iceman Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Προσπάθησα να περάσω το HTC_ime από το thread του Galaxy S (για eclair) και δεν εμφανίζεται το πλκτρολόγιο στην οθόνη... Εχει συμβεί σε άλλον; Παράθεση myphone.gr Legal Advisor Phones: iPhone XsMax 64GB Silver, iPhone X 64GB Silver, Pocophone F1 64GB Tablets: iPad Pro 12,9 128GB WiFi, iPad mini 4 64GB WiFi & 4G Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariskall Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Τεσσερα λεπτα δεν ειναι πολλα? εμενα με το GPSopt lokarei σε δευτερολεπτα.....αν ψαξεις θα δεις οτι οντος ειναι προβληματικο και θελει να αλλαξουν καποιες ρυθμισεις...δες http://ok-interesting.blogspot.com/2010/10/samsung-galaxy-3-gps-fix.html πχ. Πως μπορώ να κάνω την εγκατάσταση στο τ/φ ? Εκανα download το αχείο στον υπολογιστή μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Official FroYo for i5800 soon!!! http://tinyurl.com/4vtnnm4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 ετοιμάζω gingerbread theme για το κινητό μας... σε λίγο screenshots, και μέχρι το τέλος της βδομάδας θα το ανεβάσω με οδηγίες σχετικά με το πως θα το εγκαταστήσετε.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Larrythe Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Προσπάθησα να περάσω το HTC_ime από το thread του Galaxy S (για eclair) και δεν εμφανίζεται το πλκτρολόγιο στην οθόνη... Εχει συμβεί σε άλλον; Εγώ φίλε που το δοκίμασα σε Galaxy3(για να το χρησιμοποιήσω σε Χ8) δε χωρούσε στην οθόνη. Δε νομίζω ότι σου παρέχει κάτι παραπάνω. Το Χ8 πχ δεν έχει το κλασσικό πληκτρολόγιο με Τ9 οπότε άξιζε, αλλά για το G3... Πως μπορώ να κάνω την εγκατάσταση στο τ/φ ? Εκανα download το αχείο στον υπολογιστή μου To GSopt δεν κάνει και πολλά. Ενεργοποιεί το AGPS χωρίς να φαίνεται και χρησιμοποιεί το δίκτυο κινητής αλλά σε χρεώνει. Παράθεση Samsung Galaxy 3 XXJPS + G3MOD V2.3 [sIGPIC][/sIGPIC] O ύμνος του Android! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Τα πρώτα preview screenshots από το Gingerbread Theme που φτιάχνω! Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Πολύ ωραίο το θέμα σου!θα τρώει ram όπως το launcher pro??? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 Πολύ ωραίο το θέμα σου!θα τρώει ram όπως το launcher pro??? ευχαριστώ. το launcher που έχω είναι το lancher pro, αλλά μπορείς να βάλεις οποιονδήποτε launcher σου αρέσει. Το θέμα αλλάζει τα εικονίδια του συστήματος, τα εικονίδια πάνω πάνω στο notification bar ... :) και κάποια άλλα όπως τα "τικ" και γενικά μόλις το ανεβάσω και το δοκιμάσεις θα δεις.. :) Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. February 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 το κινητό ξεκλειδώνει σαν το nexus S ή σαν το nexus one??? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 2, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 2, 2011 το κινητό ξεκλειδώνει σαν το nexus S ή σαν το nexus one??? σαν το galaxy 3 :) δεν έχω βρει ακόμα τρόπο να ξεκλειδώνει σαν το nexus S... θα μάθω όμως με τον καιρο.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionpapad Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Πριν από λίγες μέρες αγόρασα το Galaxy 3 από το Πλαίσιο σε προσφορά, αλλά δυστυχώς δεν έχει εγκαταστημένους χάρτες για το GPS. Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει για το πως μπορώ να τους εγκαταστήσω και από που να τους κατεβάσω χρησιμοποιώντας το PC γιατί δεν έχω WiFi. Επειδή είναι το πρώτο smartphone που χρησιμοποιώ παρακαλώ για την κατανόησή σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitriskozani Δημ. February 3, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 3, 2011 Γεια σας παιδιά..!!μπορεί κανείς να μου πει κανένα καλό live wallpaper??? Παράθεση Google Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 πολυ καλο live wallpaper ειναι το panoplanet νομίζω η 1.6 version πρεπει να παιζει στο κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K0k0s Δημ. February 4, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2011 Καλησπερα. Μολις εγκατεστησα κι εγω το Κιες στο λαπτοπ μου (Win7) το οποιο συνδεεται ασυρματα με το ρουτερ για προσβαση στο ιντερνετ. Οταν ανοιγω το Κιες δημιουργει καποιο σφαλμα στο Wireless adaptor και πεφτει η συνδεση μεταξυ υπολογιστη και ρουτερ. Αν κι εψαξα και βρηκα 2-3 αναφορες στο θεμα δε βρηκα καποια λυση. Γνωριζετε κατι για αυτο το θεμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 (edited) Καλησπερα. Μολις εγκατεστησα κι εγω το Κιες στο λαπτοπ μου (Win7) το οποιο συνδεεται ασυρματα με το ρουτερ για προσβαση στο ιντερνετ. Οταν ανοιγω το Κιες δημιουργει καποιο σφαλμα στο Wireless adaptor και πεφτει η συνδεση μεταξυ υπολογιστη και ρουτερ. Αν κι εψαξα και βρηκα 2-3 αναφορες στο θεμα δε βρηκα καποια λυση. Γνωριζετε κατι για αυτο το θεμα? Καλημέρα. Ίσως αυτό να γίνετε επειδή όταν συνδέετε το κινητό με το κομπιουτερ βγαίνει μια οθόνη στο κινητό και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όσο είσαι συνδεδεμένος. Δοκίμασε Ρυθμίσεις->WIFI->Πατάς το αριστερό κουμπί και "για προχωρημένους->Πολιτική αδράνειας-> και επιλέγεις Να μην μπαίνει σε αδράνεια Edited February 5, 2011 by iliastr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakiss Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 2 ερωτησουλες.... 1)Τα GS3 που πωλουνται τωρα στην αγορα ειναι με froyo? 2)Ελληνικο swype γινεται να του περασω χωρις root? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. February 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 2 ερωτησουλες.... 1)Τα GS3 που πωλουνται τωρα στην αγορα ειναι με froyo? 2)Ελληνικο swype γινεται να του περασω χωρις root? Καλησπέρα 1) Δεν πωλούνται ακόμα με froyo... 2) Το froyo έχει ελληνικό swype αλλά σε 2.1 θέλεις root για να το βάλεις... Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
K0k0s Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλημέρα. Ίσως αυτό να γίνετε επειδή όταν συνδέετε το κινητό με το κομπιουτερ βγαίνει μια οθόνη στο κινητό και δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όσο είσαι συνδεδεμένος. Δοκίμασε Ρυθμίσεις->WIFI->Πατάς το αριστερό κουμπί και "για προχωρημένους->Πολιτική αδράνειας-> και επιλέγεις Να μην μπαίνει σε αδράνεια Οχι, δεν εχει σημασια αν εχω συνδεσει το κινητο η οχι. Μολις τρεξει το Κιες, ασχετως αν ειναι συνδεδεμενο το κινητο, αμεσως κολλαει το WiFi του PC. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 εχει βρει καποιος προγραμμα που να δουλευει σταθερα..το οποιο κανει screenshot? Υπαρχουν πολλα αλλα δεν ειναι σταθερα. Μηπως καποιος βρηκε κατι αξιολογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Οχι, δεν εχει σημασια αν εχω συνδεσει το κινητο η οχι. Μολις τρεξει το Κιες, ασχετως αν ειναι συνδεδεμενο το κινητο, αμεσως κολλαει το WiFi του PC. Δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Μου φαίνεται δύσκολο το πρόγραμμα από μόνο του να ρίχνει την ασύρματη σύνδεση. Μήπως είναι τυχαίο και το πρόβλημά σου είναι ανάμεσα στο router και την ασύρματη κάρτα δικτύου; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miscelano Δημ. February 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 5, 2011 Καλησπερα παιδες!!!εχω το κινητακι κανα 2μηνο τωρα...ολα καλα αλλα το gps δεν δουλευει...το πηρα απο cosmote με χαρτες αλλα μουφα το καρπουζι...το χρησιμοποιει κανενας γενικα η μονο βιτρινα ειναι???αν ναι πειτε κ σε μενα τομ ασχετο ποιο προγραμμα χρησιμοποιειτε..θενκζ Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. February 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 6, 2011 Καλησπερα παιδες!!!εχω το κινητακι κανα 2μηνο τωρα...ολα καλα αλλα το gps δεν δουλευει...το πηρα απο cosmote με χαρτες αλλα μουφα το καρπουζι...το χρησιμοποιει κανενας γενικα η μονο βιτρινα ειναι???αν ναι πειτε κ σε μενα τομ ασχετο ποιο προγραμμα χρησιμοποιειτε..θενκζ Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Έχω το navigon και δουλεύει τέλεια. Ο δέκτης χωρίς το Agps κάνει λίγο παραπάνω από 5 λεπτά να κλειδώσει σε καθαρό ουρανό και με το Agps περίπου 3 λεπτά. Με το GpsFix ούτε ένα λεπτό. Σε μένα τουλάχιστον δουλεύει μια χαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 καλημερα κατεβασα το sygic aura στην 2.1 και μου γραφει οτι δεν μπορει να παιξει required 3d hardware accelerate. παιζει η δεν παιζει τελικα? Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 καλημερα κατεβασα το sygic aura στην 2.1 και μου γραφει οτι δεν μπορει να παιξει required 3d hardware accelerate. παιζει η δεν παιζει τελικα? Το ίδιο και σε μένα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billoaded Δημ. February 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. February 7, 2011 δεν παιζει το sygic γιατι ειναι βαρύ για το κινητο μας που δεν υποστιρηζει 3d.Και να επαίζε θα ηταν πολυ αργο.τα καλυτερα για το galaxy 3 ειναι τα ndrive, navigon, copilot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts