Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

την εβαλε κανεις να μας πει εντυπωσεις ιδιαιτερα στο θεμα των επιδωσεων;

Πεθαμενα πραγματα

http://d.imagehost.org/0549/CAP201101031542.jpg

Αυτη ειναι η lite version.

Κατεβαζω και την πληρη.

Edited by kolkoskylo

Αρα προς το παρον η A3 ειναι η καλυτερη απο ολες και δευτερη βγαινει η jellyfish 3.

Tα λεω καλα?

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Αρα προς το παρον η A3 ειναι η καλυτερη απο ολες και δευτερη βγαινει η jellyfish 3.

Tα λεω καλα?

τα λες λάθος η καλύτερη είναι η jellyfish r3+ ahb overclock και μετά ακολουθεί το alpha 3

Καλά μου παιδιά !!!

Ξέρει κανείς κάτι για "proxy settings" σε android phone με froyo και δεν μου το έχει πει ?:mad:

By the way :

Τι σουκατα ειναι το "proxy";

Το "settings" το καταλαβα με την πρωτη.

Καλά μου παιδιά !!!

Ξέρει κανείς κάτι για "proxy settings" σε android phone με froyo και δεν μου το έχει πει ?:mad:

Μπαααα...μεγαλη παραλειψη της google αυτο δυστυχως!

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

Εγω που αλλαξα απο alpha 3 σε alpha 5 ειδα διαφορα προς το καλυτερο...

Με το quadrant εβγαλα 1006 και το κινητο τρεχει τα παντα πολυ γρηγορα..

Το quadrant δν βγαζει παντα το ιδιο score..

Ερώτηση.

Το θέμα με την μπλέ γραμμή στην οθόνη οταν παίρνεις τηλ και γενικα στις γκρί αποχρώσεις ή το 'παίξιμο' που παρουσιάζεται στο ρόζ wallpaper λύνεται τελικά;

Με αυτό;

Με βάση το παραπάνω λέει οτι το προκαλέσαμε εμείς ας πούμε χρησιμοποιώντας αρχείο για oled ενω είχαμε tft. Γιατι εγώ εχω την εντύπωση πως το πρόβλημα υπήρχε

πρίν περάσω clockwork κλπ οτιδηποτε, απο τη μάνα του. Κανω λάθος;

Και τελοσπάντων αν γίνεται να διορθωθεί με τον παραπάνω τρόπο ή κάποιον άλλο ας μου πεί κάποιος. Ευχαριστώ.

Επισκέπτης
Πως περναμε το ahb overclock? εγω με το που περασα την ρομ, μεσω παλι clockwork ετρεξα το zip αρχειο - σωστο? μετα πρεπει να παμε απο καπου να κανουμε ρυθμισεις? στο bench εβγαλα 958 μια φορα που το τεσταρα.

λοιπόν πέρασε την japanes jellydish r4 και το ahb overcklock. εντυπώσεις: οι χειρότερες με το quadrant μου έβγαλε 440

O δημιουργός του γράφει για την R4 : "Turned off Stagefright. Stagefright are a new set of media decoders in 2.2 but they are broken in our release which is why it doubles the Quadrant Scores. It doesn't make the phone faster, just the benchmarks and it's just a illusion." Και αναρωτιέμαι αν και oi πραγματικές επιδόσεις είναι αυτές που σου έβγαλε ... Επίσης αναρωτιέμαι αν το 512 ΜΒ είναι αληθινό... στον διαχειριστή έργου φαίνεται 414 (512), αλλά στο Titanium Backup κάτω μου γράφει 218ΜΒ (22.7 δωρεάν)... εννοεί "free".... :lol: .... και εμένα στο Titanium+άλλες και σε άλλα μου ζητάει να είναι root και στο Androot μου λέει ότι είναι ήδη root.... Πολλά μπερδέματα .... Είχα σκοπό να βάλω την Γιαπωνέζικη σήμερα αλλά μάλλον θα περιμένω την Wind ..... Σορυ προς τους διαχειριστές για τα αγγλικά...

Edited by Fotisthess

Ερώτηση.

Το θέμα με την μπλέ γραμμή στην οθόνη οταν παίρνεις τηλ και γενικα στις γκρί αποχρώσεις ή το 'παίξιμο' που παρουσιάζεται στο ρόζ wallpaper λύνεται τελικά;

Με αυτό;

Με βάση το παραπάνω λέει οτι το προκαλέσαμε εμείς ας πούμε χρησιμοποιώντας αρχείο για oled ενω είχαμε tft. Γιατι εγώ εχω την εντύπωση πως το πρόβλημα υπήρχε

πρίν περάσω clockwork κλπ οτιδηποτε, απο τη μάνα του. Κανω λάθος;

Και τελοσπάντων αν γίνεται να διορθωθεί με τον παραπάνω τρόπο ή κάποιον άλλο ας μου πεί κάποιος. Ευχαριστώ.

Και με το με την ούγγρικη ρομ που μας δίνει τα 512ΜΒ έχει αναφερθεί ότι λύνεται το πρόβλημα! ;)

Τελικά παιδιά λέει η Jellyfish r4 ή μπα;;

Μια παρατήρηση που έκανα σήμερα για την μπαταρία....με την μαμά ρομ από 100% το βράδυ που έπεφτα για ύπνο, το πρωί είχα 97%-98%.Τώρα με την Jellyfish r2 (πρέπει να φλασάρω το ξέρω... :p) το πρωί είχα 92%!!!!!!

Δεν μπορώ να καταλάβω που οφείλεται αυτή η διαφορά! Το μυαλό μου πάει στην επιπλέον Ram και στο γεγονός ότι παλιότερα τρέχανε λιγότερες εφαρμογές στην μνήμη και άρα χρειαζόταν λιγότερη ενέργεια για να τις συντηρεί...

Τώρα που έχει τις διπλάσιες εφαρμογές στην μνήμη θέλει και την διπλάσια+ ενέργεια (από 3% κατανάλωση σε 8% πλέον) για να τις διατηρήσει.Δεν νομίζω δηλαδή να οφείλετε στην Jellyfish το battery drain αλλά στην επιπλέον RAM...

Τι λέτε και εσείς;; Έχετε παρατηρήσει κάτι παρόμοιο μετά την αναβάθμιση της μνήμης RAM;;

@fotisthess

Κάποια MΒ της RAM τα δεσμεύει το κινητό για το ράδιο αν δεν κάνω λάθος οπότε το 414 (ή όσο εμφανίζει τέλος πάντων), είναι πολύ αληθινή τιμή και καθόλου εικονική! ;)

@billyniotis

To app2sd υπάρχει στο μαρκετ αλλά θέλει και μια προεργασία για να δουλέψει σωστα...ρίξε μια ματιά και εδώ. ;)

Υπάρχει και το move2sd (που θελει root όμως) και σου επιτρέπει να μεταφέρεις τις εφαρμογές που έχει κλειδωμένες το σύστημα! Μόνο το κωλόpaypal του αντιστέκεται!! :p

Edited by MaFiOzOS_88

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Μπορει να γραψει καποιος με ΑΠΛΑ ελληνικα πως γινεται ΟΛΕΣ οι εφαργομες και τα games

να πηγαινουν στην SD card ;;; Εννοειται με το Ass2Sd .

thanks

Μπορει να γραψει καποιος με ΑΠΛΑ ελληνικα πως γινεται ΟΛΕΣ οι εφαργομες και τα games

να πηγαινουν στην SD card ;;; Εννοειται με το Ass2Sd .

thanks

Αν βαλεις τον ποπο σου πανω στην καρτα μνημης (Ass2sd), δεν προκειται να πετυχεις τιποτα.

Το γραφω αλλη μια φορα.

ΑΝ εισαι root συνεχισε να διαβαζεις.

Κατεβασε απο το μπακαλικο το Move2sd Enabler.

Πατα "I 've read it"-> Next-> External->Apply-> Επετρεψε.

Τωρα οι εφαρμογες σου θα εγκαθιστανται στην SD.

Στη συνεχεια σε ρωταει αν θελεις να ανοιξει τη Διαχειριση εφαρμογων

(πραγμα που το κανεις οποτε θελεις) και με κλικ σε καποια απο τις ΗΔΗ

εγκατεστημενες εφαρμογες εχεις την επιλογη

"Μετακινηση στην καρτα SD".

(Εκτος,βεβαια, απο αυτες του συστηματος)

Πεθαμενα πραγματα

Αυτη ειναι η lite version.

Κατεβαζω και την πληρη.

Αυτή είναι η πραγματική κατάταξη. Και είναι φυσιολογικό.

Δεν μπορεί να ξεπεράσει τα από πάνω κινητά που έχουν 1GHz επεξεργαστές.

Όπως αποδείχθηκε, άνθρακες ο θησαυρός.

This is due to the fact that stagefright has been disabled in this release -- it was determined that it was giving a hoax quadrant score with no real benefit to the system.

Μην ανησυχείτε πάντως. Τα προηγούμενα αποτελέσματα ήταν πλασματικά.

Η συνολική απόδοση του κινητού με αυτή τη ROM είναι η ίδια και ας δείχνει το μισό score. Ήταν λάθος οι μετρήσεις.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Edited by aristarhos

παιδια help

ενω ολα λειτουργουσαν αψογα με την Α3

ξαφνικα το τηλεφωνο δεν μπορει να κανει κλησεις...

δειχνει οτι εχει σημα αλλα δεν παιρνει τηλ

καμια ιδεα??

Το ανέφερα και εγώ στην σελίδα 150 ... Το παραδέχεται και το δηλώνει και ο δημιουργός της Japanese R4 ... Έκανα επίσης μια ερώτηση : Γιατί στο Titanium Backup κάτω μου γράφει κάτω Εσωτερική 218ΜΒ και στον διαχειριστή έργου/πηγή πληροφοριών Σ.Μ.Σ. 414,81 Μ (δηλ. 512ΜΒ) ;; Παρακαλώ επιβεβαιώστε και εσείς και αν μπορεί κάποιος να το εξηγήσει.

Εννοείται ότι έχω κάνει το 512ΜΒ "hack". Υποψιάζομαι μήπως το 512ΜΒ hack είναι και αυτό hoax (fake) όπως και οι επιδόσεις στο Quadrant όπως ανέφερε και ο δημιουργός της R4...

Περασα την Jellyfish 3b και πεταει το κινητο...

Sent from my Desire HD using Tapatalk

Πως είναι τα παιχνίδια τρέχουν καλά;

Στην alpha 3 για παραδειγμα παιχνίδια της gameloft τρέχουν πολύ καλά όπως το assassins creed ενώ στην alpha 4 κολλάνε.

Το ανέφερα και εγώ στην σελίδα 150 ... Το παραδέχεται και το δηλώνει και ο δημιουργός της Japanese R4 ... Έκανα επίσης μια ερώτηση : Γιατί στο Titanium Backup κάτω μου γράφει κάτω Εσωτερική 218ΜΒ και στον διαχειριστή έργου/πηγή πληροφοριών Σ.Μ.Σ. 414,81 Μ (δηλ. 512ΜΒ) ;; Παρακαλώ επιβεβαιώστε και εσείς και αν μπορεί κάποιος να το εξηγήσει.

Εννοείται ότι έχω κάνει το 512ΜΒ "hack". Υποψιάζομαι μήπως το 512ΜΒ hack είναι και αυτό hoax (fake) όπως και οι επιδόσεις στο Quadrant όπως ανέφερε και ο δημιουργός της R4...

Οτι και να είναι μετα το 512 mb hack το κινητό τρέχει πολύ πιο γρήγορα και βλέπω διαφορά στα παιχνίδια, με την ίδια ρομ φυσικα

Αυτή είναι η πραγματική κατάταξη. Και είναι φυσιολογικό.

Δεν μπορεί να ξεπεράσει τα από πάνω κινητά που έχουν 1GHz επεξεργαστές.

Όπως αποδείχθηκε, άνθρακες ο θησαυρός.

This is due to the fact that stagefright has been disabled in this release -- it was determined that it was giving a hoax quadrant score with no real benefit to the system.

Μην ανησυχείτε πάντως. Τα προηγούμενα αποτελέσματα ήταν πλασματικά.

Η συνολική απόδοση του κινητού με αυτή τη ROM είναι η ίδια και ας δείχνει το μισό score. Ήταν λάθος οι μετρήσεις.

-Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.

Γιατι δεν εγραφε ο μαστορας πιο πριν οτι "ξερετε παιδια, στα Benchmark ειναι "παππας" τα αποτελεσματα που δινουν οι ROM μου".

Και οτι "κανω μια στιαπου για να δινω μεγαλα σκορ"

Και ποιος απο δω μεσα το ηξερε το Stagefright και δεν το 'λεγε και μας αφηνε να τρωμε προλογο; Και γιατι δεν το 'βαλε σ'αυτη τη rom; Τον επιασε το φιλοτιμο

ή δεν του καθονταν η φαση;

Και γιατι πρεπει να το δεχτω αυτο που λεει και να μην υποθεσω οτι η rom του

δεν τραβαει και πεταει μια μλκ;

Και αυτοι που βρηκαν το φυσιολογικο, ειδαν ξαφνικα το φως το αληθινο;

Δε νομιζω κανεις μεχρι το μεσημερι να ειχε εκφρασει ενδοιασμους για τα σκορ.

Βρηκε κανεις, κατι στο Google που να (Κρατηθειτε εδω και στη συνεχεια υποκλιθειτε)

ερχεται εις επιρωσην των λεγομενων του προσφιλους developer;

Βαρεθηκα τωρα. Θα μπω στο paok24.com να ξελαμπικαρω

Edited by kolkoskylo

δεν είναι fake τα 512 mb ram γιατί πριν αποκτισω τα 512 mb ram το παιχνίδι dungeon defenders first wave το πρώτο παιχνίδι που χρησιμοποιεί την unreal engine 3 δεν έτρεχε στο κινητό μου ούτε καν ανοίγει μετά το τρικ μετο 512 το παιχνίδι τρέχει κανονικά σχεδόν κανονικά μιας που μιλάμε για αυτό το παιχνίδι είναι 668mb

παιδια help

ενω ολα λειτουργουσαν αψογα με την Α3

ξαφνικα το τηλεφωνο δεν μπορει να κανει κλησεις...

δειχνει οτι εχει σημα αλλα δεν παιρνει τηλ

καμια ιδεα??

sooooooooooooooossssssssssssss

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...