Stinger Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Παιδιά θα προτείνατε την αγορά του παρακάτω; Λέει ότι είναι καινούργιο με amoled... http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=330519857172&ssPageName=STRK:MEWNX:IT#ht_3523wt_1139 Ά καλώς σας βρήκα! Καλησπέρα και καλώς σε βρήκαμε manosfp2, προσωπικά δεν πιστευω ότι αξίζει τα επιπλέον €€€ (ή £££ αν θες :p) ή OLED οθόνη..... Άσε που ομη γένοιτο πάθει κάτι (δεν είναι και λίγοι οι φίλοι που γυρισαν το Blade τους για DOA), τότε δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα.... Πάρτο απο την Wind και όταν θα δεις πόσο καλή LCD έχει το Blade θα ξεχάσεις την OLED του Orange SF! :cool: Για να λέμε και του στραβού το δίκιο έχουν αρκετή διαφορά η TFT με την oled ( ) αλλά σε όσα σου είπε ο mafiozos έχει δίκιο! Πάρτο από Ελλάδα να έχεις την εγγύησή σου, άσε που αυτός ζητάει και ένα κάρο λεφτά (245eur μαζί με μεταφορικά!). Και εκτός αυτού όντως η tft του θα σε ευχαριστήσει, εγώ είμαι λίγο αυστηρός γιατί έχω δίπλα του και μια SAMOLED και θέλοντας και μη κάνω σύγκριση, οπότε βουρ για αγορά από Ελλάδα και θα μας θυμηθείς! Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asda Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Στη συσκευή που εχω τα hard buttons θελουν αρκετή πίεση για να λειτουργήσουν , είναι σε όλους ετσι ή έτυχε στο δικό μου μόνο; Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyros1 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλησπέρα παιδιά Κάνω τα βήματα όπως εχω διαβάσει αλλά μετα το fastboot-windows flash recovery recovery-clockwork-2.5.1.3-blade.img μου βγάζει, waiting for device και περιμένω, περιμένω... τίποτα! Ξέρει κανείς τι να κάνω? thank's Νίκος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Πρέπει να κάνεις OC με SetCpu 2.0.4.apk. Δεν υπάρχει στο μάρκετ. Google it και θα το βρεις ... ανεβάζεις 670 700 728 748 ΜΗΖ ... Επίσης δωρεάν από το μάρκετ το VM Heap tool που και αυτό αλλάζει από 24 28 32 ... Τέλος βάλε ένα Task Killer και πριν κάνεις το τεστ kill all apps ... Μόλις τελειώσει το τεστ τρέξε την εφαρμογή ShootMe δωρεάν από το μάρκετ και με ένα shake τραβάει φωτογραφία screenshot του κινητού ... Εγώ έπιασα 604 Quadrant 40 fps Neocore ανέβασα και φωτό ... Σε έχω φάει λάχανο έτσι? :lol: http://dl.dropbox.com/u/17413068/snap20110117_233626-quand.png RLS7 HWUI AHB bus O/C SetCPU@768mhz (Σκυλί το ZTE, κάνει και ομοιοκαταληξία! :p) Και εάν έπαιζε και Voltage Control όπως στο SGS θα ανέβαινε και παραπάνω! Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 αχ.... θα πει οτι δεν βλεπει το τηλ σου λογω drivers... δοκιμασε τους drivers απο εδω και κάνε οτι λέει... στοχος ειναι το πρασινο ανθρωπάκι για να εισαι σιγουρος οτι συνδεθηκες μπορεις να τρεξεις στην κονσολα το: fastboot-windows devices Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits20 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Καλησπερα σε ολη τη παρεα !! Σκεφτομαι την αγωρα ενος κινητου με androit . Εχω ενθουσιαστει με το blade μιας που ειναι πολυ καλη και οικονομικη λυση! Mε προβληματιζει ωστοσο το θεμα της ακτινοβολιας (sar).. εχω διαβασει σε διαφορα forum οτι ειναι αρκετα μεγαλη. Γνωριζει κανεις σιγουρα τι παιζει με αυτο το θεμα? Ευχαριστω.! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Εμενα το benchmark βγάζει 892... :D default... Ναι... κάνει και καφέ μήπως? Παίζει να έχει αναφερθεί και 10 φορές το bug :) Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Καλησπερα σε ολη τη παρεα !! Σκεφτομαι την αγωρα ενος κινητου με androit . Εχω ενθουσιαστει με το blade μιας που ειναι πολυ καλη και οικονομικη λυση! Mε προβληματιζει ωστοσο το θεμα της ακτινοβολιας (sar).. εχω διαβασει σε διαφορα forum οτι ειναι αρκετα μεγαλη. Γνωριζει κανεις σιγουρα τι παιζει με αυτο το θεμα? Ευχαριστω.! Είναι μέσα στα αποδεκτά όρια της ΕΕ, και αντίστοιχα υπάρχουν αρκετά Νόκια και Sony Ericsson με παραπλήσιο SAR.! Οπότε προχώρα και μην ανησυχείς. ;) Πάντα handsfree και BT handsfree ακόμη και σε κινητά με 0,00001 Watt/kg!!! :) Και μιας και το αναφέραμε, βρήκε κανείς πως ανεβαίνει η ένταση των ακουστικών στο Blade?? Καμιά εφαρμογή ή κάνα κρυφό μενού ίσως....; Ναι... κάνει και καφέ μήπως? Παίζει να έχει αναφερθεί και 10 φορές το bug :) Άστα αυτά.....το λες από την ζήλια σου επειδή περνάει το stock galaxy S!! :lol: Edited January 17, 2011 by MaFiOzOS_88 Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Georgy21 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Εμενα το benchmark βγάζει 892... :D default... γιατι εμενα μονο 408 ρε παιδια ? μονο την rls7 εχω περασει .:wacko::wacko::wacko::wacko: zte blade 512Mb http://techblog.gr/mobile/zte-blade-512mb-ram-0593/ μουσική στο BT SuperBTmonotrial @ market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) ΜΗΝ παραπληροφορούμε τον κόσμο, είπαμε από RLS4 και μετά --Turned off Stagefright. Stagefright are a new set of media decoders in 2.2 but they are broken in our release which is why it doubles the Quadrant Scores. It doesn't make the phone faster, just the benchmarks and it's just a illusion. γιατι εμενα μονο 408 ρε παιδια ? μονο την rls7 εχω περασει .:wacko::wacko::wacko::wacko: @Georgy21 τόσο στο περίπου βγάζει εάν δεν το πειράξεις καθόλου... Όχι τπτ άλλο θα προβλέπω να αρχίσουν δοκιμές χωρίς να ψαxτούν ορισμένοι και θα έχουμε δράματα! @mafiozos lol :P Edited January 17, 2011 by Stinger Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
icecbr Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Ναι... κάνει και καφέ μήπως? Παίζει να έχει αναφερθεί και 10 φορές το bug :) oooooo f###.......... sorry, το ειχα δει αλλα δεν θυμομουν σε ποια κτλ... αρκγγγ Αξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κ ας είναι η φωτιά του να σε κάψει.. http://nikolocogr.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mits20 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Σ΄ευχαριστω για την απαντηση μαφιοζε!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Και μιας και το αναφέραμε, βρήκε κανείς πως ανεβαίνει η ένταση των ακουστικών στο Blade?? Καμιά εφαρμογή ή κάνα κρυφό μενού ίσως....; Στην μουσική ή στην κλήση? Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Σ΄ευχαριστω για την απαντηση μαφιοζε!! Τίποτα.....τρέχα να το προλάβεις γιατί γίνεται ανάρπαστο! :p Στην μουσική ή στην κλήση? Στην κλήση με ενδιαφέρει κυρίως γιατί μουσική ακούω στο άλλο κινητό (Omnia HD).Έχεις υπόψην σου καμιά εφαρμογή η καμιά ρύθμιση Stinger?? Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Η ποιο πρόσφατη δουλεύει ποιο σωστά απ'όλες. SetCPU 2.1.0 Εφόσον κάνουμε overclock, πόσο είναι το κατάλληλο ώστε να μην έχουμε πρόβλημα; Οδηγίες προφανώς θα βρω εδώ μέσα, αυτό δεν με απασχολεί, αλλά οι τιμές. υ.γ. Είχα αναφερθεί για πρόβλημα με το wifi και τελικά δεν έφταιγε το κινητό αλλά το ρούτερ μου. Έχω το Netgear DGN2000 και αυτό έφταιγε, καθώς μόλις έβαλα αυτό της forthnet που σου δίνουν και είναι της πλάκας μπροστά (υποτίθεται) στο Netgear, καμία σχέση. Μπαίνω πλέον σφαίρα και εννοείται πως βοήθησε το Blade Wifi. Ξερω ότι είναι off topic και παρακαλώ διαγράψτε το εάν υπάρχει πρόβλημα. Απλά μια και που θα το πάω πίσω το ρουτεράκι, έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό; υ.γ.2: Και ένα γρήγορο review, έχω ξετρελαθεί με το Blade, πρώτη φορά σε Android και έχει απίστευτες δυνατότητες. Ίσως έχω παρασυρθεί λιγάκι που έπαιξα τώρα και το Ashpalt5 HD ανενόχλητα! Και ναι εντυπωσιάστηκε μ' αυτό το παιχνίδι ένα κορίτσι!:lol::lol: υ.γ.3: Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά κάτι για κάρτα που να παίζει στα σίγουρα; Γιατί έχω ξεμείνει με την 2gb ήδη και δεν έχω άλλο χώρο! zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Τίποτα.....τρέχα να το προλάβεις γιατί γίνεται ανάρπαστο! :p Στην κλήση με ενδιαφέρει κυρίως γιατί μουσική ακούω στο άλλο κινητό (Omnia HD).Έχεις υπόψην σου καμιά εφαρμογή η καμιά ρύθμιση Stinger?? Για να καταλάβω, Όταν βρίσκεσαι σε κλήση τα πλαϊνά κουμπιά της έντασης ρυθμίζουν το incall volume. Από εκεί το έχεις τέρμα και θες να το πας παραπάνω γιατί δεν σου φτάνει? (Μόλις πήρα μια κλήση με το μανήσιο H/F και είναι αρκετά δυνατά τα ακουστικά μπορώ να πω εάν το ανεβάσεις τέρμα!) @zaf_4 Εφόσον κάνουμε overclock, πόσο είναι το κατάλληλο ώστε να μην έχουμε πρόβλημα; Οδηγίες προφανώς θα βρω εδώ μέσα, αυτό δεν με απασχολεί, αλλά οι τιμές. υ.γ. Είχα αναφερθεί για πρόβλημα με το wifi και τελικά δεν έφταιγε το κινητό αλλά το ρούτερ μου. Έχω το Netgear DGN2000 και αυτό έφταιγε, καθώς μόλις έβαλα αυτό της forthnet που σου δίνουν και είναι της πλάκας μπροστά (υποτίθεται) στο Netgear, καμία σχέση. Μπαίνω πλέον σφαίρα και εννοείται πως βοήθησε το Blade Wifi. Ξερω ότι είναι off topic και παρακαλώ διαγράψτε το εάν υπάρχει πρόβλημα. Απλά μια και που θα το πάω πίσω το ρουτεράκι, έχετε να μου προτείνετε κάτι καλό; υ.γ.2: Και ένα γρήγορο review, έχω ξετρελαθεί με το Blade, πρώτη φορά σε Android και έχει απίστευτες δυνατότητες. Ίσως έχω παρασυρθεί λιγάκι που έπαιξα τώρα και το Ashpalt5 HD ανενόχλητα! Και ναι εντυπωσιάστηκε μ' αυτό το παιχνίδι ένα κορίτσι!:lol::lol: υ.γ.3: Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά κάτι για κάρτα που να παίζει στα σίγουρα; Γιατί έχω ξεμείνει με την 2gb ήδη και δεν έχω άλλο χώρο! Για το SetCPU απλά θα ανεβάζεις ένα σκαλοπάτι την φορά. Τρέχεις ένα benchmark εφόσον είναι οκ ανεβάζεις και ακόμα ένα κτλ. Όταν freezarei (κολλήσει) κατεβαίνεις 1-2 σκαλοπάτια και ψάχνεις που θα σου παίξει σταθερά. Νομίζω μέχρι 768mhz max έχω δει εδώ. Μπορεί όμως να σου πάει και λιγότερο (700-710) το θέμα του O/C είναι αρκετά device dependend. Καλά έκανες και ανέφερες τον τύπου του router γιατί έχουν αναφερθεί και άλλες ασυμβατότητες, οπότε ίσως είναι καλό να φτιάχνουμε σιγά σιγά μια λίστα! Και ναι το Blade είναι Best Value for money κινητό για μένα αυτή την στιγμή στην αγορά! Καρτούλες επίσης έχουν αναφερθεί κατά καιρούς ποιες παίζουν και ποιες όχι.. κάποιος με πολύ ελεύθερο χρόνο ίσως καταφέρει να κάνει και μια λίστα με αυτές (σύμφωνα με αναφορές που έχουν γίνει εδώ!) Edited January 17, 2011 by Stinger Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samniotis Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Σήμερα ανακάλυψα ένα πρόβλημα.... πήρα τηλέφωνο απο το δικό μου blade στο blade της γυναίκας μου το οποίο μόλις ήρθε απο αντικατάσταση μετά απο 1 μήνα αναμονής (λόγω εορτών!) και είχα 3 φορές απότομη αποσύνδεση ανευ λόγου και αιτίας! Τις 2 απο αυτές μάλιστα, μετά απο 10 δευτερόλεπτα συνομιλίας μόνο αυτή άκουγε την φωνή μου ενώ εγώ τίποτα. Μετά για να πιό απο τα 2 φταίει, πήρα τηλέφωνο τον κολλητό (κι αυτός με blade) και μιλήσαμε για κανά 10λεπτο κανονικα! Τί μπορεί να φταίει? Λέτε να είναι θέμα λογισμικού? Δεν αντέχω να το ξαναπάω πίσω και να περιμένω πάλι..... LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 (edited) Για να καταλάβω, Όταν βρίσκεσαι σε κλήση τα πλαϊνά κουμπιά της έντασης ρυθμίζουν το incall volume. Από εκεί το έχεις τέρμα και θες να το πας παραπάνω γιατί δεν σου φτάνει? (Μόλις πήρα μια κλήση με το μανήσιο H/F και είναι αρκετά δυνατά τα ακουστικά μπορώ να πω εάν το ανεβάσεις τέρμα!) Ναι στο τέρμα το πάω και δεν μου φτάνει!! :p Το πρόβλημα βασικά υπάρχει αμα δοκιμάσεις να μιλήσεις σε εξωτερικό χώρο όπου ο περιβάλλον θόρυβος υπερκαλύπτει τον ήχο των ακουστικών! Θα μάρεσε να το ρύθμιζα στην μέση για το σπίτι ας πούμε και να ακούω άνετα, και όταν βγαίνω και μιλάω έξω να μπορώ να του δώσω λίγο ένταση παραπάνω για ακούω πιο καθαρά τον συνομιλητή! :) Έχω και τα μανίσια του Omnia HD που πρέπει να είναι και ίδια με του Galaxy S, τα οποία είναι από αυτά που σφηνώνουν μέσα στο αυτί (δεν θυμάμαι πως τα λεν) και απομονώνουν τον θόρυβο, αλλά μου είναι κουραστικό να μιλάω με αυτά τα ακουστικά στα αυτιά! :p Edited January 17, 2011 by MaFiOzOS_88 Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Μίνι πρόβλημα με την RLS7 (νομίζω) Χρησιμοποιώ δικά μου 3,5" ακουστικά (χωρίς μικρόφωνο) ελέω έντασης για να ακούω μουσική σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Ως τώρα, όποτε με καλούσανε το μικρόφωνο του κινητού δούλευε κανονικά (μιλούσα από κει, άκουγα απ'τα ακουστικά). Από τότε που πέρασα την RLS7 δεν ισχύει αυτό, για να μιλήσω πρέπει να βγάλω τα ακουστικά. Μήπως είναι κάποια ρύθμιση; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stinger Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 [Σήμερα ανακάλυψα ένα πρόβλημα.... πήρα τηλέφωνο απο το δικό μου blade στο blade της γυναίκας μου το οποίο μόλις ήρθε απο αντικατάσταση μετά απο 1 μήνα αναμονής (λόγω εορτών!) και είχα 3 φορές απότομη αποσύνδεση ανευ λόγου και αιτίας! Τις 2 απο αυτές μάλιστα, μετά απο 10 δευτερόλεπτα συνομιλίας μόνο αυτή άκουγε την φωνή μου ενώ εγώ τίποτα. Μετά για να πιό απο τα 2 φταίει, πήρα τηλέφωνο τον κολλητό (κι αυτός με blade) και μιλήσαμε για κανά 10λεπτο κανονικα! Τί μπορεί να φταίει? Λέτε να είναι θέμα λογισμικού? Δεν αντέχω να το ξαναπάω πίσω και να περιμένω πάλι..... Μήπως έχεις πρόβλημα με το σήμα σε εκείνη την περιοχή ή εκείνη την χρονική στιγμή? :confused: (από τον πάροχο σου εννοώ όχι από το κινητό το πρόβλημα) Ναι στο τέρμα το πάω και δεν μου φτάνει!! :p Το πρόβλημα βασικά υπάρχει αμα δοκιμάσεις να μιλήσεις σε εξωτερικό χώρο όπου ο περιβάλλον θόρυβος υπερκαλύπτει τον ήχο των ακουστικών! Θα μάρεσε να το ρύθμιζα στην μέση για το σπίτι ας πούμε και να ακούω άνετα, και όταν βγαίνω και μιλάω έξω να μπορώ να του δώσω λίγο ένταση παραπάνω για ακούω πιο καθαρά τον συνομιλητή! :) Έχω και τα μανίσια του Omnia HD που πρέπει να είναι και ίδια με του Galaxy S, τα οποία είναι από αυτά που σφηνώνουν μέσα στο αυτό (δεν θυμάμαι πως τα λεν) και απομονώνουν τον θόρυβο, αλλά μου είναι κουραστικό να μιλάω με αυτά τα ακουστικά στα αυτιά! :p Ναι κατάλαβα, η αλήθεια είναι πως δεν το δοκίμασα σε εξωτερικό χώρο και όντως τα "χωνευτά" ακουστικά με κουράζουν και μένα. Βέβαια υπάρχουν ανταλλακτικά "λαστιχάκια" οπότε μπορείς να πάρεις μεγαλύτερα ή μικρότερα για να σου ταιριάζουν γάντι στο αφτί! Όσο για εφαρμογή για το galaxy αν μου έλεγες θα ήξερα να σου απαντήσω, αλλά επειδή συνήθως αυτές οι εφαρμογές παίζουν μόνο με custom kernels που τους υποστηρίζουν τότε σίγουρα μόνο από Modaco πλευρά εάν υπάρχει κάτι! (Δεν το έχω ψάξει!) Περί συσκευών "παρα-εισαγωγής" Βασίλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 εβαλα την r7 και ειχα κανει backup πριν με το titanium backup.τωρα θελω να ξαναπερασω ολες τις εφαρμογες μου και παταω επαναφορα αλλα θελει σε καθε μια να παταω εγκατασταση.δεν γινεται να τις περασει ολες μονο του? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MaFiOzOS_88 Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Εφόσον κάνουμε overclock, πόσο είναι το κατάλληλο ώστε να μην έχουμε πρόβλημα; Οδηγίες προφανώς θα βρω εδώ μέσα, αυτό δεν με απασχολεί, αλλά οι τιμές. Αναλόγως το κομμάτι που σου έτυχε zaf_4..... Εννοώ φυσικά ότι αλλιώς κλοκάρεται ο ένας επεξεργαστής και αλλιώς ο άλλος! Πάρε για παράδειγμα εμένα και τον Stinger. Εγώ το πάω μέχρι 710Mhz σταθερά (στα 729Mhz κολλάει σχεδόν αμέσως) και μετά από λίγο κολλάει και στα 710Mhz, οπότε το έχω σταθερό και χωρίς προβλήματα στα 691Mhz! O Stinger από την άλλη το έχει φτάσει σταθερά και απροβλημάτιστα στα 768Mhz και δεν του προκαλεί καμιά επανεκκίνηση η πρόβλημα!!! υ.γ.3: Συγνώμη για το μεγάλο post αλλά κάτι για κάρτα που να παίζει στα σίγουρα; Γιατί έχω ξεμείνει με την 2gb ήδη και δεν έχω άλλο χώρο! Αυτό είναι ένα πονεμένο θέμα.... Έχω από τα Χριστούγεννα και χωρίς προβλήματα την Kingston 8GB class 4, αλλά σε κάποιους έχει βγάλει πρόβλημα η συγκεκριμένη (μόνο ο gusS μου έρχεται τώρα....). Όσο για εφαρμογή για το galaxy αν μου έλεγες θα ήξερα να σου απαντήσω, αλλά επειδή συνήθως αυτές οι εφαρμογές παίζουν μόνο με custom kernels που τους υποστηρίζουν τότε σίγουρα μόνο από Modaco πλευρά εάν υπάρχει κάτι! (Δεν το έχω ψάξει!) Χμμ οκ θα το ψάξω και ίσως να ξέρει και κάποιος φίλος για να μας διαφωτίσει! :) εβαλα την r7 και ειχα κανει backup πριν με το titanium backup.τωρα θελω να ξαναπερασω ολες τις εφαρμογες μου και παταω επαναφορα αλλα θελει σε καθε μια να παταω εγκατασταση.δεν γινεται να τις περασει ολες μονο του? Όχι δεν γίνεται γιατί δεν έχεις την premium paid έκδοση αλλά την free... Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3 Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee Galaxy S4 - LineageOS 16.0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 δε μου λετε ρε παιδια. ολα αυτα που συζητατε. για o/c αλλαγη rom εμφανιση των 512 mb root μπορουν να γινουν μονο μεσω η/υ?χωρις η/υ δεν μπορω να τα κανω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 δε μου λετε ρε παιδια. ολα αυτα που συζητατε. για o/c αλλαγη rom εμφανιση των 512 mb root μπορουν να γινουν μονο μεσω η/υ?χωρις η/υ δεν μπορω να τα κανω? Αλλαγή rom, εμφάνιση των 512mb γίνονται μόνο μέσω PC. Ο/C και root γίνονται χωρίς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billerr Δημ. January 17, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2011 Έχω κάτι παιχνίδια που δεν έχουν *.apk αρχείο μέσα. Ξέρει να μου απαντήσει κάποιος σε pm πως κάνω εγκατάσταση? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts