goregr Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 να φανταστω με 256 ram θα ειναι δυσκολα τα πραγματα :( Ακριβως , για την ακριβεια σε 3d παιχνιδια πχ ειναι μερα με την νυχτα. Γενικα το μοντελο με 512 ειναι πολυ καλυτερο απο αυτο που φερνει η wind στην ελλαδα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Ρώτησα και στο άλλο thread: Θα είναι branded στην Wind αυτό; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 δε νομιζω :confused: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Δηλαδή αν κάποιος μπορεί να πάρει το αγγλικό να το κάνει; Κι ας είναι λιγάκι η διαδικασία του debranding... Οι δικές μου ανησυχίες έχουν να κάνουν με την εγγύηση του προϊόντος (στέλνε τώρα πίσω Αγγλία αν γίνει τπτ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Δηλαδή αν κάποιος μπορεί να πάρει το αγγλικό να το κάνει; Κι ας είναι λιγάκι η διαδικασία του debranding... Οι δικές μου ανησυχίες έχουν να κάνουν με την εγγύηση του προϊόντος (στέλνε τώρα πίσω Αγγλία αν γίνει τπτ) Φυσικα και να το κανει. Και μετα να παει σε καποιον που εχει παρει της wind να πουλησει μουρη :lol::lol: Ρε παιδια ειναι πολυ φτηνοτερο μοντελο της wind πως να το κανουμε. Αυτο που εχουν στην αγγλια εχει οθονη 100 φορες ανωτερη και 2πλασια μνήμη που ειναι το αλφα και το ωμεγα στις εφαρμογες και στην ταχητυτα του κινητου. Το χειροτερο ειναι οτι ερχεται και ποιο ακριβα στην ελλαδα. Πλακα μας κανουν ???? :mad::mad::mad: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 (edited) Μια σκέψη: ίσως επειδή η Ελλάδα είναι πιο ηλιόλουστη χώρα, γι'αυτό η OLED δεν θα είχε καλή φωτεινότητα σε ανοιχτό χώρο:lol: Ήταν ειδική συμφωνία με την Orange εκείνο, το standard μοντέλο είναι αυτό που έρχεται στις υπόλοιπες χώρες (π.χ. Ελλάδα, Σουηδία, Ουγγαρία, Γαλλία) Edited November 20, 2010 by Nognir Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Για διαβαστε και 2 Ελληνικα reviewς---> e-go.gr..... http://www.e-go.gr/tech/article.asp?catid=17290&subid=2&pubid=84550662 .και απο---> /tech.in.gr...... http://tech.in.gr/presentations/article/?aid=1231068121 :X Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Το δεύτερο δεν είναι ακριβώς review... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostast1 Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Kαι ενα Ελληνικο φρεσκο unboxing!! Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio) Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε...... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 ολα καλα και ολα ωραια με τη συγκεκριμενη συσκευη! ηδη εχει μπει στην wishlist μου :p ΑΛΛΑ... στο θεμα screen protector και θηκης τι κανουμε? εχετε να προτεινετε καποια συγκεκριμενα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efo Δημ. November 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2010 Πάντως για όποιον ενδιαφέρεται στη Wind καλλιθέας δίπλα από το joe weider έχουν και πολλές συσκευές μάλιστα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
serfistas1 Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Το περιμενουν απο Τριτη στην περιοχη μου και θα ηθελα να μαθω πως μπορω να περναω ευκολα θεματα στην συσκευη και αν μπορει καποιος να με βοηθσεις να περασω εφαρμογες για ρολοι και καιρο κινουμενα εικονιδια, ας στειλει κανα προσωπικο μηνυμα για οδηγιες... http://phonegr.blogspot.com -Mobile news http://peloponnisoslive.blogspot.gr- F1 Kart for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixaliskam Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 καλημερα!ηθελα να ρωτησω σχετικα με το αντροιντ μαρκετ. πρεπει υποχρεωτικα να εχουμε προγραμμα με ιντερνετ στο κινητο;εμενα μου αρεσει σαν κινητο και αν το παρω θα το εχω καρτοκινητο ,γιαυτο ηθελα να μου πειτε εσεις που εχετε τετοια κινητα αν μπορω να συνδεθω με το wifi στο αντροιντ μαρκετ σε περιπτωση που θελω καμμια απο της χιλιαδες δωρεαν εφαρμογες που εχει.ευχαριστω για τον χρονο σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
piggosa Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 καλημερα!ηθελα να ρωτησω σχετικα με το αντροιντ μαρκετ. πρεπει υποχρεωτικα να εχουμε προγραμμα με ιντερνετ στο κινητο;εμενα μου αρεσει σαν κινητο και αν το παρω θα το εχω καρτοκινητο ,γιαυτο ηθελα να μου πειτε εσεις που εχετε τετοια κινητα αν μπορω να συνδεθω με το wifi στο αντροιντ μαρκετ σε περιπτωση που θελω καμμια απο της χιλιαδες δωρεαν εφαρμογες που εχει.ευχαριστω για τον χρονο σας. Μπορείς. Και μέσω του καλωδίου με το PC και της εφαρμογής για το Android Market Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dangel Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Το πήρα και εγώ προχθές από Wind. Παιδιά σας παρακαλώ ένας που το έχει να βάλει λίγο την εφαρμογή compass ή τα google maps και να τσεκάρει εάν η πυξίδα είναι αντεστραμένη!!!! Εμένα μου έχει κάνει τον βορά, νότο!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
goregr Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Το πήρα και εγώ προχθές από Wind. Παιδιά σας παρακαλώ ένας που το έχει να βάλει λίγο την εφαρμογή compass ή τα google maps και να τσεκάρει εάν η πυξίδα είναι αντεστραμένη!!!! Εμένα μου έχει κάνει τον βορά, νότο!!!!!! Ναι το κανει αυτο μαλλον απο την πολυ ακτινοβολια που εκπεμπει.....:lol::lol::lol: Ελα φιλε πλακα κανω. Δεν εχω ιδεα αν και γιατι το κανει. Και καλορυζικο το κινητακι.:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Το πήρα και εγώ προχθές από Wind. Παιδιά σας παρακαλώ ένας που το έχει να βάλει λίγο την εφαρμογή compass ή τα google maps και να τσεκάρει εάν η πυξίδα είναι αντεστραμένη!!!! Εμένα μου έχει κάνει τον βορά, νότο!!!!!! Ψάξε στο youtube για calibration compass .είχα πετύχει ένα ωραίο βίντεο με ένα iphone.. Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dangel Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Ψάξε στο youtube για calibration compass .είχα πετύχει ένα ωραίο βίντεο με ένα iphone.. Όχι δεν χρειάζεται calibration. Έβαλα το [ROM] [eclair] Hungarian Hedgehog RLS1b [2010-11-20] και είναι μια χαρά η πυξίδα. To ROM που φοράει (της Wind) έχει κάποιο πρόβλημα με με την πυξίδα. Βέβαια με το ROM που έβαλα το κινητό "κολάει" ζητώντας συνέχεια το pin της SIM και δεν σε αφήνει να πας στο home screen. Θα περιμένω σε κάποιο update να το φτιάξουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nippon Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 Ωχ, αμα εχει απο τωρα τετοια κολληματα μου φαινεται θα πανε τσαμπα τα 160 Ευρω... Αμα εχει προβληματα και με τις εφαρμογες λογω της 256 ΜΒ RAM αστα να πανε. Κριμα γιατι σκεφτομουν να αντικαταστησω το 5530 με αυτο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nognir Δημ. November 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2010 (edited) Τα κολλήματα είναι επειδή έβαλε custom rom, μη φοβάσαι Μια ερώτηση σε όσους το αποκτήσανε: Skype δουλεύει σ'αυτό το κινητό; Edited November 21, 2010 by Nognir Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoflo Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 γεια χαρα ξερει κανεις αν εχει αυτοματη απαντηση οταν συνδεουμε ακουστικα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλησπερα! Με την σειρα μου και εγω εμαθα για το συγκεκριμενο κινητο την προηγουμενη εβδομαδα και μαλιστα την περιοδο που ψαχνομαι να παρω κινητο με android. Δυστυχως στην Ελλαδα κυκλοφορει η ποιο "downgrade" εκδοση του blade (256 μνημη, lcd οθονη) σε σχεση με την αγγλικη san francisco (512 μνημη, oled οθονη) οποτε αποφασισα να αγορασω μεσω ebay την καλη εκδοση unlocked/debranded ωστε να μπορει να παιξει με ελληνικη sim. Απο τιμες δεν εχει διαφορα ΑΛΛΑ στην ουσια αν το παρεις απο εξωτερικο χανεις την εγγυηση. Σε λιγες μερες θα το εχω στα χερια μου & θα σας ενημερωσω για το πως παει. p.s: Το μονο που δεν ξερω τι παιζει κ.λ.π. ειναι οσον αφορα την ελληνικη γλωσσα και sms με ελληνικους χαρακτηρες. Αν καποιος που εχει το san francisco γνωριζει να μου πει αν παιζουν κανονικα (δηλαδη αν υπαρχουν ελληνικα στο μενου και αν μπορω να στειλω sms με ελληνικους χαρακτηρες που να αντιστοιχουν 160 χαρακτηρες ανα sms) θα του ημουν ευγνωμον. :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_Andreas Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Καλησπερα! Με την σειρα μου και εγω εμαθα για το συγκεκριμενο κινητο την προηγουμενη εβδομαδα και μαλιστα την περιοδο που ψαχνομαι να παρω κινητο με android. Δυστυχως στην Ελλαδα κυκλοφορει η ποιο "downgrade" εκδοση του blade (256 μνημη, lcd οθονη) σε σχεση με την αγγλικη san francisco (512 μνημη, oled οθονη) οποτε αποφασισα να αγορασω μεσω ebay την καλη εκδοση unlocked/debranded ωστε να μπορει να παιξει με ελληνικη sim. Απο τιμες δεν εχει διαφορα ΑΛΛΑ στην ουσια αν το παρεις απο εξωτερικο χανεις την εγγυηση. Σε λιγες μερες θα το εχω στα χερια μου & θα σας ενημερωσω για το πως παει. p.s: Το μονο που δεν ξερω τι παιζει κ.λ.π. ειναι οσον αφορα την ελληνικη γλωσσα και sms με ελληνικους χαρακτηρες. Αν καποιος που εχει το san francisco γνωριζει να μου πει αν παιζουν κανονικα (δηλαδη αν υπαρχουν ελληνικα στο μενου και αν μπορω να στειλω sms με ελληνικους χαρακτηρες που να αντιστοιχουν 160 χαρακτηρες ανα sms) θα του ημουν ευγνωμον. Με το καλό να σου έρθει φίλε και περιμένουμε εντυπώσεις.Επειδή θα με ενδιέφερε και εμένα κάτι τέτοιο μήπως θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες απο ποιόν seller το πήρες, πόσες μέρες πάνω κάτω κάνεις να έρθει, σε τι κατάσταση ήταν και αν υπήρχαν εξτρά κόστη. Σ ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Conception Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 (edited) Πολυ ωραιο κινητο φαινεται παιδια! Αυτη η εταιρια η ZTE ειναι καινουργια; Και τι προελευσης; Νομιζω οτι καποιο online καταστημα θα φιλοτιμηθει να φερει της εκδοση της Αγγλιας unlocked ωστε να μην μπλεκουμε με ebay κλπ. Επισης διαβασα οτι διαθετει προεγκατεστημενη μνημη 2gb: http://www.euro2day.gr/news/enterprises/122/articles/613598/Article.aspx Τελικα τι ισχυει; Edited November 22, 2010 by Conception Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
wolf13 Δημ. November 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2010 Με το καλό να σου έρθει φίλε και περιμένουμε εντυπώσεις.Επειδή θα με ενδιέφερε και εμένα κάτι τέτοιο μήπως θα μπορούσες να δώσεις περισσότερες πληροφορίες απο ποιόν seller το πήρες, πόσες μέρες πάνω κάτω κάνεις να έρθει, σε τι κατάσταση ήταν και αν υπήρχαν εξτρά κόστη. Σ ευχαριστώ! Ακομα ειμαι στα bid και λογικα σημερα/αυριο θα εχει κλεισει η παραγγελια, οποτε μολις παραλαβω θα μπορω να σου δωσω λεπτομερειες οσον αφορα συνολικο κοστος, seller και γενικα οτι ζητας:) Αυτο που εκανα προς το παρον ειναι να μπω στο ebay.com εβαλα keyword zte blade unlocked στα αποτελεσματα τα κατηγοριοποιησα συμφωνα με την επιλογη price and shipping lowest first και τελος στην αριστερη στηλη τσεκαρα το box που λεει new (γιατι με ενδιαφερει να ειναι καινουριο και οχι μεταχειρισμενο). Συμφωνα με αυτα τα κριτηρια λοιπον οι τιμες που παιζουν ειναι πανω κατω στα 180 ευρω (με μεταφορικα) μπορει να βρεις και με 190 και με 170 κ.λ.π. αλλα γενικα εκει παιζουν οι τιμες. Αυτα προς το παρων και για οτι νεοτερο θα ενημερωσω;) :ninja:Εχεις αποριες για το ZTE Blade? Δες ΕΔΩ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts