mightyr Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 το κόλλημα που είδα στο βίντεο? σε αυτό εδώ συγκεκριμένα. το παιδί που κάνει το review λέει πολύ καλά λόγια αλλά βλέπω το κόλλημα και με ανησυχει. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 το κόλλημα που είδα στο βίντεο? σε αυτό εδώ συγκεκριμένα. το παιδί που κάνει το review λέει πολύ καλά λόγια αλλά βλέπω το κόλλημα και με ανησυχει. στα σχολια που εχει απο κατω στην κανονικη σελιδα που ανεβηκε και οχι στο youtube αναφερει το ατομο που εκανε το βιντεο πως κολλαει στην αρχη μολις ανοιγεις το κινητο. Μετα ηρεμει. Αν προσεξες εκεινη την ωρα το ανοιξε και αρχισε να κολλαει. Δεν νομιζω να ειναι ολη την ωρα. Εγω το απογευμα παω να το παρω. Το ψαχνω πανω απο μηνα για κινητο και ειμαι ολη μερα στο ιντερνετ. Ειναι η καλυτερη value for money επιλογη Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 στα σχολια που εχει απο κατω στην κανονικη σελιδα που ανεβηκε και οχι στο youtube αναφερει το ατομο που εκανε το βιντεο πως κολλαει στην αρχη μολις ανοιγεις το κινητο. Μετα ηρεμει. Αν προσεξες εκεινη την ωρα το ανοιξε και αρχισε να κολλαει. Δεν νομιζω να ειναι ολη την ωρα. Εγω το απογευμα παω να το παρω. Το ψαχνω πανω απο μηνα για κινητο και ειμαι ολη μερα στο ιντερνετ. Ειναι η καλυτερη value for money επιλογη και εγω ειμαι σιγουρος αυτο ισχυει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 λέω να κατέβω σε κανα δύωρο στο σύνταγμα να τσεκάρω αφού ρωτήσω και εδώ στον νέο κόσμο.να το δώ τουλάχιστον πως είναι στο χέρι. θα το βρώ λέτε η μπα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elpidoforos07 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 λέω να κατέβω σε κανα δύωρο στο σύνταγμα να τσεκάρω αφού ρωτήσω και εδώ στον νέο κόσμο.να το δώ τουλάχιστον πως είναι στο χέρι. θα το βρώ λέτε η μπα? δεν πιστευω να το βρεις το ψαχνω εδω και μια εβδομαδα και με το που το φερνουν φευγει αμεσως Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Τελικά που μπορω να βρω την ρυθμιση που εχει το κινητο για αναβαθμιση οταν βγει απο την wind? Δεν υπαρχει πουθενα καμια σχετικη επιλογη. Επισης για το Blade με ποιο εργαλειο προτεινεται να γινει rooted και αν ειναι καποιο ευκολο και ασφαλες φυσικα? Περιμενω απαντησεις... Μολις υπαρξει επισημο update θα το κανει μονο του σχεδον το κινητο. Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gusretalis Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Παιδιά να ρωτήσω και εγώ κάτι:Με τα προγράμματα που προαναφέρθηκαν (Handcent και GreekIME) υπάρχει τρόπος ναέχω στην διάταξη των 12 βασικών πλήκτρων (0-9 και * #) όπως δηλαδή είναι τα περισσότερα παλιά κινητά,αντί για ελληνικοποιημένη διάταξη qwerty να έχω κανονικά (ΑΒΓ)(ΔΕΖ)(ΗΘΙ) κ.ο.κ.;Εντάξει στη διάταξη που είναι ένα γράμμα ανά κουμπί βολεύει σχετικά λόγω συνήθειας από πλξκτρολόγιο pc,αλλά εκεί με τίποτα.Ευχαριστώ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Φίλε για να παίξεις αυτά τα παιχνίδια έχεις βάλει κάποια άλλη ρομ ή έχεις κάνει τίποτε tweaks; Στο blade φίλου που δοκίμαζα χθες αδυνατούσε να παίξει σωστά το angry birds season που είναι πολύ απλό σε γραφικά σε σχέση με τα παιχνίδια που δείχνεις στο βίντεο.Από την αρχή λειτουργίας του κολλούσε πολύ η σφεντόνα και μετά από κανένα πεντάλεπτο,το παιχνίδι πάγωνε τελείως.Στη συσκευή δεν έχει γίνει root ή οτιδήποτε άλλο.Κάποια άλλα παιχνίδια όπως basketball ii τα έπαιζε τέλεια. για να παιξεις αυτα τα παιχνιδια πρεπει να βαλεις froyo 2.2 το περιεργο ειναι οτι το δεν σου παιζει το angry birds Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) μέχρι σήμερα το πρωί ήμουν στα πρόθυρα να πάρω της vodafone τον αντίστοιχο φτηνό αλλά μου παρουσιάστηκε ευκαιρία και να διαλέξω ανάμεσα στο joy και σε αυτό. ένα πράγμα έχω απορία. πέρα απο τα πασιφανή πλεονεκτήματα που έχει σε θέμα hardware σε σχέση με το joy,είδα ένα βιντεάκι απο ελληνικό hands on του κινητού και τα wallpapers μου φάνηκε πως σκάλωναν ανα τακτά διαστήματα. υπάρχει τέτοιο θέμα? επίσης συγκριτικά με το joy τι ποιότητα κατασκευής έχει?το δεύτερο το έχω δει και μου φάνηκε αρκετά στιβαρό.αυτό πως είναι? Aμα βάλεις δίπλα-δίπλα το joy και το blade θα καταλάβεις γιατί αξίζει να δώσεις τα επιπλέον 50€ για να το πάρεις Οσοι είστε μεταξύ αυτών των 2 και δεν έχετε πρόβλημα με το ελάχιστο μεγαλύτερο μέγεθος και το επιπλέον 50αρικο go for blade :cool: @naki Σε ευχαριστώ.Θα το πω στον φίλο μου αν θέλει να το πειράξουμε.Παρόλα αυτά το angry birds όταν παίζει,παίζει πολύ καλύτερα από το joy και δεν χρειάζεται και την πατέντα περίμενε να φορτώσει η αρχική οθόνη,κλείσε-άνοιξε τη συσκευή για να ξεκινήσει. Edited December 7, 2010 by bbbb [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Σε μένα παιζει πολυ καλα τα παιχνδιαι και δεν ειναι rooted...παντως ακομα προσπαθω να δω απο που μπορει να γινει αναβαθμιση -οταν ετοιμαστει- σε 2.2 καθώς στο μενου δεν βλεπω επιλογη αναβαθμισης μεσω ασυρματου δικτυου ουτε καν κατι αλλο...Ποιος γνωριζει περισσοτερα? http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosf1996 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 τι καρτα μνημης παιρνει microSD ή microSDHC ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 το κινητο ειναι στα χερια μου εδω και 2 ωρες περιπου. Το εψαξα αρκετα. Εχω αρκετες αποριες αλλα θα τις ρωτησω αργοτερα μηπως και καταφερω να βρω και μονος μου καμια. Περασα το angry birds. Στις πρωτες πιστες δεν κολλησε ουτε για αστειο. Στην τελευταια πιστα της πρωτης καρτελας κολλαει πολυ ομως. Τοσο που με δυσκολια παιζεις. Αφου την παρατησα γιατι ηθελε ψαξιμο για το πως βγαινει και με τετοιο κολλημα δεν μπορουσα. Αλλη ρομ δεν θελω να περασω. Σε ενα μηνα περιπου θα βγει η καινουργια. Ισως με ενδιεφερε να ψαχτω για ρουτ και εχτ στην καρτα για να περναω καποιες εφαρμογες. Αλλα οπως ειπα αυτα οχι σημερα. Τρελο value for money παντως Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
palm Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 τι καρτα μνημης παιρνει microSD ή microSDHC ; Τα παντα ολα :p Και τις δυο :happy: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ποιο καλό παιδάκι θα υποδεχτεί και μένα στο κλαμπ χρηστών του ZTE Blade; E; E; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
naki13 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Ποιο καλό παιδάκι θα υποδεχτεί και μένα στο κλαμπ χρηστών του ZTE Blade; E; E; εγω:D :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosf1996 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Τα παντα ολα :p Και τις δυο :happy: σιγουρα ? το εχεις το zte? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 εγω:D :lol: Ωραία, εσύ κερνάς την πρώτη εξάδα μπυρόνια:lol::lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rodriguez Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 εγω:D :lol: Δεν πάμε καλά :lol: Ζητείται άτομο με πρόγραμμα cosmote gigamax unlimited για να του δίνω €10 τον μήνα για να αποκτήσω 1 extra sim στο συμβόλαιό του Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Προσπαθώ τώρα να μάθω με το touch keyboard. Είναι όντως λίγο στενό στο portrait... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnana Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 (edited) Καταρχάς καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση : Όταν πας να κανεις Unlock το San Francisco από Orange UK, ποια συσκευη θα βάλεις στα drop down menu του link http://www.nextgenserver.com/calculator/ ? Service : ZTE Models : ZTE Orange San Francissco ή Models : ZTE BLUEBELT ????????? Κάποιος που το έχει κάνει να βοηθήσει ? Να μην το brickάρουμε πριν το χρησιμοποιησουμε :p Ευχαριστώ πολύ :D Edited December 7, 2010 by kwnana Phone 15 Pro Max Titanium Blue 256GB iOS 17.1.1 iPhone 13 Black 128GB iOS 17.1.1 iPad mini 8,3" 6th gen Gold 256GB iOS 17.1.1 iPad Pro 11" 4th gen Grey 256GB iOS 17.1.1 Apple watch 7 Black 45mm watchOS 10.1.1 Honor magic 4 Lite Blue 6/128GB Magic UI 4.2 (Android 11) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καταρχάς καλησπέρα σε όλους. Ερώτηση : Όταν πας να κανεις Unlock το San Francisco από Orange UK, ποια συσκευη θα βάλεις στα drop down menu του link http://www.nextgenserver.com/calculator/ ? Service : ZTE Models : ZTE Orange San Francissco ή Models : ZTE BLUEBELT ????????? Κάποιος που το έχει κάνει να βοηθήσει ? Να μην το brickάρουμε πριν το χρησιμοποιθησουμε :p Ευχαριστώ πολύ :D ZTE Bluebelt εβαλα εγω! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mightyr Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 δεν πιστευω να το βρεις το ψαχνω εδω και μια εβδομαδα και με το που το φερνουν φευγει αμεσως στη wind κοντά στο εργοστάσιο του φιξ,φρατζή νομίζω η οδός το βρήκα και το πήρα..είδωμεν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christos1 Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος φίλος πως μπορούμε να βάλουμε δικούς μας ήχους κλήσης; http://www.danasoft.com/sig-gre.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantekavala Δημ. December 7, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 7, 2010 γραφω απο το κινητο οποτε Θα ειμαι συντομος. σε αρκετα σημεια οπως ιντερνετ και καποια παχνιδια μπερδευει τις εικονες. στο νιντζα φρουιτ πανω αριστερα εμφανιζει ενα μισο πρασινο ανδροιδ. στο χαιπερ τζαμ στο μενυ μου δειχνει μια προταση με μαυρα γραμματα απο πισω. στον κειμενογραφο Ιτοη ιντερνετ αν εμπαινα κ εβγαινα αποτομα τρεμοεπααιζε εκεινο το σημειο βαζοντας εικονες και γραμμες αναμεσα. το πηρα σημερα το απογευμα. κ πισω να το παω πως θα τους το δειξω αφου δ το κανει συνεχεια; Το μεγαλύτερο online football manager --> εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jmallen3 Δημ. December 8, 2010 Κοινοποίηση Δημ. December 8, 2010 ξερει καποιος ποιο ειναι το τηλεφωνο να καλεσω στα κεντρικα της wind??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts