dante_100 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Σόρρυ ξέχασα να προσθέσω κάτι στο zip. Κάνε υπομονή 10 λεπτά. Wipe data δεν χρειάζεται. Οκ τοτε..!! Γιατι στο μονο σημειο που φανηκε η αλαγη ηταν στον Αριθμο κατασκευης..... Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Οκ τοτε..!! Γιατι στο μονο σημειο που φανηκε η αλαγη ηταν στον Αριθμο κατασκευης..... Ορίστε: http://hotfile.com/dl/133458564/4793a34/Kyrillos_rom_v8.2.1_update-signed.zip.html Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Ορίστε: http://hotfile.com/dl/133458564/4793a34/Kyrillos_rom_v8.2.1_update-signed.zip.html Εντυπωσεις σε λιγο...... :) Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Kyrille εξηγησε λιγο :Note2: If you have v6 supercharger enabled, unsupercharge first before installing the new update (option 15 i think) Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 Kyrille εξηγησε λιγο :Note2: If you have v6 supercharger enabled, unsupercharge first before installing the new update (option 15 i think) Δεν παίζει ρόλο, κάνε ότι θες :P Το νεο supercharger κολάει σε ένα σημείο και δεν προχωράει η εγκατάσταση. Έστειλα στον developer μήνυμαα.. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) Ορίστε: http://hotfile.com/dl/133458564/4793a34/Kyrillos_rom_v8.2.1_update-signed.zip.html κατεβαίνει απο το hotfile με ΤΡΟΜΕΡΑ αργή ταχύτητα... Πόσοι άραγες το κατεβάζουν ΟΕΟ?:lol::lol: ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Εντυπωσιακή lockscreen Πολύ ωραία και ευανάγνωστα τα καινούργια font αλλα... ακόμα η λέξη στο μπουτόν μηνυμα είναι κομμένη στη μέση... Edited October 27, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 κατεβαίνει απο το hotfile με ΤΡΟΜΕΡΑ αργή ταχύτητα... Πόσοι άραγες το κατεβάζουν ΟΕΟ?:lol::lol: ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: Εντυπωσιακή lockscreen Πολύ ωραία και ευανάγνωστα τα καινούργια font αλλα... ακόμα η λέξη στο μπουτόν μηνυμα είναι κομμένη στη μέση... καλά ναι βαριέμαι να το φτιάξω και είναι διαδικασία 5 λεπτών :p θα το φτιάξω στην επόμενη Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 27, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 (edited) Δεν παίζει ρόλο, κάνε ότι θες :P Το νεο supercharger κολάει σε ένα σημείο και δεν προχωράει η εγκατάσταση. Έστειλα στον developer μήνυμαα.. που κολλάει? σε μενα μόλις δούλεψε... Τι επιλογή βάζουμε? ...εχω την αισθηση οτι με την 8.2.1 εγινε ΑΚΟΜΑ πιο γρήγορος ο γαλαξίας μας.... Π Ε Τ Α Ε Ι Edited October 27, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 27, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2011 που κολλάει? σε μενα μόλις δούλεψε... Τι επιλογή βάζουμε? ...εχω την αισθηση οτι με την 8.2.1 εγινε ΑΚΟΜΑ πιο γρήγορος ο γαλαξίας μας.... Π Ε Τ Α Ε Ι Καλά μη με παρεξηγήσετε είμαι ΧΑΖΟΣ. Εκεί που έλεγε press return key πάταγα το hardware return key :p πάτα την επιλογή 2 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 Καλά μη με παρεξηγήσετε είμαι ΧΑΖΟΣ. Εκεί που έλεγε press return key πάταγα το hardware return key :p πάτα την επιλογή 2 Δηλαδή Κύριλλε μετά το update πρέπει να ξαναενεργοποιήσουμε το supercharger?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) παιδια καλησπέρα Μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς παρακαλώ ποια είναι η ακριβής διαδικασία για επέκταση της ιντερναλ? φοράω την v8.2.1 και το τηλέφωνο είναι τελείως καθαρό όπως και η sd. Η κάρτα μου είναι 8giga. Παλιοτερα είχα 1γιγα παρτισιον και 250 swap αλλά από την 8 δεν έβλεπε την ιντερναλ του ενός γιγα και με το restore γέμιζε η μνήμη του κινητού. Τώρα τα έσβησα όλα και περιμένω αναλυτηκές οδηγιεσ :D είδα στις οδηγίες αυτό Optional, Enable Hybrid Data2sd [More space for apps!] - Make a backup of your sdcard, enter CWM recovery and go to Miscellaneous => Partition SD Card. Choose the sizes you want (Recommended:512-1Gb ext, and 0mb swap]. After the partition completes, wipe data and reboot. You can now copy back all your sdcard files which you did a backup. - Then copy the contents of the sdcard folder in your sdcard and reboot. No wipe data required, the first reboot may take time. - Install titanium and go to titanium backup's preferences, and select Restore Backups to => Internal Storage. Then do your restore... Γιατι στα recommended έχει 0mb swap? Edited October 28, 2011 by B1ller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 παιδια καλησπέρα Μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς παρακαλώ ποια είναι η ακριβής διαδικασία για επέκταση της ιντερναλ? φοράω την v8.2.1 και το τηλέφωνο είναι τελείως καθαρό όπως και η sd. Η κάρτα μου είναι 8giga. Παλιοτερα είχα 1γιγα παρτισιον και 250 swap αλλά από την 8 δεν έβλεπε την ιντερναλ του ενός γιγα και με το restore γέμιζε η μνήμη του κινητού. Τώρα τα έσβησα όλα και περιμένω αναλυτηκές οδηγιεσ :D είδα στις οδηγίες αυτό Optional, Enable Hybrid Data2sd [More space for apps!] - Make a backup of your sdcard, enter CWM recovery and go to Miscellaneous => Partition SD Card. Choose the sizes you want (Recommended:512-1Gb ext, and 0mb swap]. After the partition completes, wipe data and reboot. You can now copy back all your sdcard files which you did a backup. - Then copy the contents of the sdcard folder in your sdcard and reboot. No wipe data required, the first reboot may take time. - Install titanium and go to titanium backup's preferences, and select Restore Backups to => Internal Storage. Then do your restore... Γιατι στα recommended έχει 0mb swap? Αν ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες είσαι OK. Λέει 0 swap γιατί ο Κύριλλος αναφέρει πως με swap το κινητό γίνεται πιο αργό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 (edited) Αν ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες είσαι OK. Λέει 0 swap γιατί ο Κύριλλος αναφέρει πως με swap το κινητό γίνεται πιο αργό. Ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες και το παρτίσιον έχει γίνει σωστα αλλα ενώ μου δείχνει 164mb free internal οταν κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή αυτή μειώνεται :( αυτό σημαίνει ότι δεν βλέπει το παρτίσιον σωστά? επίσης τα αρχεία του gmod τα πέρασα στο φάκελο που λένε οι οδηγίες μηπως η κάρτα πρέπει να είναι fat32? Edited October 28, 2011 by B1ller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_foyn Δημ. October 28, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2011 λπν περασα χθες βραδυ την 8.2.1 επειδη με πολλες ρομ ειχα προβληματα δονησεις χαμηλη μπαταρια λαγκαρισματα πολλα και οτι μπορεις να φανταστεις....αυτη η ρομ ειναι σταθεροτατη και σε ταχυτητα και σε μπαταρια σε φυσιολογικα πλαισια χειρισμου....ακομα κυριλλε σοβαρα πως καταφερες να περασεις το flash player? θα μπορουμε να το κανουμε ανανεωση αργοτερα..?? Τελος εχω ενα προβλημα επειδη περανω εφαρμογες απο το site στο κινητο, πλεον δεν μ αναγνωριζει την συσκευη αν εχεις καποια λυση γι αυτο ευχαριστω αλλιως δεν χαθηκε και ο κοσμος......keep going..!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες και το παρτίσιον έχει γίνει σωστα αλλα ενώ μου δείχνει 164mb free internal οταν κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή αυτή μειώνεται :( αυτό σημαίνει ότι δεν βλέπει το παρτίσιον σωστά? επίσης τα αρχεία του gmod τα πέρασα στο φάκελο που λένε οι οδηγίες μηπως η κάρτα πρέπει να είναι fat32? Ναι! Το κινητό δεν αναγνωρίζει ntfs! Κάνε πάλι format σε fat32. Sent from my Kyrillos13 Galaxy 3 v8.2.1 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stakhs Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Καλημερα σας. Σκεφτομαι να παρω μια συσκευη android σαν δευτερη συσκευη.Ειμαι ηδη κατοχος του wave με bada λογισμικο αλλα παντα ηθελα ενα android. Καποια στιγμη περισυ ειχε πεσει στα χερια μου το 5800. Μου φανηκε πολυ αργο σαν κινητο. Διαβαζοντας ομως τις τελευταιες σελιδες,παρατηρησα οτι οι περισσοτεροι εχετε φορεσει αλλες εκδοσεις.Εχουν κανει τοσο μεγαλη διαφορα? Μου προτειναν το huawei x5 pro αλλα με βαση αυτα που γραφετε,στα μισα χρηματα δειχνει να αξιζει και 3αρης γαλαξιας. :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 (edited) Προσπαθει να κανει update τον opera mini και βγαζει μηνυμα οτι δεν εχει αρκετο χωρο στο titanium ομως λεει οτι εχει 122 mb.Kαμια ιδεα τι φταιει? Y.Γ μονο με τον opera mini συμβαινει αυτο αλλες εφαρμογες τις εγκαθιστα κανονικα Edited October 29, 2011 by dialynas Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Καλημερα σας. Σκεφτομαι να παρω μια συσκευη android σαν δευτερη συσκευη.Ειμαι ηδη κατοχος του wave με bada λογισμικο αλλα παντα ηθελα ενα android. Καποια στιγμη περισυ ειχε πεσει στα χερια μου το 5800. Μου φανηκε πολυ αργο σαν κινητο. Διαβαζοντας ομως τις τελευταιες σελιδες,παρατηρησα οτι οι περισσοτεροι εχετε φορεσει αλλες εκδοσεις.Εχουν κανει τοσο μεγαλη διαφορα? Μου προτειναν το huawei x5 pro αλλα με βαση αυτα που γραφετε,στα μισα χρηματα δειχνει να αξιζει και 3αρης γαλαξιας. :-) Καλό είναι το galaxy 3, εγώ θα στο πρότεινα. Προσπαθει να κανει update τον opera mini και βγαζει μηνυμα οτι δεν εχει αρκετο χωρο στο titanium ομως λεει οτι εχει 122 mb.Kαμια ιδεα τι φταιει? Y.Γ μονο με τον opera mini συμβαινει αυτο αλλες εφαρμογες τις εγκαθιστα κανονικα Απεγκατέστησε τον και ξαναβάλτον ;p Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Καλό είναι το galaxy 3, εγώ θα στο πρότεινα. Απεγκατέστησε τον και ξαναβάλτον ;p Το ιδιο μηνυμα βγαζει οτι δεν εχει χωρο! Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Το ιδιο μηνυμα βγαζει οτι δεν εχει χωρο! κανε wipe τα data του market, επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALANOPAIDO Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Καλημερα σας. Σκεφτομαι να παρω μια συσκευη android σαν δευτερη συσκευη.Ειμαι ηδη κατοχος του wave με bada λογισμικο αλλα παντα ηθελα ενα android. Καποια στιγμη περισυ ειχε πεσει στα χερια μου το 5800. Μου φανηκε πολυ αργο σαν κινητο. Διαβαζοντας ομως τις τελευταιες σελιδες,παρατηρησα οτι οι περισσοτεροι εχετε φορεσει αλλες εκδοσεις.Εχουν κανει τοσο μεγαλη διαφορα? Μου προτειναν το huawei x5 pro αλλα με βαση αυτα που γραφετε,στα μισα χρηματα δειχνει να αξιζει και 3αρης γαλαξιας. :-) να μη το παρεις εγω το εχω και το εχω μετανιωσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 κανε wipe τα data του market, επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε. Πως το κανουμε αυτο? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. October 29, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 Πως το κανουμε αυτο? απο titanium backup βρες το market πατα πανω και "wipe data" Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 (edited) To ιδιο προβλημα συνεχιζει !!! το ελυσα μετα απο hard reset! Edited October 29, 2011 by dialynas Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
B1ller Δημ. October 29, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2011 (edited) Αν ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες είσαι OK. Λέει 0 swap γιατί ο Κύριλλος αναφέρει πως με swap το κινητό γίνεται πιο αργό. Ακολούθησα όλες τις οδηγίες με τη σειρά. τώρα όταν πάω να κατεβάσω μια εφαρμογή μου λέει "error while downloading "ονομα εφαρμογης". There is insufficient space on the device. πφφφ δεν θα φτιαξει ποτε!!! Ξέρει κανείς τι παίζει μήπως? Τα βήματα που έκανα είναι τα εξής. Format την κάρτα και την έκανα fat32 με 1giga παρτισιον. μετα wipe data reboot. Πέρασα τα 4 αρχεία του Κύριλλου στη θέση που δίνει και reboot. Αυτα EDIT Τελικα μετά από reboots το μνμ δεν το βγάζει αλλά εξακολουθεί να έχει internal 145mb και μετά από κάθε εγκατάσταση να μειώνεται. :-( Edited October 29, 2011 by B1ller Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts