Jump to content

dionpapad

Members
  • Δημοσιεύσεις

    10
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dionpapad

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

dionpapad's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Χτες βράδυ εκανα και εγώ αναβάθμιση μέσω kies σε froyo και επειδή ρωτούσατε η έκδοση βασικού φάσματος είναι I5800XXJP4. Η εγκατάσταση ολοκληρώθηκε μετά από αρκετές προσπάθειες και όλα δείχνουν να λειτουργούν κανονικά μέχρι ώρας εκτός από το βασικό πρόγραμμα που παίζει MP3. Θα μου πείτε μικρό το κακκό αφού μπορείς να βάλεις και άλλο πρόγραμμα όπως το Win amp, όμως να το ξέρετε το βασικό προγραμματάκι έχει τον καλύτερο ήχο και τις καλύτερες ρυθμίσεις, θα το καταλάβετε καλύτερα αν συνδέσετε το κινητό με ενυσχυτή. Πάντως από την ώρα που έκανα αναβάθμιση δεν μπορώ να πάιξω MP3, αντιμετωπίζει και άλλος το ίδιο πρόβλημα; :mad:
  2. Ευχαριστώ τα μέλη για την βοήθεια!!!:D
  3. Ηθελα επίσης να ρωτήσω αν αυτό που φαίνεται την φωτογραφία είναι αρκετά έντονο και εαν είναι μέσα στα φυσιολογικά όρια του φαινομένου clouding που μπορεί να παρουσιάσει μια τηλεόραση αυτού του επιπέδου.
  4. Παιδιά Καλησπέρα. Πριν από ένα χρόνο περίπου αγόρασα τηλεόραση LED την LG 47LH 9000 η οποία εμφανίζει έντονο φαινόμενο clouding. Στην αρχή νόμισα ότι ειναι θέμα ρυθμίσεων αλλά έχοντας δοκιμάσει τα πάντα αποφάσισα να καλέσω τεχνικό της LG στο σπίτι. Πράγματι το είδε και το διαπίστωσε αλλά το θεώρησε ως κατι το φυσιολογικό αλλά μου είπε να τον ξανακαλέσω αν δω ότι επεκτείνεται το φαινόμενο. Εμένα όμως με ενοχλεί πιά να βλέπω μια μόνιμη σκιά στην τηλεόραση ιδιαίτερα σε πλάνα με έντονη αντίθεση. Αν απαιτούσα αντικατάσταση με άλλη ισάξια (το μοντέλο αυτό δεν βγαίνει πια), θα ήταν υπερβολή η θα πρέπει να το ανεχτώ? Ειναι ακόμα σε εγγύηση βέβαια. Παραθέτω και φωτογραφία για να μου πείτε τη γνώμη σας.
  5. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την καλή δουλειά που έχουν κάνει έως τώρα και ιδιαίτερα στον Κύριλλο. Θα συμφωνήσω όμως με τον φίλο Βασίλη παραπάνω ότι κάτι θα πρέπει να γίνει σχετικά τη συγγραφή κάποιων αναλυτικών εγχειριδίων ώστε να μην ρωτουν ξανά και ξανά τα ίδια. Αυτό συμβαίνει γιατί όλα είναι διάσπαρτα και δεν μπορείς να βγάλεις άκρη. Ομολογώ ότι και εγώ νοιώθω χαμένος ψάχνοντας μέσα στις σελίδες παρά το γεγονός ότι είμαι άνθρωπος της τεχνολογίας και εχω δουλέψει ακόμα και σαν προγραμματιστής. Δεν έχω όμως τη δυνατότητα να ασχολούμαι πολύ ώρα για να βρώ κάτι και θεωρώ ότι οι ιδέες που παράθεσε ο Βασίλης είναι πάρα πολύ καλές και θα βοηθήσουν και τον κόσμο, αλλά και εσάς που έχετε τόση γνώση στο θέμα, ώστε να μην επαναλαμβάνετε τα ίδια συνεχώς. Εύχομαι να συνεχίσετε την πολύ καλή δουλειά!!!
  6. Επιλέγεις την επαφή πρώτα. Μετά πατάς αριστερό πλήκτρο και επιλέγεις επεξεργασία. Στη συνέχεια πηγαίνεις στον ήχο κλήσης και επιλέχεις "ήχος", απομένει να επιλέξεις το mp3 που θές από την κάρτα σου. Αυτά...
  7. Επειδή είμαι καινούργιος στο Android έχω 3 ερωτήσεις: 1. Οταν προσπαθώ μέσω του Keis να περάσω κάποιο αρχείο στην κάρτα μνήμης αυτό δεν γίνεται πάντα. Ή κάποιοες φορές δεν εμφανίζει όλα τα αρχεία ενώ τα βλέπω όταν βγάλω την SD και την διαβάσω μέσω card reader. Τι μπορεί να συμβαίνει; 2. Οταν κάνουμε εγκατάσταση κάποια εφαρμογή πως μπορούμε να ξέρουμε αν θα εγκατασταθεί στην κάρτα ή στην εσωτερική μνήμη; Μπορούμε να επιλέγουμε; 3. Υπάρχει περίπτωση να βγεί σύντομα αναβάθμιση επίσημη σε 2.2 η οποία θα μπορεί να περάσει μέσω του Keis, ή θα πρέπει να κάνω όλη τη διαδικασία που περιγράφει ο φίλος Κύριλλος;:cry:
  8. Κύριλλε, επειδή έχω μπερδευτεί με όσα έχω διαβάσει στα post σε παρακαλώ οδήγησέ με για να περάσω το lagfix (κάποιο link και οδηγίες). Φαντάζομαι ότι θα είναι πιο γρήγορο το κινητό μετά και δεν θα έχει τα κολλήματα που έχει τώρα?
  9. Πριν από λίγες μέρες αγόρασα το Galaxy 3 από το Πλαίσιο σε προσφορά, αλλά δυστυχώς δεν έχει εγκαταστημένους χάρτες για το GPS. Θα ήμουν ευγνώμων αν μπορούσε κάποιος να με καθοδηγήσει για το πως μπορώ να τους εγκαταστήσω και από που να τους κατεβάσω χρησιμοποιώντας το PC γιατί δεν έχω WiFi. Επειδή είναι το πρώτο smartphone που χρησιμοποιώ παρακαλώ για την κατανόησή σας. Ευχαριστώ προκαταβολικά!!!
×
×
  • Create New...