Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Δηλαδή κάνω βλακεία που έχω και task killer? Μήπως δημιουργεί διένεξη με το script και μου δημιουργεί lag? Ο fugumod έχει αρχείο .zip ή μόνο μέσω Odin περνάει? Γιατι τουλάχιστον σ' αυτό ο G3mod ήταν κουκλί. Σε 2 δευτερόλεπτα είχε περάσει.

Δοκίμασε να βγάλεις το task killer. Το script μέσω terminal emulator το ενεργοποίησες; Εγώ έχω βάλει την επιλογή 7 multitasking. Ο Fugumod μόνο μέσω odin, συμφωνώ ότι ο G3Mod σε αυτό ήταν μπροστά. Απεγκατέστησε το task killer, βάλε το Fugumod, κάνε επανεκκίνηση, ενεργοποίησε το Supercharger (Terminal Emulator-> Γράψε su-> Πάτα Enter-> Γράψε v6_supercharger-> Πάτα Enter-> Πάτα 0->Μετά πάτα από τις επιλογές που θα σου γράψει όποια θεωρείς εσύ για σένα καλύτερη προτείνω ή 6 ή 7-> Enter-> Γράψε 17-> Enter και κλείνεις τον Terminal Emulator.) Επανεκκίνηση και έτοιμος!

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δοκίμασε να βγάλεις το task killer. Το script μέσω terminal emulator το ενεργοποίησες; Εγώ έχω βάλει την επιλογή 7 multitasking. Ο Fugumod μόνο μέσω odin, συμφωνώ ότι ο G3Mod σε αυτό ήταν μπροστά. Απεγκατέστησε το task killer, βάλε το Fugumod, κάνε επανεκκίνηση, ενεργοποίησε το Supercharger (Terminal Emulator-> Γράψε su-> Πάτα Enter-> Γράψε v6_supercharger-> Πάτα Enter-> Πάτα 0->Μετά πάτα από τις επιλογές που θα σου γράψει όποια θεωρείς εσύ για σένα καλύτερη προτείνω ή 6 ή 7-> Enter-> Γράψε 17-> Enter και κλείνεις τον Terminal Emulator.) Επανεκκίνηση και έτοιμος!

Ωραία ο fugumod μέσω odin. Nα απεγκαταστήσω και το task killer. Το σκριπτάκι το έχω τρέξει μέσω Τerminal όπως ακριβώς αναφέρεις και με την επιλογή 7. Ειδωμεν. Ο fugu είναι με one package?

Ωραία ο fugumod μέσω odin. Nα απεγκαταστήσω και το task killer. Το σκριπτάκι το έχω τρέξει μέσω Τerminal όπως ακριβώς αναφέρεις και με την επιλογή 7. Ειδωμεν. Ο fugu είναι με one package?

Όλα πλέον ούτως ή άλλως με one package είναι.

βρηκα αυτό που εξηγεί τι κάνουμε με το supercharger για να είναι ΟΚ (επιτέλους, κάποιος που ξέρει...)

πχ δεν ήξερα οτι έπρεπε να κάνεις αυτό:

•You can see "99SuperCharger", you have to rename it in "S99SuperCharger" ( If not renamed, it will not be load at boot ! )

Σε μένα παίζει ΟΚ απόσο βλέπω, έχω διαφορά, παρόλο που έχω την NON-OC

Ελπίζω να βοηθήσει και εσάς :happy:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1187451

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy 3 Kyrillos 10.6 ROM

--- Galaxy Y (rooted)

--- Galaxy Pocket (rooted)

βρηκα αυτό που εξηγεί τι κάνουμε με το supercharger για να είναι ΟΚ (επιτέλους, κάποιος που ξέρει...)

πχ δεν ήξερα οτι έπρεπε να κάνεις αυτό:

•You can see "99SuperCharger", you have to rename it in "S99SuperCharger" ( If not renamed, it will not be load at boot ! )

Σε μένα παίζει ΟΚ απόσο βλέπω, έχω διαφορά, παρόλο που έχω την NON-OC

Ελπίζω να βοηθήσει και εσάς :happy:

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1187451

Νομίζω ότι είναι ΟΚ με το update του Κύριλλου στην 7,1...

Να κανω μια ερωτηση ρε παιδια..????Τον Fugumod Kernel 2.4 Alpha 19 Ultra που τον βρησκω γιατι μονο την pre-release εχω βρει....Και αν χρησιμοποιητε την pre-relasease ειναι σταθερος....?????

παιδια που μπορω να βρω την custom rom γιατι χαλασε η οθονη και πρεπει να το παω για service

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=957123

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

ευχαριστω αλλα θελω την κανονικη rom του τηλεφωνου ωστε να μου το φτιαξουν με την εγγυηση

ευχαριστω αλλα θελω την κανονικη rom του τηλεφωνου ωστε να μου το φτιαξουν με την εγγυηση

Custom Rom είναι αυτό που σου έδωσε. Official μάλλον εννοούσες. Δες στο site του αστροναύτη, link στην υπογραφή του.

Sent from my Kyrillos Galaxy 3 v7.1 using Tapatalk

παιδια που μπορω να βρω την custom rom γιατι χαλασε η οθονη και πρεπει να το παω για service

και εδώ σίγουρα:

http://samfirmware.webs.com/samsungandroid.htm

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

τελικα, εχει κανεις καταφερει να παιξει το nfs shift στο g3 μας? και εαν ναι πως?> με ποιες ρυθμισεις ? γιατι με το chaifire δεν γινεται τιποτε. τσαμπα τα λεφτα του...

Νομίζω ότι είναι ΟΚ με το update του Κύριλλου στην 7,1...

Δηλαδή αν βάλεις την ver 7.1 δεν χρειάζεται να κάνεις όλα τα προηγούμενα; Αυτό εννοείς;

Το script και όλα τα άλλα γίνονται αυτόματα;

Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά με το που έβαλα την 7.1 σέρνεται όταν αποθηκεύω κάτι στην κάρτα ή όταν κάνω εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα. Δεν ήταν έτσι στην 7.0 Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου πει. Έχω την 7.1 και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα με αυτά τα script που γράφετε παραπάνω.

Edited by Falcon36

Δηλαδή αν βάλεις την ver 7.1 δεν χρειάζεται να κάνεις όλα τα προηγούμενα; Αυτό εννοείς;

Το script και όλα τα άλλα γίνονται αυτόματα;

Δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου αλλά με το που έβαλα την 7.1 σέρνεται όταν αποθηκεύω κάτι στην κάρτα ή όταν κάνω εγκατάσταση κάποιο πρόγραμμα. Δεν ήταν έτσι στην 7.0 Αν γνωρίζει κάποιος κάτι ας μου πει. Έχω την 7.1 και δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα με αυτά τα script που γράφετε παραπάνω.

εγω εκανα τις ρυθμίσεις στο δικό μου από το XDA και απογειώθηκε...

δεν ξερω αν χρειαζόντουσαν ή όχι - δεν μας έχει δώσει ΚΑΝΕΝΑΣ μεχρι τώρα οδηγίες τι να κάνουμε, υπεύθυνα!

Μια απορία που με βασανίζει. Στη σελίδα με τις ROM του Kyrillou λέει στην τελευταία version (7.1):

"Overclock up to 1.3Ghz [Thanks to Marcellusbe]"

Απ' ότι γνωρίζω το G3 έχει 667Mhz επεξεργαστή. Έχει καταφέρει κανένας να το κάνει OC στα 1.3Ghz μόνιμα και να παίζει χωρίς τραγικά προβλήματα;

Δουλεύω ως τεχνικός σε μια αντίστοιχη δουλεία ηλεκτρονικού βιομηχανικού υλικού και η απάντηση είναι απλή, καθώς και για τους φίλους που είτε λένε οτι το κινητό τους σε OC λειτουργεί σαν... τοστιέρα. είτε στους φίλους που αναρωτιούνται γιατί δεν παίζει το ταδε παιχνίδι:

1. Η συσκευή μας είναι low-cost κινητό ΤΗΛΕΦΩΝΟ πρωταπόλα.

2. Ο κάθε κατασκευαστής βάζει τα όρια λειτουργίας, με γνώμονα να λειτουργεί η συσκευή του για το >99% των εφαρμογών χρήσης χωρίς πρόβλημα. Δεν είναι χαζή η Samsung που δεν το χρονίζει πάνω από τα 667, για ΜΟΝΙΜΗ χρήση.

3. ΟΚ ο επεξεργαστής μπορεί να αντέχει συνεχώς μέχρι τα 1300 (που αμφιβάλλω...), αλλά υπάρχει πχ προεγκατεστημένη σωστή ψύξη του?

4. Οποιος θέλει παιχνιδομηχανή με απαιτήσεις γραφικών, παίρνει Xbox ή 2πύρηνο ή laptop

Συνοψίζοντας: οποιος το θέλει για κανονική επαγγελματική χρήση, οι ΝΟΝ-OC ρομ του Κυριλλου είναι τέλειες.

οποιος το θέλει για ερασιτεχνική χρήση και για πειραματισμό, ας βάλει τις OC, γνωρίζοντας οτι το κόλλημα και το μπρικάρισμα είναι πολύ φυσικό να συμβεί και δεν φταίει ο (καθε) Κύριλλος ή Marcellusbe γιαυτό.

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

Μια απορία που με βασανίζει. Στη σελίδα με τις ROM του Kyrillou λέει στην τελευταία version (7.1):

Απ' ότι γνωρίζω το G3 έχει 667Mhz επεξεργαστή. Έχει καταφέρει κανένας να το κάνει OC στα 1.3Ghz μόνιμα και να παίζει χωρίς τραγικά προβλήματα;

Δεν νομίζω να μπορείς να το αφήσεις μόνιμα στα 1.3 χωρίς να ψηθεί. Λογικά γίνεται για δοκιμαστικούς λόγους.

και εγώ με την 7.1 έχω προβλήματα. Μου φαίνεται πάλι φλασάρισμα θα χτυπήσω με fugumod, όμως. Πιο καλά ήμουν μ' αυτόν. Το scriptακι πάντως σε εμένα δεν πιάνει....:mad: Τώρα είμαι σε αναζήτηση άλλου κινητού και θέλω να το στρώσω τον γαλαξία σε μια καλή κατάσταση για να το χρησιμοποιήσω για δεύτερο.

και εγώ με την 7.1 έχω προβλήματα. Μου φαίνεται πάλι φλασάρισμα θα χτυπήσω με fugumod, όμως. Πιο καλά ήμουν μ' αυτόν. Το scriptακι πάντως σε εμένα δεν πιάνει....:mad: Τώρα είμαι σε αναζήτηση άλλου κινητού και θέλω να το στρώσω τον γαλαξία σε μια καλή κατάσταση για να το χρησιμοποιήσω για δεύτερο.

Εγώ αφαίρεσα και το kickasskernel και το 3gturbocharger. Και με fugumod ξανά αλλά όταν βγει θα δοκιμάσω το G3Mod 1.8. Γενικά νομίζω ότι η 7.1 τελικά μάλλον βάρυνε το κινητό.

Εχει δύο μέρες μου έχει βγάλει την πίστη. Θελει φλασάρισμα ξανά το άτιμο. Και βαριέμαι αφόρητα.... αλλά δεν την παλεύω :mad: Πρέπει να γίνει. Και εγώ συμφωνώ ότι την βάρυνε τελικά η 7.1. Δεν ξέρω. Πάντως και πάλι συγχαρητήρια στο παλίκαρι τον Κύριλλο για την δουλεία που ρίχνει. Καινούργια version Κύριλλε πότε θα ετοιμάσεις?

Δεν νομίζω να μπορείς να το αφήσεις μόνιμα στα 1.3 χωρίς να ψηθεί. Λογικά γίνεται για δοκιμαστικούς λόγους.

Δουλευει πολυ καλα και πολυ γρηγορα στα 1.3 GHz. κανενα προβλημα για το τηλεφωνο. τουλαχιστον μεχρι τωρα.το δουλευω με OC περιπου 6 μηνες και δεν εχει παθει τιποτα.

το προβλημα ειναι ο kernel που θα βαλεις. καποιοι κολλανε. εξαρταται απο το κινητο που εχεις. σε μενα ο G3mod δεν παιζει με τιποτα. ο μονος OC που μου δουλευει αψογα ειναι αυτος.

Σχετικά με την 7.1 νομίζω ότι το kickasskernel script είναι λίγο fail. Νέα έκδοση δεν ξέρω τι να προσθέσω οπότε το αφήνω. (Μέχρι στιγμής updated youtube και superuser... ***** δηλαδή). Καμιά πρόταση?

Με το oc δεν υπάρχει πρόβλημα. Στα 1300 και πάει μια χαρά. Απλά καμιά φορά παγώνει λόγο low voltage (δεν είναι το ίδιο σταθερό σε όλα τα κινητά το oc).

Παίδες κάποιο λινκ με οδηγίες για όλα αυτά τα script που μιλάτε στην 7.1 γιατί τα έχω μπλέξει λίγο;

Ευχαριστώ:)

Σχετικά με την 7.1 νομίζω ότι το kickasskernel script είναι λίγο fail. Νέα έκδοση δεν ξέρω τι να προσθέσω οπότε το αφήνω. (Μέχρι στιγμής updated youtube και superuser... ***** δηλαδή). Καμιά πρόταση?

Με το oc δεν υπάρχει πρόβλημα. Στα 1300 και πάει μια χαρά. Απλά καμιά φορά παγώνει λόγο low voltage (δεν είναι το ίδιο σταθερό σε όλα τα κινητά το oc).

Τι παίζει με 2.3; Έχω δει κάτι εκδόσεις Cyanogen 6.2/7 στο xda. Παίζει να έχουμε ρομ σε 2.3 βάση?

Sent from my Kyrillos Galaxy 3 v7.1 using Tapatalk

θα μας υποχρέωνες αν ανέβαζες Link ή σύντομο οδηγο με το τι κάνει κάθε script ή πως τα ρυθμίζουμε σωστά.

Επίσης, η συγκεκριμένη OC δεν μπορεί να μπει σε όλα τα κινητά (δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να έχει το ένα με το άλλο)

Μήπως κάποια άλλη εναλλακτική OC με άλλον kernel, που να είναι όμως πιο συμβατή με περισσότερες συσκευές?

Κατα τα άλλα, η Rom σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Δεν νομίζω οτι θα ήθελε κατι άλλο παραπάνω κάποιος!

Edited by amkokos

--- ΗΤC Desire X

--- Galaxy Y (rooted)

θα μας υποχρέωνες αν ανέβαζες Link ή σύντομο οδηγο με το τι κάνει κάθε script ή πως τα ρυθμίζουμε σωστά.

Επίσης, η συγκεκριμένη OC δεν μπορεί να μπει σε όλα τα κινητά (δεν ξέρω τι διαφορά μπορεί να έχει το ένα με το άλλο)

Μήπως κάποια άλλη εναλλακτική OC με άλλον kernel, που να είναι όμως πιο συμβατή με περισσότερες συσκευές?

Κατα τα άλλα, η Rom σου είναι ΤΕΛΕΙΑ. Δεν νομίζω οτι θα ήθελε κατι άλλο παραπάνω κάποιος!

Λοιπόν μιας και έχω χρόνο θα το αναλύσω λίγο!

Σχετικά με το overclock. Η σαμσυνγ έχει χρονίσει τον cpu σε 667mhz ώστε να είναι συμβατό με όλα τα galaxy 3. Ο κάθε επεξεργαστής για το κινητό δεν είναι ολόιδιος με έναν "ίδιο". Ο καθένας διαφέρει λίγο κατασκευαστικά από τον άλλον. Εννοώ ότι είναι κατά 99% ίδιοι αλλά ο ένας μπορεί να τρέχει άνετα σε περισσότερα mhz, ενώ ο άλλος να σκαλώνει. Ο κυριότερος λόγος βέβαια (όπως και στους υπολογιστές), είναι το voltage (ρεύμα - τάση) που παίρνει ο επεξεργαστής. Αν το ρυθμίσεις υπερβολικά ψηλά, μπορεί να καταστρέψεις τον επεξεργαστή. Από την άλλη αν το ρυθμίσεις χαμηλά, δεν θα ανοίγει το κινητό/pc. Ο κάθε κερνελ έχει τα δικά του voltages. Εμένα πχ το κινητό μου σηκώνει τον g3mod, και τον fugumod αλλά κολάει στον fugumod prerelease...

Σχετικά με το script είναι εύκολο.

Πληκτρολόγησε στον τερμιναλ:

su

v6_supercharger

και πάτα 3, και μετά 6.

Μετά μπες με root explorer στην διαδρομή /system/etc/init.d

και βρες το script: 99Supercharger και μετονόμασε το σε S99Supercharger (ο root explorer είναι paid εφαρμογή)

Κάνε επανεκκίνηση και είσαι κομπλέ!