Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Aσχετο παιδια..Ξερει κανεις πως κατεβαζουμε τσαμπα games για τα android..

Στο iphone αμα ειναι jailbreak και εχεις το installus κατεβαζεις ΟΛΑ τα παιχνιδια τσαμπα..

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

τι ακριβως ειναι αυτο??

Tελεια!!!...

Edited by Prestige1

Έχω πρόβλημα με το wifi. Έχω βρει ξεκλειδωτο και ενώ στις ρυθμίσεις μου λέει συνδεμενο ποιότητα εξαιρετική κλπ, εντούτοις δεν λειτουργεί. Πρέπει πάνω κάποια ρύθμιση επιπλέον από το τηλέφωνο;

Και σε μένα το έκανε σε ένα ανοιχτό δίκτυο που δοκίμασα. Σε δύο δικά μου (WPA και WPA2) παίζει κανονικά. Το κάνει σε όλους; Υπάρχει λύση;

Αληθεια;Αυτο ειναι τραγικο ρε παιδια...Κριμα γιατι το λατρεψα το κινητακι.Εκανα τα ιδια στο wildfire και στο 55% εφτανε οταν τελιωνε η μερα.Καθε 2 μερες ηθελε φορτιση.Ισως καποια στιγμη αρχισουν και πουλανε μπαταριες στο e-bay.

Απλά ή πας σε samsung χωρίς gps k wifi ή συμβιβάζεσαι με smart...fone :rolleyes:

μπορει καποιος να μου πει πως γινεται αφου εχω κανει το κολπο με τα 512mb ram απο 256 να επιστρεψω το τηλεφωνο στην αρχικ ητου κατασταση ωστε να πιανει η εγγυηση για να το παω στο service της wind?? ευχαριστω

μπορει καποιος να μου πει πως γινεται αφου εχω κανει το κολπο με τα 512mb ram απο 256 να επιστρεψω το τηλεφωνο στην αρχικ ητου κατασταση ωστε να πιανει η εγγυηση για να το παω στο service της wind?? ευχαριστω

Να το επαναφέρεις στην μαμά ρομ γίνεται, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός κάποιος τρόπος για να ξανακλειδωθούν τα επιπλέον ΜΒ ώστε να διεκδικήσουμε την εγγύηση.Πάντως και ξεκλείδωτο να το πας, δεν πιστεύω να κάτσουν να κοιτάξουν την RAM για να σου αρνηθούν το service.

Θα μου πεις όμως, ποτέ δεν ξέρεις.....

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Επισκέπτης

Λπ

δεν θα ηθελα να πειραξω τη συσκευη και να χασω την εγγυηση φιλε.

και μια ερωτηση. 1)αν κανω το κολπο με την ram για να εχω 512mb οταν βγει η επισημη αναβαθμιση θα εχω καποιο προβλημα η υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να την κανω?? και ακομα 2)στην επισημη αναβαθμιση θα ειναι ξεκλειδωμενη η ram στα 512mb αρα να περιμενω μεχρι τοτε χωρις να πειραματιζομαι η παλι θα εχουμε 256??

μπορει καποιος να απαντησει σε αυτο?

Δεν θα ειναι και πανακεια πια η επισημη ρομ. Πολυ πιθανως να ειναι και πιο αργη. Το μονο καλο ειναι οτι πλεον οι μαγειρες θα δουλεψουν τις επομενες custom rom βασισμενες στην final εκδοση

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Να το επαναφέρεις στην μαμά ρομ γίνεται, αλλά ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός κάποιος τρόπος για να ξανακλειδωθούν τα επιπλέον ΜΒ ώστε να διεκδικήσουμε την εγγύηση.Πάντως και ξεκλείδωτο να το πας, δεν πιστεύω να κάτσουν να κοιτάξουν την RAM για να σου αρνηθούν το service.

Θα μου πεις όμως, ποτέ δεν ξέρεις.....

ακριβως για αυτο θα ηθελα πως να το επαναφερω στην αρχικη κατασταση που το πηρα ακριβως χωρις τα 512mb ram για να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα εχω προβλημα στο service

ακριβως για αυτο θα ηθελα πως να το επαναφερω στην αρχικη κατασταση που το πηρα ακριβως χωρις τα 512mb ram για να ειμαι 100% σιγουρος οτι δεν θα εχω προβλημα στο service

Τι να πουνε και αυτοί που το πήραν πιο ακριβό από Αγγλία για την AMOLED οθόνη γνωρίζοντας ότι δεν θα έχουν εγγύηση!

Δεν σε κατηγορώ βέβαια που θέλεις να είσαι on the safe side! ;)

ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ....

Μήπως με το οc, τα 512ραμ, την αλλαγή λειτουργικού, το SAR παει στα ύψη????

Λέω μήπως....

Τι σχέση έχει το SAR (ο βαθμός απορόφησης της ακτινοβολίας) με την Ram και την CPU??? :blink:

Υπάρχουν και τα handsfree για όσους φοβούνται να ακουμπήσουν το κινητό στο κεφάλι τους.... :cool:

Τι να πουνε και αυτοί που το πήραν πιο ακριβό από Αγγλία για την AMOLED οθόνη γνωρίζοντας ότι δεν θα έχουν εγγύηση!

Δεν σε κατηγορώ βέβαια που θέλεις να είσαι on the safe side! ;)

θελω να ειμαι μεσα στην εγγυηση γιατι το πρωτο blade που πηρα βγηκε ελλατωματικο και φοβαμαι. θα μπορουσες να μου πεις την διαδικασια που γινεται φιλε?

[Τι σχέση έχει το SAR (ο βαθμός απορόφησης της ακτινοβολίας) με την Ram και την CPU??? :blink:

Υπάρχουν και τα handsfree για όσους φοβούνται να ακουμπήσουν το κινητό στο κεφάλι τους.... :cool:

Η εντατικοποίηση της cpu ...μήπως ενισχύει το sar...

Μήπως...μπορείς να μου προτείνεις bluetooth με μεγαλη αυτονομία?? :blink:ααα...κ φθηνό??

Edited by hpapagigr
edit:

θελω να ειμαι μεσα στην εγγυηση γιατι το πρωτο blade που πηρα βγηκε ελλατωματικο και φοβαμαι. θα μπορουσες να μου πεις την διαδικασια που γινεται φιλε?

Πια διαδικασία;

Για την RAM σου είπα και πιο πάνω ότι δεν έχω ιδέα, για το πως και αν γίνεται να αντιστρέψουμε την διαδικασία ξεκλειδώματος των επιπλέον 256ΜΒ...

flash-αρε ξανα τη stock της Wind και δεν θα εχεις κανενα προβλημα

Το θεμα μπαταρια με εχει κουρασει και μενα που το φορτιζω 3 φορες σε ενα 24ωρο! Εγω απλα θελω να ρωτησω το εξης: χωρις wifi,blutooth ανοιχτα με φωτεινοτητα στο πιο χαμηλο σερφαρω ασταματητα για 4-5 περιπου ωρες πριν χρειαστει φορτιση. Αυτο για ενα smartphone ειναι ικανοποιητικο η οχι;
Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω...

Η εντατικοποίηση της cpu ...μήπως ενισχύει το sar...

Μήπως...

Δυστυχώς δεν είμαι μηχανικός κεραιών για να ξέρω την ακριβή επίδραση της RAM και τις CPU στον πομποδέκτη.Πάντως η κεραία άμα δεν πληρούσε τις προδιαγραφές ασφαλείας της ΕΕ δεν θα κυκλοφορούσε στην αγορά.Το ξαναλέω για 5-10 λεπτά κλήση δεν υπάρχει πρόβλημα, για μεγαλύτερης διάρκειας κλήση παντού και πάντα με handsfree! ;)

flash-αρε ξανα τη stock της Wind και δεν θα εχεις κανενα προβλημα

επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα android την stock της wind την εχω κατεβασει απο την υπογραφη του MaFiOzOS_88. οταν λες flashare τι ακριβως πρεπει να κανω? αν σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα

@ kostas_falcon

Οταν ενεργοποιουμε την επιλογη "περιορισμενη υποστηριξη χαρακτηρων",κατι που ειναι προφανως προεπιλογη του handcent,ουσιαστικα γινεται συμπιεση πληροφοριων και τα απλα και τονισμενα πεζα γραμματα μεταφραζονται ως κεφαλαια.Αρα διαλεγεις,αν θες να στελνεις μικρα κ να λαμβανομται μικρα μπορεις να στειλεις γυρω στους 70 χαρακτηρες,αλλιως αν θες κεφαλαια εχεις 160 χαρακτηρες ανα μηνυμα...

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

φιλε μου καλησπερα. νομιζω πως εχει σχεση με το encoding και μονο.

φιλικα Αλεξ.

@all Μολις εκανα φορτιση με φορτιστη samsung απο galaxy. Τραγικα ταχυτερη φορτιση...

επειδη ειμαι ασχετος με το θεμα android την stock της wind την εχω κατεβασει απο την υπογραφη του MaFiOzOS_88. οταν λες flashare τι ακριβως πρεπει να κανω? αν σου ειναι ευκολο να μου εξηγησεις λιγο πιο αναλυτικα

εφοσον περασες την 512 ram υποθετω εχεις εξοικοιωθει καπως

δες και τον οδηγο του naki13 εδω

και οτι θελεις, ρωτα

Εφόσον σήμερα 6-1-2011 η ZTE επισήμως έδωσε τον froyo κώδικα του kernel(2.6.32) του ZTE BLADE, είναι θέμα ωρών να κυκλοφορήσει custom ROM Froyo χωρίς μικροπροβλήματα. Εγώ δεν είχα κανένα πάντως.

Αυτήν θα έχουμε μέχρι η WIND να κάνει upgrade και μας* δώσει την Stock ROM 2.2.

*σας και μετά μας.;)

Edited by aristarhos

με τα 512 ραμ τρεχουν πιο γρηγορα τα παιχνιδια η δεν εχει σχεση?

Με τα 512 το κινητό πετάει!

Μπορεί να σηκώσει παραπάνω εφαρμογές ταυτόχρονα και αυξάνεται η ταχύτητα απόκρισης τους. Με την stock Rom καί τα 512, είδα σημαντική βελτίωση στο angry birds! :)

512MB + custom Rom καί ο κινέζος πεταει...

Sent from my Blade

@all Μολις εκανα φορτιση με φορτιστη samsung απο galaxy. Τραγικα ταχυτερη φορτιση...

Προσεξε ομως γιατι η γρηγορότερη φορτιση δεν ειναι παντα καλυτερη και μπορει να προκαλεσει προβλήματα στην μπαταρία (οπως μειωμενο χρονο ζωής).

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Με τα 512 το κινητό πετάει!

Μπορεί να σηκώσει παραπάνω εφαρμογές ταυτόχρονα και αυξάνεται η ταχύτητα απόκρισης τους. Με την stock Rom καί τα 512, είδα σημαντική βελτίωση στο angry birds! :)

512MB + custom Rom καί ο κινέζος πεταει...

Sent from my Blade

το angry birds ανοιξα και εγω τωρα αφου περασα τα 512 και ενω σερνωταν πριν δεν κολλαει ουτε στο ελαχιστο τωρα.μεγαλη διαφορα!αν βαλω hd games τα σηκωνει τωρα??

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...