kyrillos13 Δημ. November 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Οκ ευχαριστω...τον ειχα δει τον οδηγο απλα ρωτησα μηπως υπαρχει κατι ποιο λεπτομερες...δεν πειραζει θα βγαλω ακρη ;) Κάτι άλλο τώρα , 1.το Fm Radio εχει αφερεθει? 2.Το OC που γραφει διπλα απο την εκδοση 8 ειναι το overclock? Τι μου προτεινεις να βαλω? Βασικά σορρυ τώρα θυμήθηκα ότι σήμερα θα ανεβάσω την v9 :P Οπότε περίμενε λίγο. Σου προτείνω να βάλεις non oc, αυτή χρησιμοποιώ τώρα και πάει μια χαρά το κινητό. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LaryHimura Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Α οκ θε περιμενω ;) Συνεχισε την καλη δουλεια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 5, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) Πηγες αναφερουν οτι η samsung αναθεωρησε την αποψη της για τα ολα κινητα της σειρας galaxy, μιας και οι αλλες εταιριες (htc & sony) κανουν το ιδιο. Συγκεκριμενα τονιζει οτι η samsung πρόκειται αναβαθμίσει ολα τα κινητα της σειρας galaxy σε gingerbread μεχρι το τελος του ετους. Τα περισσοτερα εχουν ηδη λαβει το gingerbread update, οποτε ας ελπισουμε οτι και το galaxy 3 θα πάρει android 2.3. Αλλά μέχρι τότε... Kyrillos' rom v9.0 JPU based, coming very soon... πηγή: http://www.thinkdigit.com/Mobiles-PDAs/Samsung-to-roll-out-Gingerbread-update-for_7854.html Sent from a parallel universe Edited November 5, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagis_89 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Πηγες αναφερουν οτι η σαμσυνγκ αναθεωρησε την αποψη της για τα ολα κινητα της σειρας galaxy, μιας και οι αλλες εταιριες (htc & sony) κανουν το ιδιο. Συγκεκριμενα τονιζει οτι η σαμσυνγκ θα αναβαθμησει ολα τα κινητα της σειρας galaxy σε gingerbread μεχρι το τελος του ετους. Τα περισσοτερα εχουν ηδη λαβει το gingerbread update, οποτε ας ελπισουμε οτι και το galaxy 3 θα πάρει android 2.3. Sent from a parallel universe Αμην :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: Παράθεση Device : Samsung Galaxy 3 (GT I5801) Rom : Kyrillos' ROM v10 GWK74 beta Kernel : CM7-kernel 1.3 H.V. Min Freq: 83Mhz, Max Freq:1200Mhz Init.d Scripts: Supercharger Storage Method Used: Hybrid Data2SD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Αμην :w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: Μακαααάρι!!! Άντε γιατί το παράκανε η Samsung με το ανύπαρκτο aftersales. Sent from my Kyrillos13 Galaxy 3 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazing Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Περιμένω με το usb στο χέρι:w00t::w00t::w00t::w00t::w00t::w00t: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Κατι μου λεει οτι θα περιμενουμε πολυ :!: Αν θυμαστε τι εγινε και με το froyo Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelxxx Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 (edited) Kαλησπερα.. Ειμαι εξωτερικο (Ισπανια) και αγορασα ενα Galaxy 3 Δεν το χω πολυ με τα κινητα αλλα απ οτι διαβασα ειναι καλο να το κανω ανααθμιση απο 2.1 σε 2.2 Εκανα εγκατασταση το Κies αλλα μου λεει οτι εχω εγκατεστημενο το πιο προσφατο λογισμικο (ισως επειδη το κινητο ηταν κλειδωμενο απο τη Βονταφον παρολο που το αγορασα σπασμενο) Επειδη εχω χασει τη μπαλα απο τις 420 σελιδες, μπορει καποιος να με βοηθησει? Edited November 5, 2011 by angelxxx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cyberdimitri Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 Σου προτείνω να βάλεις non oc Χμμμ, άρα να ξεχάσουμε τα "βαριά" παιχνίδια, ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokomo Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 δεν μπορω να συνδεθω μεσω usb με το pc ενω προηγουμενες φορες ηταν τυπικη διαδικασια! το kies ειναι εγκατεστημενο. gt5800 kyrillos rom v 8.1 oc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 5, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 5, 2011 δεν μπορω να συνδεθω μεσω usb με το pc ενω προηγουμενες φορες ηταν τυπικη διαδικασια! το kies ειναι εγκατεστημενο. gt5800 kyrillos rom v 8.1 oc Δε μπορείς να συνδεθείς στο pc σε λειτουργία μαζικής αποθήκευσης ή δε μπορείς να συνδεθείς στο Kies;; Αν εννοείς το δεύτερο, ο Κύριλλος στη v 8 που από ότι βλέπω χρησιμοποιείς αφαίρεσε αυτή τη δυνατότητα. Αν θες να την ενεργοποιήσεις πάλι κοίτα τα προηγούμενα ποστ γιατί και άλλοι έχουν ρωτήσει το ίδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kint Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Πηγες αναφερουν οτι η samsung αναθεωρησε την αποψη της για τα ολα κινητα της σειρας galaxy .... Τους έχεις κάνει μεγάλη ζημιά.... :lol: Παράθεση Kyrillos' Rom v9.5 :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest19 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) Υπάρχει κάπου κάποιος οδηγός που να εξηγεί τι παίζει με τα hosts file. Έχω κανα-δυο εφαρμογές που αντιμετωπίζουν πρόβλημα συνδεσιμότητας και από ότι έψαξα πρέπει να διαγραφεί η καταχώρησή τους από τα host file. Αυτή την καταχώρηση ποιος την κάνει; Γίνεται κατά το setup ή στην προκειμένη τις έχει κάνει ο Kyrillos φτιάχνοντας τη ROM του. Με ενδιαφέρει η εφαρμογή Medscape. EDIT: Μετά από λίγο ψάξιμο έκανα το εξής και όλα καλά: Βρήκα το αρχείο hosts μέσα στο φάκελο system/etc και το πέρασα στο pc μου. Το άνοιξα με το notepad και έσβησα όλες τις καταχωρήσεις που αφορούσαν την εφαρμογή. Στη συνέχεια αντικατέστησα με το τροποιημένο αρχείο το αρχείο που υπήρχε στο κινητό μου και όλα οκ! Edited November 6, 2011 by Guest19 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) http://i272.photobucket.com/albums/jj188/Gullwing-Xtreme/Kyrillos%20ROM%20BannerS/version90.png v9.0!! περισσότερα: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123 Edited November 6, 2011 by kyrillos13 Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Κύριλλος τι ακριβως ειναι η JPU ? Γιατι βλεπω οτι ειναι JPS η 9 my Galaxy S Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Κύριλλος τι ακριβως ειναι η JPU ? Γιατι βλεπω οτι ειναι JPS η 9 my Galaxy S Η jpu είναι το firmware που είναι βασισμένη η v9.0. JPS ήταν η 8. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 φιλε κυριλλε.... καταρχήν ευχαριστώ πολύ γιατί έκανες το γαλαξία μου αγνώριστο... έχω ώμος ενα τεράστιο πρόβλημα... έχοντας το κινητό στην τσέπη (ενώ είναι κλειδωμένο) μερικές φορές πατιετε το επάνω κουμπί (power) και σβήνει χωρίς να το καταλάβω. υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να το διορθώσεις σε κάποια άλλη rom? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 φιλε κυριλλε.... καταρχήν ευχαριστώ πολύ γιατί έκανες το γαλαξία μου αγνώριστο... έχω ώμος ενα τεράστιο πρόβλημα... έχοντας το κινητό στην τσέπη (ενώ είναι κλειδωμένο) μερικές φορές πατιετε το επάνω κουμπί (power) και σβήνει χωρίς να το καταλάβω. υπάρχει περίπτωση να μπορέσεις να το διορθώσεις σε κάποια άλλη rom? Δεν νομίζω ότι πατιέται μόνο του. Ίσως είναι bug. Έχεις την oc έκδοση?? Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 τα extras πως μπαινουν? Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 τα extras πως μπαινουν? Τα extras τα κατεβάζεις και ότι σου αρέσει το περνάς από recovery σαν Update.zip. Ελπίζω να δουλεύουν γιατί δεν είχα χρόνο να τ δοκιμάσω. Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mouse112 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Δεν νομίζω ότι πατιέται μόνο του. Ίσως είναι bug. Έχεις την oc έκδοση?? οχι φιλε μου. σίγουρα πατιετε απο εμενα.αυτο γινετε οταν εχω το κινιτο στην τσεπη και κανω την θεση κάθισμα. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrillos13 Δημ. November 6, 2011 Author Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 οχι φιλε μου. σίγουρα πατιετε απο εμενα.αυτο γινετε οταν εχω το κινιτο στην τσεπη και κανω την θεση κάθισμα. ;) :) Δεν ξέρωω, βάλε v9.0 Και βλέπουμε :P Παράθεση *My guides* Galaxy S4 Mini: Εγκατάσταση CyanogenMod 13 // Galaxy Ace 2: Εγκατάσταση CyanogenMod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 (edited) Στην 9 στο supercharger τι βάζουμε;. Για το scroll εγώ έβαλα 1 και νομίζω είναι καλύτερα. Όμως με ρωτάει κάτι για internal storage? και κάτι άλλα. Εκεί τι βάζω??? Edited November 6, 2011 by Falcon36 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
h_armani Δημ. November 6, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2011 Η jpu είναι το firmware που είναι βασισμένη η v9.0. JPS ήταν η 8. δεν γνωριζω πολλα, πρεπει να περασω πρωτα την jpu και μετα την ρομ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Falcon36 Δημ. November 7, 2011 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2011 Στο titanium και σε αλλα προγράμματα φαίνονται κινεζικά και τετραγωνακια αντι για γράμματα. Μπορώ να περασω τα παλιά font μήπως φταινε τα fonts; Sent from my GT-I5800 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts