Dio1 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Καλησπερα σε ολους :) εκανα εγκατασταση το set cpu και εφτιαξα ενα προφιλ για εξοικονομηση μπαταριας οπως λεει εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485667#post3485667 περα απο αυτο που δεν ξερω αν τελικα δουλευει,μηπως μπορει καποιος να μου δωσει αναλυτικες οδηγιες για το πως δουλευει γενικοτερα,αν υπαρχη κινδυνος να τα παιξει το κινητο :worry: γιατι μιας και δεν γνωριζω τοσο καλα τι ακριβως κανει και πειραματιζομαι :rolleyes: .....και τελος αν τελικα το κανω απεγκατασταση τα οσα πιθανα ''πειραγματα'' εχω κανει παραμενουν η το κινητο επανερχεται οπως ηταν πριν? ......θα εκτιμουσα μια απαντηση απο καποιον να με διαφωτιση......ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ οποιον ασχοληθει.. Φαντάζομαι θα ακολούθησες τον οδηγό αλλά στις μέγιστες τιμές δεν έβαλες 1000 (η τιμή αυτή προορίζεται για το Galaxy S) αλλά 600 αν ο στόχος ήταν η εξοικονόμηση μπαταρίας. Ή έστω 600-700κάτι (max) αν θες απόδοση. Για να δεις αν δουλεύει τίκαρε το Notifications ώστε να βλέπεις στη μπάρα με πόσα τρέχεις :p Αν το κάνεις απεγκατάσταση σβήσε καλού κακού τα προφίλ και ξετίκαρε το Enable να σαι ήσυχος ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Με ποιο προγραμμα θα κραταω το wifi ανοιχτο?Εχω το wifi keep alive αλλα παλι κλεινει REGPON wifi Keep Alive My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinosmidis Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Έκανα την παραγγελία της θήκης Nillkin στις 15/1, στις 17/1 έφυγε απο το Hong Kong και σήμερα την παρέλαβα σαν συστημένο δέμα(υπογραφή και παραλαβή απο τον ταχυδρόμο.Παρεπιμπτόντος είναι εξαιρετική τόσο στην εφαρμογή όσο και στην αφή και την άμεσα αντιληπτή ποιότητα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Έκανα την παραγγελία της θήκης Nillkin στις 15/1, στις 17/1 έφυγε απο το Hong Kong και σήμερα την παρέλαβα σαν συστημένο δέμα(υπογραφή και παραλαβή απο τον ταχυδρόμο.Παρεπιμπτόντος είναι εξαιρετική τόσο στην εφαρμογή όσο και στην αφή και την άμεσα αντιληπτή ποιότητα. Και γω πηρα την ιδια θηκη,μπορεις να μου πεις αν μπαινει καλα ο φορτιστης? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lena38 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει δεν βρήκα λύση πουθενά. Αγόρασα τo Zte blade απο wind σαν συσκευή μόνο, Έχω σύνδεση vodafone Mε Internet και παρόλο που πήγα στην vodafone έγιναν οι ρυθμίσεις Κανονικά δεν λειτουργεί το Internet. H wind από την άλλη Μου είπε πως θέλει ρύθμιση ειδικά για την συσκευή αυτή όχι μόνο Για android 2,1 που έβαλε η vodafone. Υπάρχει κάτι κάποιες Ρυθμίσεις ή κάτι άλλο;Σας Παρακαλώ μια βοήθεια τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των Προτέρων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 (edited) Φαντάζομαι θα ακολούθησες τον οδηγό αλλά στις μέγιστες τιμές δεν έβαλες 1000 (η τιμή αυτή προορίζεται για το Galaxy S) αλλά 600 αν ο στόχος ήταν η εξοικονόμηση μπαταρίας. Ή έστω 600-700κάτι (max) αν θες απόδοση. Για να δεις αν δουλεύει τίκαρε το Notifications ώστε να βλέπεις στη μπάρα με πόσα τρέχεις :p Αν το κάνεις απεγκατάσταση σβήσε καλού κακού τα προφίλ και ξετίκαρε το Enable να σαι ήσυχος ;) Ευχαριστω! καταρχην που ασχοληθηκες.....:cool: στην αρχικη οθονη οπως την φωτο τι ρυθμισεις βαζω?οταν παταω menu μου βγαζει Device Selection και μετα αυτα οπως την δευτερη φωτο,τι απο αυτα επιλεγω?Συγνωμη αν γινομαι κουραστικος :O αλλα οταν δεν γνωριζεις.....οπως εγω τοτε ρωτας και ξαναρωτας :O ΔΕΝ εβαλα της φωτο :wacko: -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα. Edited January 31, 2011 by navi55 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panaua13 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 ξαναπέρνα τις ρομς για ο/c διέγραψε το setCPU και ξαναπέρνατο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 ρυθμισεις vodafone για mms,3g κλπ πουθενα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ερωτηση: Εχει κανενας αλλος προβλημα με τo proximity meter στο JJ9? οκ , ερωτηση απορια : παιζει κανα προγραμματακι να κανει ταπετσαριες διαφορες φοτο? , εκτος αυτο που εχει το κινητο ? και σε ποια αναλυση πρεπει να ειναι? και ξανα εβγε ! ζητο η λεπιδα! :D Αν ψαχνεις προγραμμα που να εχει διαφορα wallpapers για χρηση ως ταπετσαρια δοκιμασε το Zedge. Η αναλυση που πρεπει να ειναι οι εικονες για να χωρανε ακριβως ειναι 960x800. (2*480x800, δηλαδη πρεπει να εχει διπλασιο μηκος) ρυθμισεις vodafone για mms,3g κλπ πουθενα? Δοκιμασε αν δουλευουν αυτες εδω: http://greekandroid.blogspot.com/2010/07/mms.html Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ANONNAME Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 ξαναπέρνα τις ρομς για ο/c διέγραψε το setCPU και ξαναπέρνατο. :worry: ποιες ρομς να ξαναπερασω? με την ρομ της wind ειμαι,το μονο που εκανα ειναι να ξεκλειδωσο την 512 :worry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Δοκιμασε αν δουλευουν αυτες εδω: http://greekandroid.blogspot.com/2010/07/mms.html δεν δουλεουν:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 Ερωτηση: Εχει κανενας αλλος προβλημα με τo proximity meter στο JJ9? Πρόβλημα ως προς τι; Στο να μαυρίζει η οθόνη στις κλήσεις ας πούμε; Εδώ με Rls9 δουλεύει όπως πρέπει. ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
linkinpark4175 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 (edited) Πρόβλημα ως προς τι; Στο να μαυρίζει η οθόνη στις κλήσεις ας πούμε; Εδώ με Rls9 δουλεύει όπως πρέπει. ;) Το αντιθετο ακριβως, ενω εχει μαυρισει μετα ξεκλειδωνει απο μονο του χωρις να το απομακρινω απο το αυτι. Τις πρωτες 2 μερες δεν το ειχα παρει χαμπαρι και έβριζα κοσμοτεδες για το σημα τους και μετα τυχαια βλεπω πως καθως μιλαω και ακουμπαω το κινητο στο μαγουλο αναβει η οθονη και κλεινει την συνδεση... Edited January 31, 2011 by linkinpark4175 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 (edited) Το αντιθετο ακριβως, ενω εχει μαυρισει μετα ξεκλειδωνει απο μονο του χωρις να το απομακρινω απο το αυτι. Τις πρωτες 2 μερες δεν το ειχα παρει χαμπαρι και έβριζα κοσμοτεδες για το σημα τους και μετα τυχαια βλεπω πως καθως μιλαω και ακουμπαω το κινητο στο μαγουλο αναβει η οθονη και κλεινει την συνδεση... Την περίοδο των Χριστουγέννων που μιλούσα συνέχεια χωρίς hands free επειδή το είχα ξεχάσει στην Λάρισα :p, μου "τύχαινε" συχνά να βάζω το κινητό σε αναμονή ή να το κλείσω κάνα 2 φορές επειδή άνοιγε η οθόνη!! :blink: Μετά από