artemios Δημ. January 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2011 καλή χρόνιά. υπάρχει τρόπος με κάποιο καλώδιο να συνδέσω ena usb flash stick με το γαλαξία απευθείας?? μαλλον θα αναφερεσαι στην πατεντα της νοκια η οποια λεγεται on-the-go(otg) την εχει το n8 ο γαλαξιας δεν το εχει Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos_poly Δημ. January 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2011 http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=45475 για τον γαλαξία και μόνο ...άλλη φάση... α και... http://www.mobilecenter.gr/index.php?target=products&product_id=31696 !! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος τι περιλαμβάνεται από καλώδια στην συσκευασία του Galaxy S; Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βρω κάπου στην Ελλάδα κάτι τέτοιο; Παιδια για οποιον ψαχνει φορτιστη αυτοκινητου, μια πολυ καλη προσφορα που βγηκε τωρα, πολυ φθηνο (5 ευρω μονο) και με εξοδο 1A ειναι εδω : http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=20122 οποιος δεν εχει φορτιστη αυτοκινητου, το χτυπει χωρις δευτερη σκεψη. και ειναι και μικρος σε μεγεθος :). Σε αυτό συνδέεις το USB καλώδιο που συνοδεύει το Galaxy S και είσαι καλυμμένος; Είναι ασφαλές ή μπορεί να "κάψει" το κινητό από υπερφόρτωση; Επίσης το καλώδιο της συσκευασίας του Galaxy S τι μήκος έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος τι περιλαμβάνεται από καλώδια στην συσκευασία του Galaxy S; Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βρω κάπου στην Ελλάδα κάτι τέτοιο; Σε αυτό συνδέεις το USB καλώδιο που συνοδεύει το Galaxy S και είσαι καλυμμένος; Είναι ασφαλές ή μπορεί να "κάψει" το κινητό από υπερφόρτωση; Επίσης το καλώδιο της συσκευασίας του Galaxy S τι μήκος έχει; Μεσα στη συσκευασια θα βρεις φορτιστη, καλωδιακι micro usb (γυρω στα 70-80 cm) και hands free. Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2011 Όπου hands free εννοούμε stereo in-ear ακουστικά με noise reduction; Γενικά μικρομαγαζάκια με περιφερειακά για το Galaxy S παίζουν κάπου στην Αθήνα πχ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Εγώ πήρα αυτή τη θήκη, αυτό το καλώδιο για την TV και αυτό για να το φορτίζω και στο αμάξι. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Μπορεί να μου πει κάποιος τι περιλαμβάνεται από καλώδια στην συσκευασία του Galaxy S; Υπάρχει περίπτωση να μπορώ να βρω κάπου στην Ελλάδα κάτι τέτοιο; Σε αυτό συνδέεις το USB καλώδιο που συνοδεύει το Galaxy S και είσαι καλυμμένος; Είναι ασφαλές ή μπορεί να "κάψει" το κινητό από υπερφόρτωση; Επίσης το καλώδιο της συσκευασίας του Galaxy S τι μήκος έχει; http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44560 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 13, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου αλλά αν δεις ακριβώς από πάνω αγόρασα από amazon με 2.5€ ένα της Nokia που είναι compatible. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukou Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 sorry δεν το προσεξα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korto51 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Εντυπωσιακό!!!Μπράβο με τι καλώδιο συνδέθηκε? στο HDMI? Σε παρακαλώ λεπτομέρειες please Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Εντυπωσιακό!!!Μπράβο με τι καλώδιο συνδέθηκε? στο HDMI? Σε παρακαλώ λεπτομέρειες pleaseτο καλωδιο το εχω απο το n95,μπροστα εχει βυσματακι για τα ακουστικα,στην συνεχεια διακλαδωτη ο οποιος καταληγει σε τρια αρσενικα RCA βυσματακια,αν θελεις μπορω να βαλω φωτο να το δεις,μπαινει στην AV εισοδο της tv Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korto51 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 το καλωδιο το εχω απο το n95,μπροστα εχει βυσματακι για τα ακουστικα,στην συνεχεια διακλαδωτη ο οποιος καταληγει σε τρια αρσενικα RCA βυσματακια,αν θελεις μπορω να βαλω φωτο να το δεις,μπαινει στην AV εισοδο της tv Σε παρακαλώ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Κάτι τέτοιο θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korto51 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Κάτι τέτοιο θες. Ευχαριστώ το παραγγέλνω αμέσως τώρα!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korto51 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ευχαριστώ το παραγγέλνω αμέσως τώρα!! Τζίφος !!! αυτοί του amazon δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις γιατί βρίσκεις κάτι και μετά σε ειδοποιούν ότι δεν το στέλνουν στην Ελλάδα. Βέβαια αυτό γίνεται γιατί η παραγγελία εκτελείται από τρίτο μέρος αλλά εγώ την τρώω την ψυχρολουσία.Τώρα που στο καλό να βρώ εδώ αυτό το καλώδιο για το samsung galaxy?? Δεν είμαι και στην Αθήνα να ψάξω:mad:Καμμιά ιδέα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Τζίφος !!! αυτοί του amazon δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις γιατί βρίσκεις κάτι και μετά σε ειδοποιούν ότι δεν το στέλνουν στην Ελλάδα. Βέβαια αυτό γίνεται γιατί η παραγγελία εκτελείται από τρίτο μέρος αλλά εγώ την τρώω την ψυχρολουσία.Τώρα που στο καλό να βρώ εδώ αυτό το καλώδιο για το samsung galaxy?? Δεν είμαι και στην Αθήνα να ψάξω:mad:Καμμιά ιδέα?με προλαβε ο fandango με τη φωτο.γιατι δεν πας σε ενα nokia shop? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
red_herring Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 (edited) Τζίφος !!! αυτοί του amazon δημιουργούν δυσάρεστες καταστάσεις γιατί βρίσκεις κάτι και μετά σε ειδοποιούν ότι δεν το στέλνουν στην Ελλάδα. Βέβαια αυτό γίνεται γιατί η παραγγελία εκτελείται από τρίτο μέρος αλλά εγώ την τρώω την ψυχρολουσία.Τώρα που στο καλό να βρώ εδώ αυτό το καλώδιο για το samsung galaxy?? Δεν είμαι και στην Αθήνα να ψάξω:mad:Καμμιά ιδέα? http://www.e-click.gr/index.php?target=products&product_id=44560 Edited January 14, 2011 by Tyxerakias Παράθεση Παναγιώτης Samsung Galaxy S7 Edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korto51 Δημ. January 14, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 14, 2011 Ευχαριστώ φίλε μου αλλά αν δεις ακριβώς από πάνω αγόρασα από amazon με 2.5€ ένα της Nokia που είναι compatible. :) Συγνώμη αλλά επειδή ακολούθησα την πρότασή σου για το amazon και το καλώδιο της nokia πήγα λοιπόν στο amazon και έφαγα την απάντηση "item not delivered to Greece".Το έχω ξαναπάθει και είναι πολύ δυσάρεστο να έχεις βρεί κάτι και να μην μπορείς να το πάρεις. Εσύ πως το κάνεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fandango Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Προσωπικά έχω την ευτυχία να έχω ξάδερφο στην Αγγλία που θα τα παραλάβει και θα μου τα στείλει ταχυδρομικώς. Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν το στέλνουν. Μήπως να δοκιμάσεις άλλο κατάστημα από τις επιλογές που έχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exaitlaios Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Kαλησπέρα παιδια.Συγνώμη αν ειμαι off topic αλλα ο εγκέφαλος μου εχει μπλοκαρει αυτή την στιγμή .....θα καταλάβετε γιατί..Ξλερετε αν που και πώς μπορώ να βρώ ανταλλακτικό τζαμάκι για τον φακό.( εννοώ το μικρό τετράγωνο κρυσταλακι στο πίσω μέρος του κινητού)..Ευχαριστώ.:(:( Για GALAXY S μιλάω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. January 15, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Nα παραθεσω κι εγω ενα nokia bluetooth,το ΒΗ-215 που εχω παρει εδω και 1 μηνα και συνεργαζεται αψογα με το galaxy μας.Εχει πολυ μεγαλη αυτονομια,κρυσταλινο και πολυ δυνατο ηχο,ειδοποιηση με δονηση την οποια μπορεις να την εχεις ενεργη η οχι και γενικα επειδη ειμαι πολυ της ομιλιας με τα bluetooth,λογω δουλειας,εχω μεινει πολυ ευχαριστημενος. Μπορειτε να το δειτε εδω Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TonyK Δημ. January 15, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2011 Kαλησπέρα παιδια.Συγνώμη αν ειμαι off topic αλλα ο εγκέφαλος μου εχει μπλοκαρει αυτή την στιγμή .....θα καταλάβετε γιατί..Ξλερετε αν που και πώς μπορώ να βρώ ανταλλακτικό τζαμάκι για τον φακό.( εννοώ το μικρό τετράγωνο κρυσταλακι στο πίσω μέρος του κινητού)..Ευχαριστώ.:(:( Για GALAXY S μιλάω μαλλον ψαχνεις αυτο εδω : http://shop.ebay.co.uk/i.html?_nkw=samsung+galaxy+s+camera+lens&_sacat=0&_odkw=samsung+galaxy+s+camera+glass&_osacat=0&_trksid=p3286.c0.m270.l1313 Παράθεση LG G2 32GB D800 LTE Το προσωπικό μου Blog http://antonis-news.blogspot.com/ - Twitter : Kourkoumelakis My Photography: http://kourkoumelakis.blogspot.gr// - Instagram & Flickr: Kourkoumelakis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
exaitlaios Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Ναι αυτό μου φαίνεται ότι είναι.Τώρα που είδα οτι υπάρχει διαθέσιμο σαν ανταλλακτικό και την τιμή του ηρέμησα αρκετά.Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. Όταν το περάσω θα γράψω για να γνωρίζουν όλοι λεπτομέρειες.( τυχόν δυσκολίες , διαφορές, δυνατότητα νατο περάσει κάποιος μόνος κτλ.) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drlacan Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 παιδιά για καλώδιο μη βασίζεστε στο amazon, υπάρχουν άπειρα και ακόμη πιο φθηνά στο ebay. Είναι ο ίδιος τύπος με αυτά τα νοκια που λέμε. Το δικό μου το πήρα κανένα 2ευρο αν θυμάμαι καλά με δωρεάν μεταφορικά. Απλά κάνει περίπου 2+ εβδομάδες να έρθει. Ξέρει κανένας αν υπάρχει τρόπος να βγάλουμε εικόνα σε τηλεόραση που δεν έχει RCA; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
korto51 Δημ. January 16, 2011 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2011 Προσωπικά έχω την ευτυχία να έχω ξάδερφο στην Αγγλία που θα τα παραλάβει και θα μου τα στείλει ταχυδρομικώς. Μου κάνει εντύπωση όμως που δεν το στέλνουν. Μήπως να δοκιμάσεις άλλο κατάστημα από τις επιλογές που έχει; Ακριβώς και εγώ τον ίδιο τρόπο βρήκα για να παρακάμψω το πρόβλημα και έτσι τώρα το περιμένω.Βέβαια το βρήκα και σε άλλες ιστοσελίδες αλλά δεν παύει να είναι εκνευριστικό όποιος το έζησε θα με καταλαβαίνει!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts