kolkoskylo Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) Χωρίς long press, μόνο με «τσίμπημα» στην οθόνη δηλαδή σαν να κάνεις σμίκρυνση. Τέλος πάντων δεν είναι τόσο σπουδαίο αλλά με σιγουριά λέω πως το original Launcher καθυστερεί, έχει lag, σε σχέση με το LauncherPro που είναι σφεντόνα. Η stock Orange λένε όλοι ότι δεν αξίζει αν δεν είσαι συνδρομητής Orange στην Αγγλία. Κι εγώ SanFran έχω και το πρώτο που έκανα ήταν να την ξεφορτωθώ και να βάλω stock WIND και τώρα custom Froyo. Κι εγω μετα απο πολλες αλλαγες, απλως ετυχε σημερα να εχω αυτη. Πλακα πλακα ομως, αν εξαιρεσεις οτι ειναι Eclair, ισως ειναι η πιο σταθερη. (Δεν εχω βαλει Wind) Αν θελεις, κανε σε παρακαλω το τεστ *983*0# και πες μου τι οθονη σου βγαζει; αρισταρχε τα καταλαβα τα παραπανω το θεμα ειναι εαν μπορω να βγαλω και να βαλω εφαρμογες απο τον φακελο της rom. θα εχω προβλημα; Οτι αφαιρεις, αφαιρειται. Μονο να μην αφαιρεσεις του συστηματος. Μη θεωρησεις ομως πως οτι βαλεις θα εγκατασταθει. Καποια εγκαθιστανται, καποια αλλα οχι Και μη γραφετε τοσο γρηγορα. Edited January 6, 2011 by kolkoskylo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Froyo = 2.2 Eclair = 2.1 προσπαθησα να το κανω και εγω αλλα στην τελευταια εντολη μου βγαζει ενα error.ενω κανονικα θα επρεπε να σταματαει στο: pm setInstallLocation 2 $ οπως φενεται και εδω(http://img651.imageshack.us/img651/4687/20100803225804.jpg) απο τον οδηγο του forum που λενε την διαδικασια. Μολις το κανω εγω μου βγαζει error οτι δεν βρεθηκε η εντολη:pm setInstallLocation 2 και γραφει αρκετα ακομα κατω απο αυτο. τι φταιει?? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristarhos Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) τελειος φιλε αυτο ηθελα να μαθω ευχαριστω Υ.Γ. ψαχνω για δευτερη μπαταρια ξερεις που μπορω να βρω; http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/322258/spare-batteries/ Κι εγω μετα απο πολλες αλλαγες, απλως ετυχε σημερα να εχω αυτη. Πλακα πλακα ομως, αν εξαιρεσεις οτι ειναι Eclair, ισως ειναι η πιο σταθερη. (Δεν εχω βαλει Wind) Αν θελεις, κανε σε παρακαλω το τεστ *983*0# και πες μου τι οθονη σου βγαζει; EDIT: Βρήκα πως οι κωδικοί δουλεύουν αν έχεις εγκατεστημένες εφαρμογές τις ChiperTest.apk, fcctest.apk και QcNvTest.apk. Εμένα στην Froyo Lite δεν υπήρχαν και δεν τρέχουν οι κωδικοί. Edit2: on the ROMs based on the Japanese 2.2 you need to put the phone into "Engineering Mode" first, by dialling *ZTE*OPENEM# (*983*673636#) -- this action will be confirmed by a quick pop-up. To close this mode, dial *ZTE*CLOSEEM# (*983*2567336#) -- this then prompts whether you want to do a Factory Reset, which you do not have to do (you can simply Back away from this screen). *983*0# LCD Έχω LCD οθόνη;;;. Και έκανα τόσο κόπο να το πάρω από Αγγλία... Το περίεργο είναι με τα τεστ οθόνης *983*3470# LCD Test δεν παίζει, βγάζει μαύρη οθόνη και επανέρχεται στονdialer *983*31# OLED Test παίζει *983*24474636# CHIPINFO Chiper Test (chip info) [Note: requires ChiperTest.apk in /system/app] Δίνει LCD Information: IC:TL2796 GLASS:SAMSUNG (η Samsung κατασκευάζει OLED) Edited January 6, 2011 by aristarhos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) προσπαθησα να το κανω και εγω αλλα στην τελευταια εντολη μου βγαζει ενα error.ενω κανονικα θα επρεπε να σταματαει στο: pm setInstallLocation 2 $ οπως φενεται και εδω(http://img651.imageshack.us/img651/4687/20100803225804.jpg) απο τον οδηγο του forum που λενε την διαδικασια. Μολις το κανω εγω μου βγαζει error οτι δεν βρεθηκε η εντολη:pm setInstallLocation 2 και γραφει αρκετα ακομα κατω απο αυτο. τι φταιει?? Βαλε αυτο το αρχειο στο φακελο tools http://rapidshare.com/files/441086300/adb.rar Στο φακελο tools πατα Shift + δεξι κλικ και επελεξε "ανοιγμα παραθυρου εντολων" Και δωσε "adb shell" και στη συνεχεια "pm setInstallLocation 2" Φανταζομει οτι ολα τα αλλα ειναι ενταξει (debug κλπ) Αν δε σου κανει δουλεια αυτο, τοτε θα σου δωσω link να κατεβασεις αλλο αρχειο .zip Επισης, εχω την εντυπωση οτι ειναι για 2.2 Τα αλλα με τα cd ξεχνα τα Α!!!! ολα αυτα ειναι για windows7 Edited January 6, 2011 by kolkoskylo Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1916 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 χρονια πολλα ,το εκανα και εγω αυτο για την μνημη ,καμια σχεση το κινητο τωρα .Ομως εγκατατεστησα την jellyfish RLS4b ειναι παρα πολυ γρηγορη αλλα δεν συνδεεται στο wifi μου ,ενω με οτι αλλη rom εχω βαλει δουλευει οκ και χωρις το προβλημα που αποσυνδεοταν τι να κανω ; Να βαλω την 3; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) Βαλε αυτο το αρχειο στο φακελο tools http://rapidshare.com/files/441086300/adb.rar Στο φακελο tools πατα Shift + δεξι κλικ και επελεξε "ανοιγμα παραθυρου εντολων" Και δωσε "adb shell" και στη συνεχεια "pm setInstallLocation 2" Φανταζομει οτι ολα τα αλλα ειναι ενταξει (debug κλπ) Αν δε σου κανει δουλεια αυτο, τοτε θα σου δωσω link να κατεβασεις αλλο αρχειο .zip Επισης, εχω την εντυπωση οτι ειναι για 2.2 Τα αλλα με τα cd ξεχνα τα Α!!!! ολα αυτα ειναι για windows7 οχι λεει οτι ειναι για 2.1 αλλα το εκανα αυτο που λες και μου βγαζει παλι το ιδιο error.οριστε η εικονα: http://img87.imageshack.us/img87/7373/44705003.jpg τι φταιει?? Edited January 6, 2011 by jmallen3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 οχι λεει οτι ειναι για 2.1 αλλα το εκανα αυτο που λες και μου βγαζει παλι το ιδιο error.οριστε η εικονα: http://img87.imageshack.us/img87/7373/44705003.jpg τι φταιει?? http://dl.google.com/android/archives/android-sdk-windows-1.5_r3.zip Κατεβασε αυτο το .zip. Ασ'το το αλλο. Του λειπουν αρχεια. Αλλά, εκτος απο αυτο που εγραψε καποιος εδω, απο που συμπερανες οτι ειναι για 2.2; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1916 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 χρονια πολλα ,το εκανα και εγω αυτο για την μνημη ,καμια σχεση το κινητο τωρα .Ομως εγκατατεστησα την jellyfish RLS4b ειναι παρα πολυ γρηγορη αλλα δεν συνδεεται στο wifi μου ,ενω με οτι αλλη rom εχω βαλει δουλευει οκ και χωρις το προβλημα που αποσυνδεοταν τι να κανω ; Να βαλω την 3; κανεις; 10characters Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 http://dl.google.com/android/archives/android-sdk-windows-1.5_r3.zip Κατεβασε αυτο το .zip. Ασ'το το αλλο. Του λειπουν αρχεια. Αλλά, εκτος απο αυτο που εγραψε καποιος εδω, απο που συμπερανες οτι ειναι για 2.2; παλι το ιδιο error.λες να ειναι για 2.2 τελικα μονο για αυτο να μην γινεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kolkoskylo Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 παλι το ιδιο error.λες να ειναι για 2.2 τελικα μονο για αυτο να μην γινεται? Αν ακολουθησες του Panosha τον οδηγο απο το Navimania πανω πανω γραφει Μεταφορά εφαρμογών στην κάρτα μνήμης (Froyo χωρίς root) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 (edited) δεν το χα προσεξει αυτο. κριμα παντως και χαρηκα οτι θα μπορουσαμε να το κανουμε στην 2.1 γιατι μεχρι να βγει η 2.2..... και μια ερωτηση. 1)αν κανω το κολπο με την ram για να εχω 512mb οταν βγει η επισημη αναβαθμιση θα εχω καποιο προβλημα η υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να την κανω?? και ακομα 2)στην επισημη αναβαθμιση θα ειναι ξεκλειδωμενη η ram στα 512mb αρα να περιμενω μεχρι τοτε χωρις να πειραματιζομαι η παλι θα εχουμε 256?? Edited January 6, 2011 by jmallen3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Λοιπόν παραθέτω ενα πιθανό προβληματάκι αν και μπορεί να είναι feature του android. Εβαλα 2σε1 κάρτα wind στο blade. Οταν αλλάζω νούμερα χάνει τελείως το δίκτυο και πρέπει να το πάω σε airplane mode, να το βγάλω και τότε μόνο κάνει πάλι register στο δίκτυο. Το 2ο πρόβλημα και ίσως το πιο σπαστικό είναι οτι κάθε φορά που αλλάζεις ξανά ζητάει το password σου στην google.. Μπορώ να φανταστώ ότι αυτό γίνεται επειδή βλέπει οτι αλλάζει το νούμερο της sim (IMSI). Καμιά ιδέα να το παρκάμψω? Αυτά σε jellyfish 3b Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alx255 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Λοιπόν παραθέτω ενα πιθανό προβληματάκι αν και μπορεί να είναι feature του android. Εβαλα 2σε1 κάρτα wind στο blade. Οταν αλλάζω νούμερα χάνει τελείως το δίκτυο και πρέπει να το πάω σε airplane mode, να το βγάλω και τότε μόνο κάνει πάλι register στο δίκτυο. Το 2ο πρόβλημα και ίσως το πιο σπαστικό είναι οτι κάθε φορά που αλλάζεις ξανά ζητάει το password σου στην google.. Μπορώ να φανταστώ ότι αυτό γίνεται επειδή βλέπει οτι αλλάζει το νούμερο της sim (IMSI). Καμιά ιδέα να το παρκάμψω? Αυτά σε jellyfish 3b το 2 το εχω παθει και εγω με την rom της wind που εχω. Οταν αλλαξα την καρτα sim απο cosmote του εβαλα την 2η που εχω της wind εχασε τo password στο google και στο market.:blink: History:apple iphone 1.alcatel one touch easy,motorola star tac 70,star tac 130,motorola e770m,Tel.Me. T919.panasonic gd90,nokia 3310. 3330.5210.N-Gage,6600,e71,N85. Ericsson 377,T68,W800, Xperia 10 mini.Sony Ericsson "Live with Walkman".UBiQUiO 401 . Qtek 1010,2020i,s100.HTC TANAGER SPV E100,artemis p3300,HTC X7500.touchcruise.DesireHd.SamsungS5510,i900Omnia,I8000 Omnia II.Galaxy Tab.Zte Blade.LG optimus e900. optimus 3D. etc... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiloromeomike Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Λοιπόν παραθέτω ενα πιθανό προβληματάκι αν και μπορεί να είναι feature του android. Εβαλα 2σε1 κάρτα wind στο blade. Οταν αλλάζω νούμερα χάνει τελείως το δίκτυο και πρέπει να το πάω σε airplane mode, να το βγάλω και τότε μόνο κάνει πάλι register στο δίκτυο. Το 2ο πρόβλημα και ίσως το πιο σπαστικό είναι οτι κάθε φορά που αλλάζεις ξανά ζητάει το password σου στην google.. Μπορώ να φανταστώ ότι αυτό γίνεται επειδή βλέπει οτι αλλάζει το νούμερο της sim (IMSI). Καμιά ιδέα να το παρκάμψω? Αυτά σε jellyfish 3b το δευτερο δεν ειναι bug! Ειναι feature και ορθα υπαρχει... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 οχι λεει οτι ειναι για 2.1 αλλα το εκανα αυτο που λες και μου βγαζει παλι το ιδιο error.οριστε η εικονα: http://img87.imageshack.us/img87/7373/44705003.jpg τι φταιει?? φιλε δεν ξερω τι προσπαθεις να κανεις αλλα το να δουλευεις κονσολα και να μην εισαι root δεν θα πας και πολυ μακρια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 φιλε δεν ξερω τι προσπαθεις να κανεις αλλα το να δουλευεις κονσολα και να μην εισαι root δεν θα πας και πολυ μακρια δεν θα ηθελα να πειραξω τη συσκευη και να χασω την εγγυηση φιλε. και μια ερωτηση. 1)αν κανω το κολπο με την ram για να εχω 512mb οταν βγει η επισημη αναβαθμιση θα εχω καποιο προβλημα η υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να την κανω?? και ακομα 2)στην επισημη αναβαθμιση θα ειναι ξεκλειδωμενη η ram στα 512mb αρα να περιμενω μεχρι τοτε χωρις να πειραματιζομαι η παλι θα εχουμε 256?? μπορει καποιος να απαντησει σε αυτο? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jasonpap Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 το δευτερο δεν ειναι bug! Ειναι feature και ορθα υπαρχει... Ναι αλλά θα έπρεπε να έχουν προβλέψει την περίπτωση 2in1(πχ να έχει κάτι σαν known IMSI's...:happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Λοιπόν παραθέτω ενα πιθανό προβληματάκι αν και μπορεί να είναι feature του android. Εβαλα 2σε1 κάρτα wind στο blade. Οταν αλλάζω νούμερα χάνει τελείως το δίκτυο και πρέπει να το πάω σε airplane mode, να το βγάλω και τότε μόνο κάνει πάλι register στο δίκτυο. Το 2ο πρόβλημα και ίσως το πιο σπαστικό είναι οτι κάθε φορά που αλλάζεις ξανά ζητάει το password σου στην google.. Μπορώ να φανταστώ ότι αυτό γίνεται επειδή βλέπει οτι αλλάζει το νούμερο της sim (IMSI). Καμιά ιδέα να το παρκάμψω? Αυτά σε jellyfish 3b Δοκιμασε να κανεις αλλαγη εχοντας ενεργοποιημενο το gsm only, θα μου ληθει κ μενα μια απορια! οσο για τ δευτερο κ γω νομιζω δεν μπορεις να κανεις κατι. κ γω το παθαινω με cosmote 2in1 Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nuvox Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Έχω πρόβλημα με το wifi. Έχω βρει ξεκλειδωτο και ενώ στις ρυθμίσεις μου λέει συνδεμενο ποιότητα εξαιρετική κλπ, εντούτοις δεν λειτουργεί. Πρέπει πάνω κάποια ρύθμιση επιπλέον από το τηλέφωνο; Ολα αισθανομαι...τα παντα...το ενα..το αλλο...ξερω γω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyniotis Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 χρονια πολλα ,το εκανα και εγω αυτο για την μνημη ,καμια σχεση το κινητο τωρα .Ομως εγκατατεστησα την jellyfish RLS4b ειναι παρα πολυ γρηγορη αλλα δεν συνδεεται στο wifi μου ,ενω με οτι αλλη rom εχω βαλει δουλευει οκ και χωρις το προβλημα που αποσυνδεοταν τι να κανω ; Να βαλω την 3; σε εμενα δουλευει κανονικα το wifi τωρα το γιατι κλεινει υπαρχει ρυθμιση στο μενου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zzzzz Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 δεν θα ηθελα να πειραξω τη συσκευη και να χασω την εγγυηση φιλε. και μια ερωτηση. 1)αν κανω το κολπο με την ram για να εχω 512mb οταν βγει η επισημη αναβαθμιση θα εχω καποιο προβλημα η υπαρχει περιπτωση να μην μπορω να την κανω?? και ακομα 2)στην επισημη αναβαθμιση θα ειναι ξεκλειδωμενη η ram στα 512mb αρα να περιμενω μεχρι τοτε χωρις να πειραματιζομαι η παλι θα εχουμε 256?? μπορει καποιος να απαντησει σε αυτο? αφου δεν "θελεις να πειραξεις τη συσκευη" τι ακριβως προσπαθεις να κανεις απο την κονσολα; να υποθεσω app2sd; ε δεν γινεται χωρις root τα αλλα δυο που ρωτας δεν γνωριζει κανεις να σου απαντησει, οποτε δεν εχει νοημα να τα ρωτησεις και για τριτη φορα γενικα να γνωριζεις, πως με το Blade γινονται τα παντα (root, unroot, εγγυηση, froyo, gingerbread), οποτε μην ανησυχεις για τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusS Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 τωρα αυτο που λες ειναι πολυ γενικο.. μαλλον δεν θα εχει dhcp ανοιχτο το ρουτερ. δοκιμασε με καποιο που ξερεις Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis306 Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Καλησπερα καλη χρονια και χρονια πολλα σε ολους. Πως στα κομματια κατεβαζουμε το HTC_IME mod by jonasl repacked for the Blade απο το Modaco? Οτι απαντηση και να εδωσα στο κουιζ δεν το κατεβαζει :cry: Ericsson GH197,GH337,GH668, T18, T28s, T39, T66, T68. Sony-Ericsson T68i, T610, P910, W810, P1. Nokia 2110, 6600.Samsung SGH600.Motorοla StarTac 80. Panasonic GD92.Siemens S25, S35.HTC P3300, TyTN II, Diamond.Apple iPhone 3Gs 16Gb.ZTE Blade. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FaTaL_ErrOr Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Great news AGAIN!!! :clap::yahoo::dance::up: http://android.modaco.com/content-page/328613/zte-blade-series-froyo-kernel-2-6-32-source-code/page/20/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. January 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2011 Great news AGAIN!!! :clap::yahoo::dance::up: http://android.modaco.com/content-page/328613/zte-blade-series-froyo-kernel-2-6-32-source-code/page/20/ Τώρα αρχίζει το πάρτι:shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts