linkinpark4175 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Πολυ ησυχια με την jellyfish rls9.....:worry: τα παρατησε ο δημιουργος της? δεν θα ειχε ησυχια αν διαβαζες το topic του και εβλεπες πως εχει σταματησει το development του JJr9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johnix Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 @mike: http://www.nextgenserver.com/calculator/ Δωρεαν και δουλευει. Απλα τσεκαρε καλα το ιμει σου και βαλτο με προσοχη. Σε 1 λεπτο θα το εχεις ξεκλειδωσει. @m3phisto: Το εχεις σαν απκ και δεν μπαινει η δεν το βρισκεις? Αν δεν το βρισκεις στο μαρκετ εχει χιλιοειπωθει. Ψαξε στο θρεντ ή οπυ αλλου θες αυτο: maps5.0.0.5014-brutdev.apk. Αν εχεις απκ και δεν μπαινει απλα να σου πω οτι το συγεκριμενο το εχω σε jj9. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Πολυ ησυχια με την jellyfish rls9.....:worry: τα παρατησε ο δημιουργος της? Σταμάτησε επειδή πολύ σύντομα αναμένεται επίσημη 2.2 rom (για το σουηδικό blade αν θυμάμαι καλά) οπότε θα βασιστεί σε αυτήν από κει και μετά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 παιδια εγω εβαλα την 2.3 gingerbread ειναι πολυ γρηγορο με λιγα bug οταν μπαινεις στο μενου αλλα ειναι ακομα σε beta οριστε και το βιντεο που ανεβασα στην αρχη για ενα μιση λεπτο εχει κολληματα το βιντεο δεν ξερω γιατι αλλα μετα το παιζει κανονικα :lol::lol::lol: http://www.youtube.com/watch?v=WqG66L1oAnA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Ανοίγω από την sdcard μια εικόνα 960x800 και πάω να τη θέσω ως wallpaper αλλά δε τη δέχεται αυτούσια, μου βγάζει ένα πλαίσιο για να επιλέξω ένα τμήμα της εικόνας. Γιατί γίνεται αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 (edited) Ανοίγω από την sdcard μια εικόνα 960x800 και πάω να τη θέσω ως wallpaper αλλά δε τη δέχεται αυτούσια, μου βγάζει ένα πλαίσιο για να επιλέξω ένα τμήμα της εικόνας. Γιατί γίνεται αυτό; 960 width x 800 height, οχι το αναποδο Edited February 16, 2011 by linkinpark4175 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3fisto Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 @mike: http://www.nextgenserver.com/calculator/ Δωρεαν και δουλευει. Απλα τσεκαρε καλα το ιμει σου και βαλτο με προσοχη. Σε 1 λεπτο θα το εχεις ξεκλειδωσει. @m3phisto: Το εχεις σαν απκ και δεν μπαινει η δεν το βρισκεις? Αν δεν το βρισκεις στο μαρκετ εχει χιλιοειπωθει. Ψαξε στο θρεντ ή οπυ αλλου θες αυτο: maps5.0.0.5014-brutdev.apk. Αν εχεις απκ και δεν μπαινει απλα να σου πω οτι το συγεκριμενο το εχω σε jj9. από μαρκετ ετσι κ αλλιώς δεν εμφανιζόταν. Πόσταρα γιατί δε μπορούσα να βάλω 2 διαφορετικά apk που ειχα κατεβάσει. ελάχιστα μετά το ποστ κατέβασα ένα άλλο και δούλεψε. Θενκς πάντως. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 960 width x 800 height, οχι το αναποδοΝαι, αυτό λέω, 960x800, δε την δέχεται όμως. Μήπως είναι πρόβλημα της modaco r12; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Ναι, αυτό λέω, 960x800, δε την δέχεται όμως. Μήπως είναι πρόβλημα της modaco r12; Δεν εχω την r12 αρα δεν ξερω αν ειναι προβλημα της ρομ. Μπορεις να κανεις ποστ ποιον laucher εχεις και το wallpaper? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Δεν εχω την r12 αρα δεν ξερω αν ειναι προβλημα της ρομ. Μπορεις να κανεις ποστ ποιον laucher εχεις και το wallpaper?Έχω τον default launcher και το wallpaper είναι αυτό: http://h-3.abload.de/img/wave_of_color-themeand4hgw.png Δοκίμασα να το μετατρέψω και σε jpg, αλλά δεν άλλαξε κάτι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 παιδια καλησπερα μπορει καποιος να μου πει πως στελνουμε ηχο με bluetooth γιατι δεν το βρισκω με τιποτα ευχαριστω Παρατεταμενο πατημα πανω στο αρχειο και θα βγαλει επιλογη "Bluetooth". Αυτο με τον Filer ή Αρχειοθετη, οπως αναφερεται στα ελληνικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Και επίσημα λοιπόν http://forum.cyanogenmod.com/forum/214-zte-blade/ :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Μια απλή ερωτησούλα παρακαλώ: Έχω τη ΡΟΜ της WIND, έκανα το κόλπο που ξεκλειδώνει τα 512 ΜΒ RAM και από τότε όταν ανοίγω το τηλέφωνο φορτώνουν με την εκκίνηση όλες σχεδόν οι εφαρμογές. Κουφό ε;;;;; Πως μπορώ να το διορθώσω; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Μια απλή ερωτησούλα παρακαλώ: Έχω τη ΡΟΜ της WIND, έκανα το κόλπο που ξεκλειδώνει τα 512 ΜΒ RAM και από τότε όταν ανοίγω το τηλέφωνο φορτώνουν με την εκκίνηση όλες σχεδόν οι εφαρμογές. Κουφό ε;;;;; Πως μπορώ να το διορθώσω; Ετσι δουλευει το android,μην σε απασχολει αν χρειαστεις ram θα φροντισει να σου δώσει περισσότερη :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss24 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 παιδια εβαλα χτες αυτη που ποσταρη το teckblock κ ειναι αστα... κολαει συνεχεια στο δικο μου...εχω βαρε8ει να μπενοβγαζω καπακι. λοιπον, αλλο θελω να ρωτισω, ειχα την μαμησια την wind τωρα εχει μεσα αυτη του teckblock 2.3 λεει... λοιπον για να περασω αλλη κ να σβησω οτι αχριστο υπαρχει απο τιν παλια κτλ τι κανω? και ποια να περασω?ποια ειναι η ποιο σταθερη συζητημενη???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Και επίσημα λοιπόν http://forum.cyanogenmod.com/forum/214-zte-blade/ :D Καταφερε κανεις να την κατεβασει; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Ετσι δουλευει το android,μην σε απασχολει αν χρειαστεις ram θα φροντισει να σου δώσει περισσότερη :p Πριν ξεκλειδώσω τη RAM δεν φόρτωνε κατά την εκκίνηση τόσες εφαρμογές... σχεδόν καμία! Τώρα μέχρι και το skype φορτώνει και φυσικά αυτό επηρεάζει την αποκρισιμότητα της συσκευής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Πριν ξεκλειδώσω τη RAM δεν φόρτωνε κατά την εκκίνηση τόσες εφαρμογές... σχεδόν καμία! Τώρα μέχρι και το skype φορτώνει και φυσικά αυτό επηρεάζει την αποκρισιμότητα της συσκευής Επειδη ακριβως δεν εχεις αρκετη μνημη δεν μπορουσε να ανοιξει τις εφαρμογες. Τωρα που εχεις αρκετη μνημη τις ανοιγει ετσι ωστε οταν τις τρεξεις να ανοιξουν με την μια χωρις να χρειαζεται να περιμενεις να φορτωσουν στην μνημη. Αν δεν τις θες βρες καποιο autostart προγραμμα ή καποιο task manager και βγαλτες απο το startup/κλειστες αφου τις τρεξει το συστημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prosagon Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 Επειδη ακριβως δεν εχεις αρκετη μνημη δεν μπορουσε να ανοιξει τις εφαρμογες. Τωρα που εχεις αρκετη μνημη τις ανοιγει ετσι ωστε οταν τις τρεξεις να ανοιξουν με την μια χωρις να χρειαζεται να περιμενεις να φορτωσουν στην μνημη. Αν δεν τις θες βρες καποιο autostart προγραμμα ή καποιο task manager και βγαλτες απο το startup/κλειστες αφου τις τρεξει το συστημα ευχαριστώ :) Μου φαίνεται τελείως παράλογο να φορτώνει ένα σωρό εφαρμογές όπως το skype κατά την εκκίνηση δίχως λόγο έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη εφαρμογή; είμαι εντελώς νέοψ στο android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gimbrilidis_1986 Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 παιδια ξερει καποιος πως αλλαζουμε την εικονα του modacco οταν εκεινη το κινητο? http://www.forbes.fr/wp-content/uploads/2017/08/bruce-lee-credit-wikimedia-240x160.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosst Δημ. February 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2011 παιδια ξερει καποιος πως αλλαζουμε την εικονα του modacco οταν εκεινη το κινητο? Πηγαινε στο system\media και σβήσε το bootanimation.zip Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Στη βαρκελωνη δεν ανακοινωσαν κανενα διαδοχο του blade? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) Την κατέβασα.. και εγώ! Την έχει δοκιμάσει όμως κανείς τηνupdate-cm-7.0.0-RC1-Blade-signed.zip? Είναι η 2.3 από ότι διάβασα!! http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/332509/rom-cyanogenmod-7-for-zte-blade-san-francisco-v7-0-0-rc1-02-16-2011/ Ευχαριστώ για την ενημέρωση panosfx, τότε θα αναμένω για καλύτερη έκδοση ;o) Edited February 17, 2011 by zaf_4 zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 Την έβαλε κανείς τηνupdate-cm-7.0.0-RC1-Blade-signed.zip? Είναι η 2.3 από ότι διάβασα!! http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/332509/rom-cyanogenmod-7-for-zte-blade-san-francisco-v7-0-0-rc1-02-16-2011/ Εχει ακομα καποια λιγα bugs και δεν νομιζω οτι θα βολευτει καποιος που χρησιμοποιει το blade σαν πρωτο ή μοναδικο κινητο.Δεν την εχω δοκιμασει ακομα αλλα διαβασα τι λεγανε τα παιδια στο modaco.Υπομονη ακομα... Sent from my ZTE Blade using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosr78 Δημ. February 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2011 (edited) Στη βαρκελωνη δεν ανακοινωσαν κανενα διαδοχο του blade? Δες στην πρώτη σελίδα του MyPhone :p Και επίσημα λοιπόν http://forum.cyanogenmod.com/forum/214-zte-blade/ Δεν περίμενα τόσο γρήγορα για επίσημη υποστήριξη. Απόδειξη του πόσο μεγάλη είναι η κοινότητα του Blade, δηλ. πόσα κινητά πουλήθηκαν σε λίγους μόλις μήνες. ;) Edited February 17, 2011 by nikosr78 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts