Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιζει να εχουν απαντηθει ολα αυτα στις τελευταιες 20 σελιδες πανω απο 30 φορες...

3)Επίσης υπάρχουν πουθενά μαζεμένες ελληνικές οδηγίες?

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

3)Επίσης υπάρχουν πουθενά μαζεμένες ελληνικές οδηγίες?

τι ελληνικες οδηγιες εννοεις για ποιο πραγμα?????

τι ελληνικες οδηγιες εννοεις για ποιο πραγμα?????

Μονο στο xda βρήκα οδηγίες εγκατάστασης για αυτό λέω αν υπάρχουν κάπου μαζεμένες ελληνικές οδηγίες.

Τα Japanese_Jellyfish_RLS6_gps_fix.zip και saunalahti_ril.zip κρίνονται απαραίτητα να περαστούν ή μήπως όχι?

εγω παντως δεν τα περασα και λειτουργουν ολα τελεια

Κι εγώ το οδιο. Δεν τα πέρασα αλλά δουλεύουν τέλεια.

εγω παντως δεν τα περασα και λειτουργουν ολα τελεια

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Τελικα υπαρχει προγραμμα που να παιζει τα avi χωρις προβληματα?

Το rockplayer που χρησιμοποιώ παίζει avi μια χαρά. Βέβαια εξαρτάται από το bitrate και τις διαστασεις του βίντεο αν θα στο παίξει καλα, πχ μην περιμένεις να σου παίξει 720p video όπως ενα pc.

Για όσους θέλουν να δουν βίντεο/σειρές από το megavideo και να παρακαμψουν το αυτόματο redirect η λύση είναι ο skyfire και η σελίδα megastreaming . org αλλά δυστυχώς πρέπει να γνωρίζετε το URL από το βίντεο που θέλετε να δείτε.

Μονο στο xda βρήκα οδηγίες εγκατάστασης για αυτό λέω αν υπάρχουν κάπου μαζεμένες ελληνικές οδηγίες.

Ειναι στην πρωτη σελιδα το πρωτο-πρωτο post!

Ψαχτε λιγο ρε παιδια, πανω απο ολα τους εαυτους μας βοηθαμε απο το να αναλωνουμε σε 200 σελιδες 5 πραματα!!!!

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Video παίζει καλά mp4, σε άλλα avi που δοκίμασα χάνει frames.

Αν τα μετατρέψω σε mp4 όλα καλά.

Ναι αυτο καταλαβα,mp4 παζει κανονικα απλως ποιος να τις μετατρεψει :p

Video παίζει καλά mp4, σε άλλα avi που δοκίμασα χάνει frames.

Αν τα μετατρέψω σε mp4 όλα καλά.

Τι αναλυσης avi δοκιμασες και με ποιον player;

Sent from my Desire HD using Tapatalk

ΟΚ ευχαριστώ πολύ παίδες!!!!

΄Εψαξα στο shop για το setcpu αλλα δεν ειναι free..

ενα φρεε cpu tuner παει κατευθειαν στα 800.. και κολλάει..

Μηπως δεν εψαξα καλα? :p

Κανε εγγραφη στους XDA.

Διαθετουν full εκδοση για τα μελη.

Την εκανα και 6-7 σελιδες πριν αλλα δεν πηρα καποια απαντηση. Ελπιζω να ξερει καποιος να μου πει

Αν εχω την 2.2 και περναω οσες εφαρμογες το επιτρεπουν στην καρτα, μενουν και υπολείμματα στην μνημη του κινητου;; Δηλαδη μπορω θεωρητικά να περασω οσες εφαρμογες χωραει η κάρτα (500+ π.χ) ή θα γεμισει η συσκευη με τα μικρο kb που θα αποθηκεύονται και εκει;;

Επειδη δεν απανταει κανεις πιο καλος γνωστης απο μενα, θα απαντησω εγω

ελπιζοντας να ασχοληθουν και αλλοι για να διορθωσουν τις βλακειες που θα γραψω.

Στη συσκευη δημιουργειται κατι σαν το Appdata στα Windows.

Ακομη κι αν εγκαθιστας τις εφαρμογες στην καρτα, αρκετος ογκος δεδομενων

επιβαρυνει εξ ορισμου την εσωτερικη μνημη.

Δεν ξερω καθολου τι γινεται σε περιπτωση απεγκαταστασης εφαρμογων.

Έχει κάποιος να μου στειλει το Htc_Ime που το έχει εγκαταστήσει σε jellyfish.

Αυτό που είχα σε eclair δε πιανει πλέον!

Παρτο απο εδω

Παιδια, καλα το ειδα οτι στην jellyfish 6 το HTC_ime δεν εχει πληκτρο Space;

Δεν ειχα προσεξει κατι στις αλλες Rom.

Σημειωτεον οτι την εγκατασταση της Rom την εκανα με το Image.zip

Edited by kolkoskylo

Ευχαριστω πολυ φιλε μου. Να σαι καλα για την απαντηση. Αν οντως ισχυει κατι τετοιο, θα παω για 8gb καρτα.
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

Παιδιά χρειάζομαι λιγάκι βοήθεια με το blade . Σήμερα το αγόρασα και δεν μπορώ να εισάγω σωστά τις επαφές μου από τον Gmail λογ/σμό μου . Είχα Windows Mobile και ενώ έκανα κανονικά export τις επαφές μου και import στο Gmail αλλά ενώ τις βλέπω κανονικά στον υπολογιστή εμφανίζει ένα μήνυμα ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ στο κινητό και μόνο όταν πατήσω ρυθμίσεις ''μόνο Επαφές με αριθμούς'' μου εμφανίζει το 20% από όσες έχω στο gmail . Τί κάνω λάθος ? Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να τις περάσω από το Windows Mobile κινητό μου. Επίσης δεν στέλνει μηνύματα (έχω WIND) καμία ιδέα ? . Ευχαριστώ προκαταβολικά .

παιδιά μπαίνετε κανονικά στο market?

έκανα root το blade και απο τότε δεν μπορώ να μπώ - δεν ξέρω αν φταίει το root ή αν έχει πέσει το market!

LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Παιδιά χρειάζομαι λιγάκι βοήθεια με το blade . Σήμερα το αγόρασα και δεν μπορώ να εισάγω σωστά τις επαφές μου από τον Gmail λογ/σμό μου . Είχα Windows Mobile και ενώ έκανα κανονικά export τις επαφές μου και import στο Gmail αλλά ενώ τις βλέπω κανονικά στον υπολογιστή εμφανίζει ένα μήνυμα ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ στο κινητό και μόνο όταν πατήσω ρυθμίσεις ''μόνο Επαφές με αριθμούς'' μου εμφανίζει το 20% από όσες έχω στο gmail . Τί κάνω λάθος ? Υπάρχει κάποιος εύκολος τρόπος να τις περάσω από το Windows Mobile κινητό μου. Επίσης δεν στέλνει μηνύματα (έχω WIND) καμία ιδέα ? . Ευχαριστώ προκαταβολικά .

Ριξε αν θελεις μια ματια εδω

παιδιά μπαίνετε κανονικά στο market?

έκανα root το blade και απο τότε δεν μπορώ να μπώ - δεν ξέρω αν φταίει το root ή αν έχει πέσει το market!

Αυτη τη στιγμη ουτε εγω μπορω να μπω στο market

Edited by kolkoskylo

Να ρωτησω κατι σε οποιον γνωριζει.....ειχα κανει εγκατασταση την εφαρμογη universal androot για να κανω root το τηλεφωνο,αλλα ενω δοκιμαζα να 'τρεξω' το titanium back up δεν γινοτανε προσβαση......καπου εδω στο φορουμ....δεν θυμαμαι που ακριβως :O ειχα διαβασει για την εφαρμογη Ζ4 που ειναι για root στο κινητο και την εγκατασταση,αφου ειχα κανει απεγκατασταση την universal androot...αλλα τιποτα και παλι......ρωτοντας ...........

Αρχικό μήνυμα από stalek Εμφάνιση Μηνύματος

το ειχα κ γω αυτο το προβλημα .κατι φταιει με την εφαρμογη . βρες την απο πουθενα αλλου κ ξαναβαλτην...

EDIT Για δοκιμασε αυτο που ανεβασα,σε μενα δουλεψε...

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Φιλε μου σ'ευχαριστω! εγκατεστησα αυτο που ανεβασες και οκ!....εκανα εγκατασταση και το shootMe ....

Ρωτοντας λοιπον αφου εκανα απεγκατασταση την εφαρμογη Ζ4.....εκανα εγκατασταση αυτη που ειχε ανεβαση ο φιλος stalek.....και οπως ειχα πει και τοτε ολα οκ....μεχρι ενα σημειο :cool: .....απο καποιο σημειο και μετα ομως αλλες φορες ενω εχω root δινει προσβαση και αλλες παλι οχι :confused: ......και κατι αλλο που προσεξα ειναι πως αλλες φορες το εικονηδιο του superuser εμφανιζεται να εχει τον :ninja: που ειναι το εικονηδιο της universal androot απο οτι καταλαβα και αλλες εμφανιζει ενα εικονηδιο σαν πειρατικη σημαια που απο οτι καταλαβα ειναι κατι που εμεινε σαν 'σκουπιδη' ισως απο την Ζ4.....πιστευω πως εμειναν 'σκουπιδια' απο υην εγκατασταση και απεγκατασταση τησ Ζ4 και καπου εκει γινεται το μπερδεμα......εν παση περιπτωση μην το παιζω και γνωστης....γιατι δεν ειμαι ;) ......χιλια συγνωμη αν κουρασα :( .....αν καποιος γνωριζει τι μπορει να φταιει και να μου πει θα το εκτιμουσα.....γιατι εγω καπου χαθηκα :wacko:

Πρίν απο λίγη ώρα ολοκλήρωσα τη διαδικασία "απελευθέρωσης" να το πώ; "ξεκλειδώματος" να το πώ; της μνήμης του blade. Δέν ξέρω άλλον τρόπο για να το κάνω, οπότε το κάνω εδώ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο σε όσους το έκαναν εφικτό. Δέν μπορώ να καταλάβω ποιά ακριβώς πολιτική (ή λογική) ανάγκασε (?) τη wind να λανσάρει τη συσκευή με 256ΜΒ μνήμης αλλα με τα 512ΜΒ πραγματικά δείχνει τα δόντια της.

Πρώτες εντυπώσεις; Κάποιες μικρές λεπτομέρειες, όπως η απόδοση του angry birds (κακα τα ψέματα μας αρέσουν τα παιχνίδια) που απλά δεν κολλάει πουθενά, η σχετικά γρηγορότερη απόκριση στο άγγιγμα, η αρκετά γρηγορότερη πλοήγηση στο δίκτυο αλλα ακόμα-ακόμα και η άμεση φόρτωση όλων των εικονιδίων στο μενού της διαχείρισης εφαρμογών.

Βέβαια, η παραπάνω μνήμη κάνει μάλλον απαραίτητη την ύπαρξη ενός task killer καθώς τώρα (ελέω περισσότερης μνήμης) ξεκινούν περισσότερες εφαρμογές με την εκκίνηση της συσκευής...

Και πάλι μπράβο σε όσους το έψαξαν λίγο παραπάνω!

Μαγκιά δεν είναι να έχεις κάποιον να σε ακολουθεί.

Μαγκιά είναι να τον έχεις πλάι σου...

Nα ενημερώσω ότι σε μένα λειτούργησε η έκδοση 1,6,1 του universal androot σε αντίθεση με την 1,6,3 b που αν και τελευταία, στο blade δεν έκανε τίποτα!
LG G2, Galaxy Note, Galaxy Tab II 10.1, Motorola XooM, CT 1002

Μια ερωτηση?Σε τι χρησιμευει αυτο το root που λετε?

Κάποιες εφαρμογές για να τρέξουν χρειάζονται ανώτερα δικαιώματα χρήστη του λειτουργικού συστήματος (root access) και εμείς τους τα παραχωρούμε για να τις χρησιμοποιήσουμε! Τέτοια προγράμματα είναι το titanium backup και το shoutme! :)

Και για κάποιον φίλο παραπάνω που ρώτησε πως ενεργοποιούμε το wifi ενώ είμαστε σε airplane mode, η απάντηση είναι στην εφαρμογή: Airplane Mode Wi-fi

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

παιδια καμμια εφαρμογη γτα να εχουμε wifi σε airrplane node ανακαλυψε κανειΣ:

Εγώ χρησιμοποιώ το SwitchPro. Είναι widget και διαθέτει και αυτή την επιλογή, όπως και πολλές άλλες χρήσιμες. Και εννοείται τα έχεις όλα διαθέσιμα στην home screen.

Πολύ πρακτικό.

Βέβαια είναι επί πληρωμή από ότι μου είπαν. Αν θέλεις όμως, στείλε μου pm. :)

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...