lykourgos Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Συνεχίζοντας τα φλασαρίσματα, τις δοκιμές κλπ κλπ, με Kyrillos v9.3 και Kernel g3mod 2.3 OC, ίσως βλέπω καλύτερη μπαταρία και αρκετά σταθερή συμπεριφορά (1000-83Mhz performance, screen off+in call 400-83Mhz ondemand).. Mε Fugumod βάζοντας τα 4 αρχεία ενεργοποίησης του hybrid a2sd στο φάκελο sdcard/android/data/fugumod και μετά από reboot, μου είχε εμφανίσει μνήμη προγράμματος 400+ Mb (με 512 ext partition)!! Αλλά έκανα τη μ@λ@κία και έκανα restore ρυθμίσεις κλπ (εκτός από εφαρμογές) από Titanium Backup (στο οποίο τελικά φαινόταν το partition) και μάλλον μπερδεύτηκαν τα πάντα με αποτέλεσμα να μη μπορώ ούτε στη homescreen να φτάσω με συνεχόμενα force close. Άλλο αρνητικό επίσης είναι ότι 5' λεπτά μετά τη σύνδεση με το φορτιστή έβγαζε μήνυμα πλήρους φόρτισης.. Ίσως το ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή αλλά προς το παρόν είναι στα καλύτερα του το κινητό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Συνεχίζοντας τα φλασαρίσματα, τις δοκιμές κλπ κλπ, με Kyrillos v9.3 και Kernel g3mod 2.3 OC, ίσως βλέπω καλύτερη μπαταρία και αρκετά σταθερή συμπεριφορά (1000-83Mhz performance, screen off+in call 400-83Mhz ondemand).. Mε Fugumod βάζοντας τα 4 αρχεία ενεργοποίησης του hybrid a2sd στο φάκελο sdcard/android/data/fugumod και μετά από reboot, μου είχε εμφανίσει μνήμη προγράμματος 400+ Mb (με 512 ext partition)!! Αλλά έκανα τη μ@λ@κία και έκανα restore ρυθμίσεις κλπ (εκτός από εφαρμογές) από Titanium Backup (στο οποίο τελικά φαινόταν το partition) και μάλλον μπερδεύτηκαν τα πάντα με αποτέλεσμα να μη μπορώ ούτε στη homescreen να φτάσω με συνεχόμενα force close. Άλλο αρνητικό επίσης είναι ότι 5' λεπτά μετά τη σύνδεση με το φορτιστή έβγαζε μήνυμα πλήρους φόρτισης.. Ίσως το ξαναδοκιμάσω κάποια στιγμή αλλά προς το παρόν είναι στα καλύτερα του το κινητό! Αστο με G3mod!Με fugumod εμφανιζει προβληματα σε αλλους δουλευει και σε αλλους οχι και κατα τη γνωμη μου δεν ειναι stable... Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Αστο με G3mod!Με fugumod εμφανιζει προβληματα σε αλλους δουλευει και σε αλλους οχι και κατα τη γνωμη μου δεν ειναι stable... Εβαλα και ενεργοποίησα τον chainfire3D 1.7 και άρχισε να μου "ρουφάει" την μπαταρία σαν τρελό (στην αναμονή φυσικά...). Μόλις τον απενεργοποίησα, επέστρεψα σε πιο φυσιολογική κατανάλωση... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Συγνωμη για τα greeklish πριν (θεμα συνηθειας)..Κατεβασα τον flash player απο τα εξτρα του Κυριλλου,του εκανα install αλλα και παλι δε παιζει κανενα video παρα μονο αυτα που ειναι στο youtube :( Υπαρχει κατι που μπορω να κανω??η να παρατησω τη προσπαθεια??Παιδια αν ξερει καποιος τοτε sos πειτε καμια ιδεα γιατι τη χρειαζομαι αυτη την ενεργεια!! (Υπενθυμιζω οτι στο κινητο μου φοραω το android 2.2 γιατι ειμαι λιγο ασχετος και φοβαμαι απο την αρχη μονος να αλλαξω λογισμικο μη κανω καμια πατατα) Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Συγνωμη για τα greeklish πριν (θεμα συνηθειας)..Κατεβασα τον flash player απο τα εξτρα του Κυριλλου,του εκανα install αλλα και παλι δε παιζει κανενα video παρα μονο αυτα που ειναι στο youtube :( Υπαρχει κατι που μπορω να κανω??η να παρατησω τη προσπαθεια??Παιδια αν ξερει καποιος τοτε sos πειτε καμια ιδεα γιατι τη χρειαζομαι αυτη την ενεργεια!! (Υπενθυμιζω οτι στο κινητο μου φοραω το android 2.2 γιατι ειμαι λιγο ασχετος και φοβαμαι απο την αρχη μονος να αλλαξω λογισμικο μη κανω καμια πατατα) δεν ξεερω αν λειτουργει στην εκδοση που εχεις.Αν το δει ο κυριλλος ας απαντησει στο ερωτημα σου. Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Κυριλλε αν το δεις ''δως μου τα φωτα σου'' μπας και τα καταφερω...Ευχαριστω εκ των προτερων!! Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 26, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Κυριλλε αν το δεις ''δως μου τα φωτα σου'' μπας και τα καταφερω...Ευχαριστω εκ των προτερων!! Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το flash player αυτό λειτουργεί μόνο στον stock browser που έχει το κινητό. Δεν λειτουργεί σε opera και άλλους. Ίσως γιαυτό. Τι browser χρησιμοποιείς? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kidonakisg Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Το flash player αυτό λειτουργεί μόνο στον stock browser που έχει το κινητό. Δεν λειτουργεί σε opera και άλλους. Ίσως γιαυτό. Τι browser χρησιμοποιείς? Χρονια πολλα Κυριλλε...Παντα υγεια και ευτυχια ευχομαι...Χρησιμοποιω το stock browser και παλι δεν εμφανιζει το video..εκει που πρεπει να παιξει το video εμφανιζει μαυρη οθονη η απλα κενο...Επειδη σκεφτηκα μηπως φταιει το browser χρησιμοποιησα και το opera αλλα και παλι τα ιδια..Σκεφτομαι μηπως με το λογισμικο που εχω στο κινητο απλα δεν τρεχει το προγραμμα, η αλλιως σκεφτομαι μηπως δεν ειναι αρκετη η ram του κινητου για να παιξει καποιο τετοιο video..αλλα απο την αλλη αν εφταιγε η ram δε θα επαιζε ουτε τα video στο youtube..(??) Παράθεση Le max2 6/64 (rr oreo rom) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_lostadior Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά!! έχω βάλει την jpf ακριβώς όπως λέει ο Astronaytis, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο gmail και φυσικά στο market, κάποια στιγμή μου έβγαλε οτι έχει προσωρινό πρόβλημα το synk, ξαναπέρασα την jpf αλλά τα ίδια, τις πταίει; Παράθεση Στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 26, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2011 Παιδιά καλησπέρα και χρόνια πολλά!! έχω βάλει την jpf ακριβώς όπως λέει ο Astronaytis, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο gmail και φυσικά στο market, κάποια στιγμή μου έβγαλε οτι έχει προσωρινό πρόβλημα το synk, ξαναπέρασα την jpf αλλά τα ίδια, τις πταίει; Υποθέτω ότι έκανες κανονικά wipe data κλπ... Μήπως αυτό σου συμβαίνει αφού κάνεις restore με το Titanium;;; Αν ναι δοκίμασε να πας Ρυθμίσεις>Εφαρμογές>Διαχείριση Εφαρμογών>Όλα και βρες την εφαρμογή Market και Gmail και κάνε και στις δύο "Διαγραφή δεδομένων". Μετά ξαναπέρνα τα στοιχεία του λογαριασμού google. Για δοκίμασε και πες μου ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lykourgos Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Αστο με G3mod!Με fugumod εμφανιζει προβληματα σε αλλους δουλευει και σε αλλους οχι και κατα τη γνωμη μου δεν ειναι stable... Fugumod έχω περάσει 2-3 φορές και ενώ έτρεχε καλά, πάντα κάποιο λάθος έκανα και αναγκαζόμουν να ξαναφλασάρω από την αρχή.. Τη μία με ένα θέμα, την άλλη με την επαναφορά από το TB κλπ Την τελευταία σου λέω, ενεργοποιήθηκε και φαινόταν κανονικότατα το hybrid a2sd (αφού πριν το είχα ενεργοποιημένο σε g3mod kernel).. Το βασικό μειονέκτημα ήταν αυτό με τη φόρτιση, σε ούτε 5' έλεγε πλήρης φόρτιση κάθε φορά.. Αυτό που κατάλαβα είναι ότι επειδή κάθε τι που βάζεις ή αλλάζεις "πατάει" σε κάτι άλλο, όλα θέλουν συγκεκριμένη σειρά για να γίνουν σωστά! Ένα λάθος και πάλι από την αρχή μετά.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά. Τα νεότερα? Ετοιμάζεται η kyrillos 10. Είμαι τυχερός γιατί από την αρχή που εχω τον γαλαξία εκτός από ένα μικρό διάστημα απουσίας ανήκω στην test team. Θα σας πω μόνο ένα. Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα για τον γαλαξία μάς. Το μόνο ίδιο είναι ότι εξακολουθεί να παίρνει τηλέφωνο. Σύντομα κοντά σας με πολλά περισσότερα.Οι παρακατω φωτογραφιες ειναι αφου εχω προσθεσει και αφαιρεσει καποιες εφαρμογες. Το διευκρινιζω για το μεγεθος της μνημης που βλεπετε Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Edited December 27, 2011 by astronaytis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά. Τα νεότερα? Ετοιμάζεται η kyrillos 10. Είμαι τυχερός γιατί από την αρχή που εχω τον γαλαξία εκτός από ένα μικρό διάστημα απουσίας ανήκω στην test team. Θα σας πω μόνο ένα. Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα για τον γαλαξία μάς. Το μόνο ίδιο είναι ότι εξακολουθεί να παίρνει τηλέφωνο. Σύντομα κοντά σας με πολλά περισσότερα Sent from my GT-I5800 using Tapatalk What don't work for now : - Bluetooth (A2DP) - CWM backup/restore - USB tethering - Audio/Video codecs hardware (mfc) - Video camera recording - Screen On CRT animation Με αυτά όμως τι γίνεται;;; Ψυχολογικά και μόνο μου προκαλούν ανασφάλεια...Εκτός κι αν μας επιφυλάσσει καμιά έκπληξη ο Κ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astronaytis Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 What don't work for now : - Bluetooth (A2DP) - CWM backup/restore - USB tethering - Audio/Video codecs hardware (mfc) - Video camera recording - Screen On CRT animation Με αυτά όμως τι γίνεται;;; Ψυχολογικά και μόνο μου προκαλούν ανασφάλεια...Εκτός κι αν μας επιφυλάσσει καμιά έκπληξη ο Κ. Μα για αυτο ειπα πως ετοιμαζετε!!!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μα για αυτο ειπα πως ετοιμαζετε!!!:) Βασικά αυτά τα δύο είναι τα πιο σημαντικά Bluetooth (A2DP) και Audio/Video codecs hardware (mfc)...Το είπα επειδή είναι της Cyanogen θέματα αυτά, αν έχει τις γνώσεις ή τα τρικ να τα διορθώσει αυτά ο Κύριλλος και βγάλει μια full working Rom 2.3 τότε θα είναι ο επίσημος Θεός των Galaxy 3 owners!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Μα για αυτο ειπα πως ετοιμαζετε!!!:) Αντε να δουμε και μια ασπρη μερα :lol: :lol: Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TiAiNO Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Χρόνια πολλά σε όλους. Ελπίζω να περάσατε όλοι καλά. Τα νεότερα? Ετοιμάζεται η kyrillos 10. Είμαι τυχερός γιατί από την αρχή που εχω τον γαλαξία εκτός από ένα μικρό διάστημα απουσίας ανήκω στην test team. Θα σας πω μόνο ένα. Ξεχάστε ότι ξέρατε μέχρι τώρα για τον γαλαξία μάς. Το μόνο ίδιο είναι ότι εξακολουθεί να παίρνει τηλέφωνο. Σύντομα κοντά σας με πολλά περισσότερα.Οι παρακατω φωτογραφιες ειναι αφου εχω προσθεσει και αφαιρεσει καποιες εφαρμογες. Το διευκρινιζω για το μεγεθος της μνημης που βλεπετε εχω αγωνια να βγει μια ετοιμη εκδωση απο τον φιλο Kyrillo περιμενουμε νεα :D Παράθεση kTm Duke 690 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. December 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 What don't work for now : - Bluetooth (A2DP) - CWM backup/restore - USB tethering - Audio/Video codecs hardware (mfc) - Video camera recording - Screen On CRT animation Με αυτά όμως τι γίνεται;;; Ψυχολογικά και μόνο μου προκαλούν ανασφάλεια...Εκτός κι αν μας επιφυλάσσει καμιά έκπληξη ο Κ. Το Bluetooth και το video recording είναι τα βασικά που δεν δουλεύουν. Τα άλλα δεν τα χρησιμοποιείς καν.... Στην προτείνω ανεπιφύλακτα (μόλις φυσικά την μοντάρω άλλο λίγο). Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Το Bluetooth και το video recording είναι τα βασικά που δεν δουλεύουν. Τα άλλα δεν τα χρησιμοποιείς καν.... Στην προτείνω ανεπιφύλακτα (μόλις φυσικά την μοντάρω άλλο λίγο). Περιμένουμε εναγωνίως το γιορτινό δωράκι μας Κύριλλε... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
artsol Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Το Bluetooth και το video recording είναι τα βασικά που δεν δουλεύουν. Τα άλλα δεν τα χρησιμοποιείς καν.... Στην προτείνω ανεπιφύλακτα (μόλις φυσικά την μοντάρω άλλο λίγο). Μην βιάζεσαι Κύριλλε. Είναι προτιμότερο να έχεις μια αλάνθαστη ρομ παρά να ακούσεις όλους εμάς τους ανυπόμονους και να βιαστείς να βγάλεις μια με ψεγάδια, γιατι στην τελική.......πάλι εσύ θα τα "ακούς" εδώ μέσα "Κύριλλε δε δουλεύει αυτό, Κύριλλε μου κολλάει, πως θα κάνω το έτσι πως θα κάνω το άλλο" ΦΕΕΕΕΕΤΑΑΑΑΑΑ που λέει και στην διαφήμιση. νο πάνικ :rolleyes: Παράθεση ---------------------------------------------- Samsung Galaxy S3 :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Το Bluetooth και το video recording είναι τα βασικά που δεν δουλεύουν. Τα άλλα δεν τα χρησιμοποιείς καν.... Στην προτείνω ανεπιφύλακτα (μόλις φυσικά την μοντάρω άλλο λίγο). κυριλλε CWM backup/restore και αυτο δεν μας χρειαζεται? Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 (edited) Το Bluetooth και το video recording είναι τα βασικά που δεν δουλεύουν. Τα άλλα δεν τα χρησιμοποιείς καν.... Στην προτείνω ανεπιφύλακτα (μόλις φυσικά την μοντάρω άλλο λίγο). το bluetooth είναι όντως το πιο σημαντικό.. (για όσους χρησιμοποιούν ακόμα τον γαλαξία επαγγελματικά ως τηλέφωνο...):D Πρέπει γενικά να έχει πρόβλημα η cyanogen με αυτό. Ενας φίλος που είχε "πειραγμένο" HTC με 2.3, το bluetooth του ΔΕΝ δούλευε σωστά. Απότι καταλαβαίνω η έλλειψη του CWM backup/restore οδηγεί σε χρήση ΜΟΝΟ odin (tar αρχειων) και οχι multiboot. Edited December 27, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Το Bluetooth και το video recording είναι τα βασικά που δεν δουλεύουν. Τα άλλα δεν τα χρησιμοποιείς καν.... Στην προτείνω ανεπιφύλακτα (μόλις φυσικά την μοντάρω άλλο λίγο). Δυστυχώς είναι θέμα για μένα το bluetooth άρα δε νομίζω να την δω αυτή την έκδοση...Όταν βγάλει beta το συζητάμε! Sent from my Kyrillos13 Galaxy 3 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AdeLaiN Δημ. December 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2011 Καλησπέρα. Υπάρχει τρόπος ώστε να φύγει το εικονίδιο του phone. apk από την βασική μπάρα και να μπει το εικονίδιο κάποιου αλλού dialer? Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 28, 2011 Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2011 Όχι με τον stock launcher. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts