dragonn Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 καλημερα μαζευω τα; προγραμματα για να φλασαρω το κινητο σε froyo αλλα δεν βρισκω το z4root στο μαρκετ...?υπαρχει καποιο αλλο για ροοτ και αν ναι πιο και πως λειτουργει? Καλήμερα. http://www.megaupload.com/?d=N3126UA1 από εδώ μπορείς να κατεβάσεις το z4root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Κατέβασα το "terminal emulator" για να ενεργοποιήσω τα live wallpapers στο κινητό (βάσει του post #1), αλλά για κάποιον λόγο κάνει force close όποτε το τρέχω. Έτσι, κατέβασα το "android terminal emulator" που τρέχει κανονικά, αλλά όταν ολοκληρώνω την πρώτη εντολή πατώντας enter μου γράφει mount: operation not permitted. Το κινητό είναι root και τρέχει την JPF rom. 1. Γιατί κάνει fc το terminal emulator; 2. Όταν ξεκινάει το android terminal emulator, γράφει export PATH=/data/local/bin:$PATH$ $ Πάτησα enter και μετά έγραψα την πρώτη εντολή, μήπως εδώ είναι το λάθος; 3. Υπάρχει εναλλακτική λύση; Μήπως μπορώ να χρησιμοποιήσω το root explorer για να βάλω τα αρχεία στα ανάλογα folders; Κι αν ναι τι άλλο πρέπει να κάνω; (Συχαίνομαι το terminal, είναι ο βασικός λόγος που δεν έχω ασχοληθεί με το linux όλα αυτά τα χρόνια. Δεν ξέρω ούτε τη σύνταξη ούτε τις εντολές και νιώθω τελείως noob). Ευχαριστώ! EDIT: Είχα ξεχάσει να ξεκινήσω με το su. Με τη δεύτερη τα κατάφερα. Οι ερωτήσεις 1 και 3 παραμένουν όμως. Edited February 11, 2011 by cyberdimitri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 ευχαριστω πολυ!!!το περναω στο κινητο???και μετα ακολουθω τα βηματα???Εχω το titanium backup αλλα δεν λειτουργει μετα θα ειναι οκ???σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα εισαι ο μονος ποθ απαντησε σε ποστ μου....το εχεις φλασαρει εσυ?ειναι οκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 (edited) Θέλω να του περάσω έκδοση 2.2 αλλά στη σύνδεση με τον η/υ (xp sp3) δεν "περνάει" το "MTP device" στο ""found new hardware" με αποτέλεσμα να μην μπορώ να συνδεθώ στο Samsung Kies :( Η λύση! Samsung USB error "MTP Device" -=FIX=- Edited February 11, 2011 by kint Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 ευχαριστω πολυ!!!το περναω στο κινητο???και μετα ακολουθω τα βηματα???Εχω το titanium backup αλλα δεν λειτουργει μετα θα ειναι οκ???σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα εισαι ο μονος ποθ απαντησε σε ποστ μου....το εχεις φλασαρει εσυ?ειναι οκ? ναι το αρχείο που κατέβασες το αντιγράφεις στη καρτα μνήμη σου και μετα το εγκαταστής και ακολουθάς τα βήματα που γράφει ο kyrillos ναι το έχω φλασάρει και δουλεύει άψογα. οταν λες δεν δουλεύει το titanium backup τι εννοείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 ναι το αρχείο που κατέβασες το αντιγράφεις στη καρτα μνήμη σου και μετα το εγκαταστής και ακολουθάς τα βήματα που γράφει ο kyrillos ναι το έχω φλασάρει και δουλεύει άψογα. οταν λες δεν δουλεύει το titanium backup τι εννοείς? μου εγραφε οτι δεν ειναι ροοτ....φλασαρα την 2.2 froyo (με επιτυχια) χρειαζεται να κανω παλι ροοτ?(τι κερδιζω) το adobe flash δεν γινεται εγκατασταση...γιατι? να βαλω live wallpapers η θα τα παιξει το συστημα?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 μου εγραφε οτι δεν ειναι ροοτ....φλασαρα την 2.2 froyo (με επιτυχια) χρειαζεται να κανω παλι ροοτ?(τι κερδιζω) το adobe flash δεν γινεται εγκατασταση...γιατι? να βαλω live wallpapers η θα τα παιξει το συστημα?? z4root δεν κάνει για froyo. Διάβασε το πρώτο ποστ για την εναλλακτική. Αξίζει να κάνεις root μόνο και μόνο για τα live wallpapers(μια χαρά παίζουν) αλλά και για να χρησιμοποιείς προγράμματα όπως το Titanium Backup. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 κανω ολα τα βηματα σωστα αλλα δεν κανει επανακινηση οπως αναφερει ειναι οκ η εχω προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dragonn Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 κανω ολα τα βηματα σωστα αλλα δεν κανει επανακινηση οπως αναφερει ειναι οκ η εχω προβλημα? εεε μαλών δεν είναι οκ γιατί πρέπει να κάνει την επανεκκίνηση. Ξανά κάνε τα βήματα που γράφει... Δεν είμαι σίγουρος αλλά μάλλον πρέπει να έχεισ εγκαταστημένο το superuser που και αυτό το βρίσκεις στο μάρκετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 κανω ολα τα βηματα σωστα αλλα δεν κανει επανακινηση οπως αναφερει ειναι οκ η εχω προβλημα? πρεπει πρωτα να εισαι root επειτα αφου εχεις κατεβασει το busybox που εχει το link , να πας στο μενου και να το ¨τρεξεις" μετα θα τρεξεις το lagfix .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Μια μικρή ερώτηση αφού βάλω το froyo γίνεται να το ξαναγυρίσω όπως ήταν την μέρα που το πήρα? Το αγόρασα σήμερα άπλα δεν έχω ιδέα από τέτοιου είδους πράγματα και φοβάμαι μην το χαλάσω αν ακολουθήσω τις οδηγίες θα έχω κανένα πρόβλημα? Επισης ειμαι έχω whats up θέλει συγκεκριμένη ρύθμιση? Στην περιπτωση που κανει release firmware η samsung πρέπει να ακολουθήσω κάποια συγκεκριμένη διαδικασία γιατί διάβασα πρέπει να βγάλω το lagfix... Συγχωρέστε με άλλα είμαι newb στα android . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Μια μικρή ερώτηση αφού βάλω το froyo γίνεται να το ξαναγυρίσω όπως ήταν την μέρα που το πήρα? Το αγόρασα σήμερα άπλα δεν έχω ιδέα από τέτοιου είδους πράγματα και φοβάμαι μην το χαλάσω αν ακολουθήσω τις οδηγίες θα έχω κανένα πρόβλημα? Επισης ειμαι έχω whats up θέλει συγκεκριμένη ρύθμιση? Στην περιπτωση που κανει release firmware η samsung πρέπει να ακολουθήσω κάποια συγκεκριμένη διαδικασία γιατί διάβασα πρέπει να βγάλω το lagfix... Συγχωρέστε με άλλα είμαι newb στα android . βεβαιως και μπορεις. αρκει να δεις την πρωτη σελιδα σε αυτην την ενοτητα για να μαθεις και πως γινεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoukis Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 Στην περιπτωση που βγεί νεο firmware τι πρέπει να κάνω? ή απλα το κανω update μεσω kies? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkionis Δημ. February 11, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 το 2.2 που βγήκε είναι το επίσημο? πως ακριβώς μπορώ να κάνω την αναβάθμιση ? τι είναι το kies . άσχετος είμαι .είναι δύσκολη η αναβάθμιση και ποια είναι με τη σειρά τα βήματα? όταν περαστεί το 2.2 οι εφαρμογές θα αποθηκεύονται στη κάρτα μνήμης ? θα γίνει ποιο γρήγορο το κινητό ? σας ευχαριστώ Παράθεση δεν φοβάμαι να πεθάνω απλώς δεν θέλω να είμαι εκεί όταν θα γίνει !!!!!!! ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗ http://img820.imageshack.us/img820/8...420x150no2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 11, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2011 το 2.2 που βγήκε είναι το επίσημο? πως ακριβώς μπορώ να κάνω την αναβάθμιση ? τι είναι το kies . άσχετος είμαι .είναι δύσκολη η αναβάθμιση και ποια είναι με τη σειρά τα βήματα? όταν περαστεί το 2.2 οι εφαρμογές θα αποθηκεύονται στη κάρτα μνήμης ? θα γίνει ποιο γρήγορο το κινητό ? σας ευχαριστώ το κινητό θα γίνει πιο γρήγορο και λειτουργικό, και οι εφαρμογές θα πάνε στην κάρτα μνήμης αν θες. το 2.2 το επίσημο θα βγει τον μάρτιο και θα μπορείς να το περάσεις μέσω κιες. το κιες είναι το πρόγραμμα της samsung για επικοινωνία του υπολογιστή με το κινητό. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
klipsch Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Παιδια ειμαι νεος χρηστης και επειδη μου ειναι δυσκολο να διαβασω ολα τα νηματα που εχουν γραφει για το galaxy3 ας μου μου πει καποιος που μπορω να βρω free παιχνιδια και με ποιο τροπο να τα περασω στο κινητο μου. Ευχαριστω και συγχαρητηρια για την βοηθεια που δινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 12, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Παιδια ειμαι νεος χρηστης και επειδη μου ειναι δυσκολο να διαβασω ολα τα νηματα που εχουν γραφει για το galaxy3 ας μου μου πει καποιος που μπορω να βρω free παιχνιδια και με ποιο τροπο να τα περασω στο κινητο μου. Ευχαριστω και συγχαρητηρια για την βοηθεια που δινεται. καλημέρα, δωρεάν παιχνίδια κατεβάζεις από το android market... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 ωραιο το θεματακι σου Kyrillos , μονο που για αγνωστο λογο 2 φορες χρειαστηκε να φλασαρω την rom ξανα.!!! αξιζε ο κοπος ομως. Καποιος να εχει δοκιμασει και να συστηνει ενα καλο προγραμμα για screenshot υπαρχει? και εαν εχει καποιος Link για το navigon.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Takis_dm Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 ωραιο το θεματακι σου Kyrillos , μονο που για αγνωστο λογο 2 φορες χρειαστηκε να φλασαρω την rom ξανα.!!! αξιζε ο κοπος ομως. Καποιος να εχει δοκιμασει και να συστηνει ενα καλο προγραμμα για screenshot υπαρχει? και εαν εχει καποιος Link για το navigon.... Για screenshot δεν ξερω... Για Navigon http://www.navigon.com ή ....google it! Οι κανόνες του φόρουμ απαγορεύουν τα links σε πειρατικό λογισμικό. Διαβάζετε τους κανόνες.Δεν αξίζει το ban!! Παράθεση Back In Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imeliss Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 το κινητό θα γίνει πιο γρήγορο και λειτουργικό, και οι εφαρμογές θα πάνε στην κάρτα μνήμης αν θες. το 2.2 το επίσημο θα βγει τον μάρτιο και θα μπορείς να το περάσεις μέσω κιες. το κιες είναι το πρόγραμμα της samsung για επικοινωνία του υπολογιστή με το κινητό. Καλησπέρα σε όλους. Εχω ένα πρόβλημα. Κατάφερα και πέρασα σήμερα το froyo αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω root. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Καλησπέρα σε όλους. Εχω ένα πρόβλημα. Κατάφερα και πέρασα σήμερα το froyo αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω root. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει? Για ποιο λόγο θέλεις να ρουτάρεις το κινητό σου; Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imeliss Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Για ποιο λόγο θέλεις να ρουτάρεις το κινητό σου; Θέλω να τρέξω live wallpapwers Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Θέλω να τρέξω live wallpapwers Την πρώτη σελίδα τη διάβασες; Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imeliss Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 Την πρώτη σελίδα τη διάβασες; Ναι. Προσπάθησα να κάνω root με το z4root αλλά δεν δούλεψε. Προσπάθησα να το κάνω root με το Oneclick αλλά μάλλον τα έχω μπερδέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ocean22 Δημ. February 12, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2011 πως μπορώ να δω αν εχει περαστει το lagfix?:confused: περνώντας το titanium backup γραφεί στα στοιχεία "πρόσβαση στο ροοτ:οκ(busybox απο το σύστημα) και πως βλεπω την ραμ...?(τα εχω απενεργοποιησει σχεδον ολα και με task killer και παλι λεει ελευθερα 65....:wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts