Dio1 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Γίνεται να κάνω overclock την stock rom της wind;αν ναι πως;αν όχι ποια rom το επιτρέπει αυτο;πιστεύω πολλοί από εδώ μέσα ενδιαφέρονται για κάτι τέτοιο :) κι εγώ ενδιαφέρομαι. Με την Stock δε νομίζω να γίνεται. Έγώ πάντως έχω 1. την JJ RLS9 2. έχω βάλει και το patch Japanese_Jellyfish_RLS9_ahb_overclocked.zip που δε ξέρω τι έκανε (λογικά ρυθμίζει το λειτουργικό να επιδέχεται οβερκλοκαρίσματος :p ) 3. έχω rooted συσκευή αλλά δε ξέρω τώρα τι άλλο μένει για να OC τον επεξεργαστή. Λογικά κάποιο πρόγραμμα. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει δυο λόγια γιατί το setcpu δε το βρήκα στο market.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 κι εγώ ενδιαφέρομαι. Με την Stock δε νομίζω να γίνεται. Έγώ πάντως έχω 1. την JJ RLS9 2. έχω βάλει και το patch Japanese_Jellyfish_RLS9_ahb_overclocked.zip που δε ξέρω τι έκανε (λογικά ρυθμίζει το λειτουργικό να επιδέχεται οβερκλοκαρίσματος :p ) 3. έχω rooted συσκευή αλλά δε ξέρω τώρα τι άλλο μένει για να OC τον επεξεργαστή. Λογικά κάποιο πρόγραμμα. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει δυο λόγια γιατί το setcpu δε το βρήκα στο market.. Το AHB patch είναι να κλοκάρει το bus όταν έχεις κλοκάρει και την cpu. To setcpu δεν είναι δωρεάν πρόγραμμα και πρέπει να το αγοράσεις (κανονικά) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 κι εγώ ενδιαφέρομαι. Με την Stock δε νομίζω να γίνεται. Έγώ πάντως έχω 1. την JJ RLS9 2. έχω βάλει και το patch Japanese_Jellyfish_RLS9_ahb_overclocked.zip που δε ξέρω τι έκανε (λογικά ρυθμίζει το λειτουργικό να επιδέχεται οβερκλοκαρίσματος :p ) 3. έχω rooted συσκευή αλλά δε ξέρω τώρα τι άλλο μένει για να OC τον επεξεργαστή. Λογικά κάποιο πρόγραμμα. Αν γνωρίζει κάποιος ας μας πει δυο λόγια γιατί το setcpu δε το βρήκα στο market.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=505419 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι σε ό,τι αφορά τις επαφές. Έχουμε 3 ειδών επαφές. Τις τοπικές (μνήμη τηλεφώνου προφανώς) Της κάρτας ΣΙΜ Και απο τον gmail λογαριασμό. Καλά ως εδώ; Λοιπόν αν πας στις επιλογές προβολής, αν επιλέξεις τις τοπικές μόνο, δεν εμφανίζει επαφές. Αν επιλέξεις μόνο του gmail τις συγχρονισμένες, πάλι τίποτα. Μόνο αν βάλεις και τις 2 (τοπικές και gmail). Τι γίνεται; Επίσης, αν απενεργοποιήσεις το "μόνο επαφές με τηλέφωνα" (εμένα όλες έχουν τηλέφωνα), βγάζει άλλο μήνυμα "Δεν έχετε επαφές προς προβολή, για προσθήκη επαφών...μπλα μπλα". Τι δεν έχω καταλάβει; Επίσης με την r11 που έχω κατεβάσει, άλλες φορές μου βγάζει εικόνα στις επαφές που έχω βάλει (όταν παίρνω τηλ) και άλλες όχι. Και στο αρχείο (εκεί που βγάζει τις κλήσεις που έχουν γίνει προς και από, καθώς και τις αναπάντητες), αντί για εικόνες έχει κουτάκια κενά. Τι στο καλό. Edited January 28, 2011 by AfterForever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntopas Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 (edited) Με ποιό τρόπο βάζουμε ξεχωριστό ήχο κλήσης σε μερικές επαφές??:blink: (Είμαι με eclair 2.1.1 "μαμίισια") "AfterForever" Σε ευχαριστώ πολύ!!Μπροστά μου ήταν και δεν το έβλεπα... Λύση από κάτω.... Edited January 28, 2011 by ntopas http://www.youtube.com/user/UbuntuNoobGr?ob=0&feature=results_main Jiayu G4TΗ first G4H20130515-202809, then MIUI v5:cry: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Με ποιό τρόπο βάζουμε ξεχωριστό ήχο κλήσης σε μερικές επαφές??:blink: (Είμαι με eclair 2.1.1 "μαμίισια") Πάτα και μπες πάνω στην επαφή, μετά πατάς το κουμπί Menu και μετά στο Επιλογές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ρε παιδιά δεν έχω καταλάβει κάτι σε ό,τι αφορά τις επαφές. Έχουμε 3 ειδών επαφές. Τις τοπικές (μνήμη τηλεφώνου προφανώς) Της κάρτας ΣΙΜ Και απο τον gmail λογαριασμό. Καλά ως εδώ; Σωστα Λοιπόν αν πας στις επιλογές προβολής, αν επιλέξεις τις τοπικές μόνο, δεν εμφανίζει επαφές. Αν επιλέξεις μόνο του gmail τις συγχρονισμένες, πάλι τίποτα. Μόνο αν βάλεις και τις 2. Τι γίνεται; Τις τοπικες μονες τους θα στις εμφανισει μονο αν αποθηκευσεις καποια επαφη στην μνημη του κινητου,λογικα τις εκανες μεταφορα απο αλλου γι'αυτο δεν στις εμφανιζει.Του gmail θα τις εμφανισει μονο αν το συγχρονισεις με gmail και πατησεις και τοπικες(για το αν πρεπει να πατησεις και τοπικες δεν ειμαι 100% σιγουρος αλλα νομιζω ετσι ισχυει) Επίσης, αν απενεργοποιήσεις το "μόνο επαφές με τηλέφωνα" (εμένα όλες έχουν τηλέφωνα), βγάζει άλλο μήνυμα "Δεν έχετε επαφές προς προβολή, για προσθήκη επαφών...μπλα μπλα". Τι δεν έχω καταλάβει; Αν καποια επαφη δεν εχει αριθμο τοτε και μονο τοτε θα στην εμφανισει.Εσυ που εχεις σε ολες αριθμο ειναι λογικο να σου λεει αυτο το μηνυμα. Επίσης με την r11 που έχω κατεβάσει, άλλες φορές μου βγάζει εικόνα στις επαφές που έχω βάλει (όταν παίρνω τηλ) και άλλες όχι. Και στο αρχείο (εκεί που βγάζει τις κλήσεις που έχουν γίνει προς και από, καθώς και τις αναπάντητες), αντί για εικόνες έχει κουτάκια κενά. Τι στο καλό. Το τελευταιο λογικα ειναι bug της r11.Αφου μια στα βγαζει και μια οχι λογικα αυτο θα ειναι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mene2004 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 :blink: Εγώ που έχω την Full έκδοση όπως προείπα, δέν έχω τέτοιο πρόβλημα! Πήρα τηλέφωνο απο το blade της γυναίκας μου αφού πρώτα το είχα βάλει στην απόκρυψη και 1 - το δικό μου δεν χτύπησε 2 - Στης γυναίκας μου φάνηκε ότι το δικό μου ήταν κλειστό 3 - Στο δικό μου φάνηκε αναπάντητη (παρόλο που δεν χτύπησε) και ήρθε και μήνυμα ότι με κάλεσε άγνψστος αριθμός ενώ ήμουν εκτός δικτύου :lol: εγώ όσα προγράμματα τέτοιου είδους πάντως κι αν δόκίμασα όλα είχαν θέμα με το μπλοκάρισμα των μυνημάτων. Δεν δούλευε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AfterForever Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Το τελευταιο λογικα ειναι bug της r11.Αφου μια στα βγαζει και μια οχι λογικα αυτο θα ειναι. Μα τις έχω περάσει στο τηλέφωνο ρε συ. Άλλωστε όταν κάνω εξαγωγή στην κάρτα πχ, μου λέει ότι εξάγει 200τάδε, δηλαδή τις διπλάσιες επαφές από αυτές που έχω. Επίσης όταν κάνω αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο, μου τις βγάζει διπλές! Προσοχή, όχι στον τηλεφωνικό κατάλογο (εκεί κανονικά από μια φορά), όταν πχ πάω να στείλω ένα μήνυμα και του βάζω ένα γράμμα (αν βάλω το Μ, μου βγάζει πχ Μαρία 2 φορές - με το ίδιο νούμερο). Κοινώς : Έχω 3 ειδών επαφές. Κινητού (τις έχω κάνει εισαγωγή από τη ΣΙΜ) Της ΣΙΜ (απενεργοποιημένη η προβολή, οπότε σα να μην υπάρχουν) Τις συγχρονισμένες. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί για να εμφανιστούν οι επαφές από μία πηγή (κινητού τοπικές που είναι περασμένες σίγουρα ή από το gmail, πρέπει να ενεργοποιηθούν και οι 2 πηγές για προβολή). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδια βοηθεια!!! Το κινητο μου πριν λιγο ειχε κλησει λογο μπαταριας,το εβαλα να φορτισει και οταν το ανοιξα δεν ξεκινησε με το jj7 που εχω αλλα με αλλο λειτουργικο και στα ουγγρικα.Πηγα να περασω το backup που ειχα αλλα δεν εμπαινε ουτε στο clockworkmod. Τι να κανω?Το εχει παθει κανεις? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Μα τις έχω περάσει στο τηλέφωνο ρε συ. Άλλωστε όταν κάνω εξαγωγή στην κάρτα πχ, μου λέει ότι εξάγει 200τάδε, δηλαδή τις διπλάσιες επαφές από αυτές που έχω. Επίσης όταν κάνω αναζήτηση στον τηλεφωνικό κατάλογο, μου τις βγάζει διπλές! Προσοχή, όχι στον τηλεφωνικό κατάλογο (εκεί κανονικά από μια φορά), όταν πχ πάω να στείλω ένα μήνυμα και του βάζω ένα γράμμα (αν βάλω το Μ, μου βγάζει πχ Μαρία 2 φορές - με το ίδιο νούμερο). Κοινώς : Έχω 3 ειδών επαφές. Κινητού (τις έχω κάνει εισαγωγή από τη ΣΙΜ) Της ΣΙΜ (απενεργοποιημένη η προβολή, οπότε σα να μην υπάρχουν) Τις συγχρονισμένες. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί για να εμφανιστούν οι επαφές από μία πηγή (κινητού τοπικές που είναι περασμένες σίγουρα ή από το gmail, πρέπει να ενεργοποιηθούν και οι 2 πηγές για προβολή). Προφανως αυτες που εκανες εισαγωγη απο Sim στο κινητο τις συγχρονισε αυτοματα με το gmail και τωρα στις εμφανιζει 2 φορες.Μια απο το κινητο και μια απο το gmail.Αν κανεις ξετικαρισμα αυτες απο το gmail στις βγαζει παλι 2 φορες;Εσυ ποιες θες να φαινονται γιατι με μπερδεψες... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδια βοηθεια!!! Το κινητο μου πριν λιγο ειχε κλησει λογο μπαταριας,το εβαλα να φορτισει και οταν το ανοιξα δεν ξεκινησε με το jj7 που εχω αλλα με αλλο λειτουργικο και στα ουγγρικα.Πηγα να περασω το backup που ειχα αλλα δεν εμπαινε ουτε στο clockworkmod. Τι να κανω?Το εχει παθει κανεις?Μήπως είχες ξεχασμένη την ουγγρική rom στην κάρτα μνήμης και την ξαναπέρασε στο reboot; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis11 Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Έχω κάνει μερικά από αυτά που λέει ο stinger στην υπογραφή του για την μπαταρία ρυθμίζω τον χρονισμό γύρω στο 690 όταν παίζω asphalt - nfs και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάποιοι δίνουν 400 Ε για κινητό. Άσε που τα προαναφερόμενα παιχνίδια τα εγκατέστησα σε ένα wildfire χωρίς όμως υπερχρονισμό και απλά δεν ξεκινούσαν. Αν θέλετε έναν καλό phone explorer βάλτε το myphoneexplorer χωρίς όμως να κάνετε ενεργοποίηση της σύνδεσης με την sd. jjrls9+512 Samsung j500FN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Μήπως είχες ξεχασμένη την ουγγρική rom στην κάρτα μνήμης και την ξαναπέρασε στο reboot; Νομιζω ναι,αλλα γιατι το περασε χωρις να με ρωτησει? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Προσπάθησες να ξαναεγκαταστησεις το clockworkmod και δεν έμπαινε;είναι το πρώτο βήμα από την διαδικασία για το κλείδωμα με τις εντολές από το pc Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Προσπάθησες να ξαναεγκαταστησεις το clockworkmod και δεν έμπαινε;είναι το πρώτο βήμα από την διαδικασία για το κλείδωμα με τις εντολές από το pc Τωρα θα το εγκαταστησω ξανα και ετσι πιστευω θα γινει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marnick Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Να θυμάσαι πως όταν τι ανοίγεις το τηλέφωνο και θέλεις να μπει στο clockworkmod πατά το πλην όχι το συν.μήπως και κανείς εκεί το λάθος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_oz Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Νομιζω ναι,αλλα γιατι το περασε χωρις να με ρωτησει?Διάβασα κάπου (δε θυμάμαι αν ήταν εδώ ή στο modaco) ότι η διαδικασία περάσματος της rom με τη μέθοδο total phone transfer είναι πιθανό να ξεκινήσει ακόμα κι αν δεν έχουμε πατημένο menu+volume up+power κατά την εκκίνηση, γι'αυτό και προτείνεται να σβήνουμε το φάκελο image από την κάρτα αμέσως μετά την αναβάθμιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Διάβασα κάπου (δε θυμάμαι αν ήταν εδώ ή στο modaco) ότι η διαδικασία περάσματος της rom με τη μέθοδο total phone transfer είναι πιθανό να ξεκινήσει ακόμα κι αν δεν έχουμε πατημένο menu+volume up+power κατά την εκκίνηση, γι'αυτό και προτείνεται να σβήνουμε το φάκελο image από την κάρτα αμέσως μετά την αναβάθμιση. Ναι,αυτο που λες θα εγινε.Δεν ειχα σβησει τον φακελο image,γιατι νομιζα οτι ηταν απαραιτητο και εχω backup απο την αρχικη rom της wind.Βλακεια μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδια πηρε κανεις απο σας την θηκη jelly case?Η δικια μου εφτασε σημερα ολα καλα μου φανηκαν αλλα παρατηρησα πως δεν μπαινει ο φορτιστης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Παιδια πηρε κανεις απο σας την θηκη jelly case?Η δικια μου εφτασε σημερα ολα καλα μου φανηκαν αλλα παρατηρησα πως δεν μπαινει ο φορτιστης. Απο που αγορασες φιλε γιατι ειμαι στο ψαξιμο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aytach Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Απο που αγορασες φιλε γιατι ειμαι στο ψαξιμο. Ebay φιλε,ηρθε σε 13 μερες απο την Κινα δεν το περιμενα τοσο γρηγορα.Αυτο εδω συγκεκριμενα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pannic Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Ebay φιλε,ηρθε σε 13 μερες απο την Κινα δεν το περιμενα τοσο γρηγορα.Αυτο εδω συγκεκριμενα. Σε ευχαριστω για την απαντηση,την εχω δει αυτη αλλα θελω σε γκρι η μαυρο χρωμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
htre Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Σε ευχαριστω για την απαντηση,την εχω δει αυτη αλλα θελω σε γκρι η μαυρο χρωμα. http://www.netimes.com/shop/fiexible-skin-case-screen-protector-set-for-zte-v880-orange-san-francisco-p-3010.html?cPath=792_793 για τσεκαρε εδω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3fisto Δημ. January 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2011 Γεια σας παιδια.Ειμαι κατοχος του blade εδω και δυο εβδομαδες.Εδω και δυο μερες ατιμετωπιζω το εξης προβλημα.Πολλες φορες οταν κλειδωνει η οθονη,αφου την αναψω πάλι με το power button ,δε λειτουργει καθολου το touch.Μονο τα hard keys λειτουργουν.Πρεπιει να βγαλω την μπαταρια για να στρωσει και αν..Έκανα επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων αλλα το προβλημα παραμενει..Είμαι με στοκ ρομ της wind. χμμ σήμερα μου εμφάνισε και μένα αυτό το πρόβλημα. Το touch πεθαίνει σε τυχαίες χρονικές στιγμές και επανέρχεται εξίσου τυχαία ανεξάρτητα του αν βγάλω ή όχι τη μπαταρία. Σήμερα ήταν η πρώτη μέρα που ασχολήθηκα με overclock... ελπίζω να μην του φταίει αυτό και να έιναι bug της rls9 που του τρέχω... Έχει κανείς άλλος το ίδιο πρόβλημα?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts