Jump to content

imeliss

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by imeliss

  1. Καλές γιορτές!!! Ευχαριστούμε για το υπέροχο δώρο!!!
  2. Γενικώς δεν χρησιμοποιούσα θήκες, γιατί ήθελα πάντα να βλέπω το τηλέφωνό μου όπως το αγόρασα και να νιώθω τα υλικά κατασκευής του. Μερικά ατυχήματα όμως με έκαναν να αλλάξω γνώμη και πλέον χρησιμοποιώ θήκες σιλικόνης, που δεν αλλοιώνουν τόσο την εμφάνιση και προσφέρουν καλή σχετικά προστασία.
  3. Καλή χρονιά και καλή επιτυχία σε όλους!!!
  4. Καλή επιτυχία σε όλους μας. Πραγματικά, πολύ όμορφο και καλό τηλέφωνο.
  5. Καλή επιτυχία σε έναν ακόμη τυχερό. Ποιος δε θέλει να αποκτήσει αυτό το κόσμημα;
  6. Καλή επιτυχία σε όλους. Ευχαριστούμε το myphone.gr για τα πλούσια δώρα.
  7. Lg d605. Είμαι αρκετά ευχαριστημένος. Είναι σχετικά γρήγορο με ικανοποιητική μνήμη και τιμή. Ήδη πέρασε ο πρώτος χρόνος και μάλλον θα το κρατήσω για ένα χρόνο ακόμα.
  8. κατέβασα το terminal emulator.πληκτρολόγησα τις εντολές που αναφέρονται στην πρώτη σελίδα, αλλά δε δούλεψε. Φοβάμαι οτι έκαν λάθοε στην πληκτολόγηση και τ γράμματα είναι τόσο μικρά
  9. ευγε. Είμαι πλέον root. δε κατάφερα όμως να τρέξω livewallpapers. τι μπορε'ι να κάνω λάθος
  10. ναι. εκανα όλη τη διαδικασία και όταν έφτασα στο σημείο που με τα πλαινα κουμπια το ήχου πρέπει να το πας στο σημείο εκείνο που αναφέρει την sd card το έκανα αλλά αμέσως μετά μου έβγαλε ένα μήνυμα οτι δε μπορεί να συνεχίσει και οτι πρέπει να κάνω reboot. το έκανα και το κινητό επανεκινήθηκε χωρίς όμως να είμαι root
  11. Ναι. Προσπάθησα να κάνω root με το z4root αλλά δεν δούλεψε. Προσπάθησα να το κάνω root με το Oneclick αλλά μάλλον τα έχω μπερδέψει.
  12. Καλησπέρα σε όλους. Εχω ένα πρόβλημα. Κατάφερα και πέρασα σήμερα το froyo αλλά δεν ξέρω πως να το κάνω root. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
×
×
  • Create New...