Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.

Το πήρα και εγώ σήμερα από ένα μαγαζί μεταχειρισμένο.

Ακολούθησα τις οδηγίες από εδώ : http://www.zte-blade.blogspot.com/

Το θέμα είναι ότι μου λέει "διαθέσιμος χώρος 114ΜΒ", που σημαίνει ότι δεν έχουν ενεργοποιηθεί τα 512. Υπάρχει κάτι που πρέπει να προσέξω;

Η μόνη διαφορά με τις οδηγίες και όσων έκανα είναι εδώ :

Στη επανεκίνηση κρατάμε πατημένο το κουμπί "volume down" αυτή τη φορά ώστε να μας βγάλει στη κονσόλα του Clockwork recovery mode.

Αυτό επειδή το άργησα, απλά το έκλεισα και το άνοιξα πάλι με το βόλιουμ ντάουν πατημένο.

Επίσης, έχει κάποιος να μου προτείνει μια αξιόπιστη 2.2 να του φορέσω, χωρίς να έχω προβλήματα;

Ευχαριστώ.

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οχι. Απλως μετα το "install zip from sd card" διαλεξε "chose zip from sd card"

Done it:happy:

Τωρα θα κατεβασω ξεχωριστη εφαρμογη για το overclocking?Γιατι δεν βλεπω να μου περασε καποιο προγραμμα...

????:rolleyes:

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Τελικα με το Bluetooth file manager επιτελους μπορω να στελνω και να λαμβανω αρχεια απο τον υπολογιστη μου.Ευχαριστω πολυ το μελος που το προτεινε!

Κατι εχει το δικο μου κινητακι μαλλον...Δεν μπορω να κανω o/c με τιποτα.Οτι συχνοτητα και να βαλω θα εχει προβληματα ή θα σβηνει το κινητο.Επισης δεν μου δουλευει η εφαρμογη move to sd enabler.Παιζει ρολο που εχω εγκατεστημενο και το app2sd free;

Jellyfish 6 φοραω.

Ρε παιδια οσοι εχετε περασει την rls6 με ποιο τροπο δουλευετε το overclock???

Περασα το zip αρχειο στην sd, το ετρεξα μεσα απο το clockwork και μετα εκανα reboot το κινητο αλλα δεν ξερω τι γινετε απο εκει και περα και δεν μου εχει περασει καποιο προγραμμα για overclocking (η τουλαχιστον εγω δεν βλεπω κατι τετοιο)

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Ρε παιδια οσοι εχετε περασει την rls6 με ποιο τροπο δουλευετε το overclock???

Περασα το zip αρχειο στην sd, το ετρεξα μεσα απο το clockwork και μετα εκανα reboot το κινητο αλλα δεν ξερω τι γινετε απο εκει και περα και δεν μου εχει περασει καποιο προγραμμα για overclocking (η τουλαχιστον εγω δεν βλεπω κατι τετοιο)

Πρεπει να βαλεις ενα προγραμμα που λεγεται setCPU.

Παιδιά δοκίμασα 3-4 φορές τη διαδικασία για τα 512 ΜΒ. Μου βλέπει πολύ λίγα ΜΒ ελεύθερα, δεν ενεργοποιούνται τι στο καλό.

Δοκίμασα και από εδώ

http://www.zte-blade.blogspot.com/

και από εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3442608#post3442608

Τίποτα, 512 δε βλέπω.

Υπάρχει περίπτωση ναχει όντως 256 μόνο η συσκευή μου; Τι στο καλό;

Παιδιά δοκίμασα 3-4 φορές τη διαδικασία για τα 512 ΜΒ. Μου βλέπει πολύ λίγα ΜΒ ελεύθερα, δεν ενεργοποιούνται τι στο καλό.

Δοκίμασα και από εδώ

http://www.zte-blade.blogspot.com/

και από εδώ

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3442608#post3442608

Τίποτα, 512 δε βλέπω.

Υπάρχει περίπτωση ναχει όντως 256 μόνο η συσκευή μου; Τι στο καλό;

Πόσα σου δείχνει στην συνολική μνήμη; 161mb;

Εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος τηλεφώνου

Διαθέσιμος 116 ΜΒ

ΝΤάξει έβαλα 2-3 εφαρμογές, αλλά δεν πρέπει να ξεπερνάνε τα 15ΜΒ όλες μαζί.

ΕΔΙΤ : Ψέματα έβαλα και όπερα που πιάνει 20, αλλά τέσπα τώρα που κοιτάω τις εγκαστεστημένες εφαρμογές, δε μπορεί να πιάνουν 300ΜΒ ξερωγώ (εφαρμογές+λειτουργικό+300~=512ΜΒ)

Διαθέσιμος 116 ΜΒ

ΕΔΙΤ : Ψέματα έβαλα και όπερα που πιάνει 20, αλλά τέσπα τώρα που κοιτάω τις εγκαστεστημένες εφαρμογές, δε μπορεί να πιάνουν 300ΜΒ ξερωγώ (εφαρμογές+λειτουργικό+300~=512ΜΒ)

Μπερδεύεσαι με τον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου.

Τα 512 που ξεκλειδώνουν είναι της RAM και οχι του αποθηκευτικού χώρου.

Εσωτερική μνήμη αποθήκευσης έχουν όλα 256mb (καμια 100αρια είναι το λειτουργικό)

:wink:

Orange San Francisco AMOLED 512MB

Διαθέσιμος 116 ΜΒ

Ετρωγα και πηγα να πνιγω ρε φιλαρακι...

Εχεις μπερδευτει εσυ.Ο οδηγος που προσπαθεις να κανεις δεν εχει να κανει με τον αποθηκευτικο σου χωρο.Αυτος δεν αλλαζει!!!Με την μνημη ram εχει να κανει,για να γινει πιο γρηγορο και πιο smooth το κινητο σου.

Παιδιά μάλλον λέω κουταμάρες τόση ώρα.

Πήγα από task manager στα resources και μου λέει συνολική μνήμη συστήματος 414,81 ΜΒ.

Οπότε προφανώς ταχω ενεργοποιήσει και δεν το ξέρω ε; (512 - λειτουργικό ???)

Επίσης ερώτησεις για γρήγορη απάντηση:

1) Ένα custom ROM το φορτώνω με τον ίδιο τρόπο που φορτώνουμε και το ουγγρικό πρακτικά; (φάκελος image, power+up+home και το φορτώνει μόνο του;)

2) Δεν ξέρω τι οθόνη έχω. Σύμφωνα με αυτό

Devices that have TFT Screens have the build Number OUK_P729BV1.0.0B08

Devices that have OLED Screens have the build Number OUK_P729BV1.0.0B05

Εμένα λέει

ZTE_P729BV1.0.0B02

Τι έχω;

3)Σύμφωνα με το 2, η τελευταία σταθερή που θα κατεβάσω, ποια είναι; Για 2.2 πάντα. Ένα link θα ήταν ευπρόσδεκτο.

Ευχαριστώ και σόρυ για την ασχετοσύνη.

Επειδή θέλω να κάνω την αλλαγή από windows mobile που έχω σε android. Και γενικώς έχω δει τα καλύτερα γι' αυτή την συσκευή με πολύ καλή τιμή.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: για το SAR που λέγεται είναι όντως πολύ; Θεωρείται επικίνδυνο; Γιατί προσωπικά μιλάω 7-8 ώρες το μήνα και αυτό με προβληματίζει σίγουρα.

Τώρα όσον αφορά το δεύτερο για το WIFI ισχύει όντως ότι δεν μπαίνει συνέχεια στο ιντερνετ ή είναι μεμονωμένες περιπτώσεις;

Θέλω να το πάρω με το σκεπτικό να κάνω την RAM 512mb και να βάλω froyo.

Το σκέφτομαι σοβαρά γιατί ένας γνωστός μου από WIND θα μου το πάρει με 15% έκπτωση και θεωρώ την τιμή τελείως χαμηλή ήδη για να μην το πάρω.

Αλλά όπως είπα με προβληματίζει το sar πολύ που είναι 1.35 απ' ότι διάβασα.

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Μια ερώτηση γι' αυτούς που έχουν ψάξει παραπάνω τις ρυθμίσεις του SetCPU. Έχετε να προτείνεται κάποιο Profile για χρήση του SetCPU στο Blade?

Τελικα με το Bluetooth file manager επιτελους μπορω να στελνω και να λαμβανω αρχεια απο τον υπολογιστη μου.Ευχαριστω πολυ το μελος που το προτεινε!

Και σε εμένα δούλεψε κανονικά! Ευχαριστώ και εγώ με τη σειρά μου.

παιδια μολις πηρα το κινητο και εχω μερικες αποριες...

λεω να περασω απο τωρα την custom rom...

οταν λεει οτι στην τελευταια εκδοση εχει απενεργοποιημενο το hardware accelerated UI ισχυει και στα παιχνιδια??

δευτερον λογικα ξεχναω τα ελληνικα ε?αν ναι τοτε τι προτεινετε για ελληνικο πληκτρολογιο?

τελος εκει που λεει

Remember to Wipe data/cache when installing the ROM. No wipe, no whine...
τι ακριβως εννοει?

Εχουμε κανα νεο για αναβαθμιση απο wind γιατι ιεμαι ακομα με την εκδοση 2.1.....

Καλησπέρα. Σήμερα το πήρα. Super το κινητακι!!!! Μια ερωτηση μονο... Πως βγαίνει η δόνηση, όταν πατάμε τα πλήκτρα? Λίγο που το έψαξα δεν το βρήκα.

Έχω ένα μικρό θέμα με τα 200MB της μνήμης της συσκευής γιατί τα γέμισα με εφαρμογές.

Με την μαμά rom της Wind φαντάζομαι ότι δεν μπορώ να κάνω εγκατάσταση στην SD.

Έχουμε καμια καλή stable έκδοση να βάλω?

Επειδή θέλω να κάνω την αλλαγή από windows mobile που έχω σε android. Και γενικώς έχω δει τα καλύτερα γι' αυτή την συσκευή με πολύ καλή τιμή.

Η ερώτηση μου είναι η εξής: για το SAR που λέγεται είναι όντως πολύ; Θεωρείται επικίνδυνο; Γιατί προσωπικά μιλάω 7-8 ώρες το μήνα και αυτό με προβληματίζει σίγουρα.

Αστο θα καψει το κεφαλι σου.Παρε κανα αλλο καλυτερα να μεινουν κινητα και για παιδια που θελουν να αυτοκτονησουν. :p

Τώρα όσον αφορά το δεύτερο για το WIFI ισχύει όντως ότι δεν μπαίνει συνέχεια στο ιντερνετ ή είναι μεμονωμένες περιπτώσεις;

Μεμονωμενες περιπτωσεις.

Θέλω να το πάρω με το σκεπτικό να κάνω την RAM 512mb και να βάλω froyo.

Το σκέφτομαι σοβαρά γιατί ένας γνωστός μου από WIND θα μου το πάρει με 15% έκπτωση και θεωρώ την τιμή τελείως χαμηλή ήδη για να μην το πάρω.

Αλλά όπως είπα με προβληματίζει το sar πολύ που είναι 1.35 απ' ότι διάβασα.

Καλυτερα παρε καποιο αλλο γιατι θελει κι η αδερφη μου κι ενας φιλος μου να παρει ενα τωρα που ειδαν το δικο μου.Και ολοι οσοι σκεφτεστε να το παρετε αφηστε το!Παρτε καποιο αλλο!!!Ειναι σαν φουρνος μικροκυματων στο κεφαλι!

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...