Jump to content

Τροποποιήσεις / Βελτιώσεις για το Galaxy 3 (I5800)

kyrillos13
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Λοιπον φιλε σευχαριστω παρα πολυ με εσωσες και στις 2 περιπτωσεις. δουλευει τελεια τωρα, μονο που μου εφερε 2 φορες τα ονοματα και αναγκστηκα να σβησω τα διπλα, τι πρεπει να κανω για να μην ερχονται 2 πλα τα ονοματα?

Τα αντέγραψες από την κάρτα στη συσκευή; Αν ναι, αυτό φταίει. Αν όχι... δεν ξέρω!

Το κιν κάνει αυτόματο συγχρονισμό με το Gmail. Αν είχες κάνει παλιότερα συγχρονισμό, τώρα με τη νέα εγκατάσταση αυτά ξανακατεβήκανε. Άρα τα έχεις και δυο φορές στο τηλ.

ΥΓ. Τελικά τι έκανες για τα προβληματάκια σου;

Edited by Larrythe

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

• Απαντήσεις 8,8χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

http://e-click.gr/index.php?target=products&product_id=45637

Ζελατίνα για οθόνη για τον γαλαξία μας. Αύριο θα την πάρω και θα σας πω εντυπώσεις...

Λοιπόν την πήρα. Μέχρι στιγμής πάρα πολύ καλή. Θα φανεί και σε βάθος χρόνου. Πάντως όποιος ψάχνει για ζελατίνα την συστήνω...

Λοιπόν την πήρα. Μέχρι στιγμής πάρα πολύ καλή. Θα φανεί και σε βάθος χρόνου. Πάντως όποιος ψάχνει για ζελατίνα την συστήνω...

Στο ebay έχει τις 3 γύρο στο 1,5€!

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΗΡΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΤΟ GALAXY 3. ΕΝΩ ΤΟ WI-FI ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΙΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ. ΕΠΕΝΑΡΧΕΤΑΟ ΜΟΝΟ ΜΕ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΩΝ ΡΥΘΜΙΣΕΩΝ. ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΦΤΑΕΙ?

Τα αντέγραψες από την κάρτα στη συσκευή; Αν ναι, αυτό φταίει. Αν όχι... δεν ξέρω!

Το κιν κάνει αυτόματο συγχρονισμό με το Gmail. Αν είχες κάνει παλιότερα συγχρονισμό, τώρα με τη νέα εγκατάσταση αυτά ξανακατεβήκανε. Άρα τα έχεις και δυο φορές στο τηλ.

ΥΓ. Τελικά τι έκανες για τα προβληματάκια σου;

λοιπον οι κινησεις που εκανα πριν εγκαταστησω το προγραμμα το wi-fi .αντεγραψα τις επαφες απο το τηλεφωνο στην sd karta se vcf αρχειο και μετα τις πηρα στον υπολογιστη με το usb san arxeio.

μετα την εγκατασταση του wifi ekana synk με το προγραμμα απο το outlook kai μου τις εφερε διπλα μεσα στο κινητο ενπασει περιπτωση τις εσβησα τις διπλες και πλεον δεν ξαναχρησιμοποιω το κιες.

Καταπληκτική η 5beta Kyrillos! Αγνώριστο έγινε πάλι το κινητό.

Το μόνο "πρόβλημα" ότι δεν είχε τις ρυθμίσεις για τα δεδομένα (ή ήταν λάθος) αλλά τις έστειλα από το site της voda.

Πετάει πλέον το galaxy!!! Δεν έχω να ζητήσω τίποτα πια. :):):)

Καταπληκτική η 5beta Kyrillos! Αγνώριστο έγινε πάλι το κινητό.

Το μόνο "πρόβλημα" ότι δεν είχε τις ρυθμίσεις για τα δεδομένα (ή ήταν λάθος) αλλά τις έστειλα από το site της voda.

Πετάει πλέον το galaxy!!! Δεν έχω να ζητήσω τίποτα πια. :):):)

Ευχαριστώ :D Ναι το apn έχει ένα προβληματάκι με τις ρυθμίσεις της vodafone... Θα βρω τις σωστές και θα το διορθώσω. :P

Ευχαριστώ :D Ναι το apn έχει ένα προβληματάκι με τις ρυθμίσεις της vodafone... Θα βρω τις σωστές και θα το διορθώσω. :P

αν θες τις ρυθμισεις στειλε μου pm, ο αδερφος μου ειναι στη vodafone :P

δυστυχως τη ρομ σου θα αργησω να την βαλω γιατι σε μια εβδομαδα αρχιζω πανελληνιες.. στις 26 Μαιου ομως θα ειμαι παρων για να απολαυσω την τελικη εκδοση της υπεροχης ρομ σου :)

Y.Σ.: κατεβασα και την beta, οχι για να την βαλω, απλα για να μετραει το κοντερ του hotfile :P

Froyo 2.2

Kyrillos' Rom v5.3 Honeycomb Edition JPM

apn internet.vodafone.gr

μετα δουλευει μια χαρα

Κύριλλε έχω την 4.1 όλα καλά και όλα ωραία αλλά καμία φορά όταν μιλάω στο τηλέφωνο κάνει στιγμιαίες διακοπές μήπως ξέρεις τι φταίει; Επίσης ξέρεις την καλύτερη ρύθμιση στο setCPU για εξοικονόμηση μπαταρίας; Τέλος θέλω να κάνω particion με το MadTeamapp2SD πως περίπου γίνεται η διαδικασία και πως να κρατήσω μέσω υπολογιστή τα δεδομένα στην sd πριν της κάνω forma για το particion ;

Κύριλλε έχω την 4.1 όλα καλά και όλα ωραία αλλά καμία φορά όταν μιλάω στο τηλέφωνο κάνει στιγμιαίες διακοπές μήπως ξέρεις τι φταίει; Επίσης ξέρεις την καλύτερη ρύθμιση στο setCPU για εξοικονόμηση μπαταρίας; Τέλος θέλω να κάνω particion με το MadTeamapp2SD πως περίπου γίνεται η διαδικασία και πως να κρατήσω μέσω υπολογιστή τα δεδομένα στην sd πριν της κάνω forma για το particion ;

Mέσα από τις εφαρμογές μας εκτελούμε την εφαρμογή mad_team_app2sd και επιλεγούμε το μέγεθος που θέλουμε για να χωρίσουμε την κάρτα μνήμης μας

Πχ

1GB sdcard: Not recommended, maybe 200-400MB app2sd and 20-40MB swap

2GB sdcard: 500MB app2sd and 50-100MB swap.

4GB sdcard: 500-1000MB app2sd and 100-150MB swap.

8GB, 16GB, 32GB sdcard: 1000MB app2sd and 200MB swap.

Επιλεγούμε partition κατόπιν yes και allow.

Το κινητό κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει σε recovery mode οπότε ακoλουθούμε τα γνωστά πλέον wipe data wipe cache και reboot και ανοίγει το κινητό.

Αν κάποιος χρησιμοποιεί terminal emulator που τον βρίσκουμε στο market και τον εγκαθιστούμε στο κινητό τον ανοίγουμε και γραφούμε τα εξής

su

mkfs.vfat /dev/block/mmcblk0p1 δίνουμε enter (and wait ~30 secs)

reboot enter

Προσοχή μετά το vfat έχει κενό

Διαφορετικά κάνουμε το ίδιο χρησιμοποιώντας το adb

Παρατηρηση πρωτη:Θα σβηστουν τα παντα απο το κινητο

Παρατηρηση δευτερη:Θα συνδεσεις το κινητο με το καλωδιο usb θα συρεις με το δαχτυλο σου τις ειδοποιησεις απο το πανω μερος της οθονης και θα πατησεις συνδεση usb ,ετσι θα μπορεσεις να αντιγραψεις την sd σου στο κινητο σου σε περιπτωση που δεν εχεις card reader.Ελπιζω να βοηθησα

ευχαριστώ πολύ αστροναύτη με διαφώτισες πλήρως πραγματικά να σαι καλά....... μήπως ξέρεις κάτι και για τα άλλα 2 που ρώτησα ;

Καλημερα.εβαλα την 3,3 του Κυριλλου.ενω κατεβασα.μια χαρα το τιτανιουμ και περασα τα.μπακαπ δεν μπορω απο μαρκετ να.κατεβασω τιποτα.οτι και να κατεβασω.δειχνει για δευτερα.την μπαρα.οτι κατεβαζει και μετα τιποτα.εχει καννενας.υποψη του τι ειναι αυτο?

Πακετο και αυτο με την 3,3 να κην εχει thinkfree. Γιατι??????

Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος

Στο ebay έχει τις 3 γύρο στο 1,5€!

Και τα μεταφορικά; Και ο χρόνος αναμονής; Εγώ την πήρα σε μια μέρα. Πάντως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και ξένοιασα από το φόβο μην πάθει κάτι η οθόνη. Απλά πρότεινα και μια λύση εντός Ελλάδος.

:D

Επειδη οπως ολοι γνωριζεται οτι ασχολουμε πολυ με το εν λογω κινητο θελω να σας παρακαλεσω ποτε να μην φλασαρεται ρομ που περιεχουν αρχειο boot στις one package η αρχειο Bootloader σε ρομ που εχουν περισσοτερα αρχεια συνηθως stock rom..Δεν θα περνατε τα αρχεια αυτα στο odin .Στην μεν πρωτη περιπτωση θα αφαιρειτε το αρχειο με το προγραμμα Total Commander στην δευτερη δεν θα βαζεται στο odin το αρχειο Bootloader.Κινδυνευει να μην ανοιξει το κινητο σας.Για να δειτε ολα αυτα θα αποσυμπιεζεται τις ρομ που φλασαρεται και θα βλεπεται τι περιεχουν.Προσοχη οι ρομς του κυριλλου δεν εχουν κανενα μα κανενα τετοιο κινδυνο.Κατεβασα μια ρομ απο το http://www.samfirmware.com και ηταν της μορφης one package δηλαδη θα επρεπε να βαλω το ops και το αρχειο tar στο one package και να φλασαρω οπως και εκανα .Το κινητο δεν ανοιξε παλι με κανεναν τροπο και κανοντας μετα αποσυμπιεση της ρομ ειδα οτι περιειχε αρχειο boot και επειδη ειμαστε πανω απο ολα μια καλη παρεα σας παρεθεσα την προσωπικη μου εμπειρια.Δεν θελω να τρομαξω κανεναν απλα περισσοτερη προσοχη.Δεν εφταιγα εγω και καποιοι απο εδω μεσα ξερουν αν ειμαι η οχι ασχετος.Ελπιζω να μην σας κουρασα και ισως μεχρι το βραδυ να ανεβει νεος οδηγος φλασαρισματος και οχι μονο. Επισης μετα απο συζητηση με υπαλληλο της vodafone σε καποιο καταστημα μου ειπε πως κατι αναλογο μπορει να συμβει και με αναβαθμιση μεσω kies γιατι αυτη την περιοδο και δεν γνωριζω για ποσο ακομα η ποσο πριν μιλουσε υπαρχει προβλημα με τον server της Samsung στα κεντρικα Edited by astronaytis

Λοιπόν επειδή υπάρχει μεγάλος κίνδυνος με τους bootloaders, έφτιαξα ένα ποστ στο xda με μονταρισμένα τα stock firmwares της samsung (η μόνη αλλαγή είναι ότι έχω αφαιρέσει τους bootloaders..) http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1063940 Επίσης σύντομα θα ενημερώσω το πρώτο ποστ :)

Τώρα που το έγραψε ο Αστροναύτης είδα ότι η stock που πέρασα (JPF 11 Απριλίου) πριν καμιά εβδομάδα είχε μέσα boot αρχείο. Τυχερός ήμουν από ότι διαβάζω.

Τώρα που το έγραψε ο Αστροναύτης είδα ότι η stock που πέρασα (JPF 11 Απριλίου) πριν καμιά εβδομάδα είχε μέσα boot αρχείο. Τυχερός ήμουν από ότι διαβάζω.

Με την JPF δεν έχει brickarei κανείς το κινητό του μέχρι τώρα.. Αλλά τα bootloaders της JPN είναι αρκετά σκατά και έχουν μπρικάρει το κινητό τους 2-3 άτομα από το xda... Σύντομα θα ανεβάσω τις stock roms χωρίς bootfiles, και θα ανανεώσω το πρώτο ποστ...

Mέσα από τις εφαρμογές μας εκτελούμε την εφαρμογή mad_team_app2sd και επιλεγούμε το μέγεθος που θέλουμε για να χωρίσουμε την κάρτα μνήμης μας

Πχ

1GB sdcard: Not recommended, maybe 200-400MB app2sd and 20-40MB swap

2GB sdcard: 500MB app2sd and 50-100MB swap.

4GB sdcard: 500-1000MB app2sd and 100-150MB swap.

8GB, 16GB, 32GB sdcard: 1000MB app2sd and 200MB swap.

Επιλεγούμε partition κατόπιν yes και allow.

Το κινητό κάνει επανεκκίνηση και μπαίνει σε recovery mode οπότε ακoλουθούμε τα γνωστά πλέον wipe data wipe cache και reboot και ανοίγει το κινητό.

Αν κάποιος χρησιμοποιεί terminal emulator που τον βρίσκουμε στο market και τον εγκαθιστούμε στο κινητό τον ανοίγουμε και γραφούμε τα εξής

su

mkfs.vfat /dev/block/mmcblk0p1 δίνουμε enter (and wait ~30 secs)

reboot enter

Προσοχή μετά το vfat έχει κενό

Διαφορετικά κάνουμε το ίδιο χρησιμοποιώντας το adb

Παρατηρηση πρωτη:Θα σβηστουν τα παντα απο το κινητο

Παρατηρηση δευτερη:Θα συνδεσεις το κινητο με το καλωδιο usb θα συρεις με το δαχτυλο σου τις ειδοποιησεις απο το πανω μερος της οθονης και θα πατησεις συνδεση usb ,ετσι θα μπορεσεις να αντιγραψεις την sd σου στο κινητο σου σε περιπτωση που δεν εχεις card reader.Ελπιζω να βοηθησα

Οταν λες θα σβηστουν τα παντα,εννοεις απο την sd καρτα μονο ή και απο συσκευη? Μετα θα τα περναει κατευθειαν στην sd?

Ευχαριστω

Και τα μεταφορικά; Και ο χρόνος αναμονής; Εγώ την πήρα σε μια μέρα. Πάντως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος μέχρι στιγμής και ξένοιασα από το φόβο μην πάθει κάτι η οθόνη. Απλά πρότεινα και μια λύση εντός Ελλάδος.

:D

Θα σε απογοητεύσω! Και οι εγχώριες από πού νομίζεις ότι έρχονται; Και η τιμή που γράφω περιλαμβάνει μεταφορικά! Εκτός και αν δε μπορείς να περιμένεις 2βδομάδες ;)

Samsung Galaxy 3

XXJPS + G3MOD V2.3

[sIGPIC][/sIGPIC]

O ύμνος του Android!

Κύριλλε η rom σου είναι φοβερή απλά παρατήρησα κάτι....είδα τα screenshots που έβαλες στο forum και ο kernel που είναι στο screenshot έχει διαφορετικό όνομα από αυτόν που έχω εγώ....το ίδιο είναι??
Google

Και εγω απο σημερα με την Rom 5.1 beta(μπραβω κυριλλε για της βελτιωσης που μα δινεις αβερτα):)

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.2.0, Android 14)