Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το bug στην 5.3 με τις επαφές(που δεν επιστρέφει ενα μενού πίσω με το πλήκτρο επιστροφής)πως διορθώνεται?Επιστρέφει μόνο με το home button.

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το bug στην 5.3 με τις επαφές(που δεν επιστρέφει ενα μενού πίσω με το πλήκτρο επιστροφής)πως διορθώνεται?Επιστρέφει μόνο με το home button.

Αν έχεις launcherpro: Πάτα για 3 δεύτερα στη συντόμευση για τις επαφές και πάτα change shortcut, applications, contacts και reboot το κινητό.

Εγώ που έχω την 5.0 final βάζω με την μια αυτή?

Ναι με odin, one package, δες τις οδηγίες. Και κάνε backup πριν αρχίσεις αν θες :)

οκ άκου. εγκατέστησε το superuser από το market, (κάνε reboot) και δες αν επανέλθει το root. Αν ναι, γράψε αυτά στο terminal:

su

mount -o rw,remount /dev/block/stl6 /system

rm /system/app/superuser.apk

rm /system/bin/su

reboot

το εκανα Κυριλλε αλλα μου εβγαλε ενα λαθος οταν πατησα να σβησει ο Superuser......ενω εσβησε το su......

τα εσβησα χειροκινητα απο τις εφαρμογες ολα .......θα κανω επαννεκινηση θα περασω παλι το root explorer και αν δεν ανοιγει ολα καλα ετσι ?

το εκανα Κυριλλε αλλα μου εβγαλε ενα λαθος οταν πατησα να σβησει ο Superuser......ενω εσβησε το su......

τα εσβησα χειροκινητα απο τις εφαρμογες ολα .......θα κανω επαννεκινηση θα περασω παλι το root explorer και αν δεν ανοιγει ολα καλα ετσι ?

Αφού έσβησε το su, απλά απεγκατέστησε το superuser. Ξέχασα. σου έβγαλε error γιατί δεν είναι στο system αλλά το data. Αν το απεγκατέστησες είσαι οκ :)

καλησπέρα παιδιά..

συγχαρητήρια για την πολλή καλή δουλειά που συνεχίζετε να κάνετε.

γιατί πλέον οι rom βγαίνουν Non-oc? επίσης είμαι στην 4,1. Η 5,5 έχει όλα τα update όλων των προηγούμενων εκδόσεων? φλασάρω κατευθείαν με odin?

Ευχαριστώ

Αφού έσβησε το su, απλά απεγκατέστησε το superuser. Ξέχασα. σου έβγαλε error γιατί δεν είναι στο system αλλά το data. Αν το απεγκατέστησες είσαι οκ :)

ναι αλλα το root explorer εγκαθισταται και τρεχει κανονικα :mad:

πως θα δω αν ειμαι root ? αλλα αφου τρεχει το explorer θα ειμαι ακομα.

καλησπέρα παιδιά..

συγχαρητήρια για την πολλή καλή δουλειά που συνεχίζετε να κάνετε.

γιατί πλέον οι rom βγαίνουν Non-oc? επίσης είμαι στην 4,1. Η 5,5 έχει όλα τα update όλων των προηγούμενων εκδόσεων? φλασάρω κατευθείαν με odin?

Ευχαριστώ

Ναι κατευθίαν με odin, έχει όλα τα updates, απλά πρόσεξε τις οδηγίες λίγο :P

ναι αλλα το root explorer εγκαθισταται και τρεχει κανονικα :mad:

πως θα δω αν ειμαι root ? αλλα αφου τρεχει το explorer θα ειμαι ακομα.

λολ. Διέγραψε το /system/bin/su με το root explorer.

λολ. Διέγραψε το /system/bin/su με το root explorer.

Το εχω σβησει......εβγαλα το root explorer εκανα επανεκιννηση το ξανα εγκατεστησα και τρεχει παλι......θα βαλω καμια δικια σου και μετα παλι την μαμισια και ξανα απο την αρχη παλι

Το εχω σβησει......εβγαλα το root explorer εκανα επανεκιννηση το ξανα εγκατεστησα και τρεχει παλι......θα βαλω καμια δικια σου και μετα παλι την μαμισια και ξανα απο την αρχη παλι

βαλε κατευθίαν την μαμίσια πάλι και γράψε τις εντολές με το τερμιναλ.

βαλε κατευθίαν την μαμίσια πάλι και γράψε τις εντολές με το τερμιναλ.

Αυτες που μου ειπες πριν η αυτες που εβαλα εγω που βρηκα στα αγγλικα ?

αν και πιστευω οτι και παλι δεν θα δειχνει το εικονιδιο για να ξερω να το σβησω...

εκανα search μεσα στο root explorer και δεν υπαρχει λεξη με Superuser η su......

θα με τρελανει.....

thanks !

Edited by bagg21

Αν έχεις launcherpro: Πάτα για 3 δεύτερα στη συντόμευση για τις επαφές και πάτα change shortcut, applications, contacts και reboot το κινητό.

Launcher pro έχω ακολούθησα τα βήματα σου κ όλα οκ :D Thanks!

Αν περάσουμε την 5.5 non oc μπορούμε όσοι θέλουμε να βάλουμε κερνελ oc?ή δεν μας το συστήνεις?

Κ κάτι τελευταίο κ "χαζό":το εικονίδιο στις αναπάντητες παρέμεινε γκρι η το'φτιαξες κόκκινο?:p

5.5 Changelog:

Added sdcard read speed fix [1024kb]

Χμμ άλλη μια ρομ που η εγκατάστασή της είναι υποχρεωτική!

hmm τώρα προσπαθώ να φτιάξω update.zip ΟΛΗΣ της ρομ ώστε να την φλασάρεται από recovery. NO ODIN.

Launcher pro έχω ακολούθησα τα βήματα σου κ όλα οκ :D Thanks!

Αν περάσουμε την 5.5 non oc μπορούμε όσοι θέλουμε να βάλουμε κερνελ oc?ή δεν μας το συστήνεις?

Κ κάτι τελευταίο κ "χαζό":το εικονίδιο στις αναπάντητες παρέμεινε γκρι η το'φτιαξες κόκκινο?:p

Για kernel προτείνω να αφήσετε αυτό που έχει.

Το εικονίδιο που λες δεν το έχω προσέξει. Πιο λες?

Edited by kyrillos13

Είσαι πληγή ρε Κύριλλε!!! Πάνω που λέω δεν ξαναπερνάω άλλη ρομ πάλι μου ανάβεις φωτιές!!! Να φλασάρω με ODIN ή θα βγάλεις update.zip να περιμένω λίγο ακόμα;

Edit: Άκυρο τώρα είδα ότι το προσπαθείς!!!

Edited by pkatsaras

Είσαι πληγή ρε Κύριλλε!!! Πάνω που λέω δεν ξαναπερνάω άλλη ρομ πάλι μου ανάβεις φωτιές!!! Να φλασάρω με ODIN ή θα βγάλεις update.zip να περιμένω λίγο ακόμα;

Edit: Άκυρο τώρα είδα ότι το προσπαθείς!!!

Περίμενε λίγο μπορεί να το καταφέρω.

EDIT: Failed... :P Κολάει στην αντιγραφή του System. Μάλλον φταίει το ότι το system είναι mounted.

Edited by kyrillos13

• Administrators
5.5 Changelog:

Added sdcard read speed fix [1024kb]

Χμμ άλλη μια ρομ που η εγκατάστασή της είναι υποχρεωτική!

Αυτό είναι κάτι που το κάνεις με το... https://market.android.com/details?id=com.sdincrease.it&feature=search_result

Modpic.gif

Αν αφήσουμε τον κερνελ της ρομ σου θα παίζουμε τα παιχνιδια(πχ angry birds)smooth?Για να είμαι ειλικρινής Κυρίλλε προσωπικά με κακόμαθες με τις oc γιατι σ'αυτές βλέπω "άλλο κινητό" στα χέρια μου.Το εικονίδιο της αναπάντητης είναι γκρι όταν μπεις στο άρχειο μητρώου κλήσεων ενώ τα εικονίδια εισερχομένων κ εξερχομένων ειναι αντίστοιχα πορτόκαλι κ πράσινο.Προσεξέ το κ θα καταλάβεις τι εννοώ.

Αν αφήσουμε τον κερνελ της ρομ σου θα παίζουμε τα παιχνιδια(πχ angry birds)smooth?Για να είμαι ειλικρινής Κυρίλλε προσωπικά με κακόμαθες με τις oc γιατι σ'αυτές βλέπω "άλλο κινητό" στα χέρια μου.Το εικονίδιο της αναπάντητης είναι γκρι όταν μπεις στο άρχειο μητρώου κλήσεων ενώ τα εικονίδια εισερχομένων κ εξερχομένων ειναι αντίστοιχα πορτόκαλι κ πράσινο.Προσεξέ το κ θα καταλάβεις τι εννοώ.

Okay κατάλαβα τι εννοείς. Για κερνελ θα σε ενημερώσω μόλις βγει κάτι :P Τα παιχνίδια δεν θα τρέχουν τόσο smooth όσο με oc.

ερωτηση για κυριλο! δεν γινετε να κρατησεις backup απο CWM Και να το σηκωσεις για να το περασουμε εμεις και να μην χρειαζετε flash ? απλα αναρωτιεμαι...
Mobile:Newman N1 ROM: Etotalk N1v1.0.7 Android version: 4.0.4