Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σόρρυ ξέχασα να προσθέσω κάτι στο zip. Κάνε υπομονή 10 λεπτά. Wipe data δεν χρειάζεται.

Οκ τοτε..!!

Γιατι στο μονο σημειο που φανηκε η αλαγη ηταν στον Αριθμο κατασκευης.....

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οκ τοτε..!!

Γιατι στο μονο σημειο που φανηκε η αλαγη ηταν στον Αριθμο κατασκευης.....

Ορίστε: http://hotfile.com/dl/133458564/4793a34/Kyrillos_rom_v8.2.1_update-signed.zip.html

Εντυπωσεις σε λιγο...... :)

Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" 

Kyrille εξηγησε λιγο :Note2: If you have v6 supercharger enabled, unsupercharge first before installing the new update (option 15 i think)

Δεν παίζει ρόλο, κάνε ότι θες :P Το νεο supercharger κολάει σε ένα σημείο και δεν προχωράει η εγκατάσταση. Έστειλα στον developer μήνυμαα..

κατεβαίνει απο το hotfile με ΤΡΟΜΕΡΑ αργή ταχύτητα...

Πόσοι άραγες το κατεβάζουν ΟΕΟ?:lol::lol:

ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:

Εντυπωσιακή lockscreen

Πολύ ωραία και ευανάγνωστα τα καινούργια font

αλλα...

ακόμα η λέξη στο μπουτόν μηνυμα είναι κομμένη στη μέση...

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

κατεβαίνει απο το hotfile με ΤΡΟΜΕΡΑ αργή ταχύτητα...

Πόσοι άραγες το κατεβάζουν ΟΕΟ?:lol::lol:

ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ:

Εντυπωσιακή lockscreen

Πολύ ωραία και ευανάγνωστα τα καινούργια font

αλλα...

ακόμα η λέξη στο μπουτόν μηνυμα είναι κομμένη στη μέση...

καλά ναι βαριέμαι να το φτιάξω και είναι διαδικασία 5 λεπτών :p θα το φτιάξω στην επόμενη

Δεν παίζει ρόλο, κάνε ότι θες :P Το νεο supercharger κολάει σε ένα σημείο και δεν προχωράει η εγκατάσταση. Έστειλα στον developer μήνυμαα..

που κολλάει? σε μενα μόλις δούλεψε...

Τι επιλογή βάζουμε?

...εχω την αισθηση οτι με την 8.2.1 εγινε ΑΚΟΜΑ πιο γρήγορος ο γαλαξίας μας....

Π Ε Τ Α Ε Ι

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

που κολλάει? σε μενα μόλις δούλεψε...

Τι επιλογή βάζουμε?

...εχω την αισθηση οτι με την 8.2.1 εγινε ΑΚΟΜΑ πιο γρήγορος ο γαλαξίας μας....

Π Ε Τ Α Ε Ι

Καλά μη με παρεξηγήσετε είμαι ΧΑΖΟΣ. Εκεί που έλεγε press return key πάταγα το hardware return key :p

πάτα την επιλογή 2

Καλά μη με παρεξηγήσετε είμαι ΧΑΖΟΣ. Εκεί που έλεγε press return key πάταγα το hardware return key :p

πάτα την επιλογή 2

Δηλαδή Κύριλλε μετά το update πρέπει να ξαναενεργοποιήσουμε το supercharger??

παιδια καλησπέρα

Μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς παρακαλώ ποια είναι η ακριβής διαδικασία για επέκταση της ιντερναλ? φοράω την v8.2.1 και το τηλέφωνο είναι τελείως καθαρό όπως και η sd. Η κάρτα μου είναι 8giga. Παλιοτερα είχα 1γιγα παρτισιον και 250 swap αλλά από την 8 δεν έβλεπε την ιντερναλ του ενός γιγα και με το restore γέμιζε η μνήμη του κινητού. Τώρα τα έσβησα όλα και περιμένω αναλυτηκές οδηγιεσ :D

είδα στις οδηγίες αυτό

Optional, Enable Hybrid Data2sd [More space for apps!]

- Make a backup of your sdcard, enter CWM recovery and go to Miscellaneous => Partition SD Card. Choose the sizes you want (Recommended:512-1Gb ext, and 0mb swap]. After the partition completes, wipe data and reboot. You can now copy back all your sdcard files which you did a backup.

- Then copy the contents of the sdcard folder in your sdcard and reboot. No wipe data required, the first reboot may take time.

- Install titanium and go to titanium backup's preferences, and select Restore Backups to => Internal Storage. Then do your restore...

Γιατι στα recommended έχει 0mb swap?

Edited by B1ller

παιδια καλησπέρα

Μπορεί κάποιος να μου πει ακριβώς παρακαλώ ποια είναι η ακριβής διαδικασία για επέκταση της ιντερναλ? φοράω την v8.2.1 και το τηλέφωνο είναι τελείως καθαρό όπως και η sd. Η κάρτα μου είναι 8giga. Παλιοτερα είχα 1γιγα παρτισιον και 250 swap αλλά από την 8 δεν έβλεπε την ιντερναλ του ενός γιγα και με το restore γέμιζε η μνήμη του κινητού. Τώρα τα έσβησα όλα και περιμένω αναλυτηκές οδηγιεσ :D

είδα στις οδηγίες αυτό

Optional, Enable Hybrid Data2sd [More space for apps!]

- Make a backup of your sdcard, enter CWM recovery and go to Miscellaneous => Partition SD Card. Choose the sizes you want (Recommended:512-1Gb ext, and 0mb swap]. After the partition completes, wipe data and reboot. You can now copy back all your sdcard files which you did a backup.

- Then copy the contents of the sdcard folder in your sdcard and reboot. No wipe data required, the first reboot may take time.

- Install titanium and go to titanium backup's preferences, and select Restore Backups to => Internal Storage. Then do your restore...

Γιατι στα recommended έχει 0mb swap?

Αν ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες είσαι OK. Λέει 0 swap γιατί ο Κύριλλος αναφέρει πως με swap το κινητό γίνεται πιο αργό.

Αν ακολουθήσεις ακριβώς τις οδηγίες είσαι OK. Λέει 0 swap γιατί ο Κύριλλος αναφέρει πως με swap το κινητό γίνεται πιο αργό.

Ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες και το παρτίσιον έχει γίνει σωστα αλλα ενώ μου δείχνει 164mb free internal οταν κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή αυτή μειώνεται :( αυτό σημαίνει ότι δεν βλέπει το παρτίσιον σωστά? επίσης τα αρχεία του gmod τα πέρασα στο φάκελο που λένε οι οδηγίες

μηπως η κάρτα πρέπει να είναι fat32?

Edited by B1ller

λπν περασα χθες βραδυ την 8.2.1 επειδη με πολλες ρομ ειχα προβληματα δονησεις χαμηλη μπαταρια λαγκαρισματα πολλα και οτι μπορεις να φανταστεις....αυτη η ρομ ειναι σταθεροτατη και σε ταχυτητα και σε μπαταρια σε φυσιολογικα πλαισια χειρισμου....ακομα κυριλλε σοβαρα πως καταφερες να περασεις το flash player? θα μπορουμε να το κανουμε ανανεωση αργοτερα..?? Τελος εχω ενα προβλημα

επειδη περανω εφαρμογες απο το site στο κινητο, πλεον δεν μ αναγνωριζει την συσκευη αν εχεις καποια λυση γι αυτο ευχαριστω αλλιως δεν χαθηκε και ο κοσμος......keep going..!!!

Ακολούθησα ακριβώς τις οδηγίες και το παρτίσιον έχει γίνει σωστα αλλα ενώ μου δείχνει 164mb free internal οταν κάνω εγκατάσταση μια εφαρμογή αυτή μειώνεται :( αυτό σημαίνει ότι δεν βλέπει το παρτίσιον σωστά? επίσης τα αρχεία του gmod τα πέρασα στο φάκελο που λένε οι οδηγίες

μηπως η κάρτα πρέπει να είναι fat32?

Ναι! Το κινητό δεν αναγνωρίζει ntfs! Κάνε πάλι format σε fat32.

Sent from my Kyrillos13 Galaxy 3 v8.2.1 via Tapatalk

Καλημερα σας. Σκεφτομαι να παρω μια συσκευη android σαν δευτερη συσκευη.Ειμαι ηδη κατοχος του wave με bada λογισμικο αλλα παντα ηθελα ενα android.

Καποια στιγμη περισυ ειχε πεσει στα χερια μου το 5800. Μου φανηκε πολυ αργο σαν κινητο. Διαβαζοντας ομως τις τελευταιες σελιδες,παρατηρησα οτι οι περισσοτεροι εχετε φορεσει αλλες εκδοσεις.Εχουν κανει τοσο μεγαλη διαφορα?

Μου προτειναν το huawei x5 pro αλλα με βαση αυτα που γραφετε,στα μισα χρηματα δειχνει να αξιζει και 3αρης γαλαξιας. :-)

Προσπαθει να κανει update τον opera mini και βγαζει μηνυμα οτι δεν εχει αρκετο χωρο στο titanium ομως λεει οτι εχει 122 mb.Kαμια ιδεα τι φταιει?

Y.Γ μονο με τον opera mini συμβαινει αυτο αλλες εφαρμογες τις εγκαθιστα κανονικα

Edited by dialynas
Kyrillos' Rom 10

Καλημερα σας. Σκεφτομαι να παρω μια συσκευη android σαν δευτερη συσκευη.Ειμαι ηδη κατοχος του wave με bada λογισμικο αλλα παντα ηθελα ενα android.

Καποια στιγμη περισυ ειχε πεσει στα χερια μου το 5800. Μου φανηκε πολυ αργο σαν κινητο. Διαβαζοντας ομως τις τελευταιες σελιδες,παρατηρησα οτι οι περισσοτεροι εχετε φορεσει αλλες εκδοσεις.Εχουν κανει τοσο μεγαλη διαφορα?

Μου προτειναν το huawei x5 pro αλλα με βαση αυτα που γραφετε,στα μισα χρηματα δειχνει να αξιζει και 3αρης γαλαξιας. :-)

Καλό είναι το galaxy 3, εγώ θα στο πρότεινα.

Προσπαθει να κανει update τον opera mini και βγαζει μηνυμα οτι δεν εχει αρκετο χωρο στο titanium ομως λεει οτι εχει 122 mb.Kαμια ιδεα τι φταιει?

Y.Γ μονο με τον opera mini συμβαινει αυτο αλλες εφαρμογες τις εγκαθιστα κανονικα

Απεγκατέστησε τον και ξαναβάλτον ;p

Καλό είναι το galaxy 3, εγώ θα στο πρότεινα.

Απεγκατέστησε τον και ξαναβάλτον ;p

Το ιδιο μηνυμα βγαζει οτι δεν εχει χωρο!

Kyrillos' Rom 10

Το ιδιο μηνυμα βγαζει οτι δεν εχει χωρο!

κανε wipe τα data του market, επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε.

να μη το παρεις εγω το εχω και το εχω μετανιωσει

Πως το κανουμε αυτο?

απο titanium backup βρες το market πατα πανω και "wipe data"

Ακολούθησα όλες τις οδηγίες με τη σειρά. τώρα όταν πάω να κατεβάσω μια εφαρμογή μου λέει "error while downloading "ονομα εφαρμογης". There is insufficient space on the device.

πφφφ δεν θα φτιαξει ποτε!!! Ξέρει κανείς τι παίζει μήπως?

Τα βήματα που έκανα είναι τα εξής. Format την κάρτα και την έκανα fat32 με 1giga παρτισιον. μετα wipe data reboot. Πέρασα τα 4 αρχεία του Κύριλλου στη θέση που δίνει και reboot. Αυτα

EDIT

Τελικα μετά από reboots το μνμ δεν το βγάζει αλλά εξακολουθεί να έχει internal 145mb και μετά από κάθε εγκατάσταση να μειώνεται. :-(

Edited by B1ller