Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Υπάρχει κανένα widget για να βλέπουμε υπόλοιπο sd card και κανένα για να βλέπουμε την ram,rom κλπ?

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Στην ROM του κινέζικου ZTE Blade V880 περιλαμβάνεται ΔΩΡΕΑΝ μια έκδοση του

, χωρίς το Multiplayer. Τρέχει ομαλά και γρήγορα και ίσως να είναι βελτιστοποιημένη για Βlade. Έχει επιλογή για Αγγλική και Κινεζική γλώσσα.

Μπορείτε αν θέλετε να το δοκιμάσετε:

http://www.filefactory.com/file/b507682/n/rthunder2-V880_apk

Edited by aristarhos

http://hotfile.com/dl/92562155/7e093d8/WIND_P729BV1.0.0B02_update_signed.zip.html

Αυτή είναι η επίσημη έκδοση που τρέχει το ZTE όταν το αγοράζουμε; Γιατί προσπαθώντας να κάνω κι εγώ την αναβάθμιση στα 512 ούτε ξέρω τι πέρασα. Τώρα πως θα δώ ποιά έκδοση έχει; Ελληνικά πάντως δεν έχει, και όταν βάζω την κάρτα sim μου λέει ότι είναι κλειδωμένη. Ξέρει κανείς πως να το διορθώσω ή να το πάω στη WIN;

αυτό που έκανες είναι να περάσεις την rom των Ούγγρων που αλλάζει τα partitions και ελευθερώνει τα 256MB παραπάνω. Όμως, η ROM των Ούγγρων είναι κλειδωμένη μόνο για το δικό τους δίκτυο. Καλό είναι να διαβάζεις αναλυτικά τις οδηγίες πριν να αρχίσεις τέτοιες ενέργειες με το κινητό σου, για να μην καείς στο μέλλον.

Οι επιλογές που έχεις τώρα είναι ή να ξεκλειδώσεις το κινητό με το link που σου έδωσαν παραπάνω, ή να βγάλεις την SIM, να περάσεις την stock rom (που είναι αυτή που λες στο λινκ) και να είσαι μια χαρά. Αν είχες διαβάσει πως πρέπει να βγάλεις την sim όταν περάσεις την "512ram-rom" δεν θα είχες αυτό το πρόβλημα.

Να θυμάσαι πως πρέπει να ξαναπεράσεις το CWM για να βάλεις την ελληνική rom της wind, γιατί έχει πλέον σβηστεί με την ουγγρική rom.

http://zte-blade.blogspot.com/2010/12/512mb-ram.html

Edited by kogos

the story of a ressurected blade!!!

>> soon to be released <<

Διάβασα γενικώς και έψαξα και στην αναζήτηση... αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Θέλω οδηγίες για το overclock τελικά, για να μην κάνω καμία χαζομάρα.

Έχω το SetCpu μου εμφανίζει μια κεντρική οθόνη. Γράφει Max: 600000 Min: 480000. Scaling: on demand.

Τι αλλάζουμε ακριβώς; Κάποια βοήθεια παρακαλώ;

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Διάβασα γενικώς και έψαξα και στην αναζήτηση... αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Θέλω οδηγίες για το overclock τελικά, για να μην κάνω καμία χαζομάρα.

Έχω το SetCpu μου εμφανίζει μια κεντρική οθόνη. Γράφει Max: 600000 Min: 480000. Scaling: on demand.

Τι αλλάζουμε ακριβώς; Κάποια βοήθεια παρακαλώ;

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτά που σου'γραψα χθες το βράδυ για το SetCPU? :ninja:

Τι ακριβώς δεν κατάλαβες από αυτά που σου'γραψα χθες το βράδυ για το SetCPU? :ninja:

Καταρχάς δεν είδα την απάντηση σου, όσο κουλό και να ακούγεται(γράφεται!). Και πάλι δεν το κατάλαβα!

Για το SetCPU απλά θα ανεβάζεις ένα σκαλοπάτι την φορά.

Τι εννοείς ακριβώς;

Τρέχεις ένα benchmark εφόσον είναι οκ ανεβάζεις και ακόμα ένα κτλ.

Πως γίνεται αυτό;

Έκανα αλλαγή rom, 256 σε 512 κλπ. και αυτό μου φαίνεται, ίσως το φοβάμαι, το πιο δύσκολο!

Πειράζω δλδ στο main το Max και το Min? Γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα:wacko:

@MaFiozos--> το διάβασα το δικό σου, μου είπες για τις τιμές, αυτό το κατάλαβα. Πως το κάνω είναι το θέμα μου.

Edited by zaf_4
απάντηση

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

@zaf_4

Και γω σου απάντησα για το setcpu λίγο παραπάνω...

Sent from my Blade

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Καταρχάς δεν είδα την απάντηση σου, όσο κουλό και να ακούγεται(γράφεται!). Και πάλι δεν το κατάλαβα!

Για το SetCPU απλά θα ανεβάζεις ένα σκαλοπάτι την φορά.

Τι εννοείς ακριβώς;

Τρέχεις ένα benchmark εφόσον είναι οκ ανεβάζεις και ακόμα ένα κτλ.

Πως γίνεται αυτό;

Έκανα αλλαγή rom, 256 σε 512 κλπ. και αυτό μου φαίνεται, ίσως το φοβάμαι, το πιο δύσκολο!

Πειράζω δλδ στο main το Max και το Min? Γιατί δεν έχω καταλάβει τίποτα:wacko:

Το min το πάς τέρμα αριστερά και το max το ανεβάζεις ένα κλικ την φορά και δοκιμάζεις εάν σου παίζει καλά. Για benchmark χρησιμοποιούμε αυτό . To εγκαθιστάς και κάνεις Run full benchmark!

απλά θεώρησα ότι ήξερες κάποια βασικά πράγματα, τώρα νομίζω έγινα ποιο κατανοητός!

Σήμερα το πήρα και εγώ, 143Ε απο την Wind στην Πάτρα στην Κορίνθου. Το είχε ετοιμοπαράδοτο και μάλιστα αμέσως μετά απο εμένα το πήρε και άλλο ένα παιδί. Μεγειά μου και καλό διάβασμα!

τώρα περνάω και εγώ την Japanese_Jellyfish_RLS7 στο κινητό από τον οδηγό σας. Κατέβασα και δύο patch που είχε το ''Japanese_Jellyfish_RLS7_hw_ui.zip (Addon to enable hardware accellerated UI)'' και το ''Japanese_Jellyfish_RLS7_facebook_sync_fix'' . Αυτά μπορεί κάποιος να μου πει πως τα κάνω εγκατάσταση ?

Το min το πάς τέρμα αριστερά και το max το ανεβάζεις ένα κλικ την φορά και δοκιμάζεις εάν σου παίζει καλά. Για benchmark χρησιμοποιούμε αυτό . To εγκαθιστάς και κάνεις Run full benchmark!

απλά θεώρησα ότι ήξερες κάποια βασικά πράγματα, τώρα νομίζω έγινα ποιο κατανοητός!

Σε ευχαριστώ πολύ, με android ασχολούμαι απ' την Παρασκευή και τώρα μαθαίνω...

Έγινες απόλυτα κατανοητός. Να' σαι καλά. :)

υ.γ. Παρακαλώ κάτι τελευταίο εμένα το max: είναι μέχρι 600000, ως εκεί πάει σ' όλους; (ελπίζω να μην κάνω χαζή ερώτηση).

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Παιδιά έχω τις εξής ερωτήσεις:

...

2. υπαρχει πουθενα greek manual? το εχει καποιος να μου το στειλει?

...

Κανονικα υπαρχει στο ροοτ της sd.

Αν για καποιο λογο το εσβησες παρτο απο εδω-> Blade Manual (en)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σε ευχαριστώ πολύ, με android ασχολούμαι απ' την Παρασκευή και τώρα μαθαίνω...

Έγινες απόλυτα κατανοητός. Να' σαι καλά. :)

υ.γ. Παρακαλώ κάτι τελευταίο εμένα το max: είναι μέχρι 600000, ως εκεί πάει σ' όλους; (ελπίζω να μην κάνω χαζή ερώτηση).

Ααα πέστο έτσι!:)

Εάν σου βγάζει μέχρι 600 τότε σημαίνει πως έχεις stock rom. Επίσης αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να το πας πάνω από 600 που είναι η προεπιλογή του έτσι κι αλλιώς. Εάν θέλεις να το πας παραπάνω θα πρέπει να βάλεις μια custom rom (RLS7) που να υποστηρίζει O.C.

Ααα πέστο έτσι!:)

Εάν σου βγάζει μέχρι 600 τότε σημαίνει πως έχεις stock rom. Επίσης αυτό σημαίνει πως δεν μπορείς να το πας πάνω από 600 που είναι η προεπιλογή του έτσι κι αλλιώς. Εάν θέλεις να το πας παραπάνω θα πρέπει να βάλεις μια custom rom (RLS7) που να υποστηρίζει O.C.

Έχω βάλει την εξής:r7-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned

δεν υποστηρίζει overclock αυτή?

Εάν όχι, ποια μου προτείνεται ν' αλλάξω?

υ.γ. : Και για 4 ημερών android lover είμαι πολύ περήφανη για ότι έχω κάνει έως τώρα (+512ραμ):O αλλά ακόμη μαθαίνω...

Για να μην γράφω πολλά εδώ μέσα.. άσκοπα... Απλά ευχαριστώ Stinger, MaFiOzos που μου έλυσαν τις απορίες μου! Την Jellyfish_RLS7 την είχα περάσει να δω τι εστί, απλά στην custom modaco μου άρεσε περισσότερο το μενου πως φαίνονταν μέσα οι εφαρμογές ξέρεις πως χάνονται και εμφανίζονται σαν 3D. (ωραία μάθαμε και πως το λένε!3D Appdrawer)

Edited by zaf_4
ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

τώρα περνάω και εγώ την Japanese_Jellyfish_RLS7 στο κινητό από τον οδηγό σας. Κατέβασα και δύο patch που είχε το ''Japanese_Jellyfish_RLS7_hw_ui.zip (Addon to enable hardware accellerated UI)'' και το ''Japanese_Jellyfish_RLS7_facebook_sync_fix'' . Αυτά μπορεί κάποιος να μου πει πως τα κάνω εγκατάσταση ?

Ηδη εχει ειπωθει αρκετες φορες αλλα το search δεν αρεσει σε πολλους βλεπω...

Τεσπα, μεσα απο το clockwork θα επιλεξεις install zip from sd και θα επιλεξεις αυτο που θες.

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Έχω βάλει την εξής:r7-update-modacocustomrom-blade-kitchen-unsigned

δεν υποστηρίζει overclock αυτή?

Εάν όχι, ποια μου προτείνεται ν' αλλάξω?

υ.γ. : Και για 4 ημερών android lover είμαι πολύ περήφανη για ότι έχω κάνει έως τώρα (+512ραμ):O αλλά ακόμη μαθαίνω...

Καλά δεν το συζητάω για 4 μέρες είσαι αστέρι :cool: Εδώ υπάρχουν άτομα που το έχουν μήνες και τώρα σκέφτονται δειλά δειλά να περάσουν σε custom 2.2 !

Οι περισσότεροι προτείνουμε μέχρι στιγμής αυτήν (RLS7).

Υπάρχει ακόμα μία που βγήκε χθες αλλά είναι υπό δοκιμή! Εάν το SetCPU δεν πάει πάνω από 600 τότε δεν υποστηρίζει O/C.

ΥΓ. Το εφέ του 3D Appdrawer (έτσι λέγεται για να μαθαίνεις κι'άλλα :p) που σου άρεσε μπορείς να το αναπαράγεις σε οποιοδήποτε ρομ θέλεις εσύ. Έχει να κάνει με τον launcher και όχι με το ρομ. Ας πούμε γίνεται και στους 2 δημοφιλέστερους launchers (LauncherPRO και ADW Launcher).

Edited by Stinger

Ηδη εχει ειπωθει αρκετες φορες αλλα το search δεν αρεσει σε πολλους βλεπω...

Τεσπα, μεσα απο το clockwork θα επιλεξεις install zip from sd και θα επιλεξεις αυτο που θες.

ειλικρινά κάθε φορά πριν ρωτήσω κάτι κάνω search στο forum και πίστεψε έχω διαβάσει όλες τις σελίδες εδω και μία βδομάδα. σόρρυ ρε παιδιά αν σας κουράζω . Σε ευχαριστώ για την απάντηση

να κανω και εγω αλλη μια ερωτηση. εβαλα τιν RLS7 χτες αλλα βλεπω στην υπογραφη του mafiozou

και αυτα τα 3 αρχεια που σχετιζονται με την RLS7:

Japanese_Jellyfish_RLS7_ahb_overclocked.zip 3.4Mb

Japanese_Jellyfish_RLS7_circle_battery.zip 3.1Mb

Japanese_Jellyfish_RLS7_hw_ui.zip 3.3Kb

πρεπει να βαλω καποιο απο αυτα και αν ναι πως τα βαζω??

να κανω και εγω αλλη μια ερωτηση. εβαλα τιν RLS7 χτες αλλα βλεπω στην υπογραφη του mafiozou

το τρίτο είναι από ότι έχω διαβάσει εδω μέσα για να τρέχουν πιο γρήγορα τα παιχνίδια . πάντως όλα αυτά τα κάνεις εγκατάσταση μεσα απο το clockwork θα επιλεξεις install zip from sd και θα επιλεξεις αυτο που θες

Το πρώτο κάνει O/C το bus (όχι την Cpu) Για συχνότητες 600mhz+

To δεύτερο είναι απλά Mod για την ένδειξη της μπαταρίας

και το τρίτο ενεργοποιεί το H.W accelaration στο UI (στο περιβάλλον χρήσης γενικότερα ας πούμε ποιο απλά)

Και τα βάζεις μέσω CWM όπως έβαλες και το rom

Το τρίτο γίνεται και με ADB εάν κατέχεις (λέμε τώρα!:P)

'SU'

'hwaccel on'

Edited by Stinger

δεν υπαρχει κανενας κινδυνος με το overcklock δλδη να υπερερμανθει το κινητο??μολις τα περασω αυτα δεν χρειαζεται καμια αλλη ρυθμιση μεσα στο κινητο ετσι?? αξιζει να τα περασω η δεν θα χει διαφορα?ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις

δεν υπαρχει κανενας κινδυνος με το overcklock δλδη να υπερερμανθει το κινητο??μολις τα περασω αυτα δεν χρειαζεται καμια αλλη ρυθμιση μεσα στο κινητο ετσι?? αξιζει να τα περασω η δεν θα χει διαφορα?ευχαριστω για τις αμεσες απαντησεις

Ότι μοντίφα κάνουμε στο κινητό πέρα απο τις εργοστασιακές του ρυθμίσεις φυσικά και έχει κάποιο ρίσκο και την κάνουμε με δικιά μας ευθύνη! ;)

Ακόμη δεν έχει αναφερθεί κάποιος πάντως που να έκαψε το κινητό του από Overclock! :p

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Ότι μοντίφα κάνουμε στο κινητό πέρα απο τις εργοστασιακές του ρυθμίσεις φυσικά και έχει κάποιο ρίσκο και την κάνουμε με δικιά μας ευθύνη! ;)

Ακόμη δεν έχει αναφερθεί κάποιος πάντως που να έκαψε το κινητό του από Overclock! :p

Ρε συ maf μήπως έχεις παρατηρήσει τίποτα εσύ, μου κάνει το εξής κουλό!.

Όσο το παίζω και το έχω ανοιχτό η θερμοκρασία του είναι νορμάλ (27-29 βαθμούς). Εάν το αφήσω με σβηστή οθόνη βαράει κάτι 55άρια !! (φυσικά δεν ισχύει γιατί το κινητό είναι πολύ δροσερό ούτε κάν ένδειξη υπερθέρμανσης). Αυτό εννοείται ενώ παίζω με το SetCPU, αν το ξηλώσω όλα οκ.

Ακόμα και αν του δώσω προφίλ στο Setcpu να παίζει στην στην χαμηλότερη συχνότητα (122) σε powersave Scaling πάλι δείχνει ότι και καλά ζεσταίνεται !

Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι παρόμοιο? Το εντελώς κουλό είναι ότι ώρες ώρες δουλεύει σωστά και δεν δείχνει λάθος θερμοκρασία. Δεν έχω βρει κάποιο μοτίβο για το πότε το εμφανίζει ακόμα αλλά το ψάχνω!

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος με SetCPU?

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...