leuteris23 Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Ρε παιδιά να κάνω μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση:Πια τα πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα του g3mod kernel απ'του fugumod?Ενα,δυό πράγματα πείτε μου επιγραμματικά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfree Δημ. October 21, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2011 Εχω προβλημα με το κινητο κλεινει μετα απο ανυποψιαστο χρονο και πολλες φορες ζηταει su binary update.Eιμαι με g3modkernel.Kανεις τι μπορει να φταιει; Παράθεση wifi planet Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Ρε παιδιά να κάνω μια εγκυκλοπαιδική ερώτηση:Πια τα πλεονεκτήματα ή μειονεκτήματα του g3mod kernel απ'του fugumod?Ενα,δυό πράγματα πείτε μου επιγραμματικά..... να σου πω ένα: το fugumod κολλάει το κινητό μου, ενώ με το g3mod παίζει κανονικά..... Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dialynas Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Υπαρχει τροπος να αλλαξουμε το μαυρο φοντο στο τηλεφωνο?οχι την homescreen μονο. Παράθεση Kyrillos' Rom 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisv Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Αφου περασα την 8.1 oc πολλες εφαρμογες κλεινουν μονες τους (titanium,setcpu,shazam κ.α.).εχει συμβει και σε αλλους; εχω κανει κατι λαθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Αφου περασα την 8.1 oc πολλες εφαρμογες κλεινουν μονες τους (titanium,setcpu,shazam κ.α.).εχει συμβει και σε αλλους; εχω κανει κατι λαθος; μου εχει τύχει να κλείνει μόνη της μια εφαρμογή, ΜΟΝΟ οταν εβαλα προφίλ θερμοκρασίας στo setcpu και το ξεπέρασε. Θα ελεγα δοκίμασε wipe data, καθώς και τη γενική ρύθμιση στο Setcpu που λεει ο Κύριλλος (scaling on demand) Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisv Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 μου εχει τύχει να κλείνει μόνη της μια εφαρμογή, ΜΟΝΟ οταν εβαλα προφίλ θερμοκρασίας στo setcpu και το ξεπέρασε. Θα ελεγα δοκίμασε wipe data, καθώς και τη γενική ρύθμιση στο Setcpu που λεει ο Κύριλλος (scaling on demand) να μπω στο setcpu δεν μπορω γιατι το κλεινει . το wipe data τι ειναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Χαρά στην υπομονή σας μ αυτούς τους custom kernels. Έχουμε μια συσκευη που δουλεύει τέλεια, εινα ταχυτατη και δεν χρειαζεται τίποτα στην ουσία εκτός απο κάποια mods για περισσότερη παραμετροποιηση. Ίσως ειναι η μοναδική android συσκευη με τόσο τέλεια λειτουργία out the box. Μοναδικός λόγος που φλασαρω ειναι για να μην περνάω αυτα τα tweaks ένα ένα. Έχω ρωτήσει κι αλλη φορά τι παραπάνω προσφέρει ένα kernel εκτός απο προβληματα αλλα δεν έχω πάρει απάντηση. Το ίδιο συνέβαινε και στο Nexus S. Όσο το είχα με σκέτη CM7 ήταν άψογο. Μόλις πέρασα κάποιον συμβατό με αυτη custom kernel, άρχισαν τα προβληματα. Έβρισκαν την συσκευη κολλημένη στο reboot να ζεματάει απο υπερθέρμανση, λάμβανα συχνότατα μηνύματα όπως αυτα που αναφέρουν κάποια παιδιά παραπάνω και πολλα αλλα. Ασχολούμαι χρόνια με τα φλασαρίσματα αφου προέρχομαι απο WM. Έφτανε μέρα που φλάσαρα 3 διαφορετικές rom. Πέφτοντας σ αυτη την παγίδα το αποτέλεσμα ήταν να μην μπορω η μάλλον να μην προλαβαίνω να χαρώ την συσκευη μου. Δεν τα λέω αυτα σαν παρατήρηση, απλά συζήτηση κάνουμε και καλο θα ήταν να ακούσω κάποια επιχειρήματα της αντιθέτως άποψης. :) Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Πω πω ρε φιλε τι θυμηθηκες τωρα WM. Το πρωτο μου κινητο με os ηταν το mio a501. Και εχουν ενα απο τα.καλυτερα.σμαρτ στην αγορα τωρα και το σκαλιζουνε. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pkatsaras Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Πείραζα σήμερα λίγο το supercharger και ανακάλυψα την επιλογή 18 όπου είναι σαν reboot χωρίς να κάνετε reboot, δηλαδή από ότι κατάλαβα ελευθερώνει άμεσα ram και σταματάει το lag αν έχετε πολλές μέρες ανοιχτή τη συσκευή χωρίς reboot και την 19 όπου δεν ξέρω τι κάνει αλλά μειώθηκε επίσης το όποιο lag είχα και η συσκευή απογειώθηκε. Αυτά έκανα και είπα να τα μοιραστώ μαζί σας. Αν τα δόκιμασετε κι εσείς, κάντε το με δική σας ευθύνη! Αυτά τα έκανα στη δικιά μου συσκευή. Sent from my Kyrillos13 Galaxy 3 v8.1 via Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Πω πω ρε φιλε τι θυμηθηκες τωρα WM. Το πρωτο μου κινητο με os ηταν το mio a501. Και εχουν ενα απο τα.καλυτερα.σμαρτ στην αγορα τωρα και το σκαλιζουνε. Εγω ακόμα έχω το LG GM750...με WM.... Παντως για τον γαλαξία μας κάνεις λάθος. Ηταν ένα πτωμα χωρίς υποστήριξη (απο την Samsung). με τις ρομ του Κυριλλου πραγματικα ΠΕΤΑΕΙ, με μηδενικά προβλήματα. Εινα σαν να έχεις ένα αλλο κινητό, απόδειξη τι μπορεί να κανει μια καλή custom ρομ σε μια συσκευή! Ο λόγος που ξαναφλασάρουμε, είναι οτι κάθε επόμενη ρομ είναι ΑΚΟΜΑ καλύτερη! Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telis62 Δημ. October 22, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 22, 2011 Παιδιά σορρυ που ρωτάω ξανά αλλά δν πήρα απάντηση. Έχω ένα πρόβλημα όταν πάω να κατεβάσω απ το μάρκετ με wifi η μπάρα κολλάει στο downloading χωρίς να κατεβάζει τπτ! με 3G όμως όλα καλά! ξέρετε τι μπορώ να κάνω?:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos1993 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ρε παιδια εχω ενα θεμα εβαλα την ρομ του κυριλλου την 7 την oc αλλα το κινητο μου δεν ανοιγει..μπαινει στο download mode αλλα οταν παει να ανοιξει κωλαει στο gt-i5800 samsung...τι να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ρε παιδια εχω ενα θεμα εβαλα την ρομ του κυριλλου την 7 την oc αλλα το κινητο μου δεν ανοιγει..μπαινει στο download mode αλλα οταν παει να ανοιξει κωλαει στο gt-i5800 samsung...τι να κανω? μαλλον δεν κάθεται η 7 ΟC στο κινητό σου (όπως την είχα πάθει και εγω). Ειτε βάλε την 7 Non-oc, είτε βάλε την 8 oc (δηλαδή ξαναφλάσαρε) Προσεχε το φλασάρισμα καλο είναι να γίνεται σε καθαρή συσκευή (δηλ πρωτα εργοστασιακές ρυθμίσεις, και κάρτα αδεια φορμαρισμένη). Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos1993 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 ευχαριστω φιλε μου ειχες δικιο μολις την περασα...μια τελευταια ερωτηση...την εκδοση android 2,3 που θα την βρω και μπορω να την βαλω?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) Kyrillos' rom v8.2 [Work in progress...] 9 lockscreen mod [+Music controls on lockscreens ;p] Tweaked gps settings Updated Market [v3.2.0] Tweaked Market [Now it is faster!] Updated Terminal Emulator Updated Host file Minor change to framework [The progress bars are now stock gingerbread (yellow-orange), fixed "cut letters" bug] Replaced stock Android font with Roboto Font (from ics) Changed DNS Server [Open DNS instead of google's DNS] Fixed a dialer framework bug Μήπως θα λυθεί και το πρόβλημα με την μπαταρία; Edited October 23, 2011 by iliastr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vraptis114 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Καλημερα παιδια ,μια ερωτησουλα. Εβαλα μια custom rom στο galaxy3 της κοπελιας μου και ενω ειναι ολα καλα, τα εικονιδια και γράμματα στις εφαρμογες μεσα στο μενου και εξω στις αρχικες οθονες ειναι μικρα και ειναι ψιλοκουραστικα, γινεται να τα μεγαλωσουμε? Ευχαριστω Sent from my GT-I9000 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosteam Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 3η μερα χωρις φορτιση,....40% ακομα.....με πολυ χρηση,wifi και τηλεφωνια, kernel 1.6g3mod ultimate. Δοκιμασα ολους τους μεταγενεστερους αλλα μαρμαρωσε το κινητο.... συνιστω ανεπιφιλακτα εαν θελετε και κινητο συν των αλλων .... -και μενα κλειναν ολες οι εφαρμογες μετα απι αλλαγη κερνελ και εκανα το εξης.: απεγκατασταση τιτανιουμ,επαννεκινηση, και ξανα εγκατασταση του και τελος επαναφορα εφαρμογων.... SEND FROM MY TURBO CHARCHED G3! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampinas Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Παιδια εχω ενα gt i5800 με firmware i5800xxjg3 και μου βγαζει προβλημα στην σαρωση wifi. Παει να κανει σαρωση και μου λεει δεν ηταν δυνατη η σαρωση για δικτυων και απενεργοποιειται μονο του. Με αλλα λογια δεν εχω wifi. Ιντερνετ απο τον παροχο δικτυου εχω κανονικα. Sent from my HTC Wildfire any help yet? :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) ευχαριστω φιλε μου ειχες δικιο μολις την περασα...μια τελευταια ερωτηση...την εκδοση android 2,3 που θα την βρω και μπορω να την βαλω?? Δεν υπάρχει ολοκληρωμένη ακόμα 2.3 για τον γαλαξία μας, μόνο ημιτελής.... ψαξε στο xda (=>cyanogen). Φαντάζομαι οταν είναι έτοιμη, ο Κύριλλος θα την ετοιμάσει και για μας. @iliastr: ο Κύριλλος είπε οτι το πρόβλημα της μπαταρίας είναι πρόβλημα Kernel. Περιμένει και αυτός την πιο καινούργια διορθωμένη έκδοσή του. Edited October 23, 2011 by amkokos Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 Kyrillos' rom v8.2 [Work in progress...] 9 lockscreen mod [+Music controls on lockscreens ;p] Tweaked gps settings Updated Market [v3.2.0] Tweaked Market [Now it is faster!] Updated Terminal Emulator Updated Host file Minor change to framework [The progress bars are now stock gingerbread (yellow-orange), fixed "cut letters" bug] Replaced stock Android font with Roboto Font (from ics) Changed DNS Server [Open DNS instead of google's DNS] Fixed a dialer framework bug Μήπως θα λυθεί και το πρόβλημα με την μπαταρία; Θα μπορούσε να λυθεί και το πρόβλημα με sms και T9 στο πληκτορλόγιο της samsung? Ευχαριστώ! Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 (edited) 3η μερα χωρις φορτιση,....40% ακομα.....με πολυ χρηση,wifi και τηλεφωνια, kernel 1.6g3mod ultimate. Δοκιμασα ολους τους μεταγενεστερους αλλα μαρμαρωσε το κινητο.... συνιστω ανεπιφιλακτα εαν θελετε και κινητο συν των αλλων .... -και μενα κλειναν ολες οι εφαρμογες μετα απι αλλαγη κερνελ και εκανα το εξης.: απεγκατασταση τιτανιουμ,επαννεκινηση, και ξανα εγκατασταση του και τελος επαναφορα εφαρμογων.... SEND FROM MY TURBO CHARCHED G3! kernel 1.6g3mod ultimate; Αυτός είναι άλλος κερνελ από αυτόν που φοράει η 8.1; Αν ναι πως μπορώ να τον αντικαταστήσω γιατί η αλήθεια είναι ότι κάθε πέντε με έξι ώρες το βάζω για φόρτισμα. Ούτε iphone να 'τανε. Επίσης θα υπάρξει καμμιά διαφορά στην ταχύτητα ή την ποιότητα της συσκευής; Edited October 23, 2011 by iliastr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amkokos Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 kernel 1.6g3mod ultimate; Αυτός είναι άλλος κερνελ από αυτόν που φοράει η 8.1; Αν ναι πως μπορώ να τον αντικαταστήσω γιατί η αλήθεια είναι ότι κάθε πέντε με έξι ώρες το βάζω για φόρτισμα. Ούτε iphone να 'τανε. Επίσης θα υπάρξει καμμιά διαφορά στην ταχύτητα ή την ποιότητα της συσκευής; η 8.1 oc φοράει τον g3mod v2.0 Φυσικά και θα έχεις διαφορές.... Μπορεί να μην κάτσει καν στο κινητό σου (εμένα κολλάει με τον 1.6 και δεν ξεκινάει ποτέ). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καθε 5-6 ωρες το φορτίζεις... εγω το φόρτισα φουλ το πρωι στις 8 και τώρα είναι στο... 92% (!). Για παιχνιδομηχανή το έχεις ή για κινητό ΟΕΟ? :confused::confused: Παράθεση --- ΗΤC Desire X --- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM --- Galaxy Y (rooted) --- Galaxy Pocket (rooted) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iliastr Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 η 8.1 oc φοράει τον g3mod v2.0 Φυσικά και θα έχεις διαφορές.... Μπορεί να μην κάτσει καν στο κινητό σου (εμένα κολλάει με τον 1.6 και δεν ξεκινάει ποτέ). Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί καθε 5-6 ωρες το φορτίζεις... εγω το φόρτισα φουλ το πρωι στις 8 και τώρα είναι στο... 92% (!). Για παιχνιδομηχανή το έχεις ή για κινητό ΟΕΟ? :confused::confused: Δεν παιζω παιχνιδια. Δν εχω καν εγκατεστημενα. Απ' οτι ειδα μου τρωει μπαταρια η προβολη απο οθονη ασχετα τι δουλεια κανω η αν ακομα εχω ανοιχτη η κλειστη την οθονη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dante_100 Δημ. October 23, 2011 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2011 kernel 1.6g3mod ultimate; Αυτός είναι άλλος κερνελ από αυτόν που φοράει η 8.1; Αν ναι πως μπορώ να τον αντικαταστήσω γιατί η αλήθεια είναι ότι κάθε πέντε με έξι ώρες το βάζω για φόρτισμα. Ούτε iphone να 'τανε. Επίσης θα υπάρξει καμμιά διαφορά στην ταχύτητα ή την ποιότητα της συσκευής; Εγω με τον G3Mod v2.0 το εβγαλα απο τον φορτιστη την Τεταρτη το πρωι, και το ξαναφορτισα σημερα.... Για να τον αντικαταστησεις θα τον φλασαρεις μεσω Odin οπως κανεις με την ROM. Δεν χρειαζεται να κανεις wipe μετα, απλα καλο ειναι να ειναι 100% φορτισμενη η μπαταρια για να μην χρειαστει calibration μετα. Παράθεση Mobile: OnePlus 9 Pro & Realme Pad 10.4" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts