Espin_eco Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 το πρόβλημα είναι πως το pc αναγνωρίζει το κινητό αλλά δεν βγάζει το συνηθισμένο pop up οποιουδήποτε storage ενώ στα περιφερειακά έχει τη συσκευή αποθήκευσης του κινητού με ημιδιάφανη απόχρωση και με διπλό κλικ πάνω της τρώει φρίκες Για την sd έχω και ένα ανταπτοράκι που την κάνει φλασάκι αλλά είναι λίγο ταλαιπώρια θα έλεγα Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. January 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2013 (edited) το πρόβλημα είναι πως το pc αναγνωρίζει το κινητό αλλά δεν βγάζει το συνηθισμένο pop up οποιουδήποτε storage ενώ στα περιφερειακά έχει τη συσκευή αποθήκευσης του κινητού με ημιδιάφανη απόχρωση και με διπλό κλικ πάνω της τρώει φρίκες Για την sd έχω και ένα ανταπτοράκι που την κάνει φλασάκι αλλά είναι λίγο ταλαιπώρια θα έλεγα Υπάρχει κάποια λύση σε αυτό; 1. Kανε ενα reboot στο κινητό και τον ΗΥ, βοηθάει πάντα 2. To Κιες ξέχασέ το, έτσι και αλλιώς είναι μάπα 3. Πρέπει να σου βγάλει το κινητό πάνω στο μενού οταν το τραβήξεις, το USB είναι συνδεδεμένο. Το ανοίγεις και ενεργοποιείς την σύνδεση ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, αφου φυσικά συνδέσεις το καλώδιο. 4. Η V10 είναι Overclocked στα 1000. Την βάζεις OnDemand και κάνεις προφίλ screen off/600 και battery<10%/400 για να κάνεις οικονομία. Φυσικά βάζεις max 1000 και min το ελάχιστο που έχει! Edited January 5, 2013 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Espin_eco Δημ. January 6, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2013 (edited) το συνέδεσα ξανά ωστόσο δεν το αναγνωρίζει βγάζοντας παράθυρο ειδοποίησης usb device not recognized κίτρινο θαυμαστικό κτλ Υπόψιν μόλις συνδέσω το κινητό πάνω αριστερά στην οθόνη του βγαίνει το σύμβολο usb connection και αμέσως πατάω την επιλογή turn on usb storage Στις ρυθμίσεις και στα application settings -> development έχω κλικάρει τις επιλογές: Usb debugging Debugging notify Allow mock locations Οκ τελικά πάτησα και ένα format την sd και είναι κομπλέ Edited January 8, 2013 by athanaso77 Απαγορεύονται τα συνεχόμενα μηνύματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis44 Δημ. January 8, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2013 Καλησπέρα σας, χρόνια πολλά & καλή χρονιά ! Καινούργιος χρήστης στο φόρουμ (το οποίο παρεμπιπτόντως είναι χρηστικότατο για εμάς τους ανίδεους!) και κάτοχος του Ι-5800 εδώ και ένα χρόνο περίπου.Το δε Samsung μου 'φοράει' Kyrillos rom (τι περίεργο θα μου πείτε...) v10.6 με CyanogenMod7.2.RC3-apollo-KANG. Ευτυχώς που η εξαιρετική δουλειά του Kyrillos και οι αναλυτικότατοι κατάλογοι οδηγιών όλων των καλών φίλων εδώ, έχουν κάνει 'παιχνιδάκι' την εγκατάσταση και λειτουργία των εκάστοτε roms. Έχω βέβαια ένα θέμα με τα παιχνίδια...Τα περισσότερα δεν λειτουργούν καθόλου (δεν ξεκινούν,κλείνουν λίγο μετά την αρχική οθόνη κ.ο.κ) ή παρουσιάζουν white textures σε μερικά σημεία της οθόνης ή και σε ολόκληρη την έκταση της οθόνης, με αποτέλεσμα απλά να μην είναι playable ! Ok, διάβασα και ξαναδιάβασα και αποδέχθηκα το γεγονός ότι το Samsung Galaxy μου δεν είναι και για πολλά-πολλά με games... Η απορία μου είναι μήπως η προς τα πίσω εγκατάσταση rom βοηθήσει στην ομαλότερη λειτουργία των παιχνιδιών (π.χ με την rom 9.0 OC και τις τρέχουσες αναβαθμίσεις μέχρι την 9.7.1).Αυτή τη στιγμή με την 10.6 δεν μπορώ να εγκαταστήσω το πρόγραμμα Chainfire 3D Pro το οποίο είδα ότι βοηθάει με τα γραφικά και τα textures.Γιατί λέει ότι υποστηρίζει μόνο Froyo & Gingerbread και όχι Honeycombe/ICS. (που είναι δλδ η Kyrillos rom v9.0) Εγκαθιστώ μέσω του Google play όσα games ή εφαρμογές πού λένε ότι είναι συμβατές με το κινητό μας, αλλά (ιδίως στα games) η επιτυχείς περιπτώσεις μετριούνται στα δάχτυλα των χεριών.... !!!! Μήπως φταίει κάτι άλλο τελικά ? Αναμένω απόψεις/συστάσεις/παρατηρήσεις και στη διάθεσή σας για περαιτέρω στοιχεία επί του κινητού μου !!!! Ευχαριστώ εκ των προτέρων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 απλά, το chipset του γαλαξία είναι παλιό και δεν υποστηρίζει νεα παιχνίδια (πχ παλιά τα angry birds τρεχαν μια χαρα...) Ο,τι ρομ και να βάλεις απο τις υπαρχουσες, δεν λύνει το πρόβλημα. Αν θες παιχνίδια, πάρε ένα Galaxy pocket (Πηρα ένα πρόσφατα με 88 ευρώ(!) ) και παίξε ό,τι θες. Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 babis44 μια ερώτηση..Είδα αυτό που είπες ότι το Chainfire 3D γενικά κάνει δουλειά με τα γραφικά και το εγκατέστησα κι εγώ.Άνοιξα το app και πάτησα install drivers and reboot..Μέτα την επανεκίνηση το εικονίδιο της εφαρμογής δεν υπήρχε στο menu.Έτσι πρέπει να γίνεται ή κάνω κάτι λάθος??Και αν είναι έτσι δηλαδή δουλεύει μόνο του στο παρασκήνιο?? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2013 Εγω αυτη την εφαδμογη ποτε δεν καταφερα να παιξει στο κινητο. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλησπέρα. Eχει κανενας το link για να κατεβασω την 9.7 του Κυριλλου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Καλησπέρα. Eχει κανενας το link για να κατεβασω την 9.7 του Κυριλλου; εδω εισαι http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 v9.7 odin.tar (OC) => http://d-h.st/01k v9.7 odin.tar (NON-OC) => http://d-h.st/skY Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Οκ. Το βρήκα! Ευχαριστώ! Εκτος απο το odin για να την περασω, χρειαζομαι κατι αλλο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Οκ. Το βρήκα! Ευχαριστώ! Εκτος απο το odin για να την περασω, χρειαζομαι κατι αλλο; οχι αρκει να εχεις συνδεσει το κινητο σου εστω και μια φορα με το kies ωστε να υπαρχουν οι οδηγοι στον υπολογιστη σου!Αντε δοκιμασε την ρομ :) Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Αλλος τροπος για να ... βρεθουν οι οδηγοι στον υπολογιστη; Γιατι το kies το κινητο δεν το αναγνωριζει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Αλλος τροπος για να ... βρεθουν οι οδηγοι στον υπολογιστη; Γιατι το kies το κινητο δεν το αναγνωριζει! Ανεβασα τους οδηγους εδω => http://goo.gl/utW4J Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimikata8 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Σ ευχαριστω πολυ!! Να σε ρωτησω... κατα τη γνωμη σου, ποια ειναι η καλυτερη rom μεχρι στιγμης; Ποια μου προτεινεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 Σ ευχαριστω πολυ!! Να σε ρωτησω... κατα τη γνωμη σου, ποια ειναι η καλυτερη rom μεχρι στιγμης; Ποια μου προτεινεις; εγω ειχα για αρκετο καιρο την 10 αλλα επεστρεψα στην 9,7 γιατι χρειαζομουν το bluetooth ακουστικο.Και οι δυο ειναι γρηγορες παντως δεν εχεις να φοβηθεις τιποτα.Απλα η 10 εχει μερικες ελλειψεις. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
princel Δημ. January 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2013 και σε μενα το εκανε 2 φορες...ακομη δεν εχω καταλαβει τι φταιει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Εγώ έχω την 9.6 του Κυρίλλου..Τρέχει ικανοποιητικά γρήγορα σε συνδυασμό με ένα partition...Η 9.7 έχει τρελές διαφορές??Θα θελα να δοκιμάσω την 10 αλλά δυστυχώς χρειάζομαι συνεχώς bluetooth. Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2013 Εγώ έχω την 9.6 του Κυρίλλου..Τρέχει ικανοποιητικά γρήγορα σε συνδυασμό με ένα partition...Η 9.7 έχει τρελές διαφορές??Θα θελα να δοκιμάσω την 10 αλλά δυστυχώς χρειάζομαι συνεχώς bluetooth. Δυστυχως το bluetooth χρειαζεται και για μενα ειναι το μοναδικο μειονεκτημα κατα τ αλλα η 10 ειναι καλη! Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Δυστυχως το bluetooth χρειαζεται και για μενα ειναι το μοναδικο μειονεκτημα κατα τ αλλα η 10 ειναι καλη! Ετσι είναι α. Ο Κύριλλος έχει κάνει φοβερη δουλειά και με τις 2 ρομ β. Η V9 βασίζεται σε froyo και έχει μειονεκτήματα - μετά απο λιγο καιρό γεμίζει σκουπίδια και "μπουκώνει" (lag) γ. H V10 είναι ταχύτατη, έχει ψιλοπροβλήματα γιατί είναι alpha version και δεν εχει: bluetooth και τo samsungdive Για τον εντοπισμό του κινητού. Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
babis44 Δημ. January 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2013 Καλημέρα σας αγαπητοί ! Πρίν 2-3 ημέρες έγραφα για τους προβληματισμούς μου όσον αφορά τα παιχνίδια που δεν έπαιζαν ή είχαν χαλασμένα γραφικά.Τελικά είπα να δοκιμάσω την Kyrillos rom 9.0 OC. Μετά την εγκατάστασή της, επιτέλους μπόρεσα να χρησιμοποιήσω και το chainfire 3D (που δεν μπορούσα όσο είχα την 10.6). Εύκολη η χρήση του και τα 3 plugins μια χαρά αναγνωρίσθηκαν και εγκαταστάθηκαν. Επιτέλους παίζουν όλα τα παιχνίδια χωρίς white textures (και πολλά που ούτε καν ξεκινούσαν) !!! Σταμάτησε η ...γκρίνια από τα παιδιά μου (δεν παίζει αυτό,δεν παίζει το άλλο, άντε πέτα το, μας έδωσες τη σαβούρα.....) και αυτό είναι ό,τι το καλύτερο μπορούσε να προσφέρει ο Κύριλλος !!!!! Δοκίμασα βέβαια να περάσω και το update της σε έκδοση 9.7.0 αλλά δεν τη δέχθηκε....Κολλούσε μετά την επανεκκίνηση στο πράσινο λογότυπο android. Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, τίποτα.....Να φταίει ο kernel ? Να έκανα κάτι λάθος εγώ ? Μπορεί. Ας το εκεί στο 9.0 που παίζει (σχετικά) καλά. Και γράφω σχετικά, γιατί μπορεί να παίζει τα παιχνίδια χωρίς προβλήματα, αλλά η γενικότερη απόκριση της συσκευής έχει προβλήματα. Κολλάει αρκετά, οι εφαρμογές έχουν αργή απόκριση. Αλλά δε βαριέσαι....Μπορεί να θέλει και άλλο ψάξιμο για περαιτέρω ρυθμίσεις. Να είναι καλά τα guides :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cristofer9680 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Για σας μια φίλη μου έχει το εξής πρόβλημα εχει το samsung wave s8500 και δεν μπορει να εγκαταστήσει το instagram μιπος ξέρετε πως να το κάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Για σας μια φίλη μου έχει το εξής πρόβλημα εχει το samsung wave s8500 και δεν μπορει να εγκαταστήσει το instagram μιπος ξέρετε πως να το κάνω; Πιθανον η συγκεκριμενη εφαρμογη να μην ειναι συμβατη με το κινητο αυτο. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Psylos_ Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Καλο θα ηταν να ρωτησεις και στο αντιστοιχο thread για το Wave, που ειναι και Bada Και οχι android... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4485339#post4485339 Παράθεση Siemens C25, Nokia 3330, Nokia 8310, Sony - Ericsson K500i, BenQ - Siemens EL71, Nokia 6288, Νοkia 5310 XpressMusic, Nokia 5800 XpressMusic, Samsung Galaxy 3 i5800, Sony Xperia Go, Vodafone Smart 4G (Yulong 8860u), Nexus 5, Nexus 5X LineageOS 15.0 (14/12/2017), Huawei P9 Lite (2017), Samsung S9+ 6GB/64GB, Samsung S20+ 8GB/128GB, Samsung S24 Ultra 12GB/1TB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. January 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Κύριλλε, παλαιότερα είχα ζητήσει ένα flash player για να τρέχει με το browser του κινητού και να βλέπω streaming.Μου είχες δώσει το flashplayer_11.0.1.153.apk και είχαν πάει όλα καλά..Έβλεπα χωρίς πρόβλημα οτιδήποτε..Σήμερα που χρειάστηκε να ξαναμπώ το flash player δε τρέχει..Δεν ξέρω γιατί..Έχω την 9.6 rom με G3MOD kernel και partition την sd..Μήπως ξέρεις τι μπορεί να φταίει?? Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. January 13, 2013 Author Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2013 Κύριλλε, παλαιότερα είχα ζητήσει ένα flash player για να τρέχει με το browser του κινητού και να βλέπω streaming.Μου είχες δώσει το flashplayer_11.0.1.153.apk και είχαν πάει όλα καλά..Έβλεπα χωρίς πρόβλημα οτιδήποτε..Σήμερα που χρειάστηκε να ξαναμπώ το flash player δε τρέχει..Δεν ξέρω γιατί..Έχω την 9.6 rom με G3MOD kernel και partition την sd..Μήπως ξέρεις τι μπορεί να φταίει?? Δεν ξέρω, δοκίμασες να τον ξαναεγκαταστήσεις? Καλημέρα σας αγαπητοί ! Πρίν 2-3 ημέρες έγραφα για τους προβληματισμούς μου όσον αφορά τα παιχνίδια που δεν έπαιζαν ή είχαν χαλασμένα γραφικά.Τελικά είπα να δοκιμάσω την Kyrillos rom 9.0 OC. Μετά την εγκατάστασή της, επιτέλους μπόρεσα να χρησιμοποιήσω και το chainfire 3D (που δεν μπορούσα όσο είχα την 10.6). Εύκολη η χρήση του και τα 3 plugins μια χαρά αναγνωρίσθηκαν και εγκαταστάθηκαν. Επιτέλους παίζουν όλα τα παιχνίδια χωρίς white textures (και πολλά που ούτε καν ξεκινούσαν) !!! Σταμάτησε η ...γκρίνια από τα παιδιά μου (δεν παίζει αυτό,δεν παίζει το άλλο, άντε πέτα το, μας έδωσες τη σαβούρα.....) και αυτό είναι ό,τι το καλύτερο μπορούσε να προσφέρει ο Κύριλλος !!!!! Δοκίμασα βέβαια να περάσω και το update της σε έκδοση 9.7.0 αλλά δεν τη δέχθηκε....Κολλούσε μετά την επανεκκίνηση στο πράσινο λογότυπο android. Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, τίποτα.....Να φταίει ο kernel ? Να έκανα κάτι λάθος εγώ ? Μπορεί. Ας το εκεί στο 9.0 που παίζει (σχετικά) καλά. Και γράφω σχετικά, γιατί μπορεί να παίζει τα παιχνίδια χωρίς προβλήματα, αλλά η γενικότερη απόκριση της συσκευής έχει προβλήματα. Κολλάει αρκετά, οι εφαρμογές έχουν αργή απόκριση. Αλλά δε βαριέσαι....Μπορεί να θέλει και άλλο ψάξιμο για περαιτέρω ρυθμίσεις. Να είναι καλά τα guides :rolleyes: Καλησπέρα φίλε, Λοιπόν απότι φαίνεται, κάτι δεν πήγε καλά με τα wipes. Την v9.7 την πέρασες κλασσικά με odin έτσι? Επίσης μετά που σε βγάζει στην CWM, έκανες wipe data/factory reset? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts