Jump to content

ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)

nikatapi
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μεχρι να φορτωσει η σελιδα εχει καποια κολληματα, αλλα απο την στιγμη που θα φορτωσει η σελιδα δεν μασαει πουθενα
Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ

• Απαντήσεις 6,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ορισμένα άτομα που μιλάω μαζί τους στο τηλέφωνο, μου έχουν πει πως με ακούν λίγο χαμηλότερα σε σχέση με τους άλλους, μάλιστα ακόμα και όταν φωνάζω, η φωνή παραμένει σταθερή χωρίς να μπουκώνει το μικρόφωνο, έχει DSP ή είναι θέμα μικροφώνου?

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

You can tell if your ZTE Blade / Orange San Francisco has a TFT or OLED Screen by going to the Settings Menu > About Phone > Build Number.

OUK_P729BV1.0.0B08 – TFT Screen

OUK_P729BV1.0.0B05 – OLED Screen

You can tell if your ZTE Blade / Orange San Francisco has a TFT or OLED Screen by going to the Settings Menu > About Phone > Build Number.

OUK_P729BV1.0.0B08 – TFT Screen

OUK_P729BV1.0.0B05 – OLED Screen

Και αν τελειωνει σε Β02 τι ειναι;;

Mine is ZTE_P729BV1.0.0B02 :/

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

φαινεται ελλαδα εχει διαφορετικους κωδικους απο αγγλια.....

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/324239/stock-roms/

εδω δεν αναφερει δευτερη εκδοση για ελλαδα. οποτε λογικα ολες ειναι TFT.

μονο αγγλια εχει 2 κωδικους. αυτοι που νομιζουν οτι εχουν AMOLED τι κωδικο λενε?

Edited by Voltron

φαινεται ελλαδα εχει διαφορετικους κωδικους απο αγγλια.....

http://android.modaco.com/content/zte-blade-blade-modaco-com/324239/stock-roms/

εδω δεν αναφερει δευτερη εκδοση για ελλαδα. οποτε λογικα ολες ειναι TFT.

μονο αγγλια εχει 2 κωδικους. αυτοι που νομιζουν οτι εχουν AMOLED τι κωδικο λενε?

Με αυτο δεν μπορεις να βγαλεις ακρη για της οθονες.

Ειναι απλα οι roms.

Και υπαρχει και Β01 για ελλαδα.

Με αυτο δεν μπορεις να βγαλεις ακρη για της οθονες.

Ειναι απλα οι roms.

Και υπαρχει και Β01 για ελλαδα.

ειναι roms για διαφορετικες οθονες. ε αφου υπαρχει B01 τοτε αυτο ειναι με amoled

για αγγλια

Β05 amoled

Β08 TFT

αναλογικα για ελλαδα

Β01 amoled

Β02 TFT

:)

ειναι roms για διαφορετικες οθονες. ε αφου υπαρχει B01 τοτε αυτο ειναι με amoled

για αγγλια

Β05 amoled

Β08 TFT

αναλογικα για ελλαδα

Β01 amoled

Β02 TFT

:)

Φιλε μου τωρα μολις ειδα οτι εχεις δικιο.

Λοιπον οποιοι εχουν Β01 ΕΧΟΥΝ AMOLED 100%

Μεγαλο μπραβο στον φιλο Voltron που το ανακαλυψε :)

Φιλε μου τωρα μολις ειδα οτι εχεις δικιο.

Λοιπον οποιοι εχουν Β01 ΕΧΟΥΝ AMOLED 100%

Μεγαλο μπραβο στον φιλο Voltron που το ανακαλυψε :)

κανε dump την rom για το B01 και δωσε τη στο site να την ανεβασουν στη λιστα :)

κανε dump την rom για το B01 και δωσε τη στο site να την ανεβασουν στη λιστα :)

Αυτο που εγινε στην ελλαδα δηλαδη να φερουν καποια κομματια με amoled και τα υπολοιπα με tft , εγινε και στην Ελβετια !!!

Πρωτα τους εφεραν amoled και μετα το σταματησαν.Και εκει εχουν το san francisco να φανταστείτε !!!

Καλα με τις εκδοσεις του κινητου εχει γινει πανικος !!! :D:D:D

εγω βλεπω την καθοδο των κινεζων στην ευρωπη και μου φαινεται ειναι η αρχη του τελους. το ξυπνημα της κινεζικης αρκουδας.......

Αυτο που εγινε στην ελλαδα δηλαδη να φερουν καποια κομματια με amoled και τα υπολοιπα με tft , εγινε και στην Ελβετια !!!

Πρωτα τους εφεραν amoled και μετα το σταματησαν.Και εκει εχουν το san francisco να φανταστείτε !!!

Καλα με τις εκδοσεις του κινητου εχει γινει πανικος !!! :D:D:D

Αυτό γίνεται παντού ακόμα και αγγλία. Ο λόγος είναι ότι η Samsung που βγάζει τις amoled δεν μπορεί να καλύψει τη ζήτηση η έτσι λέει τουλάχιστον.

Sent from my Android

παιδια να σας βγαλω λιγο εκτος θεματος;ξερει κανεις καμια εφαρμογη με την οποια να εχουμε wifi σε λειτουργια πτησης;

εχω την εντυπωση οτι δεν γινεται. ρωτα ομως κ στο θεμα με τις εφαρμογες

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Αν το αγορασες και σου καλυπτει ολη την οθονη τοτε εχεις δικιο. για πες; ταιριαζει απολυτα σε ολη την οθονη και στο μαυρο πλαισιο;

Ναι... (10 characters)

http://www.danasoft.com/sig/Da_I3oSS.jpg

Να βρασω την ποιοτητα κατασκευης.. Ουτε 12 ωρες συμπληρωσε, και χαλασε.. Η καρτα μνημης δεν κανει καλη επαφη, με αποτελεσμα να μου γραφει συνεχεια "απροσμενη αφαιρεση καρτας microSD", στα καπακια την ξαναδιαβαζει και την ξαναχανει... Ολη την ωρα αυτο κανει.. Αν ξαναπαρω κινεζικο να μου κοπουν τα χερια.. δεν μπορουσαν να βαλουν ενα σωστο κουμπωμα και βαλαν αυτη την ψευτικη βλακεια???? Edited by BMW_E36

Η απόλαυση ξεκινάει στις 6 ίντσες και εκτοξεύεται στις 6.99...

🥰 Poco F3 🥰 + Redmi Note 10 pro
 Greek Xiaomi Lovers

παιδια να σας βγαλω λιγο εκτος θεματος;ξερει κανεις καμια εφαρμογη με την οποια να εχουμε wifi σε λειτουργια πτησης;

Δοκίμασε το Airplane Mode Wi-fi.

Υπάρχει στο market και δουλεύει μια χαρά! :)

Sent from my ZTE-BLADE using Tapatalk

Xiaomi Mi 5s Plus - MI Globe 9.6.13 - TWRP 3.2.3

Onda v975m v3 - 4.4.2 (Rozak's 2.0.1 - 4GB) - TWRP Recovery by SciBee

Galaxy S4 - LineageOS 16.0

Ορισμένα άτομα που μιλάω μαζί τους στο τηλέφωνο, μου έχουν πει πως με ακούν λίγο χαμηλότερα σε σχέση με τους άλλους, μάλιστα ακόμα και όταν φωνάζω, η φωνή παραμένει σταθερή χωρίς να μπουκώνει το μικρόφωνο, έχει DSP ή είναι θέμα μικροφώνου?

Το έχει παρατηρήσει κανείς άλλος?

Και εμενα τα ιδια, συνιθως μου λενε πως δεν ακουγομαι και να "μιλαω ποιο κοντα στο ηχειο"

Μετά από τις 3-4 μέρες χρήσης του Blade, έχω να σημειώσω τα εξής:

1. Ο ήχος είναι πολύ καλός. Εγώ ακούω πολυ καθαρά και ακούγομαι καθαρά, όπως μου λένε οι συνομιλητές μου

2. Η οθόνη είναι πολύ ευκρινής και ζωντανή. Δεν έχω ψάξει αν έχει προβλήματα με ροζ φόντο κλπ, αλλά δεν μου εμφανίζει τρεμουλιάσματα στην εικόνα.

3. Η μπαταρία είναι ικανοποιητική για τη μέτρια χρήση που του κάνω. Κρατάει λίγο πάνω από 24 ώρες, με λίγο ιντερνετ, λίγες κλήσεις και λίγο "σκάλισμα"

4. Η μνήμη του είναι οριακή αν θέλετε να βάλετε αρκετές εφαρμογές. Έχω το μοντέλο με τα 256ΜΒ RAM και βάζω-βγάζω εφαρμογές συνέχεια. Το πρόβλημα πιστεύω πως θα λυθεί με την εγκατάσταση της 2.2 που επιτρέπει εγκατάσταση εφαρμογών και στην κάρτα micro-SD

5. Σε κάποια φάση μου εμφάνιζε συνεχώς μήνυμα για ελάχιστη διαθέσιμη μνήμη. Άρχισα να ξηλώνω εφαρμογές μέχρι που κατάλαβα ότι σε ένα από τα email accounts μου είχα φτάσει τα 40ΜΒ! Δυστυχώς δε βρήκα επιλογή για το μέγεθος των αρχείων που κατεβαίνουν ανά μήνυμα (στα WM είχα βάλει 7ΚΒ οπότε δεν είχα πρόβλημα), ούτε και κάποιο τρόπο για να σβήσω όλα τα μηνύματα ταυτόχρονα, οπότε αναγκάστηκα να σβήσω το account και να βλέπω τα emails μου από το web interface...

6. Το πρόβλημα με το WiFi στην περίπτωσή μου δεν είναι τόσο τραγικό: Όταν το κινητό μπει σε standby mode, συνήθως κλείνει η σύνδεση με το router ενώ το εικονίδιο μένει στη θέση του. Απλά το απενεργοποιώ (από το κινητό) και το ανοίγω πάλι, οπότε παίζει κανονικά.

7. Η φωτογραφική μηχανή που έχει είναι λύση ανάγκης: Καλή ποιότητα την ημέρα, αλλά με λίγο χαμηλό φωτισμό τα πράγματα γίνονται άσχημα και οι φωτογραφίες έχουν θεματάκια. Είναι σίγουρα ένα από τα εξαρτήματα στα οποία έγιναν περικοπές προκειμένου να μειωθεί η τιμή της συσκευής (το άλλο είναι σίγουρα η μνήμη!).

Τι μου λείπει?

- Λίγη περισσότερη μνήμη για να είναι πιο "αεράτο" και να μην έχω πρόβλημα π.χ. με τις εφαρμογές.

- Μερικές ρυθμίσεις (όπως π.χ. αυτές που προανέφερα για το μέγεθος των emails) και η καλύτερη αξιοποίηση της κάρτας από τις εφαρμογές, έτσι ώστε η λίγη μνήμη να αντισταθμίζεται από τον αποθηκευτικό χώρο της κάρτας.

Γενικά, παρότι είναι η πρώτη μου επαφή με Android και νόμιζα ότι θα με δυσκολέψει περισσότερο, νομίζω ότι το Blade έβαλε ένα λιθαράκι για να κάνει τα πράγματα πιο εύκολα. Ελπίζω πως κάποια θεματάκια θα λυθούν με την εγκατάσταση της 2.2, όταν αυτή κυκλοφορήσει επίσημα.

Περισσότερες εντυπώσεις θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες.

Ericsson GF768 -> Siemens C35i -> Siemens S35i -> Siemens ME45 -> Siemens M75 / Sony Ericsson K530i -> ETEN Glofiish X600 -> HTC Touch Cruise (Polaris) -> HTC Touch HD (BlackStone) & ZTE Blade -> LG Optimus 7 -> Nokia Lumia 720 -> Nokia Lumia 735 -> Samsung Galaxy A3 (2016) -> Motorola moto g9 plus

Κατάφερε κάποιος να λύσει το πρόβλημα με το πληκτρολογιο κλασσικου κινητου τηλεφώνου του touchpal(εννοω που εμφανίζει την αλφαβητα τυχαια)?Ή εστω καποια εφαρμογη που να βγαζει ελληνικο πληκτρολογιο κλασσικου τηλεφωνου με κανονικη διάταξη για εμας τους vintage τυπους...

Ενα προβλημα που παρατηρησα στο δικο μου SF ειναι με το ξυπνητηρι που δουλευει οποτε του καπνισει.

Το ρυθμιζω κανονικα και την μια δουλευει και με ξυπναει και την αλλη κοιμαται ποιο πολυ και απο μενα!

Το εψαξα λιγο και εχουν το ιδιο προβλημα και αλλοι με κινητο android.

:ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ

• The title was changed to ZTE Blade / Orange San Francisco (μέρος Ι)
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...