sofix Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 αλλη μια ερωτηση ρε παλικαρια.. αποφασισα να περασω Japanese Jellyfish RLS9 απο αυτες ποια ρομ πρεπει να διαλεξω? http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/327579/rom-froyo-japanese-jellyfish-rls9-2011-01-24-oled-tft/ πρεπει να βαλω και τα addons και αν ναι,απλα τα βαζω χυμα στην καρτα μνημης και αυτα? πχ θα ηθελα να κανω και overclocking ktl,αρα χρειαζομαι και το addon? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Μόλις τελείωσα με το Blade της συζύγου! Πλέον έχει JJ RLS9 Με TrueGingerbread-circlemod theme και προφανώς είναι απο τα τυχερά Blade μιάς και όλα κάθισαν πάνω τέλεια! Πάνο, ούτε κολλήματα ούτε τίποτα και το blade πάει σφαίρα λέμε - αρχίζω να ψιλλιάζομαι ότι στις συσκευές υπάρχουν "2 μέτρα και 2 σταθμά" Επίσης να αναφέρω ότι μετά απο το κολπάκι που μου πρότεινε ο κολλητός μου ο Τάκης (aka papatsa) με την μπαταρία, εξηγούμαι--> βάζεις να φορτίσει το blade, μόλις ανάψει πράσινο αφαιρείς usb για 30sec, ξαναβάζεις να φορτίσει (το πράσινο ως δια μαγείας γίνεται κόκκινο και φορτίζει πάλι για κανά μισάωρο και βάλε), όταν ξαναανάψει πράσινο επαναλαμβάνεις άλλη μία φορά όταν τελειώσει έχεις το παρακάτω αποτέλεσμα Δηλ. με φυσιολογική χρήση που περιλαμβάνει και αρκετό σερφάρισμα με wifi, είχα 26% μπαταρία ακόμα μετά απο σχεδόν 43 ωρίτσες http://img407.imageshack.us/img407/5898/20110129144245.png Επίσης να αναφέρω ότι χθές που πήγα να ρωτήσω για microsd με έκπτωση σε wind, ο πωλητής μου είπε ότι η προσφορά τελείωσε.....Εντελώς άσχετοι λέμε!!!!! Αυτό το κόλπο χρειάζεται για κάθε φόρτιση ή το κάνεις μια και τέλος; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 αλλη μια ερωτηση ρε παλικαρια.. αποφασισα να περασω Japanese Jellyfish RLS9 απο αυτες ποια ρομ πρεπει να διαλεξω? http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/327579/rom-froyo-japanese-jellyfish-rls9-2011-01-24-oled-tft/ πρεπει να βαλω και τα addons και αν ναι,απλα τα βαζω χυμα στην καρτα μνημης και αυτα? πχ θα ηθελα να κανω και overclocking ktl,αρα χρειαζομαι και το addon? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485939#post3485939 Και 2 ερωτήσεις που δεν απαντώνται από το παραπάνω μου μήνυμα. 1)Όχι δεν χρειάζεσαι το ahb_overclock για να κάνεις OC. 2)Ναι τα πετάς μέσα στην SD! :) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 αλλη μια ερωτηση ρε παλικαρια.. αποφασισα να περασω Japanese Jellyfish RLS9 απο αυτες ποια ρομ πρεπει να διαλεξω? http://android.modaco.com/content/zte-blade-roms-rom-customisation/327579/rom-froyo-japanese-jellyfish-rls9-2011-01-24-oled-tft/ πρεπει να βαλω και τα addons και αν ναι,απλα τα βαζω χυμα στην καρτα μνημης και αυτα? πχ θα ηθελα να κανω και overclocking ktl,αρα χρειαζομαι και το addon? λοιπον για να δουμε... μετα την modaco r10 δοκίμασα την jellyfish r9 που έχω τώρα, νομιζω είναι λίγο καλύτερη, δουλευει απροβλημάτισα και γρήγορα, εχω βρει 1-2 θεματάκια αλλα δεν έχω κανει πλήρη διάγνωση ακόμα για το αν φταίει η rom ή το πολύ σκάλισμα? μιας κ με το adb έχω γίνει πολύ φίλος.. :P Εδω είναι η κύρια ROM, το 1ο και με Clockwork εισαι just fiine! * Japanese_Jellyfish_RLS9.zip (for normal Clockwork install) (118.6Mb system) * Japanese_Jellyfish_RLS9_image.zip (for repartitioning and install) Αν θες overcloking.. u know what to do αλλα δεν είναι κ απαραίτητο... * Japanese_Jellyfish_RLS9_ahb_overclocked.zip (50% AHB bus overclocking at speeds above 600MHz addon) Ενεργοποιήση του του hardware επιταχυντή User Interface (γραφικου περιβαλλοντος), νομιζω ειναι μust! * Japanese_Jellyfish_RLS9_hw_ui.zip (Addon to enable hardware accellerated UI) Πολυ όμορφο mod, στρογγυλή ένδειξη μπαταρίας με ποσοστό μέσα, must k αυτο! * Japanese_Jellyfish_RLS9_circle_battery.zip (Addon to enable circle battery indicator) Και εδω λεω ναι, προτιμω το Desk Clock * Japanese_Jellyfish_RLS8_deskclock.zip (Addon to replace Alarm Clock with Desk Clock) Εδω έχω κ εγω απορια... δεν το εχω βάλει... * Japanese_Jellyfish_RLS8_blueish_kbd.zip (Addon to change orange to blue on G-bread kbd) Αν δεν το βάλεις αυτο τοτε οταν πατας να παρεις τηλέφωνο σου βγάζει απλα τον dialer στον οποιο μπορεις απλα κ μονο να γραψεις νουμερα, πχ αν πατησεις 64567 για να βρεις το Nikos λυπάμαι την πατησες, οποτε βάλε αυτο!!! * Japanese_Jellyfish_RLS9_smartdialer_addon.zip (Restore Smart Dialer and RLS7 version of Contacts) Αυτο το έβαλα και μου εμφανίζει τα contacts όπως ακριβώς μου άρεσε κ στην Modaco r10 που δοκίμασα, οποτε ειναι must! * Japanese_Jellyfish_RLS9_group_contacts.zip (Restore RLS8 cersion of Contacts and ContactsProvider) Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheGuru Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Λίγο πεζό το ερώτημα αλλά αν κάνεις όλα αυτά θα παίζει καλά το angry birds; Sent neither from iphone nor android phone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanasis00 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 και άλλη μια ερώτηση από μένα: μπορείς να βάλεις τα addons και πιο μετά; ή πρέπει να μπουν αμέσως μόλις βάλεις τη ρομ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 @icecbr Πολύ ωραίο το ποστ σου! Θα λύσει αρκετές νιουφικες απορίες! :D Λίγο πεζό το ερώτημα αλλά αν κάνεις όλα αυτά θα παίζει καλά το angry birds; Πεζή απάντηση: Οχι! :p Κάποιες πίστες κάνουν κολλήματα ότι και να κάνεις..... και άλλη μια ερώτηση από μένα: μπορείς να βάλεις τα addons και πιο μετά; ή πρέπει να μπουν αμέσως μόλις βάλεις τη ρομ; Ναι δεν υπάρχει περιορισμός ως προς το πότε θα τα βάλεις! :) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 και άλλη μια ερώτηση από μένα: μπορείς να βάλεις τα addons και πιο μετά; ή πρέπει να μπουν αμέσως μόλις βάλεις τη ρομ; φυσικά. βαλε εσυ όλα τα ζιπακια στην sd, βαλε τη rom σκετη κ δες την... κανε reboot κ μπες clockwork και βάλε όσα θες... κ ξανα παλι... φιλε TheGuru, παίζει με λιγα σκαλώματα σε μερικές πίστες, δεν είμαι gamer, την δουλειά μου θέλω να κανω με το τηλεφωνάκι και την κάνω πιο καλα απ οτι φανταζόμουνα.. μπρος τα καλη τιν ο πόνος ε? χεχε Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dio1 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 αποφασισα να περασω Japanese Jellyfish RLS9 απο αυτες ποια ρομ πρεπει να διαλεξω? Βάζεις το Japanese_Jellyfish_RLS9.zip το οποίο έχεις κάνει rename σε update.zip και από τα άλλα zip τα περνάς και αυτά μέσω CWM. δες το ποστ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3485939#post3485939 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofix Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 οταν κανει reboot αν πατησω το vol down πατημενο ποση ωρα πρεπει να το κρατησω? διοτι κολαει στο ανθρωπακι η οθονη κ δεν κανει τπτ.. δεν πρεπει να μου βγαλει το recovery menu? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 μεχρι να σου βγάλει με πολύ μικρα και ανάποδα γράμματα android κατω δεξια στην οθόνη, τοτε θα μπεις στο clockwork, το έχεις βάλει φαντάζομαι.. Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 υπαρχει τροπος να εμφανιζινται τα εικονιδεια στις κυριες οθονες μεγαλύτερα??????????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3fisto Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 στο θέμα του hardware acceleration έχω την jellyfish rls9 Και ειναι απενεργοποιημένο. Γκουγκλάροντας λίγο βλέπω ότι το αρχείο που κρατά αυτή τη ρύθμιση είναι το build.prop που βρίσκεται στο φάκελο system. άρα είτε με ένα terminal και δικαιώματα su είτε με το rootexplorer Μπορούμε να αλλάξουμε τη γραμμή debug.sf.hw=0 σε debug.sf.hw=1. έστω οτι το κάναμε :) . πως τώρα μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι έχουμε Hardware acceleration???? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 (edited) Χμ θυμίζει λίγο την διαδικασία του battery calibration μέσω CWM, αλλά μόνο που εσύ δεν κάνει wipe battery stats στο τέλος... Στράτο είδες διαφορά στην μπαταρία πριν και μετά την διαδικασία;; Νίκο αυτή την στιγμή το Blade είναι στο 18% μετά απο 46 ώρες, με φυσιολογική χρήση! Αυτό το κόλπο χρειάζεται για κάθε φόρτιση ή το κάνεις μια και τέλος; Φίλε μου επειδή και γώ το δοκίμασα τώρα για πρώτη φορά, δεν μπορώ να απαντήσω άλλα ο Τάκης είπε ότι πλέον το δικό του με μία φόρτιση αντέχει απο 2 έως 2,5 μέρες, ανάλογα την χρήση. Εγώ θα μπορώ να απαντήσω σε κανά 2 μέρες, αφού θα έχω ολοκληρώσει μία κανονική φόρτιση ακόμα! Μιά ερώτηση έχω και γώ παιδιά Στο δικό μου με την JJ 8 και hw ui όταν κλείνει η οθόνη, ανοίγει και όταν πατήσω το hard button επιστροφής! Στο blade της γυναίκας μου με την 9 δεν γίνεται αυτό!Αυτό σημαίνει ότι δεν πέφτει σε πλήρες sleep mode? Στο δικό μου έχω περάσει και το wifi blade fix - τίποτα άλλο που να έχει σχέση με το wifi! και επίσης έχω την εντύπωση ότι το blade πρίν να ενεργοποιήσω το hw acceleration είχε πιό smooth απόκριση στα γραφικά του! Edited January 29, 2011 by samniotis LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_1986 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 φυσικά. βαλε εσυ όλα τα ζιπακια στην sd, βαλε τη rom σκετη κ δες την... κανε reboot κ μπες clockwork και βάλε όσα θες... κ ξανα παλι... Βασικά αν κάποιο add on δεν μου αρεσει με ποιον τροπο αφαιρείται? ξάνα όλα πέρασμα απο την αρχή απλά χωρίς wipe..? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Να πώ κάτι? (σορρυ αλλα έχω το τηλ στα Αγγλικα) Αν πάς Settings --> Wireless and Networks --> Wifi Settings, και πατήσεις το κουμπί Menu και Advanced τότε η 1η επιλογή λέει Wifi Sleep Policy με επιλογες: -When screen turns off -Never when plugged in -->Never αν το κάνεις αυτό τότε τί χρειάζεσε το wifi blade fix? Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Βασικά αν κάποιο add on δεν μου αρεσει με ποιον τροπο αφαιρείται? ξάνα όλα πέρασμα απο την αρχή απλά χωρίς wipe..? Έχεις πάρει nandroid backup με το cwm, πριν να περάσεις το add on, και το επαναφέρεις! ;) Sent from my Blade Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofix Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 υπεροχα τα καταφερα τελικα κ την περασα jellyfish 9... γιατι γενικα μου δειχνει την αισθηση οτι εχει πιο αργη αποκριση απο οτι πριν με την wind? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Ποιον launcher χρησιμοποιείς; Δοκίμασε τον launcherpro, που πάει σφαίρα... Sent from my Blade Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Να πώ κάτι? (σορρυ αλλα έχω το τηλ στα Αγγλικα) Αν πάς Settings --> Wireless and Networks --> Wifi Settings, και πατήσεις το κουμπί Menu και Advanced τότε η 1η επιλογή λέει Wifi Sleep Policy με επιλογες: -When screen turns off -Never when plugged in -->Never αν το κάνεις αυτό τότε τί χρειάζεσε το wifi blade fix? Γιατί πολύ απλά, όπως έχουμε επαναλάβει αρκετές φορές στο θέμα, ακόμη και με την επιλογή "Ποτέ" τα περισσότερα Blade (αν όχι όλα) όταν επανέρχονται απο sleep mode, ή έχουν χάσει την σύνδεση με το ρούτερ (παρόλο που το wifi φαίνεται ώς επιλογή ενεργό) ή την χάνουν εκείνη τη στιγμή LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 εβαλα την rls9 αλλα οταν περναω τα addons μου βγαζει μηνυμα οταν ανοιγω το κινητο για αναγκαστικο κλεισιμο! τι φταιει? απαντηστε μου συντομα αν γινεται γιατι ειμαι πανω στη διαδικασια.ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spinmaths Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Για όσους πιστεύουν πως είναι τυχαία αυτή η εταιρία. H ZTE 4ος σε πωλήσεις κατασκευαστής, προηγούνται Nokia, Samsung, LG Μέχρι και Apple ξεπέρασε. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sofix Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Ποιον launcher χρησιμοποιείς; Δοκίμασε τον launcherpro, που πάει σφαίρα... Sent from my Blade σωστοοοοοοςςς!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 Ποιον launcher χρησιμοποιείς; Δοκίμασε τον launcherpro, που πάει σφαίρα... Sent from my BladeΕμένα στο app drawer μου κάνει σπασίματα, ενώ στον απλό launcher είναι αρκετά ομαλό :( -- Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2011 εβαλα την rls9 αλλα οταν περναω τα addons μου βγαζει μηνυμα οταν ανοιγω το κινητο για αναγκαστικο κλεισιμο λεγοντας κατι για android.process.acore! τι φταιει? απαντηστε μου συντομα αν γινεται γιατι ειμαι πανω στη διαδικασια.ευχαριστω κανεις????? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts