Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπερα στο forum.

Θελω με την σειρα μου να ευχαριστισω ολους οσους ακουραστα δινουν τις πληροφοριες και τις συμβουλες τους.

Το προβλημα μου ειναι το εξεις: ετρεξα την froyo οπως αναφερετε στην πρωτη σελιδα του ποστ ολα οκ. Μετα ετρεξα την rom του kyrilou v5.0 Final OC αλλα εχω καποια κοληματα και παγωματα ιδιοσ 1) στην lock screen που ειχα και πριν δεν ξερω απο καινουριο δεν επεζε σωστα και 2)με την μπαταρια η ωποια κατα την διαρκρια κλεισεων παθενε εγκεφαλικο κι εδειχνε αδεια και χρειαζοταν επανεκινιση για να συνελθει.

Τωρα προσπαθω να γυρισω το τηλ: στην αρχικη του ρομ οπως αναφερετε στην πρωτη σελιδα ακολουθω ολα τα βηματα αλλα στο kies μου αναφερει πως δεν μπορει να γινει. βλεπε φωτο.

Μπορειτε να βοηθησετε???

Να πω ακομα οτι το τηλ: ειναι μολις 4 ημερων.

Kyriile μπορείς να βοηθήσεις να γυρισω στην μαμά rom για να τα ξαναπάω απο την αρχή? εχω πολλα προβληματα με το συμαντικότερο το unlock screen.

Μην μου πεις να κανω οτι λέει στην πρωτη σελίδα γιατί απλα δεν γίνετε μου βγάζει λάθος..

Σορρυ που κάνω παράθεση σε παλιότερο ποστ αλλά δεν μπορούσα να ξανανεβάσω την φότο..

Samsung i5800

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Καλημέρα, το update περνιέται πολύ γρήγορα και χωρίς wipe. Δεν χρειάζεται το v5.2, μπορείς να πας κατευθίαν v5.3. Αξίζει. Απλά πέρασε το update όπως είναι στην κάρτα μνήμης και μπες recovery mode, επέλεξε το πέμτο που λέει κάτι για flash zip, και μετά choose zip, και φλάσαρε το. μετά κάνε reboot.

Για αλλη μια φορα συγχαρητηρια και ευχαριστω πολυ!!

Κυρίλλε μια μηδαμινή λεπτομέρεια να αναφέρω αν μπορείς να το διορθώσεις στην 5.3 final.Το εικονίδιο της αναπάντητης βγαίνει γκρι ενώ των εισερχομένων κ εξερχομένων κλήσεων εμφανίζεται αντίστοιχα πράσινο κ πορτοκαλί.Αν θες κ σου'ναι εύκολο ρίξε κ στην αναπάντητη μια "πινελιά" κόκκινη :p .Κ ένα feedback σε σένα κ στα υπόλοιπα παιδιά του forum μια χαρά χωρίς κανένα κόλλημα η 5.3rc2 εδώ κ 2 μέρες :D

παιδια εχω ενα προβλημα με το galaxy i5800. Θέλω να εγκαταστησω το google translate για να μιλαω, να αναγνωρίζει την φωνη , να την μεταφράζει στην γλώσσα της επιθυμίας μου και να την προφέρει κιολας! Ειδα ότι είναι εφικτο αυτο με την τελευταια version του google translate αλλα για ενα περιεργο λόγο το εικονίδιο με το μικροφωνακι δεν εμφανίζεται , ενω η ιδια εφαρμογή εγκατεστημένη στο galaxy s II μου εμφανίζεται κανονικά! επίσης δεν έχω βρει και με ποιον τρόπο θα το κανω να δουλεψει speech to text.

Οποιος ξέρει κατι please help :)

ευχαριστώ

καλησπέρα μια βοήθεια παιδιά..

Έβαλα μια FROYO rom και όλοι ποια μου λένε όταν μηλάω στο τηλέφωνο χωρις ΒΤ ότι η φωνή μου ξαφνικά χανεται... ξέρεις κανείς κάτι ..?

Παύλος

Καλησπέρα σε όλους και μια βοήθεια!!!! Είχα την 5.0 final και απο όταν πέρασα την 5.1. δεν μπορώ να αντιγράψω εφαρμογές στην sd με την ''APP2SD''.Έκανα την διαδικασία με terminal emulator καθώς και partition μέσω recovry mode αλλά δεν δέχεται να αντιγράψει με τίποτα.Μου γράφει ''Αποτυχία μετακίνησης εφαρμογής''.

Καλησπέρα και απο μένα. Απο την 4.1 και μετά οταν μπαίνω στην εφαρμογή "επαφές" μετά δεν μπορώ να επιστρέψω στην κεντρική οθόνη, με το "return" παρα μόνο με το Home. Συμβαίνει μόνο σε εμένα αυτό?

κυρριλε περασα την 5.1 και κατεβαζω τωρα την Kyrillos' rom v5.3 (Based on XXJPM) για να την περασω απο Recovery .μια ερωτηση μονο το Fugumod v2.4 beta3_fix1 που εχεις ανεβασει στο xda πρεπει να το περασουμε ; AΚΥΡΟ το βρηκα .. απο οτι βλεπω εχεις κανει και την μπαταρια να μετραει 1% Μπράβο ρε φίλε εχεις κανει πολυ καλη δουλεια Edited by kabamaru13
Kyrillos rom v5.3

Καλησπέρα και απο μένα. Απο την 4.1 και μετά οταν μπαίνω στην εφαρμογή "επαφές" μετά δεν μπορώ να επιστρέψω στην κεντρική οθόνη, με το "return" παρα μόνο με το Home. Συμβαίνει μόνο σε εμένα αυτό?

Καλησπέρα φίλε,όχι συμβαίνει κ σε μένα αυτό (5.3) αλλά δεν το θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο.....Το κακό θα ήταν να μην έκλεινε τις επαφές με τίποτα....:worry:

Καλησπέρα έχω ένα πρόβλημα, ενώ φλάσαρα κανονικά την 2,2 μέσω odin πηγα να φλασάρω την 5,1 του κυριλλου αλλά δεν μπαίνει σε recovery mode στις οδηγίες λέει να φλασάρεις τον kernel του fugumod αλλα δεν είχα 2,2+ οποτε το παρέλειψα, άρα θα φταίει αυτο? οδηγίες για να έχω την 2,2+ για να ξαναβάλω την 5,1?? Το κινητο μπαινει κανονικα σε download mode αλλα οχι σε recovery. Τι πρεπει να κανω?

Σε εμενα κανενα προβλημα.. γυρναει σε desktop κανονικοτατα!!!

Galaxy 3 -> Sony Xperia Sola -> Jiayu G4S -> Xiaomi Redmi Note 3 SE

Καλησπέρα φίλε,όχι συμβαίνει κ σε μένα αυτό (5.3) αλλά δεν το θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο.....Το κακό θα ήταν να μην έκλεινε τις επαφές με τίποτα....:worry:

Αυτό ήταν γνωστό bug της xxjpf. Δε γνωρίζω σε ποια βασίζεται η 4.1. Αλλά η 5.3 είναι JPM.

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Αυτό ήταν γνωστό bug της xxjpf. Δε γνωρίζω σε ποια βασίζεται η 4.1. Αλλά η 5.3 είναι JPM.

δυστυχώς και στη 5.3 το κάνει. Δεν είναι τόσο κακό, απλά είναι λίγο ενοχλητικό μέχρι να το συνηθίσω

δυστυχώς και στη 5.3 το κάνει. Δεν είναι τόσο κακό, απλά είναι λίγο ενοχλητικό μέχρι να το συνηθίσω

Ποιο launcher χρησιμοποιεις?

Ποιο launcher χρησιμοποιεις?

και με τους 2 προεγκατεστημενουν μου το κάνει, και με το go launcher

Το Root Explorer μπορουμε να το βρουμε;;;

Ναι,στο market.

Sent from my GT-I5800 using Tapatalk

My phones: LG GOOGLE NEXUS 5 16GB (BLACK) LG G5 32GB, SAMSUNG GALAXY NOTE 8 64GB

My tablet: LG G PAD V400 7.0 8GB (BLACK)

Εχεις launcher pro?

Φίλε αστροναύτη δεν είναι θέμα του launcher, αλλά της εφαρμογής των επαφών. Στην XXJPF που είχα όταν πατούσα το back δεν έβγαινε. Έβαλα XWJPF και δουλεύει κανονικά.(χρησιμοποιούσα και χρησιμοποιώ GoLauncher)

ΥΓ: τι έκανες τελικά με το κιν σου;

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Γειά σας, παρακολουθώ από καιρό το φόρουμ και χτες αποφάσισα να δοκιμάσω την τύχη μου με κάποια καινούργια ρομ. Ξεκινώντας από eclair, έβαλα XXJPF, στη συνέχεια την 4.1 του Κύριλλου και τέλος την 5.1, σε κάθε περίπτωση ακολουθώντας κατά γράμμα τις οδηγίες. Λοιπόν, τώρα το κινητό θέλει 3-4 λεπτά για να ξεκινήσει (κάθε φορά), από τα οποία τα 2 περίπου παίζει το bootanimation. Οταν ξεκινήσει, στην κυριολεξία σέρνεται! Επίσης είδα ότι έχει 0.00b internal memory... Μήπως μπορεί κανείς να προτείνει κάτι; Ευχαριστώ.

Ξαφνικά η 5.3 σέρνεται χωρίς να έχω πειράξει τίποτα

Edit: Εβαλα ενα ram booster και παει παλι σφεντόνα. Μάλλον κάποια εφαρμογη τρωει μνήμη.

Edited by mobo

Φίλε αστροναύτη δεν είναι θέμα του launcher, αλλά της εφαρμογής των επαφών. Στην XXJPF που είχα όταν πατούσα το back δεν έβγαινε. Έβαλα XWJPF και δουλεύει κανονικά.(χρησιμοποιούσα και χρησιμοποιώ GoLauncher)

ΥΓ: τι έκανες τελικά με το κιν σου;

Με launcher pro πάντως και 5.3 σε μενα δεν το κάνει. Ψάξτε στο topic είχε ανεβάσει ο Κυριλλος ένα backup φάκελο για launcher pro που έλυνε το πρόβλημα.

Sent from my G3K v5.3 using Tapatalk

Ξεκινησα την διαδικασια εβαλα παλι 2.2 εκανα wipe data factory και τωρα περναω την 5.1 το kernel που flashaρουμε τι ειναι? αν περασω απλα 5.1 το update 5.3 πος το βαζουμε? thanks

Εκανα χαζομαρα δεν εκανα το step με την SD Card

Make a backup of your data (with Titanium), and put the fs.convert file in /sdcard/android/data/fugumod.

Shutdown your phone and remove sim & sdcard.

Go in download mode (Vol down + Home + Power), insert sdcard.

αν και δεν εκανα back up με titanium

Παιδια λιγο help οπως σας ειπα δεν εβαλα το fs.convert...

Λοιπον ειμαι 5.1V και τωρα τι πρεπει να κανω?

καθως εχω 4gb class 6 λιγο help στο partition και τι ειναι το flash kernel? πειραζει που δεν εβαλα το αρχειο fs.convert? αν ναι τι πρεπει να κανω ? help help :P

Edited by tsoukis