιο.

Life is just a razorblade salvation...

Παιδια ΕΡΩΤΗΣΗ : Υπαρχει ΤΡΟΠΟΣ απλος να καταλαβω τι οθονη "φοραει " το κινητο ;;;

Παντως απο λογισμικο εχει το 2,1-update1

Εκδοση Βασικου φασματος P729BB01

Εκδοση Πυρηνα 2.6.29

Παιζει ρολο κατι απο ολα αυτα ;;;;

Απο θεμα μνημης μου γραφει : Συνολικη 161,01

Ελευθερη 55,07

Αυτα απο εμενα.

Πως και δεν εχει γινει καποιο review για το κινητο? Επισης γιατι δεν φτιαχνουν 2 ξεχωριστα topics για ZTE Blade και SF?

Καλωσορισες στο myphone. Το θεμα ειναι να γινει ΟΤΑ η αναβαθμιση και να μην χρειαστει να το παμε στην Wind....

Μπορει να μην ειναι γνωστη μαρκα στον τομεα των κινητων αλλα ειναι μεγαλο ονομα στο θεμα των δικτυων και τηλεπικοινωνιων. (Ρωτα τον ΟΤΕ :p)

Κινητό εκτός Ελλάδας δεν θα έχει Ελληνικά.

Από την Orange ΔΕΝ θα έχει Ελληνικά. Θα τα περάσεις εσύ εύκολα.

Γιατι εμεις που το πηραμε απο την Wind? ελληνικο contacts?

Edited by linkinpark4175

Παιδια ΕΡΩΤΗΣΗ : Υπαρχει ΤΡΟΠΟΣ απλος να καταλαβω τι οθονη "φοραει " το κινητο ;;;

Βραδυ πας στο δωματιο με κλειστα ολα τα φωτα..

Σε σκοτεινες σκηνες η οταν μπουταρει το κινητο κοιτας την οθονη.. Αν το μαυρο δεν ξεχωριζει καν απ το σκοταδι του δωματιου εχει amoled.. Αν το μαυρο ειναι ψολιγκρι και στην ακρη εχει και λιγο backlight bleeding ειναι lcd..

Και γω ψαχνω για ενα san francisco με amoled, αν θελει κανεις για καποιο λογο να δωσει το δικο του ας μου πει

το προβλημα με το bluetooth που εχει καποια δευτερολεπτα και μετα κλεινει διορθωνεται καπως? οπως και επισης οταν ανοιγω τα bluetooth να ειναι τσεκαρισμενο το ανιχνευσιμο και να μην χρειαζεται καθε φορα να το τσεκαρω? και επισης αυτη κανει για το blade?(http://cgi.ebay.com/NEW-OEM-Original-Battery-MetroPCS-ZTE-C78-C88-/190455163764?pt=PDA_Accessories&hash=item2c58032b74#ht_789wt_905) Edited by jmallen3

Εγώ αντιμετωπίζω το εξής παράδοξο. Όπως βλέπετε στην εικόνα στον dialer εμφανίζονται κάποιες μπλε γραμμές αλλά μόνο στον dialer. Αυτό είναι πρόβλημα την οθόνης; Γιατί στου αδερφού μου το Blade δεν παρατηρώ κάτι τέτοιο. Επίσης, η πλήρης φόρτιση κρατάει πολλές ώρα κοντά στις 5 συνολικά.

[ATTACH]17855[/ATTACH]

Και σε εμένα αυτό συμβαίνει. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Αν παρατηρήσεις λίγο μετά, γίνεται όλη η οθόνη μπλε (ανοιχτό--->σκούρο) και όταν το κλείνεις γίνεται η ίδια περιοχή κόκκινη. Επίσης αυτή η γραμμή είναι στο background αφού η εικόνα την "κόβει". Θα με ανησυχούσε αν η γραμμή συνεχιζόταν και πάνω από την εικόνα. Μου μοιάζει πιο πολύ για bug στο software.

Και σε εμένα αυτό συμβαίνει. Δεν νομίζω ότι είναι πρόβλημα. Αν παρατηρήσεις λίγο μετά, γίνεται όλη η οθόνη μπλε (ανοιχτό--->σκούρο) και όταν το κλείνεις γίνεται η ίδια περιοχή κόκκινη. Επίσης αυτή η γραμμή είναι στο background αφού η εικόνα την "κόβει". Θα με ανησυχούσε αν η γραμμή συνεχιζόταν και πάνω από την εικόνα. Μου μοιάζει πιο πολύ για bug στο software.

εμενα ειναι μαυρο το background και κανενα τετοιο προβλημα

Μετά από 3 μέρες που το έχω στα χέρια μου και αφού στην αρχή προοριζόταν για άλλον, αποφάσισα να το κρατήσω για μένα!

Μερικές παρατηρήσεις (Μιλάω για την έκδοση της Wind):

• Η οθόνη είναι 64K χρώματα αλλά η ανάλυση της τα σπάει στην κυριολεξία! 64K χρώματα=16bit και σε μερικές φώτο ίσως δεις μικρές ατέλειες στο χρώμα αν ζουμάρεις σε background ουρανο, θάλασσα κλπ (κυρίως αποχρώσεις του ίδιου χρώμματος).

• (Εδώ παρακαλώ πείτε μου αν είναι όντως έτσι ή έπεσα σε προβληματικό).
    Η οθόνη έχει φοβερή ευαισθησία όμως χρειάζεται λίγο μεγαλύτερη επιφάνεια αφής για να πιάσει (όχι πίεση). Στην πληκτρολόγηση, τα τέρμα δεξιά και τα κάτω πλήκτρα (space κλπ) μπορεί να σε κάνουν να "αστοχήσεις" καμία φορά άμα είσαι βιαστικός. Επίσης καμιά φορά όταν μετακινείς ένα εικονίδιο μπορεί να σου μείνει πίσω στη διαδρομή αν η επιφάνεια αφής είναι μικρή!

Πάνω σε αυτό ήθελα να προσθέσω ότι όταν το αγόρασα και το άνοιξα στο μαγαζί και έβγαλα την ζελατίνη παρατήρησα μικρές τελίτσες στοιχισμένες σε όλη την επιφάνεια της οθόνης (όχι μέσα στα Pixel) σαν ένα πίνακα από τελίτσες. Αυτό ήταν διακριτό κάτω από έντονο φως και όταν το τηλέφωνο ήταν υπό γωνία και πάλι με δυσκολία φαίνονταν. Ο πωλητής μου είπε ότι είναι οι αισθητήρες της οθόνης και μου έδειξε και το δικό του που ήταν έτσι. Από ότι διάβασα στο internet αυτό είναι φυσιολογικό και σε αρκετές συσκευές αυτό είναι ορατό υπό συνθήκες φωτός και γωνίας. Όμως μου έκανε εντύπωση ότι είχαν μια απόσταση μεταξύ τους η οποία ήταν αρκετή. Ίσως αυτό εξηγεί το θέμα της μεγάλης επιφάνειας αφής.

• 2 φορές μέχρι σήμερα μου τα έπαιξε η οθόνη. Αλλού πάταγα και άλλο σημείο πατιόταν. Δεν έφτιαχνε με τίποτα ούτε και με factory reset. Την πρώτη φορά ήμουν έτοιμος να πάω στη Wind. Ο τρόπος που έφτιαξε τελικά ήταν βγάζοντας την μπαταρία!! Αυτό αν ήταν hardware error τότε θα ήταν μόνιμο και δε θα έφτιαχνε βγάζοντας την μπαταριά. Δεν μπορώ να το αναπαράγω. Μου συνέβη ξαφνικά και η πρώτη ένδειξη ήταν ότι αργούσε πολύ να ανοίξει την οθόνη με όλες τις εφαρμογές καθώς και να επιστρέψει (έμενε το εικονίδιο "πατημένο" για πολύ ώρα).

• Το Touchpal κόβει τα μηνύματα με Ελληνικούς χαρακτήρες στους 70 χαρακτήρες. Χρειάζεται το GreekIME και όλα καλά μετά.

• Το Wifi μου κάνει ιστορίες αλλά μόνο σε ένα συγκεκριμένο router μέχρι στιγμής. Σε 6-7 άλλα σημεία που δοκίμασα παίζει μια χαρά. Αν καμιά φορά μετά από sleep δεν επανασυνδεθεί το κάνουμε manually και όλα καλά.

• Το Sar του είναι υψηλό σχεδόν σαν του iphone. Το γνωρίζω ότι αυτό είναι μετρήσιμο στις μέγιστες τιμές του και πάλι είναι εντός ορίων αλλά αυτό ισχύει για όλα τα τηλέφωνα και δεν παύει να το κάνει ένα από τα πιο υψηλά σε Sar τηλέφωνα που κυκλοφορούν. Λύση bluetooth Hands free που ούτως ή άλλως εγώ πάντα χρησιμοποιώ.

Αυτά είναι τα "αρνητικά" που παρατήρησα που όμως τα περισσότερα έχουν λύση ή είναι ασήμαντα. Πιο σπαστικό θα έλεγα ότι είναι αυτό με την αφή.

Μου άρεσε πολύ το gallery show και οι εφαρμογές του GPS - το οποίο είναι πάρα πολύ καλό και γρήγορο - Latitude, Navigation, Places.

Η ανάλυση της οθόνης βγάζει ένα φοβερό αποτέλεσμα που ομολογώ δεν το περίμενα και ας είναι 16bit χρώματα. Ο κολλητός μου πήρε το Wildfire το οποίο έχει μια απαισιότατη οθόνη που φαίνεται το πίξελ από μακρυά και έδωσε 120 ευρώ παραπάνω για να βλέπει ρίγες με πιο πολλά χρώματα.

Για την κατηγορία του θεωρώ πως είναι μια πολύ καλή αγορά που σίγουρα θα βγάλει τα λεφτά της, πράγμα δύσκολο στις μέρες μας με την τεχνολογία να τρέχει με τέτοιους ρυθμούς.

Παιδια υπαρχει καποιο ολοκληρωμενο guide για να βοηθησει εμας τους noobαδες πως κανουμε root το Blade? (ποιοι κινδυνοι υπαρχουν, αν χρειαζεται backup (και πως) κτλ).

Φιλε μου, ρωτησα και στο modaco γι'αυτο γιατι εχω και γω το ιδιο προβλημα και μου ειπαν οτι ειναι θεμα της TFT οθονης και πως δεν ειναι προβλημα. Ακομα και να αλλαξουμε κινητο, αν εχουν TFT τοτε θα εχει τετοιες γραμμες. Μου ειπε και αυτο "Open a greyscale picture on your phone, you'll probably find more blue strips." Οποτε μαλλον ειμασταν οι ατυχοι που πετυχαμε TFT
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

ασε τι λεει το κουτι. Και το εγχειριδιο που εχει μεσα το κινητο λεει οτι εχει 512ram. Εγω δεν ειδα πουθενα 512..Πανε σε ενα σκοτεινο δωματιο. Να μην βλεπεις ουτε την μυτη σου. Κλεισε το κινητο και ανοιξε το. Την ωρα που ειναι μαυρη η οθονη εμενα ξεχωριζει οτι ειναι χρωμα και γυρο γυρο κοντα στο πλαστικο φαινεται φως σαν να ειναι πλαισιο. Αν εσυ δεν ξεψωριζεις το χρωμα και ειναι σαν να μην ανοιξε το κινητο και δεν βλεπεις αυτο το φως τοτε εχεις amoled

Μπορεις να μου πεις απο που το πηρες και ποτε;;

Edited by dantekavala
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Το πήρα και εγώ σήμερα το κινητάκι. Απλά τέλεια οθόνη και αρκετά γρήγορο.

Έπεσα όμως σε προβληματικο ρε γμτ... Δεν διαβάζει με τίποτα καμία SD. Αύριο θα το πάω πίσω. :(

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...