Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μόλις την πέρασα την 11άρα...... με την βοήθεια του φίλου μου samniotis

Εκ πρώτης όψεως φαίνεται αρκετά καλή. εντύπωση μου εκανε η ταχύτητα εναλλαγής μεταξύ των οθονών καμία σχέση με πριν.

και βέβαια είμαι και με μνήμη 512.

σε γενικές γραμμές δεν βλέπω να εχει κάποια προβλήματα.

θα σας την συνιστούσα ανεπιφύλακτα.

καλό θα ήταν όταν μεταφέρουμε εμπειρίες και σε άλλους να δοκιμάζουμε λίγο τις ρομ. Ολες στην αρχή καλές φαίνονται.

Η άποψη σου είναι λίγο βεβιασμένη, κράτα κανα 2 μέρες τη ρομ και μετά η άποψη σου θα έχει βαρύτητα.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Έχω επιλέξει όταν με καλέι κάποιος στο σταθερό του γραφείου μου να προωθείται η κλήση στο κινητό μου.

Με το nokia e51, όταν κάποιος έπαιρνε τηλέφωνο στο γραφείο η κλήση ερχόταν στο νοκια και μου εδειχνε το νούμερό του και ένα βελάκι δίπλα που σημαινε πως ήταν κλήση προώθησης.

Με το ΖΤΕ όταν κάποιος πάρει τηλ στο γραφείο έρχεται η κλήση κανονικά στο κινητό και δείχνει το νούμερο αλλά δεν μπορώ να καταλάβω αν είναι κλήση απο προώθηση ή με έχει πάρει απευθείας στο κινητό.

Ο λόγος που θέλω να το ξέρω είναι πως για τις κλήσεις απο προώθηση χρεόνωμαι!

Ναι πράγματι είναι θέμα android (για την ώρα όπως συνηθίζω να λέω για κάθε ανοιχτή πλατφόρμα).

Η σηματοδοσία υπάρχει άρα προφανώς το ΝΟΚΙΑ την διάβαζε ενώ το Ανδροϊδές όχι.

Φοράω την rls8 (2.2/512MB ram) από την πρώτη μέρα που βγήκε και έχω τα έξεις θέματα γνωστά μάλλον σε όλους απλά τα συνοψίζω για να μου πείτε αν έχουμε κάτι καινούργιο.

1)ο ήχος στο ακουστικό είναι χαμηλός (έχει βγει κάποιο patch) αλλα δεν βοηθησε. edit:και στην ανοιχτή ακρόαση

2)το ραδιο δεν παίζει σε ανοιχτή ακρόαση.

3)δεν μπορώ να σταματήσω την φόρτιση όταν είμαι συνδεδεμένος με usb σε pc (με την rom wind γινόταν)

4)το superuser δεν δίνει πάντα εντολή και πρέπει να το κλείσω και να το ξανά ανοίξω (την εφαρμογή)

5)Με εφαρμογές τύπου "go louncher" έχω φάει τα μούτρα μου...αλλου πατάω αλλου βρίσκεται το κινητό και δεν έχει τρέξει σωστά με 3 διαφορετικές εφαρμογες που δοκίμασα.

6)τα email για να τα διαβάσω μερικές φορες κολλάει και πρέπει να μπω και να βγω πάλι. (ψιλοπράγματα)

Γενικά δεν νομίζω να έχω αλλα θέματα όπως wifi,αναγνώριση κλήσης,παιχνίδια και τέτοια.

Κάποια παγώματα τα δικαιολογώ απόλυτα με 600Mhz cpu

και ένα screenshot για να υπάρχει και περιμένω να ανεβάσει και κανεις άλλος για να παίρνουμε ιδέες.

Edited by billerr

Είχα και εγώ το ίδιο πρόβλημα μόλις έβαλα την RLS8 και οφείλεται στο ότι δεν έχω σύνδεση internet μέσω 3G ή gprs και το κάποια εφαρμογή προσπαθεί να συνδεθεί. Το απενεργοποίησα από Ρυθμίσεις -> Ασύρματο και δίκτυα -> Δίκτυα κινητής τηλεφωνίας -> Ενεργοποίηση δεδομένων (το ξετσεκάρεις).

σε ευχαριστω φιλε λυθηκε ετσι και δεν το βγαζει τωρα. μαλλον υποψιαζομαι οτι φταιει η προεγκατεστημενη εφαρμογξη που εχει η RLS8 που λεγεται ειδησεις και καιρος.

και κατι ακομα εχω βαλει το widgetsoid και εχω βαλει το widget με τον χωρο της καρτα μνημης αλλα μετα απο καθε ανοιγμα του κινητοθ μου λεει οτι παρουσιαστηκε προβλημα και δεν το δειχνει το widget.γιατι μονο με αυτο το κανει?

παιδια εχω την Jellyfish rls8 κ οταν βαζω τα ακουστικα κ με περνει καποιος τηλεφωνο δεν ακουγεται ο ηχος απο το ηχειο παρα μονο απο τα ακουστικα.υπαρχει καμια λυση?ευχαριστω πολυ.

Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB  + Watch 5 44mm

σε ευχαριστω φιλε λυθηκε ετσι και δεν το βγαζει τωρα. μαλλον υποψιαζομαι οτι φταιει η προεγκατεστημενη εφαρμογξη που εχει η RLS8 που λεγεται ειδησεις και καιρος.

και κατι ακομα εχω βαλει το widgetsoid και εχω βαλει το widget με τον χωρο της καρτα μνημης αλλα μετα απο καθε ανοιγμα του κινητοθ μου λεει οτι παρουσιαστηκε προβλημα και δεν το δειχνει το widget.γιατι μονο με αυτο το κανει?

Απ'ότι διαβάζω τα widgets δεν πρέπει να τα εγκαθιστάς στην κάρτα μνήμης. Μετέφερε τα στη μνήμη του τηλεφώνου και θα λυθεί το πρόβλημα.

Παιδια μια ερώτηση... εχω βαλει μια εικονα για φοντο που την εχω αποθηκευμενη στη καρτα μνημης, πως γινεται να την περασω στη μνημη του κινητου; παιδιά κάποιος?

Είναι αποθηκευμένα μέσα στον Launcher apk και πρέπει να ξέρεις τι κάνεις.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=646424

Ανοιγεις εναν file explorer και κανεις cut - paste εκει που θελεις ;)

Είναι αποθηκευμένα μέσα στον Launcher apk και πρέπει να ξέρεις τι κάνεις.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=646424

εξειδικευμένα πράγματα...

Φοράω την rls8 (2.2/512MB ram) από την πρώτη μέρα που βγήκε και έχω τα έξεις θέματα γνωστά μάλλον σε όλους απλά τα συνοψίζω για να μου πείτε αν έχουμε κάτι καινούργιο.

1)ο ήχος στο ακουστικό είναι χαμηλός (έχει βγει κάποιο patch) αλλα δεν βοηθησε. edit:και στην ανοιχτή ακρόαση

2)το ραδιο δεν παίζει σε ανοιχτή ακρόαση.

3)δεν μπορώ να σταματήσω την φόρτιση όταν είμαι συνδεδεμένος με usb σε pc (με την rom wind γινόταν)

4)το superuser δεν δίνει πάντα εντολή και πρέπει να το κλείσω και να το ξανά ανοίξω (την εφαρμογή)

5)Με εφαρμογές τύπου "go louncher" έχω φάει τα μούτρα μου...αλλου πατάω αλλου βρίσκεται το κινητό και δεν έχει τρέξει σωστά με 3 διαφορετικές εφαρμογες που δοκίμασα.

6)τα email για να τα διαβάσω μερικές φορες κολλάει και πρέπει να μπω και να βγω πάλι. (ψιλοπράγματα)

Γενικά δεν νομίζω να έχω αλλα θέματα όπως wifi,αναγνώριση κλήσης,παιχνίδια και τέτοια.

Κάποια παγώματα τα δικαιολογώ απόλυτα με 600Mhz cpu

και ένα screenshot για να υπάρχει και περιμένω να ανεβάσει και κανεις άλλος για να παίρνουμε ιδέες.

ολα οσα γραφεις ισχυουν

και επισης συμφωνω απολυτα σε αυτα που γραφεις :)

Λοιπόν, για δώστε μιά γνώμη οι ειδικοί επί του παρόντος.

Πέρασα σήμερα την JJ RLS8 ακριβώς μετά την modaco r11

εννοείται ότι πρίν την περάσω έκανα wipe data & cache

Για κάποιο λόγο τώρα όταν ανοίγω την διαχείρηση εφαρμογών, βλέπω πχ 2 car home, βλέπω το office χωρίς να υπάρχει στον launcher και όλες οι επιλογές περί απεγκατάστασης κτλ (στις εφαρμογές που κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι εκεί) είναι απενεργοποιημένες.

Πρέπει να κάνω πάλι εγκατάσταση για να διορθωθεί ή με ένα wipe θα στρώσει?

ΥΓ: Το θέμα της r11 είναι πολύ πιο όμορφο (της JJ μοιάζει πιο πολύ με της 2.1), ειδικά το notification της r11 που είναι διαφανές μου έκανε πολύ εντύπωση.

Αν έβαζε κάποιος το theme της r11 στην JJ 8 θα ήταν τέλειο!

Edited by samniotis
LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Για κάποιο λόγο τώρα όταν ανοίγω την διαχείρηση εφαρμογών, βλέπω πχ 2 car home, βλέπω το office χωρίς να υπάρχει στον launcher και όλες οι επιλογές περί απεγκατάστασης κτλ είναι απενεργοποιημένες.

ΥΓ: Το θέμα της r11 είναι πολύ πιο όμορφο (της JJ μοιάζει πιο πολύ με της 2.1), ειδικά το notification της r11 που είναι διαφανές μου έκανε πολύ εντύπωση.

το quickoffice office ειναι ηδη εγκατεστημενο, απλα δεν φαινεται στον launcher

δοκιμασε να ανοιξεις ενα αρχειο office απο την sd και θα δεις οτι το ανοιγει κανονικα

απο τα 2 car home που βλεπεις, το ενα ειναι ο αυτοματος launcher, που ενεργοποιειται μολις συνδεσεις το κινητο με καποιο car cradle

και για themes πανω στην JJ8 δες εδω

Απ'ότι διαβάζω τα widgets δεν πρέπει να τα εγκαθιστάς στην κάρτα μνήμης. Μετέφερε τα στη μνήμη του τηλεφώνου και θα λυθεί το πρόβλημα.

στη μνημη του τηλεφωνου ειναι αφου απο το app 2 sd μου λεει οτι δεν μπορει να μετακινηθει σε εξωτερικη μνημη:(

το quickoffice office ειναι ηδη εγκατεστημενο, απλα δεν φαινεται στον launcher

δοκιμασε να ανοιξεις ενα αρχειο office απο την sd και θα δεις οτι το ανοιγει κανονικα

απο τα 2 car home που βλεπεις, το ενα ειναι ο αυτοματος launcher, που ενεργοποιειται μολις συνδεσεις το κινητο με καποιο car cradle

και για themes πανω στην JJ8 δες εδω

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου, και γώ που νόμιζα ότι κάτι έκανα πάλι :lol:

Μήπως να βάζαμε το link με τα themes στην 1η σελίδα?

Μπορεί να μπεί και μία επεξήγηση του πώς τα περνάμε με το CWM.

παιδια σορρυ που "διακοπτω" με κατι ασχετο, αλλα θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε εαν αξιζει να παρω το blade για να μπω στο android..μεχρι στιγμης ειχα μονο symbian και η αληθεια ειναι οτι λιγουρευομαι το λογισμικο της google εδω και καιρο. Μου αρεσουν καποια αλλα αρκετα ακριβοτερα κινητα, αλλα ελεγα να κανω μια δοκιμη με το zte, να δω εαν με εξυπηρετει το εν λογω λειτουργικο...τι λετε, να κανω την δοκιμη, ή οταν θα μπορεσω να παρω καποια καλυτερη συσκευη??? αξιζει?

Δεν ειμαι σιγουρος οτι κανει αφου δεν βλεπω να εχει microUSB οπως και να εχει ομως δεν στελνει Ελλαδα.
:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Παιδιά καλημέρα, αναρωτιέμαι με ποιό τρόπο ακόμα και με επεμβαση σε καποιο XML σρχείο θα μπορούσα να αλλαξω την εμφάνιση του Παρόχου (Δίκτυο) απο κεφαλαια γράμματα σε μικρα στην οθονη κλειδώματος του τηλεφώνου, στην επισημη 2.1 ROM ηταν cosmote και τώρα με τις 2.2 ROM εγινε COSMOT μην εμφανίζοντας το Ε λογω μεγέθους.

επισης πως εμφανιζεται η κατασταση του δικτυου σε εσας στο δικο μου Blade δεν εμφανίζει καθολου status 3G GPRS HSDC EDGE εμφανιζει μονο τις 4 καθετες τριγωνικες γραμούλες.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Στο system\etc\apns-conf.xml βρίσκονται τα ονόματα των παρόχων. Η Cosmote είναι γραμμένη με πεζά και όχι με κεφαλαία.

Αρίσταρχε σε ευχαριστώ για το γρήγορο της απάντησης αλλά δεν ειναι αυτο το XML που γράφεις αλλά καποιο άλλο πρεπει να είναι που εχει να κανει με display customization

οσο για την δεύτερη ερώτηση να υποθέσω τι;

πέρασα καινούριο theme και τώρα έχω συνεχή αναβοσβησίματα....

τί λάθος έχω κάνει? απλά μπήκα στο CWM και επέλεξα το zip με το theme.

στο site αναφέρει

For any new installs you must let it boot fully before you applying any mods. Otherwise you etc boot loops. You have been warned again. For now if you want to restore a clockwork backup the procedure is... Restore backup, flash stock theme, let boot. Flash custom theme again.

Τί πρέπει να κάνω τώρα?

καλησπέρα κι απο εμένα... Παρατήρησα ότι στον music player που εχει default δεν αναγνωρίζει ελληνικούς χαρακτήρες στα tags/τιτλους των κομματιών. Εσείς ποιον player χρησιμοποιείτε για μουσική?

blade/wind stock rom/512mem

Για κάποιο λόγο τώρα όταν ανοίγω την διαχείρηση εφαρμογών, βλέπω πχ 2 car home, βλέπω το office χωρίς να υπάρχει στον launcher και όλες οι επιλογές περί απεγκατάστασης κτλ (στις εφαρμογές που κανονικά δεν θα έπρεπε να είναι εκεί) είναι απενεργοποιημένες.

Καλησπερα και απο μενα. Ποιο γρηγορη ποια ηταν η r11, η JJ8. Με την JJ8 το δικο μου blade clocked στα 710 mhz ψηνετε λιγο οταν ζοριζεται.

HTC DESIRE 825

Αν όντως σου δίνει 2 γραμμές δίπλα στο router και 0-1 γραμμές στα άλλα δωμάτια του σπιτιού, θα σου πρότεινα να το αλλάξεις. Είναι γνωστό πρόβλημα που το έχω κι εγώ και πολλοί άλλοι. Δες τα προηγούμενα μυνήματά μου
.

Εγώ που έχω καμία γραμμή δίπλα στο router και 2-4 γραμμές στο άλλο δωμάτιο τι να κάνω?? :lol:

Και κάτι ακόμη. Γενικά με WEP δίκτυα έχουμε θέμα;;;;

Edited by taksidiotis

...

Κάποια παγώματα τα δικαιολογώ απόλυτα με 600Mhz cpu...

Να σου πω την αλήθεια, εγώ δεν θα τα δικαιολογούσα... η froyo δεν χρειάζεται καλύτερο hardware από την eclair, οπότε όχι μόνο δεν έπρεπε να κολάει, αλλά να μην κολάει κιόλας εκεί που πιθανός κολούσε η eclair

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Επισκέπτης
παιδια σορρυ που "διακοπτω" με κατι ασχετο, αλλα θα ηθελα αν μπορειτε να μου πειτε εαν αξιζει να παρω το blade για να μπω στο android..μεχρι στιγμης ειχα μονο symbian και η αληθεια ειναι οτι λιγουρευομαι το λογισμικο της google εδω και καιρο. Μου αρεσουν καποια αλλα αρκετα ακριβοτερα κινητα, αλλα ελεγα να κανω μια δοκιμη με το zte, να δω εαν με εξυπηρετει το εν λογω λειτουργικο...τι λετε, να κανω την δοκιμη, ή οταν θα μπορεσω να παρω καποια καλυτερη συσκευη??? αξιζει?

Πεταμενα λεφτα μην το παρεις! μην κοιτας που τοσος κοσμος το εχει! Σε πειραζω.....φυσικα και το αξιζει μεχρι και του τελευταιου ευρω :)

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...