εκτεταμένες δοκιμές και κάμποσα μπινελίκια συνηδητοποίησα ότι εγώ ο ίδιος απομάκρυνα τον αισθητήρα από την άκρη του αυτιού μου, στον αέρα για πολύ λίγο ίσα ίσα να ξεκλειδωθεί η οθόνη!!! Το κουμπάκι της αναμονής βρίσκεται πάνω αριστερά, και συνήθως ήταν ο επόμενος στόχος του αυτιού μου αφότου το απομάκρυνα από τον proximity sensor! :lol: Να σημειώσω ότι με το άλλο μου touch κινητό (Samsung Omnia HD) δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα! Δεν κατηγορώ ευθέως την κατασκευή του κινεζούλη μας αλλά μάλλον εγώ είμαι λίγο ανήσυχος όταν μιλάω!! :p Οπότε ρίξε ένα βλέφαρο μήπως παθαίνεις και συ κάτι παρόμοιο, και άμα είσαι σίγουρος ότι όντως φταίει ο proximity sensor, τότε κοιτάμε να βρούμε καμιά λύση. Μια καλή και υγιής συμβουλή είναι και η τακτική χρήση handsfree βεβαίως βεβαίως.... :cool: -------evil edit------------- 666 μήνυμα!!! :yahoo: Hell yeah!!! :devil: Edited January 31, 2011 by MaFiOzOS_88 Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 (edited) Επειδή θέλω να πάρω την genuine Νοκια CR-115 car kit αλλά από Αγγλία, να μην περιμένω πάλι 2 βδομάδες για να πάρω κάτι. Έχετε να μου προτείνετε κανέναν καλό seller που να' ναι και εγγύηση; Βρήκα αυτή τι λέτε; http://viewitem.eim.ebay.gr/Genuine-Nokia-CR115-Car-Kit-Mount-Holder-for-E73-C3-N8/270659069449/item Όπως επίσης εάν την έχει δοκιμάσει κανείς για το Zte μας, να μας πει ότι κάνει μια χαρά. Γιατί να δώσεις 10€ για το ίδιο ακριβώς πράγμα (και αυθεντικό), αφού από Κίνα το παίρνεις με 5€; Και μάλιστα τα παραξίζει τα λεφτά του. Εμφανέστατα καλύτερη ποιότητα υλικού από τα φτηνιάρικα (πχ από Jumbo), Όμορφο και μικροκαμωμένο, πολύ σταθερό και βεντουζάρει άψογα. Εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το Nokia CR-115. Και έκανε μόλις 9 μέρες να φτάσει σπίτι μου από Hong Kong. Όποιος ενδιαφέρεται, ΕΔΩ Όσο για την εφαρμογή του, κάθεται γάντι στο ZTE. Είναι ελάχιστα εκτός κέντρου (1cm), αλλά εντελώς ακίνδυνα. Κι αυτό γιατί αν το βάλεις κέντρο, βρίσκει το κουμπί (-)Volume. Και να το ξαναπώ. Έχει 5€!! :up: αυτο ακριβως δεν πρεπει να βαζουμε ολες τις εφαρμογες στην sd θα εκπλαγειτε αν διαβασετε αυτα που λεει η ιδια η google σχετικα με αυτο http://developer.android.com/guide/appendix/install-location.html Applications That Should NOT Install on External Storage When the user enables USB mass storage to share files with their computer (or otherwise unmounts or removes the external storage), any application installed on the external storage and currently running is killed. The system effectively becomes unaware of the application until mass storage is disabled and the external storage is remounted on the device. Besides killing the application and making it unavailable to the user, this can break some types of applications in a more serious way. In order for your application to consistently behave as expected, you should not allow your application to be installed on the external storage if it uses any of the following features, due to the cited consequences when the external storage is unmounted: Services Your running Service will be killed and will not be restarted when external storage is remounted. You can, however, register for the ACTION_EXTERNAL_APPLICATIONS_AVAILABLE broadcast Intent, which will notify your application when applications installed on external storage have become available to the system again. At which time, you can restart your Service. Alarm Services Your alarms registered with AlarmManager will be cancelled. You must manually re-register any alarms when external storage is remounted. Input Method Engines Your IME will be replaced by the default IME. When external storage is remounted, the user can open system settings to enable your IME again. Live Wallpapers Your running Live Wallpaper will be replaced by the default Live Wallpaper. When external storage is remounted, the user can select your Live Wallpaper again. Live Folders Your Live Folder will be removed from the home screen. When external storage is remounted, the user can add your Live Folder to the home screen again. App Widgets Your App Widget will be removed from the home screen. When external storage is remounted, your App Widget will not be available for the user to select until the system resets the home application (usually not until a system reboot). Account Managers Your accounts created with AccountManager will disappear until external storage is remounted. Sync Adapters Your AbstractThreadedSyncAdapter and all its sync functionality will not work until external storage is remounted. Device Administrators Your DeviceAdminReceiver and all its admin capabilities will be disabled, which can have unforeseeable consequences for the device functionality, which may persist after external storage is remounted. Broadcast Receivers listening for "boot completed" The system delivers the ACTION_BOOT_COMPLETED broadcast before the external storage is mounted to the device. If your application is installed on the external storage, it can never receive this broadcast. If your application uses any of the features listed above, you should not allow your application to install on external storage. By default, the system will not allow your application to install on the external storage, so you don't need to worry about your existing applications. However, if you're certain that your application should never be installed on the external storage, then you should make this clear by declaring android:installLocation with a value of "internalOnly". Though this does not change the default behavior, it explicitly states that your application should only be installed on the internal storage and serves as a reminder to you and other developers that this decision has been made. Εγώ από προχθές που άλλαξα το App2SD με το Move2SD Enabler, παρατήρησα κάποιο θέμα. Με το App2SD αρκετές εφαρμογές (πχ iGO, Dialer One κ.α.) δεν μπορούσες να τις βάλεις στην SD. Με το Move2SD Enabler, μπορείς, απλά χειροκίνητα. Το έκανα λοιπόν με όλες τις εφαρμογές χωρίς καμία εξαίρεση, και αρκετές φορές μετά από reboot, εάν κάνω κλήση ή με καλέσουν και μετέπειτα τερματίσω την κλήση, μου βγάζει εκείνο το παράθυρο "Complete action using: Dialer One ή Phone". Και τσεκάρεις το ένα από τα 2 και τσεκάρεις και το: "Use by default for this action" για να μη σε ενοχλήσει ξανά και τέλος σε βγάζει στο Call log. Αυτό το παράθυρο πλέον βγαίνει σχεδόν όλες τις φορές μετά από reboot αφού κάνω ή δεχτώ κλήση. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με άλλες εφαρμογές. Θα συμφωνήσω λοιπόν με το φίλο @zzzzz, πως κάποιες από αυτές πρέπει να βρίσκονται στη μνήμη του κινητού τελικά... :worry: ποιες ρομς να ξαναπερασω? με την ρομ της wind ειμαι,το μονο που εκανα ειναι να ξεκλειδωσο την 512 :worry: Από όσο ξέρω το SetCPU δεν δουλεύει αν δεν είναι rooted το Blade. Επομένως δεν θα σου δουλέψει με ROM της Wind. Μόνο αν βάλεις κάποια custom και μετά root access σε αυτή. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. :) Edited February 1, 2011 by spinmaths Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. January 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2011 (edited) λοιπόν σήμερα μου πέθανε το widget "έλεγχος ισχύος" (stock app για άνοιγμα/κλείσιμο wifi/bt/gps etc). Μπορώ να το βάλω στην αρχική οθόνη, αλλά όταν το πατάω δεν ανάβει το wifi. Περίεργο. Εντελώς ξαφνικά αυτό, χωρίς να βάλω κάποια εφαρμογή ή κάτι άλλο... Τώρα έχω ένα παρόμοιο widget από ένα app καιρού. όλα αυτά σε rls8 + launcher pro edit: μάλλον μου φαίνεται αύριο θα πάω σε rls9. Ή και στην modaco r11. Αναλόγως τι όρεξη θα έχω :P Edited January 31, 2011 by thanasis00 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
validus Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Έκανα την παραγγελία της θήκης Nillkin στις 15/1, στις 17/1 έφυγε απο το Hong Kong και σήμερα την παρέλαβα σαν συστημένο δέμα(υπογραφή και παραλαβή απο τον ταχυδρόμο.Παρεπιμπτόντος είναι εξαιρετική τόσο στην εφαρμογή όσο και στην αφή και την άμεσα αντιληπτή ποιότητα. Εγώ παρήγγειλα στις 14/1, έγινε dispatched στις 17/1 και ακόμα μέχρι σήμερα δεν μπορώ να κάνω tracking απο τα ελτα. Μου βγάζει οτι δεν βρέθηκε δέμα με αυτόν τον κωδικό. Εσύ είχες την δυνατότητα τις τελευταίες μέρες πριν παραλάβεις να κάνεις tracking από ελτα? Ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζω με την jj9 μετά την εγκατάσταση smartdialer (στην αρχή δεν το είχα βάλει) πατάω να καλέσω μία οποιαδήποτε επαφή και κάνει 10-12 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει την κλήση! Το ίδιο ακόμα κ αν το τηλέφωνο δεν είναι στις επαφές μου. Είχε κανείς παρόμοιο πρόβλημα που μπόρεσε να το λύσει ή ξαναπάω σε reinstall της jj9? Με factory reset δεν λύθηκε... Orange San Francisco AMOLED 512MB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kogos Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 (edited) Παρακαλώ αν κάποιος μπορεί να βοηθήσει δεν βρήκα λύση πουθενά. Αγόρασα τo Zte blade απο wind σαν συσκευή μόνο, Έχω σύνδεση vodafone Mε Internet και παρόλο που πήγα στην vodafone έγιναν οι ρυθμίσεις Κανονικά δεν λειτουργεί το Internet. H wind από την άλλη Μου είπε πως θέλει ρύθμιση ειδικά για την συσκευή αυτή όχι μόνο Για android 2,1 που έβαλε η vodafone. Υπάρχει κάτι κάποιες Ρυθμίσεις ή κάτι άλλο;Σας Παρακαλώ μια βοήθεια τι μπορώ να κάνω; Ευχαριστώ εκ των Προτέρων. ρυθμισεις vodafone για mms,3g κλπ πουθενα? Ρυθμίσεις internet και MMS για Vodafone, Cosmote, Wind... ΕΔΩ... δοκίμασα μόλις τα mms και δουλεύουν ρολόι (Vodafone + Cosmote), οπότε μάλλον και το internet θα δουλεύει (credits: Βασίλης @ magic-tips). Φτιάχνετε 2 APN προφίλ, ένα για internet και ένα για MMS, μην τα βάλετε όλα σε ένα καλύτερα... Προσοχή που βάζετε τις ρυθμίσεις. Για παράδειγμα, υπάρχει "Διακομιστής μεσολάβησης" αλλά και "Διακομιστής μεσολάβησης MMS" στις ρυθμίσεις, οπότε θέλει λίγο προσοχή ποια ρύθμιση βάζετε που... Όποια ρύθμιση στο APN menu δεν είναι σε αυτό τον πίνακα, απλά αφήστε το κενό... edit: συγκεκριμένα για την vodafone μόνο, η θύρα 5080 δουλεύει κανονικά. Ωστόσο, εάν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα ίσως θα πρέπει να δοκιμάσει και τη θύρα 9201. Edited February 1, 2011 by kogos the story of a ressurected blade!!! >> soon to be released << Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Εγώ από προχθές που άλλαξα το App2SD με το Move2SD Enabler, παρατήρησα κάποιο θέμα. Με το App2SD αρκετές εφαρμογές (πχ iGO, Dialer One κ.α.) δεν μπορούσες να τις βάλεις στην SD. Με το Move2SD Enabler, μπορείς, απλά χειροκίνητα. Το έκανα λοιπόν με όλες τις εφαρμογές χωρίς καμία εξαίρεση, και αρκετές φορές μετά από reboot, εάν κάνω κλήση ή με καλέσουν και μετέπειτα τερματίσω την κλήση, μου βγάζει εκείνο το παράθυρο "Complete action using: Dialer One ή Phone". Και τσεκάρεις το ένα από τα 2 και τσεκάρεις και το: "Use by default for this action" για να μη σε ενοχλήσει ξανά και τέλος σε βγάζει στο Call log. Αυτό το παράθυρο πλέον βγαίνει σχεδόν όλες τις φορές μετά από reboot αφού κάνω ή δεχτώ κλήση. Κάτι αντίστοιχο συνέβη και με άλλες εφαρμογές. Θα συμφωνήσω λοιπόν με το φίλο @zzzzz, πως κάποιες από αυτές πρέπει να βρίσκονται στη μνήμη του κινητού τελικά... Ο φιλος μας που ξεκινησε αυτη τη συζητηση δε ρωτησε ακριβως αυτο. Που να εγκαθιστα εφαρμογες δηλαδη. Μιλησε για κοματια των εφαρμογων που "αυθαιρετα" το συστημα αποφασιζει να κρατησει στην κυρια μνημη. Από όσο ξέρω το SetCPU δεν δουλεύει αν δεν είναι rooted το Blade. Επομένως δεν θα σου δουλέψει με ROM της Wind. Μόνο αν βάλεις κάποια custom και μετά root access σε αυτή. Αν κάνω λάθος, διορθώστε με. :) Για να κανεις overclock πρεπει να το υποστηριζει η Rom περα απο τα αλλα που σωστα αναφερεις Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannisj5 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Έχω 2 προβλήματα: 1. Κάτι εχει πάθει ο συγχρονισμός και δεν μου συγχρονίζει τις επαφές. Το ημερολόγιο και το gmail τα συγχρονίζει κανονικά αλλά στις επαφές μου βγάζει ενα μνμ που λέει: Το Sync αντιμετωπίζει προβλήματα αυτή τη στιγμή. Θα ειναι διαθέσιμο ξανά σε λίγο. Τι μπορεί να φταίει? (οι επαφές έχουν να συγχρονιστούν εδώ και 15 μέρες...) 2. Έβαλα το Blue Gingerbread Cycle Mod και μόλις άνοιξε το κινητό δεν άνοιγαν οι μαμίσιες εφαρμογές (gmail, calendar, camera, κλπ) ξέρει κάποιος γιατί? My Android Apps: https://play.google.com/store/apps/dev?id=6054404461506189972 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Εγώ παρήγγειλα στις 14/1, έγινε dispatched στις 17/1 και ακόμα μέχρι σήμερα δεν μπορώ να κάνω tracking απο τα ελτα. Μου βγάζει οτι δεν βρέθηκε δέμα με αυτόν τον κωδικό. Εσύ είχες την δυνατότητα τις τελευταίες μέρες πριν παραλάβεις να κάνεις tracking από ελτα? Εγω απο οταν εφυγε απο hong kong εμπαινα καθε μερα στα ελτα αλλα δεν ειχε πληροφοριες παρα μονο την μερα που εκανα την παραλαβη. Μονο τοτε μου εδειξε στοιχεια. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Γιατί να δώσεις 10€ για το ίδιο ακριβώς πράγμα (και αυθεντικό), αφού από Κίνα το παίρνεις με 5€; Και μάλιστα τα παραξίζει τα λεφτά του. Εμφανέστατα καλύτερη ποιότητα υλικού από τα φτηνιάρικα (πχ από Jumbo), Όμορφο και μικροκαμωμένο, πολύ σταθερό και βεντουζάρει άψογα. Εγώ προσωπικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος με το Nokia CR-115. Και έκανε μόλις 9 μέρες να φτάσει σπίτι μου από Hong Kong. Όποιος ενδιαφέρεται, ΕΔΩ Όσο για την εφαρμογή του, κάθεται γάντι στο ZTE. Είναι ελάχιστα εκτός κέντρου (1cm), αλλά εντελώς ακίνδυνα. Κι αυτό γιατί αν το βάλεις κέντρο, βρίσκει το κουμπί (-)Volume. Και να το ξαναπώ. Έχει 5€!! :up: Απλά φοβάμαι ότι θα αργήσει περισσότερο τώρα που έχουν εκεί πέρα Πρωτοχρονιά και θα έχουν αργία σίγουρα. Και σκεφτόμουν μήπως μου πάρει καμιά 20αριά και... μέρες. Θα το κοιτάξω όμως να το δω γενικά. Σίγουρα θα πάρω αυτή την βάση γιατί όντως φαίνεται πολύ καλά. Thanks για το link :) Εγώ παρήγγειλα στις 14/1, έγινε dispatched στις 17/1 και ακόμα μέχρι σήμερα δεν μπορώ να κάνω tracking απο τα ελτα. Μου βγάζει οτι δεν βρέθηκε δέμα με αυτόν τον κωδικό. Εσύ είχες την δυνατότητα τις τελευταίες μέρες πριν παραλάβεις να κάνεις tracking από ελτα? Όντως ισχύει, θα συμφωνήσω με τον wolf13, μόνο την μέρα που έρχεται στο αεροδρόμιο θα δεις τα στοιχεία σου. zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasSTi Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Παιδιά έχω ένα θεματάκι... Θέλω να στήσω το blade έτσι, ώστε να μην κάνει σπασίματα και να μπορεί να παίξει παιχνίδια σαν το fruit ninja. Του έχω ξεκλειδώσει τη μνήμη και έχω βάλει jellyfish. Προτείνετε κάποια rom που να είναι πιο light? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Ρυθμίσεις internet και MMS για Vodafone, Cosmote, Wind... ΕΔΩ... δοκίμασα μόλις τα mms και δουλεύουν ρολόι (Vodafone + Cosmote), οπότε μάλλον και το internet θα δουλεύει (credits: Βασίλης @ magic-tips). Φτιάχνετε 2 APN προφίλ, ένα για internet και ένα για MMS, μην τα βάλετε όλα σε ένα καλύτερα... Προσοχή που βάζετε τις ρυθμίσεις. Για παράδειγμα, υπάρχει "Διακομιστής μεσολάβησης" αλλά και "Διακομιστής μεσολάβησης MMS" στις ρυθμίσεις, οπότε θέλει λίγο προσοχή ποια ρύθμιση βάζετε που... Όποια ρύθμιση στο APN menu δεν είναι σε αυτό τον πίνακα, απλά αφήστε το κενό... edit: συγκεκριμένα για την vodafone μόνο, η θύρα 5080 δουλεύει κανονικά. Ωστόσο, εάν κάποιος αντιμετωπίζει πρόβλημα ίσως θα πρέπει να δοκιμάσει και τη θύρα 9201. Το αρχειο που λεει στο λινκ που εδωσες http://magic-tips.blogspot.com/2010/03/internet-mms.html που θα το βρουμε? Εχει διαγραφει απο ολους τους servers. Το εχει κανενας να το ανεβασει καπου; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htre Δημ. February 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2011 Εγω απο οταν εφυγε απο hong kong εμπαινα καθε μερα στα ελτα αλλα δεν ειχε πληροφοριες παρα μονο την μερα που εκανα την παραλαβη. Μονο τοτε μου εδειξε στοιχεια. wolf Παραλαβη εκανεςς απο τα ελτα η στο αφησανε στο γραμματοκιβωτιο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts