DeJaVu Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Καλησπέρα, Έχω βάλει το handcent SMS,όταν μου έρχετε μήνυμα μου ανοίγει και το handcent και ο μαμά messenger του android.Πως μπορώ να το ρυθμίσω έτσι ώστε όταν μου έρχετε μήνυμα να μου έρχετε ειδοποίηση μόνο από το handcent; Ευχαριστώ! Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπιζα κι εγώ. Αφού ορίσεις σαν κύρια εφαρμογή το handcent και έχεις απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις από την default εφαρμογή πήγαινε στο Menu -> Διαχείριση έργου -> Εφαρμογή και βρες το Μην/τα. Πάτα επάνω του και μετά απ-επέλεξε το Εκκίνηση από προεπιλογή. Phone History: Nokia 3330, SE T310, SE K700i, SE w800i, SE w850i, SE G900, SE C510, ZTE Blade, SE Xperia Neo V, LG 4X HD, Huawei Honor 6, Samsung Galaxy S6, Xiaomi Redmi Note 4X, Samsung Galaxy A8 Dual (2018), Xiaomi Mi 9T Pro, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi 11T, OnePlus 13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1919 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Καλησπερα παιδια ειμαι νεος με zte blade και θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να εγκαταστησω τις εγαρμογες στην καρτα μνημης γιατι η εσωτερικη εχει γεμισει το κινητο ειναι μαμα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Καλησπερα παιδια ειμαι νεος με zte blade και θα ηθελα να ρωτησω πως γινεται να εγκαταστησω τις εγαρμογες στην καρτα μνημης γιατι η εσωτερικη εχει γεμισει το κινητο ειναι μαμα. διαβασες το υπολοιπο θεμα; Αν το διαβασεις θα σου λυθει η απορια μαζι με ολες τις αλλες που θα εχεις με τον καιρο Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1919 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Ναι φιλε εχω διαβασει καμια 80αρια σελιδες αλλα δεν βρηκα τιποτα για αυτο εκανα και αναζητηση και εδω και google αλλα το μονο που βρηκα πως να κανεις στο 2.2 froyo. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Ναι φιλε εχω διαβασει καμια 80αρια σελιδες αλλα δεν βρηκα τιποτα για αυτο εκανα και αναζητηση και εδω και google αλλα το μονο που βρηκα πως να κανεις στο 2.2 froyo. Άρα την βρήκες την απάντηση.... ;) Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoponer Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Υπάρχει κάποια εφαρμογή που να κάνει διαχείριση της μπαταρίας ? Το πήρα από το φορτιστή 4 το πρωί γεμάτο και σε 12 ώρες χωρίς να το πιάσω στα χέρια μου έχει πάει στη μέση η μπαταρία .. :!: Μήπως έχεις ανοιχτά wifi, bluetooth και gprs που ρουφάνε τη μπαταρία? Επιπλέον πόσες εφαρμογές βλέπεις ανοιχτές στο Task Manager? Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1919 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Άρα την βρήκες την απάντηση.... ;) Δεν την βρηκα γιατι δεν βρηκα τις εγαρμογες στο market που ελεγαν και απο οτι καταλαβα οτι αυτα τα προγραμματα ειναι για android 2.2.Αμα μπορει κανεις να μου απαντησει και να μην ρωταει αν βρηακα την απαντηση η αν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 @samniotis το clock με τον καιρο γιατι δεν μου βγαινει? ειναι προσθετο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) Δεν την βρηκα γιατι δεν βρηκα τις εγαρμογες στο market που ελεγαν και απο οτι καταλαβα οτι αυτα τα προγραμματα ειναι για android 2.2.Αμα μπορει κανεις να μου απαντησει και να μην ρωταει αν βρηακα την απαντηση η αν διαβασα τις προηγουμενες σελιδες Για να μεταφέρεις εφαρμογές στην SD πρέπει να περάσεις Custom Rom με Android 2.2 και μετά να εγκαταστήσεις και να τρέξεις και την εφαρμογή Move2SD Enabler. Πρέπει να γίνεται και με την μαμά ρομ αλλά θέλει πολύ φασαρία...... Οδηγίες για περάσεις Custom Rom θα βρεις στο πρώτο μήνυμα του νήματος! ;) ============================================== Παιδιά καταφέρατε να βάλετε θέμα στην Jellyfish?? Πάω να περάσω το TrueGingerbread-blackmenu-circlemod-JJRLS7 στην RLS7 που φοράω και μου κάνει reboot loop..... :( Καμιά συμβουλή;; Edited January 22, 2011 by MaFiOzOS_88 Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Καινούργιος στο android και προσπαθώ να το συνηθίσω. Υπάρχει κάπου που να έχει σε λίστα τουλάχιστον τις πιο κατάλληλες εφαρμογές που πρέπει να έχει ένα decent android κινητό για να τις κατεβάσω από το market? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Καινούργιος στο android και προσπαθώ να το συνηθίσω. Υπάρχει κάπου που να έχει σε λίστα τουλάχιστον τις πιο κατάλληλες εφαρμογές που πρέπει να έχει ένα decent android κινητό για να τις κατεβάσω από το market? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=287456 Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Καινούργιος στο android και προσπαθώ να το συνηθίσω. Υπάρχει κάπου που να έχει σε λίστα τουλάχιστον τις πιο κατάλληλες εφαρμογές που πρέπει να έχει ένα decent android κινητό για να τις κατεβάσω από το market? Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android Android - προτάσεις: Γενικές Εφαρμογές Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Για να μεταφέρεις εφαρμογές στην SD πρέπει να περάσεις Custom Rom με Android 2.2 και μετά να εγκαταστήσεις και να τρέξεις και την εφαρμογή Move2SD Enabler. Πρέπει να γίνεται και με την μαμά ρομ αλλά θέλει πολύ φασαρία...... Οδηγίες για περάσεις Custom Rom θα βρεις στο πρώτο μήνυμα του νήματος! ;) ============================================== Παιδιά καταφέρατε να βάλετε θέμα στην Jellyfish?? Πάω να περάσω το TrueGingerbread-blackmenu-circlemod-JJRLS7 στην RLS7 που φοράω και μου κάνει reboot loop..... :( Καμιά συμβουλή;; Περασα χωρις προβλημα μεσω clockwork το θεμα του galaxy s. Εγω ψαχνω το ρολοι με τον καιρο.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
moldovan Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Μήπως έχεις ανοιχτά wifi, bluetooth και gprs που ρουφάνε τη μπαταρία? Επιπλέον πόσες εφαρμογές βλέπεις ανοιχτές στο Task Manager? Όχι φίλε μου πριν κοιμηθώ τα έκλεισα όλα και τις εφαρμογές που τρέχαν . Στο battery usage βλέπω : "Ετοιμότητα κυψέλης 41%" και "Το τηλέφωνο είναι σε αδράνεια 39%" . Γενικά μου έκανε εντύπωση γιατί δεν το έχω και όλη την ώρα στα χέρια μου, σε αδράνεια ήταν ένα βράδυ και τελείωσε η μισή μπαταρία .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Για να μεταφέρεις εφαρμογές στην SD πρέπει να περάσεις Custom Rom με Android 2.2 και μετά να εγκαταστήσεις και να τρέξεις και την εφαρμογή Move2SD Enabler. Πρέπει να γίνεται και με την μαμά ρομ αλλά θέλει πολύ φασαρία...... Οδηγίες για περάσεις Custom Rom θα βρεις στο πρώτο μήνυμα του νήματος! ;) ============================================== Παιδιά καταφέρατε να βάλετε θέμα στην Jellyfish?? Πάω να περάσω το TrueGingerbread-blackmenu-circlemod-JJRLS7 στην RLS7 που φοράω και μου κάνει reboot loop..... :( Καμιά συμβουλή;; Εγω στην JJ rls8 το περασα με την μια.Το εβαλα στην καρτα ζιπαρισμενο και το εγκατεστησα μεσα απο το Cm.Κατευθειαν "εκατσε". Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anaxx Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Εχει δοκιμάσει κανείς καμία εφαρμογη που να παίζει αξιοπρεπώς streaming video? Eίτε απο ιντερνετ αλλά κυρίως από lan(πχ αρχεία από το pc). Eυχαριστώ Γιώργος Y.Γ. Τώρα τελευταία το site σέρνεται συχνά η μου φαίνεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Επισκέπτης Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 @panosfx Το ρολοι με τον καιρο στο ειχε επανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Περασα χωρις προβλημα μεσω clockwork το θεμα του galaxy s. Εγω ψαχνω το ρολοι με τον καιρο.... Κώστα αν θυμάμαι καλά πρέπει να το χω στα mail μου. Στείλε μου το mail σου να στο στείλω. Για να μεταφέρεις εφαρμογές στην SD πρέπει να περάσεις Custom Rom με Android 2.2 και μετά να εγκαταστήσεις και να τρέξεις και την εφαρμογή Move2SD Enabler. Πρέπει να γίνεται και με την μαμά ρομ αλλά θέλει πολύ φασαρία...... Οδηγίες για περάσεις Custom Rom θα βρεις στο πρώτο μήνυμα του νήματος! ;) ============================================== Παιδιά καταφέρατε να βάλετε θέμα στην Jellyfish?? Πάω να περάσω το TrueGingerbread-blackmenu-circlemod-JJRLS7 στην RLS7 που φοράω και μου κάνει reboot loop..... :( Καμιά συμβουλή;; Νίκο πέρνα ξανα το original theme και μετά ξανα το Gingerbread και κατά 90% θα στρωσει. LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 (edited) @panosfx Το ρολοι με τον καιρο στο ειχε επανω? Δεν καταλαβα να σου πω την αληθεια για ποιο ρολοι μιλας αλλα σου εβγαλα ενα screenshot για να δεις μονος σου. Edit:Αν εννοεις το ρολογακι που εχει στο screenshot εκει που κατεβασαμε το theme μαλλον πρεπει να ειναι το απο το beautiful widgets γιατι ειναι ολοιδιο με του HTC. Edited January 22, 2011 by panosfx Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zafx Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Εχει δοκιμάσει κανείς καμία εφαρμογη που να παίζει αξιοπρεπώς streaming video? Eίτε απο ιντερνετ αλλά κυρίως από lan(πχ αρχεία από το pc). Είχα δοκιμάσει πιο παλιά το VLC stream κάτι (δεν το θυμάμαι ολόκληρο), που προϋπέθετε να έχεις το VLC Media Player στο pc σου, για video streaming μεσω lan αλλά είχε πολλά bugs. Για video streaming από lan σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να βάλεις (αν δεν έχεις) μια ROM που υποστηρίζει το CIFS (πχ Japanese Jellyfish RLS8) το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις mount φακέλους που κάνεις share στο lan σου, σαν να είναι φάκελοι στην SD σου. Αυτό σε συνδυασμό με vPlayer ή yxplayer είναι εγγύηση για lan video streaming. Στο λέω γιατί πριν 2 μέρες ψάχτηκα με αυτό το θέμα και δοκίμασα σχεδόν όλους τους video players. Το μόνο κακό είναι ότι το CIFS δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες σε ονόματα αρχείων/φακέλων. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thenry Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Γεια σας παιδια,υπαρχει κανενας αναλυτικος οδηγος για root στο san francisco γιατι δεν βρισκω πουθενα...Επισης καμια προταση για το ποια custom rom να βαλω; Κανω πρωτη φορα root οποτε καθε συμβουλη δεκτη Ευχαριστω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Γεια σας παιδια,υπαρχει κανενας αναλυτικος οδηγος για root στο san francisco γιατι δεν βρισκω πουθενα...Επισης καμια προταση για το ποια custom rom να βαλω; Κανω πρωτη φορα root οποτε καθε συμβουλη δεκτη Ευχαριστω Δηλαδη εψαξες στο topic αυτο και δεν βρηκες αυτα που ρωτας??? Ρε παιδια ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ καντε search πριν ρωτησετε για κατι!Ειναι τραγικο αυτο που γινεται!!!:wacko: :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stalek Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Γεια σας παιδια,υπαρχει κανενας αναλυτικος οδηγος για root στο san francisco γιατι δεν βρισκω πουθενα...Επισης καμια προταση για το ποια custom rom να βαλω; Κανω πρωτη φορα root οποτε καθε συμβουλη δεκτη Ευχαριστω z4root λεγεται αυτο που ψαχνεις.... root στη συσκευη με ενα κλικ ! (ή καλυτερα με ενα tap...) Παιδια οντως , εχετε λιγο υπομονη και διαβαστε εστω μερικες σελιδες τυχαια στο τοπικ , μπορει να πεσετε πανω σε αυτα που ρωτατε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Είχα δοκιμάσει πιο παλιά το VLC stream κάτι (δεν το θυμάμαι ολόκληρο), που προϋπέθετε να έχεις το VLC Media Player στο pc σου, για video streaming μεσω lan αλλά είχε πολλά bugs. Για video streaming από lan σου συνιστώ ανεπιφύλακτα να βάλεις (αν δεν έχεις) μια ROM που υποστηρίζει το CIFS (πχ Japanese Jellyfish RLS8) το οποίο σου δίνει την δυνατότητα να κάνεις mount φακέλους που κάνεις share στο lan σου, σαν να είναι φάκελοι στην SD σου. Αυτό σε συνδυασμό με vPlayer ή yxplayer είναι εγγύηση για lan video streaming. Στο λέω γιατί πριν 2 μέρες ψάχτηκα με αυτό το θέμα και δοκίμασα σχεδόν όλους τους video players. Το μόνο κακό είναι ότι το CIFS δεν υποστηρίζει ελληνικούς χαρακτήρες σε ονόματα αρχείων/φακέλων. Φίλε μου εγώ έχω την RLS8 και θα με ενδιέφερε αν μπορούσες να μου πείς πώς θα το κάνω αυτό (βήμα-βήμα :D ) Να ενημερώσω επίσης ότι είναι back on air το Applanet για free κατέβασμα paid εφαρμογών (μας έφεξε πάλι) :lol::lol::lol: LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thenry Δημ. January 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2011 Δηλαδη εψαξες στο topic αυτο και δεν βρηκες αυτα που ρωτας??? Ρε παιδια ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΩ καντε search πριν ρωτησετε για κατι!Ειναι τραγικο αυτο που γινεται!!!:wacko: Sorry φιλε μ βρηκα καποια πραγματα απλα επειδη κανω πρωτη φορα root και ειμαι λιγο μπερδεμενος με ολα οσα εχουν γραφτει στις προηγουμενες σελιδες ρωτησα για να δω αν υπαρχουν καπου συνοπτικα,μην κανω και ζημια στο κινητο.... φιλικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts